Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
01.03.2009 15:42:26
|
|
|
Nomaitea, olen ise kordi ja kordi moneybookersi kaudu raha liigutanud ja probleeme pole olnud. Pigem paypal võtab mõnuga raha vahelt oma currency convertimiste ja muu saastaga, viimane 1700 EEK / 100 naelane ülekanne kahanes lõpuks 1500- krooni peale minu arve peal.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
01.03.2009 15:50:50
|
|
|
selge, ei saa aru miks neil isiku tuvastamisega nii kaua aega läheb? esimesed koopia saatsin kolmapäeval ja kohe tuli vastus et koopijad oli mitte kvaliteetsed, neljapäeval saatsin high-res koopijad ja siiammaani pole kipu ega kõppu, väljaminevad operatsioonid sent money/withdraw on siiamaani blokeeritud
   |
0 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
dima15
HV vaatleja

|
01.03.2010 23:08:39
|
|
|
küsimus et Tegin MB´sse ülekande swedbankist, panin oma konto id ka selgitusse. Raha jõudis õnnelikult minu kontole, aga kas seda konto id´d peab iga deposiidiga selgitusse panema, sest see punaselt kirjutatud ID mus be PROVIDED on ikka alles.
teine küsimus ka, et mis asjad peavad mul olema MB´s kindlasti tehtud, et mul oleks võimalik makseid teha ehk siis konto oleks kasutamis kõlblik.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanz
HV kasutaja

|
30.07.2010 00:01:08
|
|
|
dima15 kirjutas: |
küsimus et Tegin MB´sse ülekande swedbankist, panin oma konto id ka selgitusse. Raha jõudis õnnelikult minu kontole, aga kas seda konto id´d peab iga deposiidiga selgitusse panema, sest see punaselt kirjutatud ID mus be PROVIDED on ikka alles.
teine küsimus ka, et mis asjad peavad mul olema MB´s kindlasti tehtud, et mul oleks võimalik makseid teha ehk siis konto oleks kasutamis kõlblik. |
Selle konto ID peaks vist jah iga ülekandega kaasa panema, muidu nad ei tea, kuhu see raha panna. Aga hiljuti on toimunud midagi huvitavat:
Spoiler 
Läbi Swedbanki ja Nordea saab nüüd instant upload-i teha Huvitav, millal PayPal järgi jõuab
Kasutamiseks kõlblik peaks konto olema algusest peale, aga nad vist mängivad nende limiitidega "My account" lehel.
_________________ Lahedad mängud  |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
23.04.2011 14:13:07
|
|
|
Mul nimelt probleem panga tuvastamisega
tsitaat: |
You will receive a verification code in the reference field of a dummy deposit to the following account: |
Ma ei mõista kuhu kohta see kood saadetakse?
Aadressi asjaga sain vist toime tuldud, pidid mingi kirja saatma mu aadressile mille registreerides panin, eks ootan kirja.
Suht võhik nende MB ja PP ga.
E: Üks asi veel...
Kui tahan panna "upload funds" "Pangaülekanne internetis " siis annab ainukesena valiku Swedpank, kas SEB-d siis ei toeta see süsteem? Pank millega siduda üritan on SEB.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
23.04.2011 17:08:59
|
|
|
danny kirjutas: |
You will receive a verification code in the reference field of a dummy deposit to the following account: |
Aadressi asjaga sain vist toime tuldud, pidid mingi kirja saatma mu aadressile mille registreerides panin, eks ootan kirja.
Kui tahan panna "upload funds" "Pangaülekanne internetis " siis annab ainukesena valiku Swedpank, kas SEB-d siis ei toeta see süsteem? Pank millega siduda üritan on SEB. |
Dummy deposit (0.01$) tuleb sinu sellele pangakontole, mida siduda tahad ja kood on seal makseselgituses. SEB-d peaks ikka ka toetama.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
23.04.2011 17:15:55
|
|
|
D3ff kirjutas: |
Kui tahan panna "upload funds" "Pangaülekanne internetis " siis annab ainukesena valiku Swedpank, kas SEB-d siis ei toeta see süsteem? Pank millega siduda üritan on SEB. |
Dummy deposit (0.01$) tuleb sinu sellele pangakontole, mida siduda tahad ja kood on seal makseselgituses. SEB-d peaks ikka ka toetama. |
Ju siis ei ole laekunud veel. Aga listis mul SEB puudub, ainult saan valida "credid card" kus on siis seotud virtual creditcard SEB oma. aga see nopib mingi protsendi maha kui raha liigutan.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
23.04.2011 17:22:21
|
|
|
Hmm, tõepoolest SEBi pole nimekirjas Mul näitab valikutes tavalist Bank Transferi ka. See peaks aega võtma 2-5 päeva ja on tasuta. Ilmselt ilmub see nimekirja siis, kui oled saanud konto ära kinnitada.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
WipeOut
HV kasutaja

