külm on siis kui W pole piisavalt ehk oom liiga suur aku voldi suhtes.
Alates 6W juba läheb asi päris soojaks kui kõvemini tõmmata (mul 3.3v ja 1.8oomi).
ägedamad kutid keeravad VV peal volti üles ja tõmbavad 8W+
lisaks näiteks Kanger T3'l on coil all - ka sellepärast on sama W'ga külmem tõmme.
mina oleks käpp clerodele ja vedelikule. Ootan muidugi kit-i hiinast aga kui see millaski saabub, siis osi jne. juurde vaja. Akusi arvatavasti samuti.
Muuseas, eile ühel viibimisel olles rääkisin endise e-kimujaga. Too küll ei selgitanud, mida ta täpsemalt tiris, kuid mainis, et tõmme on külm ja seda kuuma ja tõrva tunnet ei ole...
Käpp olla on lihtne, aga ei usu ma, et meil siin 20 digitossutajatki kokku tuleb.
Külma tossu vastu aitab see, kui coili põlemiskamber väiksem on. Nagu näiteks vivi-nova minil ja peale selle on ta suht kõrgel ka. Toss on tuntavalt soe ja kui veel variable voltage akut kasutada, saab päris kuuma auru kohe . Ise olen kindlaks teinud ja kogenud.
Kibedat maitset ja sellist 'kurgu tunnet' annavad nikotiini sisaldus ja PG vedelik. VG on rohkem tossu ja pehmuse jaoks. Niiet, kui kõva laksu vajad, siis 24mg/ml PG vedelik ja on vägagi ok. Ma olen tööjuures meestele proovida andnud enda segusi, 18mg/ml, tõmbavad suure mahvi ja siis köhivad nagu esimest suitsu tehes...
Muutsin küsimusi veits küsitluses, nüüd on nats reaalsem.
Poolakad juba müüvad uut eVic'i, meie rahas alla 100€: http://epapierosylodz.pl/p/137/1318/ksiazka-poradnik-e-palacza-zestaw-joyetech-evic-100ml-gratis-.html Eh, suu jookseb vett, see tundub küll olevat hea asi. Muide see pood on ka suht heade hindadega, ise plaanin sealt vedelikku ligi võtta.
Vägagi soodne hind- 50ml virsiku vedelikku ainult 30 poola dollarit, see on meie rahas 8.35€, saatmine sealt on umbes 10€, kokkuvõttes on ikkagi soodne, ühe ml hinnaks kujuneb robustsel arvutamisel 0,40€. Kui osta rohkem kui 50ml on veel soodsam. Meil kohalik kraam mingi 8€, 10ml, see teeb 1,25€ ühe ml hinnaks.
Päris kirves. (Sillamäel on küll odavam)
Alati pole kirjas, kas PG v VG vedelik. Näiteks viimati mainitud saidil ma ei loe kuskilt välja seda. http://epapierosylodz.pl/p/64/552/100ml-menthol-24-mg-.html
Või olen ma millestki valesti aru saanud. _________________ Tunguusia tundraahv
Kibedat maitset ja sellist 'kurgu tunnet' annavad nikotiini sisaldus ja PG vedelik. VG on rohkem tossu ja pehmuse jaoks.
jälle targem _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aga jah, esialgu vanade tegijate vastu ikka ei saa. 'Provari' mod teeb pika puuga ära. Provari on muidugi 'lipulaev' ka, aga ise arvan, et Lavatube on ka parem kui see eVic. Ootame kuni müüki saabuvad, võib olla on etemad, kui prototüübid.
Samas tundub igati tore jubin olevat. Eriti veel n.ö. arvutiga ühendamise tõttu - statistika ja mida kõike veel
Omakorda muidugi paneb see tahtma Eestist kohapealt osta (kasvõi 10€ kallimalt) kuna nii "digitaalne jubin" paratamatult võib kergemini rikki minna ja garantiiga poleks asjad eriti lihtsad kui oled kuskilt mujalt riigist läbi neti ostnud.
