Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
31.10.2012 23:04:41
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
NFC'l on ju praktiliselt piiramatud kasutusvõimalused  |
Ei seda jah, aga need jubinad, mis kaasa tulid, nendega sai nii vähe asju teha valikutest, et polnud mõtet.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
08.11.2012 18:27:27
|
|
|
Kiire küsimus, kuidas saab panna või keelata led'i vilkumine vastamata kõnedele? (häbi mulle, ei leia enam seda kohta...)
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
09.11.2012 01:18:56
|
|
|
masmre kirjutas: |
Kiire küsimus, kuidas saab panna või keelata led'i vilkumine vastamata kõnedele? (häbi mulle, ei leia enam seda kohta...)  |
Seda sa ei saagi muuta minuteada...samas on võimalik tõmmata erinevaid appe, mis keelavad või millega saad muuta nii kiirust värvi jne.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
09.11.2012 01:40:39
|
|
|
blackhawk kirjutas: |
Kiire küsimus, kuidas saab panna või keelata led'i vilkumine vastamata kõnedele? (häbi mulle, ei leia enam seda kohta...)  |
Seda sa ei saagi muuta minuteada...samas on võimalik tõmmata erinevaid appe, mis keelavad või millega saad muuta nii kiirust värvi jne. |
Lugesin netist välja, et kui ei tööta enam, siis see pidi 4.0.4 bugi olema ja sony lubas ära parandada kiiresti...
Ma nigu mäletasin, et ennem viimast upgrade töötas, aga nüüd enam ei vilgu üldse.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
12.11.2012 20:28:30
|
|
|
Kas teistel Acro S omanikel (või Jäätisevõileiva kasutajal üldiselt) tuleb aegajalt (tegelikult lausa mitu korda päevas) telefonile teatud "sooduspakkumisi" kus pakutakse nii brausereid, navigatsioonitarkvarasid jms kraami. Need pakkumised ilmuvad kas tähekestena või "+" märkidena telefoni nn. tegumiribale. Neile vajutamine avab lingi mille avamine omakorda saadab telefonist andmeid mingile välismaisele saidile kust siis saadetakse omakorda tagasi SMS, mis otse loomulikult on eritariifiga ja mitte eriti soodsa hinnaga. Kahjuks "õnnestus" mul ka paar korda neid eritariifseid SMS-e vastu võtta. Kas kellelgi on olnud või on ka praegu sarnaseid olukordi? Ise tahaks need pakkumised ära keelata kuid pole ideed kuidas seda teha. Kas tegemist võib olla viirusega mis koos mõne rakendusega on salamisi telefoni pugenud või ongi see uuematele Androididele külgepoogitud rakendus? Ise sooviks sellest igal juhul lahti saada kuna mitu korda päevas mittevajalikke pakkumisi saada ja neid kustutada muutub väga tüütuks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
12.11.2012 21:53:03
|
|
|
play'st Addons detector ja vaata mis app push notification'eid kasutab.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
12.11.2012 23:20:27
|
|
|
Installisin selle rakenduse ja see leidis tõesti 4 sellist rakendust mis võivad neid pakkumisi esile kutsuda. Tegin neile deinstalli, vast nüüd rahu majas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.11.2012 10:32:44
|
|
|
DarkSky kirjutas: |
Installisin selle rakenduse ja see leidis tõesti 4 sellist rakendust mis võivad neid pakkumisi esile kutsuda. Tegin neile deinstalli, vast nüüd rahu majas. |
Soovitan kriitilise pilguga alati üle vaadata mis lubasid küsib rakendus/livewallpaper vms asi mida Play store'st installid.
Kahjuks on nii, et Google on valinud rakendustele rohelise tee andmise - maksimaalselt kraami kiirelt kasutajani. Seetõttu on playstore'i asja ülespanek kiire ja lihtne, kontroll on minimaalne, kui üldse.
Apple on valinud teise tee - nende poodi pääsevad rakendused alles peale põhjalikumat testimist, mistõttu on see arendajale ebamugavam ja pikaldasem, kuid tarbijale ohutum.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
19.11.2012 18:45:22
|
|
|
Kas moblas nagu menuud ja appe sirvides on lagi sarnaselt varasematele android telefonidele? Võrreldes galaxy SIII-ga
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Väljavalit
HV vaatleja
|
20.11.2012 01:08:58
|
|
|
Ei ole küll SIII omanik seega hea võrdemoment puudub aga iseenesest mingisugust lagi ei kohta.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaco
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
27.11.2012 00:19:10
|
|
|
seda viimast kasutan ise ka, töötab normilt.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja
|
27.11.2012 15:29:19
|
|
|
Mnjah, standby aja osas pole stock rom-ile ka midagi eriti ette heita.
