Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  MoneyBookers - ja raha liigub märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 01.03.2009 15:42:26 vasta tsitaadiga

Nomaitea, olen ise kordi ja kordi moneybookersi kaudu raha liigutanud ja probleeme pole olnud. Pigem paypal võtab mõnuga raha vahelt oma currency convertimiste ja muu saastaga, viimane 1700 EEK / 100 naelane ülekanne kahanes lõpuks 1500- krooni peale minu arve peal.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 01.03.2009 15:50:50 vasta tsitaadiga

selge, ei saa aru miks neil isiku tuvastamisega nii kaua aega läheb? esimesed koopia saatsin kolmapäeval ja kohe tuli vastus et koopijad oli mitte kvaliteetsed, neljapäeval saatsin high-res koopijad ja siiammaani pole kipu ega kõppu, väljaminevad operatsioonid sent money/withdraw on siiamaani blokeeritud
dima15
HV vaatleja
dima15

sõnum 01.03.2010 23:08:39 vasta tsitaadiga

küsimus et Tegin MB´sse ülekande swedbankist, panin oma konto id ka selgitusse. Raha jõudis õnnelikult minu kontole, aga kas seda konto id´d peab iga deposiidiga selgitusse panema, sest see punaselt kirjutatud ID mus be PROVIDED on ikka alles.
teine küsimus ka, et mis asjad peavad mul olema MB´s kindlasti tehtud, et mul oleks võimalik makseid teha ehk siis konto oleks kasutamis kõlblik.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hanz
HV kasutaja
hanz

sõnum 30.07.2010 00:01:08 vasta tsitaadiga

dima15 kirjutas:
küsimus et Tegin MB´sse ülekande swedbankist, panin oma konto id ka selgitusse. Raha jõudis õnnelikult minu kontole, aga kas seda konto id´d peab iga deposiidiga selgitusse panema, sest see punaselt kirjutatud ID mus be PROVIDED on ikka alles.
teine küsimus ka, et mis asjad peavad mul olema MB´s kindlasti tehtud, et mul oleks võimalik makseid teha ehk siis konto oleks kasutamis kõlblik.

Selle konto ID peaks vist jah iga ülekandega kaasa panema, muidu nad ei tea, kuhu see raha panna. Aga hiljuti on toimunud midagi huvitavat:
Spoiler Spoiler Spoiler

Läbi Swedbanki ja Nordea saab nüüd instant upload-i teha thumbs_up.gif Huvitav, millal PayPal järgi jõuab icon_rolleyes.gif
Kasutamiseks kõlblik peaks konto olema algusest peale, aga nad vist mängivad nende limiitidega "My account" lehel.

danny
Kreisi kasutaja
danny

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 23.04.2011 14:13:07 vasta tsitaadiga

Mul nimelt probleem panga tuvastamisega

tsitaat:
You will receive a verification code in the reference field of a dummy deposit to the following account:

Ma ei mõista kuhu kohta see kood saadetakse?

Aadressi asjaga sain vist toime tuldud, pidid mingi kirja saatma mu aadressile mille registreerides panin, eks ootan kirja.
Suht võhik nende MB ja PP ga.

E: Üks asi veel...

Kui tahan panna "upload funds" "Pangaülekanne internetis " siis annab ainukesena valiku Swedpank, kas SEB-d siis ei toeta see süsteem? Pank millega siduda üritan on SEB.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 23.04.2011 17:08:59 vasta tsitaadiga

danny kirjutas:

tsitaat:
You will receive a verification code in the reference field of a dummy deposit to the following account:

Aadressi asjaga sain vist toime tuldud, pidid mingi kirja saatma mu aadressile mille registreerides panin, eks ootan kirja.

Kui tahan panna "upload funds" "Pangaülekanne internetis " siis annab ainukesena valiku Swedpank, kas SEB-d siis ei toeta see süsteem? Pank millega siduda üritan on SEB.

Dummy deposit (0.01$) tuleb sinu sellele pangakontole, mida siduda tahad ja kood on seal makseselgituses. SEB-d peaks ikka ka toetama.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
danny
Kreisi kasutaja
danny

sõnum 23.04.2011 17:15:55 vasta tsitaadiga

D3ff kirjutas:
danny kirjutas:

tsitaat:

Dummy deposit (0.01$) tuleb sinu sellele pangakontole, mida siduda tahad ja kood on seal makseselgituses. SEB-d peaks ikka ka toetama.

Ju siis ei ole laekunud veel. Aga listis mul SEB puudub, ainult saan valida "credid card" kus on siis seotud virtual creditcard SEB oma. aga see nopib mingi protsendi maha kui raha liigutan.
tagasi üles
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 23.04.2011 17:22:21 vasta tsitaadiga

Hmm, tõepoolest SEBi pole nimekirjas icon_rolleyes.gif Mul näitab valikutes tavalist Bank Transferi ka. See peaks aega võtma 2-5 päeva ja on tasuta. Ilmselt ilmub see nimekirja siis, kui oled saanud konto ära kinnitada.
tagasi üles
WipeOut
HV kasutaja
WipeOut

sõnum 23.04.2011 17:33:48 vasta tsitaadiga

danny kirjutas:

Kui valid selle Pangaülekanne internetis(instant) siis jah ei saa SEB-ga ülekannet teha(pangalink), neil arve ainult Swedis aga kui võtad selle bank transfer siis annab sulle Swedi konto numbri kuhu ülekanne teha, järgmiseks päevaks on tavalist raha juba moneybookersi arvel.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
danny
Kreisi kasutaja
danny

sõnum 23.04.2011 19:46:12 vasta tsitaadiga

Jah, bank transfer on olemas, mõtlesingi seda instant-i, et äkki võimalik, aga kui ei saa siis ei saa.