Ei tundu eriti suur ka olevat teine , seega peaks päris mugav isegi ka taskus kaasas kanda aga noh ma esialgu tahan endale selle 1300mah ego aku osta ja küll siis kunagi vaatab kas mõne kuu pärast on ikka sama (või suuremgi) e-sigareti tuhin küljes.
Kuna ma olen selle EGO + Kanger T2 1.8oomise variandiga väga rahul - lihtsalt 650 akud peavad väga nõmedalt vähe vastu (ca 3-4 tunniga on see "jõud" juba otsas kuigi jah töötavad kauem).
Hetkel juba suht täpselt 100€ läinud "varustuse peale" , kui vedelikud välja jätta ,ca nädalaga. Seega rohkem ei kulutaks praegu.
Muidugi jah - kõik kas kohapealt otse või Eesti netipoest ostetud seega olen ka rohkem maksnud.
Aga jah, esialgu vanade tegijate vastu ikka ei saa. 'Provari' mod teeb pika puuga ära. Provari on muidugi 'lipulaev' ka, aga ise arvan, et Lavatube on ka parem kui see eVic. Ootame kuni müüki saabuvad, võib olla on etemad, kui prototüübid.
No ma ei tea, Provari menüüsüsteem on küll täiesti kohutav ..
No ma ei tea, Provari menüüsüsteem on küll täiesti kohutav ..
menüü küll jah, aga sellega pidavat ruttu harjuma, selle eest kõik muu on vägagi tasemel.
Selle eest eVic'i siiamaani nähtud videotest paistab samuti kõik väga tasemel + kena displei + mõistlik menüüsüsteem. Seega ma ei kiirustaks ütlema, et mõni vanem toode parem on kui eVic
Poomisega pidi ka loetud sekunditega harjuma .. algul vähe siputad a siis oled juba päris rahulik eXacTy, mis hinnaga eVic'i pakud ja kas vedelikku ka kaasa saab?
Selle eest eVic'i siiamaani nähtud videotest paistab samuti kõik väga tasemel + kena displei + mõistlik menüüsüsteem. Seega ma ei kiirustaks ütlema, et mõni vanem toode parem on kui eVic
Julgeks vastu vaielda, testides on näha, et takistusega koos annab evic näiteks palju vähem volte välja, kui teised MOD'id. Aga see on asja juures tähtis. Kui sa paned omale menüüs 4,5 v ja 1,5 oomise clearo, aga kätte saad hoopis 3,3 v, siis pole ju maitse elamus enam see õige...
Paljud modid kannatavad just selle käes, ka Lavatube, kuigi tal elektroonika sees, mis peaks justkui hoidma voldid koguaeg samal tasemel, olenemata, kui tühi on aku ja milline takistus vahel.
Siin sulle üks itaalia keelne video, kust saab veits aimu selle asja kohta:http://www.youtube.com/watch?v=9MvsxSS31aM
Muide, youtubes juba ka unboxing videod olemas, varsti peaks siis kodumaalt saama. Vaatasin venekeelse video ka ära, tal oli siis juba lõplik versioon ja kiitis, Lavatubest parem, aga Provarile jääb napilt alla...Paistab, et peab raha koguma hakkama, kena asjake ootab proovimist..
Tahtsin just http://www.nicorex.ee/ vaadata, kas eVic'i kohta uudiseid on, aga leht vist täiesti maas hoopis.
anna vene video linki, mu italiano sucks
saksa keel samuti _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aga kuidas saakski 4.5V välja tulla kui aku niitühi, et ainult 3.3V tuleb? Siiamaani mulle mõistmatu.