Kas mainitud stock baasil kuid tweagitud rom saab hakkama ka mobiil-ID-ga?
[quote="jaco"]
Aku seisab kauem täis eriti märgatav standby aja pikenemine. Aktiivne kasutus imeb ikka umbes sama palju akut.
täpsem inf siit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931725
Julgen veel soovitada allolevat ROM-i. NB!! peaks toimima ka bootloaderit lahti murdmata!!!
Stocki baasil, aga väga palju tweake.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935237[/quote]
_________________ Tag written by one North Chilean Guanacos, several specially trained Equadorian Mountain llamas and 76,000 Battery llamas from Llama Fresh Farms Ltd. near Paraguay. |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaco
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Väljavalit
HV vaatleja
|
13.12.2012 19:16:42
|
|
|
Kes veekindlust testinud on?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
13.12.2012 22:15:28
|
|
|
Väljavalit kirjutas: |
Kes veekindlust testinud on? |
loe eelmist lehte
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2bo
HV vaatleja
|
14.12.2012 01:43:15
|
|
|
Sai soetatud endale mõned päevad tagasi see Acro S.
Tegin sõbra Samsung S III'ga kaamera testi (12mp Acro S vs 8mp Samsung SIII): Võrreldes minu Acro S'ga, on Samsung SIII pildi kvaliteet kuld - Acro S'l on väga palju seda "noise'i" - pilt on väga täpiline vms, kole ühesõnaga. Aga Samsung SIII pildi kvaliteet on kristall-selge, isegi pilti sisse zoomides. Et ühesõnaga see kaamera on pisut pettumus minu jaoks.
Kuna tegemist on mu esimese nutikaga, siis see Android võtab küll harjumist. Ei salli ma seda menüüd eriti - väga palju on mõttetu pahna kohe alguses peal, mida ma ei plaani kunagi kasutada, ning pole viitsimist ka deaktiveerida neid asju. Menüü on ka nõme - telefoni sisu pole mugav. Videodest tundus Nokia n9 Meego OP lihtsam ja mugavam. Aga eks see kõik vajab harjumist lihtsalt.
Telefoni aku tundub OK: Kui hoida Andmeside 24/7 sees, ja päevas mingi tund aega telefoni reaalselt näppida (netis surfata), siis päeva lõpuks jääb 14 prossa akut alles.
Telefon kaalub palju ja on minu jaoks harjumatult suur kolakas, eelistaks Nokia lumia 800 suurust telefoni, SIII näitajatega. Ehk tulevikus leian endale sobiva telefoni
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
14.12.2012 09:53:10
|
|
|
k2bo kirjutas: |
Sai soetatud endale mõned päevad tagasi see Acro S.
Tegin sõbra Samsung S III'ga kaamera testi (12mp Acro S vs 8mp Samsung SIII): Võrreldes minu Acro S'ga, on Samsung SIII pildi kvaliteet kuld - Acro S'l on väga palju seda "noise'i" - pilt on väga täpiline vms, kole ühesõnaga. Aga Samsung SIII pildi kvaliteet on kristall-selge, isegi pilti sisse zoomides. Et ühesõnaga see kaamera on pisut pettumus minu jaoks.
Kuna tegemist on mu esimese nutikaga, siis see Android võtab küll harjumist. Ei salli ma seda menüüd eriti - väga palju on mõttetu pahna kohe alguses peal, mida ma ei plaani kunagi kasutada, ning pole viitsimist ka deaktiveerida neid asju. Menüü on ka nõme - telefoni sisu pole mugav. Videodest tundus Nokia n9 Meego OP lihtsam ja mugavam. Aga eks see kõik vajab harjumist lihtsalt.
Telefoni aku tundub OK: Kui hoida Andmeside 24/7 sees, ja päevas mingi tund aega telefoni reaalselt näppida (netis surfata), siis päeva lõpuks jääb 14 prossa akut alles.
