Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 239, 240, 241  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-myyr-
HV kasutaja
-myyr-

sõnum 19.12.2012 23:00:33 vasta tsitaadiga

Namalsk oli isegi. Aga võib ju proovida lingor islandit või fallujahit:D
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
And3rs
HV vaatleja

sõnum 19.12.2012 23:00:49 vasta tsitaadiga

Plaanis oli vahetada map uue community buildiga aga eks see selgub praegu ei ole teda täpselt kas tuleb standalone või mitte selle taga ka teatud asjad ja ootused.
Juhul kui ei tule standalone veel ja tuleb uus community build ehk siis 1.7.5 siis on plaanis kas Taviana või Celle,
Namalsk sai negatiivset tagasisidet,et liiga pvp ei saa survivalis tin cani kogumist teha pluss map bugid mis võisid jalad katki teha kurat teab kus.
seega Namalsk jääb valikust välja.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
omgitspins
HV vaatleja
omgitspins

sõnum 20.12.2012 00:05:00 vasta tsitaadiga

praegu just oli äkker
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 5
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 20.12.2012 04:07:30 vasta tsitaadiga

Häid Jõule icon_biggrin.gif

Link
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 43
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.12.2012 10:58:26 vasta tsitaadiga

jah hääd jõulu ja maailmalõppu icon_biggrin.gif muideks mui maailma lõpp tuleb nüüd homme siis vähemalt meil kõigil selge kuidas hakkama saada tänu dayz-le icon_lol.gif
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
-myyr-
HV kasutaja
-myyr-

sõnum 21.12.2012 02:07:30 vasta tsitaadiga

Tuleb jälle üks mõnus rollback?icon_biggrin.gif
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 21.12.2012 02:14:00 vasta tsitaadiga

juba tuleb...
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 21.12.2012 09:59:49 vasta tsitaadiga

Eile sain oma Dayz suremise ajaloo kõrvale korraliku elamuse.

Gruppan koos mingite soomlastega ja pelame private hives, kus enamik aega käib selline vaikne onamine... vahepeal omaniku gäng rapeb teisi ja siis elatakse jälle rahulikult edasi. Mingi päev nad just kiitlesid kuidas 7vs 2 tegid NW airfieldil, peale seda kui olid mulle 4vs 1 teinud kui hakkasin vist nende baasile lähenema. Karistuseks võtsin paar päeva tagasi alice packi jooki sööki täis ja tuuseldasin mingi 4 tundi nw ringi ja leidsin nende campi, heli ja Urali, hiljem lasime. Heli ja uurali rotti- ning suutsime mõlemad puruks sõita. (Terve uural oli kuradi ammot puupüsti täis, oleks aastateks jätkunud.)

Kui ma harva mängin siis harva ka playereid näen (selles private servus olen vist killinud 1 inimese enne eilset) ja eile päeval tegime mina ja 2 soome kutti kerget trippi starõisse.... kui zelenos marketisse läksime siis panime ühe overwatchi ja ise läksime lootima. Mingi hetk nägin kedagi lähemale hiilimas- andsin koheselt M14 valu ja sain koheselt vastasel jala puruks. Silmanurgast aga nägin kus teisel kutis peast verd purskus ja ta pikali vajus. Ega midagi pistsin pea välja ja tapsin selle murtud jalaga vennikese, ning sain ise kuskilt DMR'i. Hiljem sai meie snaiper 2 killi kui pärdikud lootima hakkasid meie bodysid. Spawn electrosse ja jooksin nii otse kui suutsin orienteeruda zelenosse vaid selleks, et näha kus 10m kaugusel varustus ja corpsed despawnisid. Aga pärdikud olid tulnud GAZ'iga ja saime selle bizoni ja M14 vastu. All in all good fight.