Niipalju olen ma aru saanud, et lihtsalt kui suurem aku osta siis ta püsib kauem "kõrgemal voldil" ja need igasugused provarid jms on ju 2500+ mah seega ka paremad.
mul on kaks 650mah akut ja ma vahetan neid iga 1-2 tunni tagant ja teise torkan uuesti laadijasse kuna tunne, et ei toimi enam piisavalt (kodus olen suht chain-vaper kah). tüütu.
eile läks vist 4ml vedeliku või törts rohkem
Krt sain täkingu poolakatel, nädal möödas ja pole pakki vist teelegi pannud _________________ This message was sent from space using stargate
Krt sain täkingu poolakatel, nädal möödas ja pole pakki vist teelegi pannud
Mida sait näitab? Kui poola pool näitab, et on väljasaadetud, siis ennem ei näe kui on eestis vastuvõetud. Mul rumeenia omasi näitas siis ka, kui soomes olid.
Leidsin ühe vedelike poe, kus valik päris suur. Soovitada ei julge aga niisama näppimiseks tasub vaadata.
http://www.mytastyvapor.com/ _________________ Tunguusia tundraahv
ma dhli ei võtnud, järgmise võtsin. _________________ This message was sent from space using stargate
Ai jaa..see oli see 6-12 päeva? Üldiselt ma olen kindel, et pakk on teel juba ammu .. lihtsalt trackinguinfot uuendatakse suht suvalistel hetkedel.
Isegi DHL pani eelmine kord sellega puusse ja puudulik info ilmus veebi 5 min. enne seda kui pakk reaalselt kohale jõudis.
poolakalt tõesti 14.12 välja saadetud.
ma ei tea miks eesti post seda ei näita, ennemgi poolast kaupa tellinud ja alati ep träkingusse asi tekkinud _________________ This message was sent from space using stargate
poolakalt tõesti 14.12 välja saadetud.
ma ei tea miks eesti post seda ei näita, ennemgi poolast kaupa tellinud ja alati ep träkingusse asi tekkinud
Ma lohutan end sellega, et pühadeaeg ja pakke miljoneid. Mitu nädalat tagasi hiinast/hongkongist lahkunud pakid pole siiani eesti posti trackingusse jõudnud, lootus pole ka veel kadunud
EDIT: Uh, oh: Shipment on hold VILNIUS - LITHUANIA
Miks peaks Leedu toll pakki lähemalt inspekteerima kui sihtriik on Eesti
Kopp sai ette sellest, et igapäev korduvalt laadisin oma mõlemaid 650'seid ego akusi ning leidsin osta.ee'st kuulutuse kus odavalt (minumõistes - eriti arvestades, et kohe olemas kui järgi läksin mitte ei pidand ootama) müüdi igasugu träni alates vedelikest ja laadijatest lõpetades clearode ja erinevate akudega.
13€ eest sain selle 3 pingevalikuga led-pulkadega ego aku. väidetavalt 1300 aga ma usun , et tegelikul 1100ne.
3.2 , 3.7 ja 4.2 . tegelikult küll mõõtes on keskmiselt 3.7-3.8v kanti kui "4.2" valida aga siiski on "tõmme" palju kuumem kui enne ja peabki olema , sest standard ego aku annab reaalselt 3.2-3.3V välja ainult.
arvestuslikult peaks ca 7.5W ringis mul nüüd süsteem toimima kui 1.8oomine kanger t2 otsas on ja tossab hästi igatahes
härra rääkis, et kohe-kohe (tal lubati tänaseks aga vist ei jõudnud kohale) peaks saabuma pakk ka ego twist akudega (muudetav 3.2V~4.8V) .
äkki isegi uurin ükspäev uuesti ja võtan ka ühe sellise ligi , et saaks normaalselt oma suurema oomiga clearod ära kasutada (ligi 3oomised tahavad pea 5V pinget, et normaalselt toimida).
Kasutaja huub siin vahepeal pakkus midagi, aga ei ole siiamaani temalt vastust saanud. Kas kellelgi Tartu kandis mingit välismaa hindadele lähedast starter-packi oleks pakkuda? Tuttaval on e-sigaret.ee pakutav Skysmoke eGo-T, ja mõtlesin ka millegi sarnase peale, aga peale välismaiste pakkujate hindade vaatamist ei ole mingit huvi selle eest 100€ välja käia. Võiks ka netist tellida, aga tahaks varem kätte saada kui uuel aastal, ja pole erilist viitsimist kõike põhjalikult ise läbi uurida, nii et võtaks hea meelega mingi lahenduse mida keegi soovitada oskab, ja mis soovitavalt ei oleks mingi läbipaistvast klaasist ampulliga. Eriti hea oleks käest-kätte Tartu kandis ja veel parem koos alustuseks 10ml RY4 nikotiiniga seguga ka. Ühendust saab PSi või profiilis oleva maili abil
ja mis soovitavalt ei oleks mingi läbipaistvast klaasist ampulliga.
Ehk siis meelega tahad asja mis EI OLEKS see ainukene kõige "õigem/parem".
Seesama "läbipaistvast klaasist ampull" on siiamaani kõige parem leiutis üldse (jah neid on muidugi 100 erinevat versiooni) kui võtta lihtsus, mahtuvus , mitte-lekkimine , palju tossu tuleb jms arvesse.
ja mis soovitavalt ei oleks mingi läbipaistvast klaasist ampulliga.
Ehk siis meelega tahad asja mis EI OLEKS see ainukene kõige "õigem/parem". Seesama "läbipaistvast klaasist ampull" on siiamaani kõige parem leiutis üldse (jah neid on muidugi 100 erinevat versiooni) kui võtta lihtsus, mahtuvus , mitte-lekkimine , palju tossu tuleb jms arvesse.
Kas see, et ta läbipaistev on, ja näeb välja nagu cracki-piip mõnest hollywoodi filmist on funktsionaalne element?
See, mis seal sees on, võib olla see kõikse uuem ja parem, aga kui ma seda kasutama ka tahan hakata, siis võiks ta pigem musta tindipliiatsi moodi välja näha.
Eks ta ole vaba valik mida soovid aga kui juba ostad midagi siis see ju võiks olla siiski asjalik mitte mitu aastat vana versioon kuhu saad paar tilka korraga sisse kallata ja iga natukese aja tagant pead uuesti täitma + see lekib , ei tossa piisavalt ja on üleüldse ebamugav.
Muidugi sa võid selle "ampulli" ju ära värvida kui see ei meeldi, et ta läbipaistev on
Läbipaistev osa on "paak" mis siis mahutab enamasti 1.6-2.4ml ja mõnel juhul 3.5-6 aga need on juba päris suured.
omakorda selle paagi sees on "coil" mis siis kuumutab vedeliku tossuks.
Muidugi sa võid selle "ampulli" ju ära värvida kui see ei meeldi, et ta läbipaistev on
Ma ei tahaks hästi uskuda, et kõigi tootjate kõik versioonid sellest uuest ja kõikse paremast asjast näevad ühesugused välja, kui see läbipaistvus seal mingit olulist rolli ei mängi. Sellepärast märkisingi ära, millist välimust pigem eelistaks.
InterFace kirjutas:
Läbipaistev osa on "paak" mis siis mahutab enamasti 1.6-2.4ml ja mõnel juhul 3.5-6 aga need on juba päris suured.
omakorda selle paagi sees on "coil" mis siis kuumutab vedeliku tossuks.
Ilmselt piisaks mulle ilusti ka 1,2ml paagist, mis eGo-T variantide puhul enamasti pakutud on, aga kas need eGo-T variandid on veel eraldi aurustiga, või ka juba selle 2-in-1 lahendusega? On seal väga suur erinevus?
läbipaistvuse mõte on see, et näed palju vedeliku sul alles on ning mis seisus ta on.
cartodest räägid sina. mahub vähem , täitmine on suht mäkerdamine , lekivad ning tossavad vähem.
lisaks ei tule sealt normaalselt ka õhku läbi. korra proovisin ja vedelevad siiamaani sahtlis - ei anna clearomizeritega võrreldagi.
ja samas ka neid clearosi on seinast seina vastavalt tootjale ning oomile (mis peab aku voldiga vastavuses olema) , et saada parim tulemus.
cartodest räägid sina. mahub vähem , täitmine on suht mäkerdamine , lekivad ning tossavad vähem.
lisaks ei tule sealt normaalselt ka õhku läbi. korra proovisin ja vedelevad siiamaani sahtlis - ei anna clearomizeritega võrreldagi.
ja samas ka neid clearosi on seinast seina vastavalt tootjale ning oomile (mis peab aku voldiga vastavuses olema) , et saada parim tulemus.
