Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
masmre
Kreisi kasutaja

|
16.12.2012 17:52:40
|
|
|
k2bo kirjutas: |
kuidas seda reso või megapixli värki muuta saab sis? |
Seda ma muidugi tean, et õige eesti mees manuali ei loe, aga vahest ikka tasub ennem lugeda, aga kui lugeda ei viitsi, siis peab katse/eksitus meetodit kasutama.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2bo
HV vaatleja
|
16.12.2012 20:56:39
|
|
|
Lihtsalt ei kanna telefoni karpi kaasas igalpool. Igatahes nuputasin ise välja, tänan sisutühja vastuse eest. Ja Kaamera kvaliteet muutus märksa paremaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
16.12.2012 21:48:29
|
|
|
k2bo kirjutas: |
Lihtsalt ei kanna telefoni karpi kaasas igalpool. Igatahes nuputasin ise välja, tänan sisutühja vastuse eest. Ja Kaamera kvaliteet muutus märksa paremaks. |
no näed siis, kui ise välja nuputasid, siis polnudki ju nii sisutühi...eesmärk ongi alustajaid tagant sundida, et nad ise asja vastu huvi tunneksid ja läbi selle rohkem teada saaksid.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaco
Kreisi kasutaja

|
17.12.2012 22:30:36
|
|
|
Igasuguste reviewde järgi peaks kaamera jupp maad üle keskmise telefonikaamera taseme olema. ka kaamera-app on täitsa OK, saad isegi isot muuta...
Cybershot mod peale ja ma ei oska mitte ühte häda kaamerale ette heita. Kui sul on palju müra, siis arvan, et miski night mode või muu selline peal, mis on iso põhja keeranud.
Mina saan küll päris hea kvaliteediga pildid oma aparaadist kätte, isegi suht pimedates tingimustes...
Cyber-Shot mod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1950862
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
18.12.2012 17:36:53
|
|
|
2 pilti kuluks ära, CS-mod ja ilma. [samas objektis, sama valgusega loomulikult]
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2bo
HV vaatleja
|
25.12.2012 18:53:09
|
|
|
Ehk aitate võhikul installida seda CS moodi? Sealne install istruktsioon tundub piltlikult haigelt lihtne ja kiire, aga iga teine sõna on seal totaalselt võõras minujaoks. Mingi step by step tutorial võiks olla, väga detailne.
E: Kui palju võtab aega selle CS installeerimine? Ma olen nõus mingi taskuraha andma, kes aitab mul ära teha selle, kõik need rootimised ja värgid. Mul kopp nii ees sellest. Nagu raketiteadus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tihver
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
30.12.2012 18:11:38
|
|
|
Millist rommi keegi kasutab, mul sai Pims'i ROM'st kõrini ja mõtlesin miskit uut panna? Xda on ka nii tühi, ei oska kohe miskit valida. CM10 proovisin just ja muidu nagu ok, aga kõne kvaliteet/tugevus on küll täitsa , mitte essugi ei kuule, mis teised räägivad. Kuda MIUI rommil heli tugevusega on?
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2bo
HV vaatleja
|
01.01.2013 03:57:47
|
|
|
Mul see rootimine selle video järgi ei õnnestunud, ilmselt ma lihtsalt tegin midagi valesti, kuid omaarust jälgisin täpselt juhiseid.
Igatahes mida aeg edasi, seda rohkem rahul ma olen selle telefoniga - telefon ei tundu üldse enam suur. Võrreldes samsung SIII käes hoidmisega on see xperia acro S ikka haigelt mugav. Eriti hea on vannis käia telefoniga
|
|
tagasi üles |
|
 |
J_V
HV vaatleja

|
09.01.2013 20:24:42
|
|
|
Olen ka seda telefoni kasutanud paar kuud, täitsa hea mobla.
Ainuke asi, mis VÄGA häirib on see, et kui lülitan telefonil sisse wifi hotspoti, siis wifi jagab ta ilusti välja, kuid internetti ei saa ikka minna. Vahel töötab ilusti, vahel töötab pärast telo restarti ja mõnikord ei hakkagi tööle.
Arvuti ütleb "No internet access" ja kõik, täitsa vihale ajab.(Sama teema on ka USB kaabliga neti jagamisel). Arvuti viga ei ole, sest proovisin sõbra arvutis ja tal oli sama lugu.
Telefonis on samajal kõik korras st. internet on olemas.
Võrgupakkuja on Elisa.
Ehk leidub mingit fix'i sellele probleemile ? Googlest ei leidnud(ei sisestanud ilmselt õiged märksõnad).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tihver
HV veteran
|
09.01.2013 23:51:28
|
|
|
Mul ka teenusepakkuja ja sellist probleemi ei ole. Samas on pikalt hotspoti kasutades esinenud interneti katkestusi kuigi telefon näitab, et 3.5g levi olemas.
_________________ Kõik lihtsad probleemid on juba lahendatud ... |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.01.2013 09:38:40
|
|
|
J_V kirjutas: |
Olen ka seda telefoni kasutanud paar kuud, täitsa hea mobla.
Ainuke asi, mis VÄGA häirib on see, et kui lülitan telefonil sisse wifi hotspoti, siis wifi jagab ta ilusti välja, kuid internetti ei saa ikka minna. Vahel töötab ilusti, vahel töötab pärast telo restarti ja mõnikord ei hakkagi tööle.
Arvuti ütleb "No internet access" ja kõik, täitsa vihale ajab.(Sama teema on ka USB kaabliga neti jagamisel). Arvuti viga ei ole, sest proovisin sõbra arvutis ja tal oli sama lugu.
Telefonis on samajal kõik korras st. internet on olemas.
Võrgupakkuja on Elisa.
Ehk leidub mingit fix'i sellele probleemile ? Googlest ei leidnud(ei sisestanud ilmselt õiged märksõnad). |
EMT puhul on tavaliselt probleem selles, et võrgu seadetest on märgitud vaikimisi seadetest mitu APN'i ja telefon kipub korjama just vale - WAP oma. Kas Elisa puhul võib sama asi olla, ei tea.
Ehk siis esimene soovitus, vaata üle võrguseadete alt APN seaded, et oleks õiged.
Lisaks siis see, et levi olemasolu iseenesest ei näita, et netti peaks tulema. Võta seda kui auto tankimist - levi olemasolu on sama, mis püstol paagis, ühendus olemas. See kas pump sulle bensiini jaksab paaki pumbata toru kaudu on juba teine asi. Eriti kui sama pumba ja mahuti taga on väga palju torusid. Ehk siis nii palju kui ma olen kuulnud lähiajal tuttavatelt - tiheda asustusega koht ja tippaeg tähendab, et TELE2 ja Elisa moblanett on rohkem sümboolne suurus.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaco
Kreisi kasutaja