Telefon kaalub palju ja on minu jaoks harjumatult suur kolakas, eelistaks Nokia lumia 800 suurust telefoni, SIII näitajatega. Ehk tulevikus leian endale sobiva telefoni  |
Kogu selle jutu oleks võinud 'vinguviiulisse ' kirjutada. Android ongi selline ja sul on juba 4.0 peal. Oleks sa 1.6 saanud , siis oleks vist 'ojja hüpanud'.
Akud ongi sellised, kõigil, keera oma tilulilu maha, saad 3 päeva kätte.
Ei saa ma inimestest aru, kes ostavad kalli telefoni, siis nutavad, et ta nii vilets on. Osta siis mingi vanaaegne luts...aku peab vaata et 3 nädalat ja elu on lill, aga pildistamiseks peaks kasutama foto aparaati, mis selleks mõeldud ongi...
Edu harjumisel androidiga.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
14.12.2012 11:54:56
|
|
|
k2bo, iga uus asi vajab harjumist, ma julgen arvata, et oled valinud endale lihtsalt vale telefoni, Acro S polegi kaameratelefon ja robustne on seetõttu, et tegemist on keskkonnakindla mudeliga. Mis puutub aga droidi menüüsid, siis on see puhtalt harjumuse asi, midagi keerulist ega suisa nõmedat seal küll pole. Lisatarkvara osas olen nõus, kuid see on paratamatu, seda topivad kõik juurde ja sellest vabanemiseks on 2 lihtsat märksõna - root ja uninstall. Aku teemalise arutluse jaoks on meil täiesti eraldi teema, loe see kindlasti läbi, saab palju selgemaks ja tõenäoliselt õnnestub ka kestvust parandada. Mis puutub aga võrdlusse N9-ga, siis on see suht-koht kõigi platvormide jaoks löök allapoole vööd ja ma olen nõus, et Meego oleks olnud äärmiselt mõnus süsteem, kuid mis teha, praeguses maailmas ei kipu tingimata edu saavutama mitte hea asi vaid edukas asi ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2bo
HV vaatleja
|
14.12.2012 21:33:00
|
|
|
Akuga ma olen rahul, et te valesti aru ei saaks. Ning jah, kui telefon on suur kolakas, siis peab ta ka asendama digikaamerat, vot. Netis surfamiseks on telefon igatepidi ebamugav, olgu see ekraan ükskõik kui suur - nii et pigem las olla telefon väike. Kiirus telefonil on muidu hea, pole kordagi munenud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
14.12.2012 22:19:03
|
|
|
Akuga ma olen rahul, et te valesti aru ei saaks. Ning jah, kui telefon on suur kolakas, siis peab ta ka asendama digikaamerat, vot. Netis surfamiseks on telefon igatepidi ebamugav, olgu see ekraan ükskõik kui suur - nii et pigem las olla telefon väike. Kiirus telefonil on muidu hea, pole kordagi munenud. |
no vot, hakkab tulema varsti oled sellega ka rahul, et ta natuke kolakas on. Ja tegelikult teeb ta täitsa häid pilte, kui selleks head proge kasutada. Aga edu uurimisel ja avastamisel
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2bo
HV vaatleja
|
14.12.2012 23:55:57
|
|
|
Akuga ma olen rahul, et te valesti aru ei saaks. Ning jah, kui telefon on suur kolakas, siis peab ta ka asendama digikaamerat, vot. Netis surfamiseks on telefon igatepidi ebamugav, olgu see ekraan ükskõik kui suur - nii et pigem las olla telefon väike. Kiirus telefonil on muidu hea, pole kordagi munenud. |
no vot, hakkab tulema varsti oled sellega ka rahul, et ta natuke kolakas on. Ja tegelikult teeb ta täitsa häid pilte, kui selleks head proge kasutada. Aga edu uurimisel ja avastamisel  |
Mis on see hea proge?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Väljavalit
HV vaatleja
|
16.12.2012 03:33:31
|
|
|
Tel default pildistamine on 9mp peal btw.
Ise olen seni teloga väga rahul, internetis on ikka väga mugav käia imo ja ümberpöörates saab isegi kirjutada täitsa asjalikult(seda funktsiooni väiksemad nutikad küll ei jaganud, imho)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2bo
HV vaatleja
|
16.12.2012 16:18:06
|
|
|
kuidas seda reso või megapixli värki muuta saab sis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|