Äärmiselt lapsik suhtumine. Edu sulle serveri hostimisega, kui seal lõpuks keegi enam ei mängi...
Ei leia, et see oleks lapsik. Adminitel on ka oma elu (šokeeriv, eks) ja tihtipeale kulub enamus aeg Andersil logide vaatamiseks ja häkkeritega jamamiseks ning mängimiseks aega ei jäägi.
Eks see jääb iga admini südametunnistusele, kas ta vaatab seda kaarti ja spawnib relvi ning ainus selline tegevus (minu teada) oligi annetajatele boonus geari andmine, kuid seegi on vingujate tõttu ära võetud.
Loll pea on ikka kehale nuhtluseks.
Kui on kohustus võetud, siis peaks ju ka vastutama ja ka enda kohustusi täitma.
Kui ma lähen kodututele suppi jagama, on mul tõesti õigus nende nägu täis sõimata, sest ma teen seda ju enda vabast tahtest ning, kui mulle miski ei meeldi ja keegi mulle selle eest ei maksa, siis ma võin ju välja öelda ja teha seda, mida ma tahan?
Sotsiaalse intelligentsuse puudujääk tundub olevat.
ˇ
Sa kukkusid väga kõvasti kuskile? Mingit kuradi kohtustust ei ole, sellessuhtes et kõike tehakse vabast tahtest ja oma vabast ajast, krt kuidas ajab selline targutamine kopsu üle maksa, kui miskit ei meeldi ei pea käima seal mängimas või üldse selle teemaga kokku puutuma, ei oota keegi su kommentaare ja arvamusi. Sitaloopimist võid teha kuskil maal laudas. Asjalikke ja edasiviivaid kommentaare pole siis ole kuss ja tegele oma asjadega. Nagu öeldakse et las koer haugub karavan läheb ikka edasi.
Ja lisaks, kui kodutule sööki jagad siis vaevalt et ta nii tänamatu ja tänitav on kui mõned kes siin hauguvad, niiet su näide on üsna mööda ja tundub et sul tõesti raske oma lolli peakest kaasas kanda, kaasatunne sellekohapealt...
Järgmine kord, kui kedagi koeraga võrdled, siis mõtle veidi - see solvab ja igal teol on tagajärjed.
Loe mu tekst korralikult läbi ja tea, mida tähendab vabatahtlikult kohustuste võtmine.
Söögi jagamisel võidakse olla ikka vägagi tänamatud - sa pole vist seda eluski teinud. Proovi järele - saad teada, mis seal toimub.
Kokkuvõtvalt siis - adminniõiguste abuse-imine on lubatud, kuid mingil määral taunitav. Huvitaval kombel õigustavad taolist käitumist just adminnid ise ja reaalselt serveris olevad mängijad seda taunivad.
Paistab, et selline käitumine on pigem lolli inimese käitumine. Rumal oleks taolist tegemist jätkata, sest sellisel juhul pole ju varsti enam mängijaid, kellega koos mängida - konkreetselt selles serveris.
EDIT: Minu kommentaar "Loll pea on kehale nuhtluseks" oli mõeldud selle kohta, et admin peab käsitsi/manuaalselt kontrollima logi faili, kuigi selleks, et seda mugavamalt teha saab valmis meisterdada nii mõnegi scripti või programmijupikese, mis suudaks vägagi suurel määral tööd lihtsamaks teha.
Ehk siis väite juurde tagasi - loll pea on kehale nuhtluseks.
EDIT: Minu kommentaar "Loll pea on kehale nuhtluseks" oli mõeldud selle kohta, et admin peab käsitsi/manuaalselt kontrollima logi faili, kuigi selleks, et seda mugavamalt teha saab valmis meisterdada nii mõnegi scripti või programmijupikese, mis suudaks vägagi suurel määral tööd lihtsamaks teha.
Meisterda ja tee see script, kontribuudi nagu öeldakse, mitte ära irise foorumis.
Järgmine kord, kui kedagi koeraga võrdled, siis mõtle veidi - see solvab ja igal teol on tagajärjed.
Loe mu tekst korralikult läbi ja tea, mida tähendab vabatahtlikult kohustuste võtmine.
Söögi jagamisel võidakse olla ikka vägagi tänamatud - sa pole vist seda eluski teinud. Proovi järele - saad teada, mis seal toimub.
Kokkuvõtvalt siis - adminniõiguste abuse-imine on lubatud, kuid mingil määral taunitav. Huvitaval kombel õigustavad taolist käitumist just adminnid ise ja reaalselt serveris olevad mängijad seda taunivad.
Paistab, et selline käitumine on pigem lolli inimese käitumine. Rumal oleks taolist tegemist jätkata, sest sellisel juhul pole ju varsti enam mängijaid, kellega koos mängida - konkreetselt selles serveris.
Ähvardad oma tagajärgedega või? Mnjah... tähendab kui inimene nii lolli juttu ajab nagu ajab siis ütlen täpselt nii nagu tunnen ja tahan ja mittemingi neti fleimer ei tule mulle rääkima mida ma võin või ei või öelda. Mingit adminni abuse pole, mingi väiksed juhtumis mis ka mingihetk olid on ammu saanud lahenduse ja kellelgi pole midagi öelda. Vähemalt pole mingi ulme abusega nagu sina siin räägid keegi pöördund. Aga samas on see et eks sinusuguseid tühikargajaid ja fleimereid ja lõõpijaid on alati ükskõik mis asjajuures, muidu polekski vist nagu õige asi kui kõik suudaks normaalselt suhelda ja olla. Niiet võibolla sessuhtes ongi hea, näitab et asi töötab ja kõik on hästi Mängijaid jagub ära sellepärast muretse... saame hakkama. Ja üldsegi kui see sinuarust nii lihtne on et siia sinna üks ja teine script ja ongi olemas siis sul vabalt võimalus enda server püsti panna ja jooksutada seda ja olla parim admin maailmas ja näidata kuidas asi käib, heameelega jälgiks kohe =) Sinnamaani kui seda teind pole zip it või jaga asjalikke soovitusi või abi või kommentaare, mitte neti fleimi =)
Meisterda ja tee see script, kontribuudi nagu öeldakse, mitte ära irise foorumis.
Sellisel juhul võiksid adminnid neid logisid ju avalikult jagada, et saaks neid kõik koos analüüsida. Senikaua kuni seda ei tehta, ei saa ka ju seda scripti valmistada. Kui keegi soovib abi või ei saa hakkama endale võetud kohustuse täitmisega, siis täiskasvanulik käitumine oleks temal kaasmängijatelt abi paluda.
Foorumis "irisemist" pole minu poolt olnud. Kriitikat sai adminnide taunitav käitumine - mis peabki kriitikat saama, sest see on seda väärt.
allavett kirjutas:
Hämmastav suhtumine :/
Mõtled selle all mida?
On põhjus, miks kõik ei sobi klienditeenindajateks. See vajab sotsiaalset intelligentsust. Töö võib küll olla vägagi kurnav ja lausa viha tekitav, aga reaalselt inimesed, kellega suheldakse, ei pea sinu emotsioonide kontrollimatuse pärast kannatama.
LKits, oled sa viisakalt küsinud adminitelt logisid, et neid koos analüüsida? Pigem mitte - sa tuled, valad kõigepealt sitaga üle ja siis hakkad alles mõistlikku juttu rääkima.
LKits, oled sa viisakalt küsinud adminitelt logisid, et neid koos analüüsida? Pigem mitte - sa tuled, valad kõigepealt sitaga üle ja siis hakkad alles mõistlikku juttu rääkima.
Rõhutan väikse tähega ´lkits´ Kuis sa ei tea kui palju tööd siin adminid teind on siis arvan et teie kui ära jäänd menopausis üle elav kodanik, või siis varajases keskeakriisis vaevlev emane kell pole enam kellegi peal end välja elada. Ei viitsiksgi enda rasvast läbi kasvand, üleni nisaseid näppe mõõda klaviatuuri liigutada.
(kas või aitaksite selle micro valmis joonistada)
Teie kui lõpp protukti tarbia ei soovigi aru saada et mõni asi ei tööta nii nagu andminnid sooviksid, kuskil on ka adminidel oma piir, kustmaalt ei lase enam endale pähe kusta, nagu hetkel teiepoolt eelnevad adminne kui ka muu valkonna inimesi solvav jutlus. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Rõhutan väikse tähega ´lkits´ Kuis sa ei tea kui palju tööd siin adminid teind on siis arvan et teie kui ära jäänd menopausis üle elav kodanik, või siis varajases keskeakriisis vaevlev emane kell pole enam kellegi peal end välja elada. Ei viitsiksgi enda rasvast läbi kasvand, üleni nisaseid näppe mõõda klaviatuuri liigutada.