Kas eGo-T ei ole mitte tankomizeriga, ja kas see ei ole mitte erinev cartomizerist?
originaalis on ego-t/c cartodega või "tankodega". ajasid mind nüüd ka segadusse kumb on kumb igatahes mõlemad on vanad.
clearod või siis niiöelda need läbipaistvad ampullid tulid hiljem aga sobivad 1:1 akule ning nüüd kasutavadki kõik neid koos ja cartod on ammu unustatud.
Selge pilt. Kui kellelgi on Tartu kandis neid kusagilt liiga palju tellitud, ja oleks huvi mulle 1 starter maha müüa, siis andke teada. eGo-T clearomizer tundub siis olevat see hea valik. Näen et vahetatavaid clearomizereid on saada ka tumedamates värvides, seega kannatan vast ära. Disain-LEDide ja aku suuruse osas kindlat eelistust ei ole, aga lülitamine võiks manuaalne olla.
Kopp sai ette sellest, et igapäev korduvalt laadisin oma mõlemaid 650'seid ego akusi ning leidsin osta.ee'st kuulutuse kus odavalt (minumõistes - eriti arvestades, et kohe olemas kui järgi läksin mitte ei pidand ootama) müüdi igasugu träni alates vedelikest ja laadijatest lõpetades clearode ja erinevate akudega.
13€ eest sain selle 3 pingevalikuga led-pulkadega ego aku. väidetavalt 1300 aga ma usun , et tegelikul 1100ne.
3.2 , 3.7 ja 4.2 . tegelikult küll mõõtes on keskmiselt 3.7-3.8v kanti kui "4.2" valida aga siiski on "tõmme" palju kuumem kui enne ja peabki olema , sest standard ego aku annab reaalselt 3.2-3.3V välja ainult.
arvestuslikult peaks ca 7.5W ringis mul nüüd süsteem toimima kui 1.8oomine kanger t2 otsas on ja tossab hästi igatahes
härra rääkis, et kohe-kohe (tal lubati tänaseks aga vist ei jõudnud kohale) peaks saabuma pakk ka ego twist akudega (muudetav 3.2V~4.8V) .
äkki isegi uurin ükspäev uuesti ja võtan ka ühe sellise ligi , et saaks normaalselt oma suurema oomiga clearod ära kasutada (ligi 3oomised tahavad pea 5V pinget, et normaalselt toimida).
muidugi välismaa netipoode vaadates on hinnad odavad aga lisandub ju shipping + ootamine.
Spoiler
ülemine siis ego 1100/1300 vv + kanger t2
alumine ego 650 + ce4 äkki
Olen ka selle härraga kokku puutunud ja väga asjalik tüüp on
fallout3 kirjutas:
Kasutaja huub siin vahepeal pakkus midagi, aga ei ole siiamaani temalt vastust saanud. Kas kellelgi Tartu kandis mingit välismaa hindadele lähedast starter-packi oleks pakkuda? Tuttaval on e-sigaret.ee pakutav Skysmoke eGo-T, ja mõtlesin ka millegi sarnase peale, aga peale välismaiste pakkujate hindade vaatamist ei ole mingit huvi selle eest 100€ välja käia. Võiks ka netist tellida, aga tahaks varem kätte saada kui uuel aastal, ja pole erilist viitsimist kõike põhjalikult ise läbi uurida, nii et võtaks hea meelega mingi lahenduse mida keegi soovitada oskab, ja mis soovitavalt ei oleks mingi läbipaistvast klaasist ampulliga. Eriti hea oleks käest-kätte Tartu kandis ja veel parem koos alustuseks 10ml RY4 nikotiiniga seguga ka. Ühendust saab PSi või profiilis oleva maili abil
Nüüd vastatud
Tartus jah kahjuks suurt midagi kohal pole. Paari nädala pärast peaks jõudma ports DCT komplekte ja atomaisereid. Eks ma siis kuulutan siin.