3-4 tundi pausi ja sain tagasi mängima- logisin sisse kui põdrad starõid luutisid ja omanikeringi klänni AS50'st tina said NW airfieldi lähedal. Tölberdasin pavlovost lõunas olevate deer standide juures kui kuulsin autot metsas kruiisimas. Pikali- lasin vennikesed mööda ja hakkasin järele minema. Mingi 5 minsa hiljem kuulsin DMR pauke metsas ja suundusin üliettevaatlikult heli suunas. Mingi hetk olin täitsa kaardiservas metsatukas kui nägin mäe peal UAZ'ikut. Tsekkasin mingi minutikese ringi ja kedagi kohal polnud kapsasin rooli ja kukkusin uhama. Mõtlesin et pärdikud logisid välja- aga nemad hoopis pidasid jahti loomadele seal. Sest nii kui sõitma sain hakkasin tina saama- õnneks aga annab UAZik murul 50kmh minna.
Egas midagi kui uazik rotitud korjasin kamraadi balotast peale ja sõitsime kiirelt cherno ja elektro läbi ning võtsime suuna berezino peale. Mul vinnas M14 ja vaene põder oli lee enfieldi ja m9 püstoliga. Berezino 2 marketit olid täiesti tühjad icon_eek.gif pole sellist asja veel näinud selles mängus, aga kuna meil oli vaja toolboxe siis pidasin mõistlikuks suunduda polana ja orlovetsi vahele tehasesse. Põhjast tulles Polana supermarket ka tühi täiesti ja olime peaaegu kohal kui silmasime tee ääres sinist bettyt.
Pidasime kinni- läksin tsekkima mis keiss on kui kuulsin auto hääli, tõstsin pilgu ja otse minu peale sõitis see kastiga Hand Over, arvestades et olen täiesti nooob suutsin siiski reageerida ja M14 võttis kõrvalistuja kohe maha. Kui vastane nägi, et liikuvas autos on nad nagu isuvad kanad proovisid fleeda, aga somm tõmbas juhi autost välja M9'ga. Lisaks olime ilmselt kõvasti autosse tina andes ka kahele teisele kõvasti viga teinud, sest niikui nemad välja autost said võtsime nad nii maha, et vastane ei teinud paukugi. Asusime lootima, kui somm karjub mulle et vastane, kargasin hand overisse ja sõitsin sadakond meetrit edasi. Välja hüpates nägin 1 venda hiilimas. M14 tegi hea töö 2 pauku mööda ja siis tuli headshot ilmselt- vastane kukkus viimase lasuga.
Tuli välja, et hand overist oli ilmselt veel 2 meest vahetult enne meid maha pandud et need ilmselt overwatchi teeksid. Kuid kui nad lähemale hiilisid pani somm neid tähele ja tegelikult juhtus nii, et tema nägi hoopis teist venda kui see kelle mina maha võtsin- ehk kummalegi hiilis 1 vennike juurde aga risttulega saime mõlemad maha.
Mingi 10 minsa actioniga olime saanud maha 6 meest. Auhinnaks Hand Over, 2x AS50, Mul veel SD M4cco või mis ta ongi.sitaks ammot ja looti.
Haidisime corpsed ja lasime jalga- kui suuna coastile võtsime kuulsime helikopterit. Kutid otsisid meid. Chernos saadi meile jälile, aga kuna osad kelle olime enne maha võtnud ei olnud veel nende baasi ilmselt jõudnud oli neid kopteris vähe. Vahepeal peatasime autod ja kopter pani kellegi maha, siis andsime uuesti tuld. ja kui viimane mees proovis liikuvast kopterist välja hüpata nägin kuidas somm AS50'ga langevarjuga tondi maha võttis icon_eek.gif

Kuna selles serveris pole kellelgi teisel AS50 või M107 näinud, peale adminni ringkonna võib õhtuga suht rahule jääda icon_biggrin.gif
Autodest oleme me ilmselt ilma, aga ei hakanud neid ka laagrisse vedama- kuna ma kardan et õhust on metsa peidetud masinaid suht kerge spottida (lisaks on meil baasis juba GAZ ja 2 skodat)??
Arvan et sama keiss kui näiteks heli crashile lähenedes mingi aeg ei joonista muru veel välja, aga looti heli ümber juba näed (Keegi võiks mulle teada anda, kas on tegelikult ka nii või võib rahulikult autosid metsa jätta kartmata et neid kõrgelt õhust näha on.)

Pikk jutt sitt jutt, aga adrekas oli mitu tundi põhjas. Lisaks peab hakkama mõtlema recordimise peale kui sellist sitta tihemini juhtub thumbs_up.gif
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 21.12.2012 10:31:59 vasta tsitaadiga

nii pikk jutt et ei viitsi isegi lugeda
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 21.12.2012 10:49:16 vasta tsitaadiga

aga mina viitsisin.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 21.12.2012 11:16:37 vasta tsitaadiga

Pikk küll, aga täitsa asjalik! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
-myyr-
HV kasutaja
-myyr-

sõnum 21.12.2012 11:52:02 vasta tsitaadiga

AS50't pole..aga m107't peaks leidma.

Viimasel ajal ikka pidanud mõne väiksema kambaga rüselema ja aga õnneks oleme võitu saanud:D
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 21.12.2012 12:11:47 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:

Arvan et sama keiss kui näiteks heli crashile lähenedes mingi aeg ei joonista muru veel välja, aga looti heli ümber juba näed (Keegi võiks mulle teada anda, kas on tegelikult ka nii või võib rahulikult autosid metsa jätta kartmata et neid kõrgelt õhust näha on.)