(kas või aitaksite selle micro valmis joonistada)
Teie kui lõpp protukti tarbia ei soovigi aru saada et mõni asi ei tööta nii nagu andminnid sooviksid, kuskil on ka adminidel oma piir, kustmaalt ei lase enam endale pähe kusta, nagu hetkel teiepoolt eelnevad adminne kui ka muu valkonna inimesi solvav jutlus.
Kas tõesti adminniõiguste abuse-imise üle arutlemine on adminnidele pähe kusemine? Et kui näiteks vabatahtlikult supijagaja teeb halba "tööd" ja kui tema "tööd" kritiseerida, siis on hoopis kritiseerija halb inimene? Kui teha, siis juba hästi.
:O :O Tegid avastuse ?
Ma üldiselt ei võta sõna, aga kui mõni ei suuda aru saada et need vead mida sa siin ette heidad, on admini igapevane töö, jälgida mängiaid, uurida kas keegi miskit ei spawni või telepordi ei tassi telkitesse keelatud või siis NN paljutanud asju oma telkitesse... veel paljusi asju mille peale te ei tulegi. Mina isiklikult ei pääse logi file uurima, kuid saan üldise ülevaate admin panelilt, ja seal ka kaardi version, ja paratamult jääb miskit meelde, ja sellest on ka mängu rõõm kadund, sest pean paljude muude asjadega tegelema, kaasa arvatud igapäeva toimetustega. Meid admine 5 kaks on igapeavaselt , hetkel tööga seotuult ei saa igapevaselt onlin olla ning üks kes vahepeal sees, ning viies keda vahepeal ei nääe nädal paar.
Proovime igapevaselt hackereid püüda, et teie kui lõpp produkti tarbia saaks võimalikult muretult mängida !
On veelmõningaid nüanse mida ei jõuaks poole päevaga valmis kirjutada.
Aga igapevaselt muutume aina pädevamaks omal alal.
MEIE OLEME KA INIMESED KES EKSIVAD !!!! _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Loomulikult olete inimesed. Ma olen väga kindel, et ma ütlesin ka seda, et reaalselt minu silmis on adminnidel häkkimine ka õigustatud, kui nad selle läbi häkkereid leiavad. Risk on omaette teema - mingit global banni pole sellepärast vaja, vist, saada.
Siiski - admin abuse ei ole häkkerite leidmine ja nende tegude ära kaotamine/parandamine.
Admin abuse, eelnevate juhtumite põhjal, oli just vastupidine situatsioon, kus tekitati asju kaasmängijatele. Võib-olla mitte märkimisväärselt tasakaalu paigast lükkav tegu, aga siiski algus seegi.
Ehm - tänan, ei. Ma ei vaja neid logisid.
Ja sitaga ma neid üle valanud ei ole.
Kui sina neid ei vaja, siis kes vajab? Kas admin peab veel lisatööd tegema, et siia veel hakata logisi kopeerima? Pealegi ajatakse see teema hullemaks, kui tegelikult asjad on.
Adminnide töö on väga tänamatu ja ma tõega imestan, et nad pole veel rage quittinud. Lihtsalt pange osad vingujad igno listi ja rahu majas. Mängijad, kes leiavad, et neile on tehtud ülekohut, leidke endale parem kodu, kus selliseid probleeme ei teki.
Mis keeles neid adminni ja antihack scripte kirjutatakse? Ma ise sattusin lõpuks selle artikli peale, mis kelkis, et nende script ennetab hackimisi ja kuidas nad ühe päevaga juba 26 inimest banlisti pannud ilma restarti tegemata. Kuid scripti ennast ei leidnud. Seega mõte tekkis, et KUI hammas peale hakkab , siis võimalusel ka ise aidata kaasa. Kui teil juba endal pole know-howga adminne olemas, kes vaikselt parandavad kõike. Kui nii, siis on aja küsimus,kuni suuremat augud fixitud saavad.
Kui nüüd pikalt järele mõelda siis Namalsk võiks tagasi tulla. Nagu juba vahepeal mainitud siis Chernarus'ist veits kopp ees. Standalonega tuleb nagunii 24/7 Chernarus niiet sellest pääsu pole nii või naa. Iseenesest võiks mingit täiesti muud mapi ka proovida, pea see et Chernarusist vaheldust saaks.
Vahepeal vist oli isegi mingi 'hääletus' selle koha pealt, aga ei läinud täide nii nagu ma aru sain? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.