|
23.04.2011 17:33:48
|
|
|
Kui valid selle Pangaülekanne internetis(instant) siis jah ei saa SEB-ga ülekannet teha(pangalink), neil arve ainult Swedis aga kui võtad selle bank transfer siis annab sulle Swedi konto numbri kuhu ülekanne teha, järgmiseks päevaks on tavalist raha juba moneybookersi arvel.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
23.04.2011 19:46:12
|
|
|
Jah, bank transfer on olemas, mõtlesingi seda instant-i, et äkki võimalik, aga kui ei saa siis ei saa.
1 küsimus veel, kas mingeid summasid on võimalik juba liigutada ka enne kui olen elukoha, panga ja virtualcardi tuvastamise teinud? Üks kodanik kibeleb jubedalt mulle sinna raha saatma, aga kas see raha ka liigub sel ajal?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
23.04.2011 20:34:47
|
|
|
MBst MBsse liigutada saab raha ikka, aga välja ei saa enne kanda enne, kui konto kinnitatud.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
23.04.2011 22:23:32
|
|
|
MBst MBsse liigutada saab raha ikka, aga välja ei saa enne kanda enne, kui konto kinnitatud. |
Selge(Y)
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
22.07.2011 11:53:25
|
|
|
Kas moneybookeri kontot tehes peaks panema oma õiged nimed ja aadressid? Või toimib ka varjunime alt hiljem netis makstes?
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
22.07.2011 12:14:59
|
|
|
kasutaja01 kirjutas: |
Kas moneybookeri kontot tehes peaks panema oma õiged nimed ja aadressid? Või toimib ka varjunime alt hiljem netis makstes? |
Muidugi õiged nimed! Nad ju kontrollivad seda nt skännitud dokumentide nõudmise ja/või dummy depositiga.
EDIT: mul oli selline keiss, et taheti aadressikinnitust. Saatsin neile Starmani e-arve PDFi, kus kõik aadress ja nimi peal. Aga ei piisanud sellest. Oli vaja, et oleks ikka skännitud/pildistatud reaalset paberil olevat asja.
viimati muutis D3ff 22.07.2011 12:16:46, muudetud 1 kord |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
22.07.2011 12:16:41
|
|
|
Enam rumalamat küsimust ei saagi vist esitada. Mis heapärast sa valenimesid tahad kasutada? Panka lähed ka valepassiga või?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
22.07.2011 12:50:24
|
|
|
Oliverk kirjutas: |
Enam rumalamat küsimust ei saagi vist esitada. Mis heapärast sa valenimesid tahad kasutada? Panka lähed ka valepassiga või? |
Kindlasti saab rumalamat küsimust esitada . Pank on hoopis midagi muud. Mis teha, ma olen paranoiline ja ei taha igalepoole oma andmeid sisestada.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
22.07.2011 13:11:40
|
|
|
kasutaja01, vaata sellised kohad nagu MoneyBookers ja PayPal ja Neteller jne, on ka paranoilised ja ei taha, et keegi John Smith või Mari Maasikas mingit jama nende keskkonnas korda saadaks.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
22.07.2011 14:53:04
|
|
|
kasutaja01, vaata sellised kohad nagu MoneyBookers ja PayPal ja Neteller jne, on ka paranoilised ja ei taha, et keegi John Smith või Mari Maasikas mingit jama nende keskkonnas korda saadaks. |
Selles on sul õigus jah. Aga avastasin, et ei peagi kontot tegema, saab ka niisama.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanz
HV kasutaja

|
22.07.2011 15:52:21
|
|
|
kasutaja01 kirjutas: |
Oliverk kirjutas: |
Enam rumalamat küsimust ei saagi vist esitada. Mis heapärast sa valenimesid tahad kasutada? Panka lähed ka valepassiga või? |
Kindlasti saab rumalamat küsimust esitada . Pank on hoopis midagi muud. Mis teha, ma olen paranoiline ja ei taha igalepoole oma andmeid sisestada. |
Tegelikult PayPal EU on ametlikult pank Luksemburgis ja vist ka Moneybookers on pank UKs.
_________________ Lahedad mängud  |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.01.2012 00:43:52
|
|
|
Loll küss, need seal pakuvad vaid swedbanki, et raha üle kanda kontole. Kui SEB-s ette antud andmed sisse toksin läheb läbi?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
22.01.2012 14:36:10
|
|
|
salatoimik, läheb küll, MB (skrill) konto eestis on ainult swedpangas kuid nädalavahetusel ei liigu sebist swedi raha
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
aixi
HV kasutaja
|
17.03.2012 00:06:31
|
|
|
Tegin praegu konto vertifitseerimise aga et kui tahan nüüd oma fundi uploadida pangast siis on seal peale kaardiga laadimist valik Bank transfer ja Pangaülekanne internetis. Et kas selles suhtes vahet ei ole millise viisi ma valin peaks siis mõlemat moodi saama vahe siis ainult ülekande kiiruses. Ja veel et kui mu nimi sisaldab täppistähti siis kas näiteks ü asemel kirjutan u kas nii võib. Alertpayga igatahes küll sai niimoodi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
23.12.2012 22:42:13
|
|
|
Kui kiirelt raha liigub skrillist Eesti kontole ?
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstDonk
HV vaatleja
|
25.12.2012 13:09:22
|
|
|
Kui pangakonto on verified siis Swedi peaks tulema samal päeval üle. (Kui hommikul teed) Teised pangad umbes 3 päeva. MB-l on swedis konto, sellepärast. Verifitseerides peaks see dummy deposit tulema umbes 3 päeva.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mamba
HV kasutaja
|
06.01.2013 13:55:29
|
|
|
Mis moodi te aadressi kinnitasite? Kõik pildid, mis ma neile saatnud olen, pole sobinud. Nüüd saatsid pdf failiga ühe faili, mille peaksid Swedbanga tädid täitma - Kas täidavad ka?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|