Mind huvitab ka see - kaugelt ei renderdata puu oksi jms pisidetaile korralikult välja ja tundub nagu võiks kõik puude vahele/alla peidetud kraam (nt. telk) kergesti välja paista. Mõni kopteripiloot võiks öelda kuidas on.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.12.2012 12:23:59 vasta tsitaadiga

troglodyte kirjutas:
Kristocfc kirjutas:

Mind huvitab ka see - kaugelt ei renderdata puu oksi jms pisidetaile korralikult välja ja tundub nagu võiks kõik puude vahele/alla peidetud kraam (nt. telk) kergesti välja paista. Mõni kopteripiloot võiks öelda kuidas on.

Nii ja naa... kui helikaga lendame, siis igaüks vahib kindlat ala ja nii me neid laagreid ja peidetud sõidukeid leiame...

crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 21.12.2012 12:32:13 vasta tsitaadiga

millal server ülesse läheb, ma vaatan, et hetkel jälle maas icon_rolleyes.gif
Kilpa
HV kasutaja
Kilpa

sõnum 21.12.2012 12:38:40 vasta tsitaadiga

Program has stopped working..... panin uuesti tööle.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 21.12.2012 13:10:34 vasta tsitaadiga

Üldiselt kui on korralikult kuuse alla pandud telk, siis helikaga seda ei eriti ei näe, aga noh, seda telki on suht raske nii sättida icon_biggrin.gif Ülejäänd muude asjade alt paistab suht hästi välja.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 21.12.2012 13:34:35 vasta tsitaadiga

A tehke nagu Reduxis, et saab kaste teha ja neid igalepoole panna (ka majadesse sisse)

Päris hea oleks ju kui keegi su stashi ei leiaks kopteriga kohe.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 21.12.2012 14:31:33 vasta tsitaadiga

peripheral dots - reedab minu arvates kõige rohkem sõidukeid ja telke.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 21.12.2012 14:49:03 vasta tsitaadiga

Kas sõidukid ja telgid annavad peripheral dote? minuarust mitte.... icon_eek.gif
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.12.2012 14:49:41 vasta tsitaadiga

Annavad ikka...
Shorty
HV vaatleja
Shorty

sõnum 21.12.2012 17:05:53 vasta tsitaadiga

Hahah lasin mitu HV tägidega poissi Chernos maha kui nad oma kärudega seal rallisid ja tapsin veel neid korduvalt edasi kuna ma ootasin oma sõpra kes sai surma varem ja kuna ma kasutasin paar korda ka m107 siis [HV] Northb või miski taoline sell hakkas juba bännitamisega mind ähvardama peale seda kui ta mitu korda suri...väga lapsik icon_biggrin.gif
Ja m107 sain ma ~tunnike tagasi Balotalt kui ma tapsin ära inimese nimega Mr.Snow-flake vms

rocu
HV kasutaja

sõnum 21.12.2012 19:05:49 vasta tsitaadiga

Mingi skripter tegutses jälle. Viskas kõik inimesed vette paar kilomeetrit kaldast. Rollback oleks päris kasulik.
17:40 - 17:50 oli aeg.

tatslinkov
HV vaatleja

sõnum 21.12.2012 20:14:10 vasta tsitaadiga

Shorty kirjutas:
Hahah lasin mitu HV tägidega poissi Chernos maha kui nad oma kärudega seal rallisid ja tapsin veel neid korduvalt edasi kuna ma ootasin oma sõpra kes sai surma varem ja kuna ma kasutasin paar korda ka m107 siis [HV] Northb või miski taoline sell hakkas juba bännitamisega mind ähvardama peale seda kui ta mitu korda suri...väga lapsik icon_biggrin.gif
Ja m107 sain ma ~tunnike tagasi Balotalt kui ma tapsin ära inimese nimega Mr.Snow-flake vms

Ennegi sarnaseid terminatoreid nähtud kes pärast teevad näo nagu kõik tegelased jooksid neil ise toru ette icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Shorty
HV vaatleja
Shorty

sõnum 21.12.2012 21:14:26 vasta tsitaadiga

Tõsi tõsi...kuid ega ausaltöeldes nad seda olukorda raskeks ei teinud küll kuidagi minujaoks...kõik jäid sinna haigla juurde autode juurde kämpama praktiliselt kuid siiski enne võiks faktid paika panna kui alustada mõttetut bännimise fleimi ja muud jura ajama.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 239, 240, 241  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.