Kui keegi veel millestki spetsiifilisest puudust tunneb, siis andku teada, võin tellida. Kuna jõulueelne periood, siis aega läheb muidugi metsikult.
Spezz, kas oled oma dhl'i paki kätte saanud? Kaua aega läheb pärast seda kui see Tallinnasse saabus? Üleandmine kullerile jne?
Plaanin ise ka Peleonist üht teist tellida, võibolla isegi eVic'ki...
Istun akna all ja närin küüsi iga kord kui see kuramuse DHL kaubik maja eest mööda sõidab .. seni pole veel seisma jäänud ehkki pakk läks kell 9:10 Tallinnas sorteerimisele juba
seni pole veel seisma jäänud ehkki pakk läks kell 9:10 Tallinnas sorteerimisele juba
Siis tuleb homme hommikul esimese ringiga... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Et järjekord on siis selline: kõigepealt saabumine, siis sorteerimine ja siis antakse kullerile? Ja seda saab sealt träkingu saidilt vaadata ka? Kas samal päeval tuuakse pakk ära (saabumise päeval) või järgmisel?
Et järjekord on siis selline: kõigepealt saabumine, siis sorteerimine ja siis antakse kullerile? Ja seda saab sealt träkingu saidilt vaadata ka? Kas samal päeval tuuakse pakk ära (saabumise päeval) või järgmisel?
No reeglina on postitööstuses siiamaani olnud "üks päev ette" stiilis töötamine, et ehk täna sorteeritakse ja võetakse vastu neid pakke mis homme laiali veetakse... need pakid ja kirjad mis täna postkasti jõuavad on eile sorteeritud ja vastu võetud jne...
Muidugi leidub erandeid igasuguste "kiirpostiteenuse" nime all. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Spezz, sa oled siin Ülemiste kandis ju?... DHL enda logistikakeskus siin lähedal, sellepärast need kaubikud siin koguaeg "narrivadki" _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ok, aitähh, sain veits selgemaks seda asja. Dhl'ga tuleb poolast siis umbes 4 päeva kättesaamiseni. Poole kiirem kui kirjake kindlasti ja kindlam ka vist. Kallima paki puhul tasub ikkagi dhl'i kasutada.
Kuidas ma alles nüüd selle teema avastan ?
Ise olen ka pikaajaline e-sigaretide kasutaja, kunagi ammu sai soomest see kõige algelisem ostetud ning nii see asi pihta hakkas. Leidsin Facebooki avarustest sellise lehe https://www.facebook.com/BuyTec ning need kutid seal tegutsevad Tartus, hinnad üsna odavad, vähemalt võrreldes teiste eesti poodidega ning sain samal päeval kätte, kui helistasin. Ise ostsin eGo 1100mAh aku koos cleromaiseriga ja laadija läks maksma koos vedelikega vaid 35€ ning olen rahul, soovitan neid küll.
Super AMOLED, Ülemiste jah masmre, nädalavahetus oli vahel paraku, nädala alguses tellides oleks ilmselt kiirem.
EDIT: Pakk kohal.
Kuhu pilditutvustus jäi ,alustame vasemast _________________ This message was sent from space using stargate
Ning muideks, unustasin ennem mainida, et nad müüvad ka USB seina adaptereid, ei pea koguaeg läpaka juures passima ning kes ei raatsi raha raisata, jõulud tulekul jne siis BuyTec'il päris korralik komplekt ju like ja sherimis kampaania käigus ära anda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.