1 küsimus veel, kas mingeid summasid on võimalik juba liigutada ka enne kui olen elukoha, panga ja virtualcardi tuvastamise teinud? Üks kodanik kibeleb jubedalt mulle sinna raha saatma, aga kas see raha ka liigub sel ajal?
tagasi üles
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 23.04.2011 20:34:47 vasta tsitaadiga

MBst MBsse liigutada saab raha ikka, aga välja ei saa enne kanda enne, kui konto kinnitatud.
tagasi üles
danny
Kreisi kasutaja
danny

sõnum 23.04.2011 22:23:32 vasta tsitaadiga

D3ff kirjutas:
MBst MBsse liigutada saab raha ikka, aga välja ei saa enne kanda enne, kui konto kinnitatud.

Selge(Y)
tagasi üles
kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 22.07.2011 11:53:25 vasta tsitaadiga

Kas moneybookeri kontot tehes peaks panema oma õiged nimed ja aadressid? Või toimib ka varjunime alt hiljem netis makstes?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 22.07.2011 12:14:59 vasta tsitaadiga

kasutaja01 kirjutas:
Kas moneybookeri kontot tehes peaks panema oma õiged nimed ja aadressid? Või toimib ka varjunime alt hiljem netis makstes?

Muidugi õiged nimed! Nad ju kontrollivad seda nt skännitud dokumentide nõudmise ja/või dummy depositiga.

EDIT: mul oli selline keiss, et taheti aadressikinnitust. Saatsin neile Starmani e-arve PDFi, kus kõik aadress ja nimi peal. Aga ei piisanud sellest. Oli vaja, et oleks ikka skännitud/pildistatud reaalset paberil olevat asja.

viimati muutis D3ff 22.07.2011 12:16:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 22.07.2011 12:16:41 vasta tsitaadiga

Enam rumalamat küsimust ei saagi vist esitada. Mis heapärast sa valenimesid tahad kasutada? Panka lähed ka valepassiga või?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 22.07.2011 12:50:24 vasta tsitaadiga

Oliverk kirjutas:
Enam rumalamat küsimust ei saagi vist esitada. Mis heapärast sa valenimesid tahad kasutada? Panka lähed ka valepassiga või?

Kindlasti saab rumalamat küsimust esitada icon_smile.gif. Pank on hoopis midagi muud. Mis teha, ma olen paranoiline ja ei taha igalepoole oma andmeid sisestada.
tagasi üles
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 22.07.2011 13:11:40 vasta tsitaadiga

kasutaja01, vaata sellised kohad nagu MoneyBookers ja PayPal ja Neteller jne, on ka paranoilised ja ei taha, et keegi John Smith või Mari Maasikas mingit jama nende keskkonnas korda saadaks.
tagasi üles
kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 22.07.2011 14:53:04 vasta tsitaadiga

D3ff kirjutas:
kasutaja01, vaata sellised kohad nagu MoneyBookers ja PayPal ja Neteller jne, on ka paranoilised ja ei taha, et keegi John Smith või Mari Maasikas mingit jama nende keskkonnas korda saadaks.

Selles on sul õigus jah. Aga avastasin, et ei peagi kontot tegema, saab ka niisama.
tagasi üles
hanz
HV kasutaja
hanz

sõnum 22.07.2011 15:52:21 vasta tsitaadiga

kasutaja01 kirjutas:
Oliverk kirjutas:

Kindlasti saab rumalamat küsimust esitada icon_smile.gif. Pank on hoopis midagi muud. Mis teha, ma olen paranoiline ja ei taha igalepoole oma andmeid sisestada.

Tegelikult PayPal EU on ametlikult pank Luksemburgis ja vist ka Moneybookers on pank UKs.

salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2012 00:43:52 vasta tsitaadiga

Loll küss, need seal pakuvad vaid swedbanki, et raha üle kanda kontole. Kui SEB-s ette antud andmed sisse toksin läheb läbi? icon_redface.gif
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 22.01.2012 14:36:10 vasta tsitaadiga

salatoimik, läheb küll, MB (skrill) konto eestis on ainult swedpangas kuid nädalavahetusel ei liigu sebist swedi raha
aixi
HV kasutaja

sõnum 17.03.2012 00:06:31 vasta tsitaadiga

Tegin praegu konto vertifitseerimise aga et kui tahan nüüd oma fundi uploadida pangast siis on seal peale kaardiga laadimist valik Bank transfer ja Pangaülekanne internetis. Et kas selles suhtes vahet ei ole millise viisi ma valin peaks siis mõlemat moodi saama vahe siis ainult ülekande kiiruses. Ja veel et kui mu nimi sisaldab täppistähti siis kas näiteks ü asemel kirjutan u kas nii võib. Alertpayga igatahes küll sai niimoodi.
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 23.12.2012 22:42:13 vasta tsitaadiga

Kui kiirelt raha liigub skrillist Eesti kontole ?
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
EstDonk
HV vaatleja

sõnum 25.12.2012 13:09:22 vasta tsitaadiga

Kui pangakonto on verified siis Swedi peaks tulema samal päeval üle. (Kui hommikul teed) Teised pangad umbes 3 päeva. MB-l on swedis konto, sellepärast. Verifitseerides peaks see dummy deposit tulema umbes 3 päeva.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
mamba
HV kasutaja

sõnum 06.01.2013 13:55:29 vasta tsitaadiga

Mis moodi te aadressi kinnitasite? Kõik pildid, mis ma neile saatnud olen, pole sobinud. Nüüd saatsid pdf failiga ühe faili, mille peaksid Swedbanga tädid täitma - Kas täidavad ka?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  MoneyBookers - ja raha liigub mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.