Mul pole vahet siiamaani graafika seadetega (igasugu õpetusi ja failide modimist proovinud)... ilmselt takerdub mul kõik prose ja serveri taha... main hives oli vanasti ilusti 50-60, siis osades private hivedes samuti ning nendes kus meie kamp mängib on alati olnud fps 25-40 olenemata kas on Very-High või Low... mingi 5 FPS olen maksimaalselt juurde saanud kui olen LOW peale kõik pannud
Mul pole vahet siiamaani graafika seadetega (igasugu õpetusi ja failide modimist proovinud)... ilmselt takerdub mul kõik prose ja serveri taha... main hives oli vanasti ilusti 50-60, siis osades private hivedes samuti ning nendes kus meie kamp mängib on alati olnud fps 25-40 olenemata kas on Very-High või Low... mingi 5 FPS olen maksimaalselt juurde saanud kui olen LOW peale kõik pannud
peab proovima. Ei teadnud seda cpu ja gpu vahel jagamist kui on high või low peal...vb tõesti koorman cpu' d liigselt oma low settingutega _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Vastik day-z või mis toimub... tahtsin vana hea armat jälle klõbistada, aga KÕIK serverid on mingi wasteland. 0 ACE serverit silma järgi. Märkasin, et mänguotsingu parameetrid kah ei tööta viimase beta patchiga. Kas ei olegi ACE avalikke servereid enam?
Väga palju on. Ise mängin 15th MEU public serveris
samuti ussocomi omas. neid on veel tuleb ainult otsimisega vaeva näha. _________________ >50$ pokkeri bankroll
ei pea isegi väga palju vaeva nägema et leida ACE servereid. alles nädal tagasi mängisin dominationit. aitab kui filtritesse panna ACE või DOM või mis iganes variant meeldib.
Väike duell Wastelandis El2i0'iga.
Algas kõik sellega, kui mina ja NutJobBoy tahtsime helikopteriga õhku tõusta. Kõik ei läinud plaani päraselt ja NutJobBoy sai pm kohe surma, minul aga õnnestus sigulli taha peitu pugeda.
Kui üks hetk täpselt aru sain kus vastane liikus, otsustasin mäe pealt jalga lasta ja talle väikse üllatuse teha. See oli ka hetk, kui märkasin Frapsi salvestama panna.
Nüüd juba süüdistatakse doch poolt mind(Raftermani), Ajameest ja Kurat666-t häkkimises/admini õiguste ära kasutamises ja ma ei tea milles veel (eilne wasteland)
viimati muutis Cracker 26.01.2013 13:49:18, muudetud 2 korda
Nüüd juba süüdistatakse doch poolt mind, Raftermani, Ajameest ja Kurat666-t häkkimises/admini õiguste ära kasutamises ja ma ei tea milles veel (eilne wasteland)
LOL
Tundub, et sain õigel ajal tulema.
Täiesti ajuvaba see pidev süüdistamine
Üleeilsest v kunagisest üks video...Olime just ROCU&Co käest vallutanud nende baasi ja nüüd kaitseme seda
Täna öösel üritan ülejäänud videod ka uploadida, siis dohc näeb, et ma ikka ei hacki xD (kahjuks küll ühtegi dohci killi siin peale pole, kuna fraps ei tööta koguaeg ja tihti ei tule meelde frapsi tööle panna)
On kellelgi võrdlusmoment selle mänguga hdd vs ssd kettaga? +dayz mod ka _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kille kukkus mõnusalt ja imelikul kombel ei langenud minu juurde eriti ühtegi kuuli (va üks koba hacker, kes meie selja taha teles...õnneks ei osanud ta lasta xD) Olin küll suht obvious koha peal, aga ilmselt liiga kaugel vist. Igastahes sain vist rekordi ka ära tehtud, homme vaatan video üle, et kui kaugelt kellegi maha võtsin
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.