|
11.01.2013 18:25:10
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Ehk siis nii palju kui ma olen kuulnud lähiajal tuttavatelt - tiheda asustusega koht ja tippaeg tähendab, et TELE2 ja Elisa moblanett on rohkem sümboolne suurus. |
Kas emt on parem? Ise ka hädas elisa netiga...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
11.01.2013 18:27:54
|
|
|
Minuarust selle wifi hotspotiga on alati veidi kannatust vaja... teinekord panen midagi pingima või refreshin googlet kuniks on ühenduse üles võtnud ja IP'd ära jaganud
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
J_V
HV vaatleja

|
11.01.2013 19:08:59
|
|
|
Tundub, et kui internetti paar korda sisse-välja lülitada, hakkab hotspot tööle kenasti.
Neid APN settinguid on seal päris palju, võin kõik tuimalt ära kustutada ? Siis teen need kaks tk, mis siin lehel kirjas ?
https://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/setup/57
Telefon oli valinud just selle WAP APN'i.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
11.01.2013 19:28:06
|
|
|
kõik peale interneti võid ära kustutada muidugi
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2bo
HV vaatleja
|
11.01.2013 22:05:15
|
|
|
Mul on Elisa nutikas 8 pakett, ja väga harva on nett ära kadunud. Ükskord oli mul jama sellepärast, et mingi data limit oli peale pandud telefonis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
11.01.2013 22:06:04
|
|
|
Tundub, et kui internetti paar korda sisse-välja lülitada, hakkab hotspot tööle kenasti.
Neid APN settinguid on seal päris palju, võin kõik tuimalt ära kustutada ? Siis teen need kaks tk, mis siin lehel kirjas ?
Telefon oli valinud just selle WAP APN'i. |
Telefoniks küll SE X Ray, aga mul on täpselt samamoodi, et millegipärast kohe ei funka. Interneti sisse-väljalülitamine aitab. Kui valesti ei mäleta, siis gingerbreadi peal toimis kohe laksust ja 3 arvutile jagas vabalt netti. Hetkel 4.0.4.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
J_V
HV vaatleja

|
12.01.2013 14:54:05
|
|
|
Ei aitanud ka nende APN'ide kustutamine ja uueti tegemine..
Ka hetkel peal 4.0.4 ja sõbra HTC'l samuti, tal vahel väga harva teeb sama nalja.
madoc, ega juhuslikult paketiks Elisa Nutikas 10 pole ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
13.01.2013 03:37:17
|
|
|
Ei aitanud ka nende APN'ide kustutamine ja uueti tegemine..
Ka hetkel peal 4.0.4 ja sõbra HTC'l samuti, tal vahel väga harva teeb sama nalja.
madoc, ega juhuslikult paketiks Elisa Nutikas 10 pole ? |
Viimased 2a oli elisa nutikas 5. Nüüd on nutikalt piiramatu 5, aga pole hotspoti teinud veel.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.01.2013 11:52:55
|
|
|
Telefon oli valinud just selle WAP APN'i. |
Alles tuleks jätta interneti oma ning kui kasutad MMS'e siis ka MMS oma.
Kõige lihtsam ja kindlam kui alles jätta ainult interneti oma alles jätta.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
18.01.2013 11:27:12
|
|
|
Nii. Õnnestus oma telefon ***** keerata Läbi custom romi installi. Kas keegi oskab seda telefoni uuesti ellu äratada? Esindusse hetkel veel minna ei tahaks.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2013 12:12:01
|
|
|
Murdock kirjutas: |
Nii. Õnnestus oma telefon ***** keerata Läbi custom romi installi. Kas keegi oskab seda telefoni uuesti ellu äratada? Esindusse hetkel veel minna ei tahaks. |
lase default peale, zeus või mis see upgrade programm oli ...
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
18.01.2013 14:06:56
|
|
|
Õnnestus flashtooliga uuesti ellu äratada Ja uurin nüüd rohkem õpetusi, sest tahaks teise romi ikka peale saada.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
19.01.2013 16:54:07
|
|
|
Murdock kirjutas: |
Õnnestus flashtooliga uuesti ellu äratada Ja uurin nüüd rohkem õpetusi, sest tahaks teise romi ikka peale saada. |
Ise kasutan seda praegu, täitsa normaalne, bugisid nagu polegi eriti silma hakanud. Arendaja uuendab ka seda regulaarselt.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2041649
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |