praegune kellaaeg 19.06.2025 18:16:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
izzo
HV kasutaja

|
26.01.2004 03:03:18
oleme nüüd nende võimalus, et näidata, kuidas nad suudavad paindlikud olla |
|
|
link :: öine Postimees
Eesti otsib Microsoftilt toetust programmile «Kogu maa internetiseerimine», mille valitsus avalikustab lähikuudel ning millest homme räägivad Bratislavas majandusminister Meelis Atonen ja Microsofti juht Bill Gates.
E-riigi projektiga rahvusvaheliselt tuntuks saanud Eesti järgmine ambitsioonikas infotehnoloogiline hüpe peaks viima interneti püsiühenduse igasse talumajja sama kergelt, nagu see on võimalik uusrajoonides.
«Enam pole küsimus, kas, vaid nüüd on küsimus, kuidas,» ütles majandusministri IT-nõunik Andrus Aaslaid.
Küsimusest «kuidas» räägivadki nüüd Microsofti ja väikeste e-riikide IT-ministrite ümarlaual Atonen ja Gates.
«Kui meie võtame ette kogu maa internetiseerimise, siis mida nemad saaksid teha?» küsis Aaslaid. «Microsoftilik tarkvarapoliitika ei kehti, kui arvutite kasutamine väljub kontorite seinte vahelt ja läheb kodudesse, kus inimesed ei taha saada ainult rikkaks, vaid targaks ja ennast arendada. Katsume olla mudel-riik ja kutsume üles Microsofti siin Eestiga suhtlema.» Eesti ei küsi oma tulevikuprogrammile rahatoetust, vaid Microsofti äri- ja litsentsipoliitika muutmist, suuremat paindlikkust siinsel turul.
Aaslaid teab, et Eesti üheks trumbiks on Euroopa Liidu ettevaatlikkus, eesmärgiga vältida Microsofti-kesksust. «Meie oleme nüüd nende võimalus, et näidata, kuidas nad suudavad paindlikud olla,» ütles Aaslaid. (PM)
_________________ elisa: saad viie euro eest kuus nokia telefoni! |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
26.01.2004 15:17:31
|
|
|
mina olen väga paindlik, ma kasutan kodus arvutit, ilma, et mul oleks selles ühtki programmi, mille oleks teinud Microsoft
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ekskavaator
HV kasutaja

|
26.01.2004 16:14:10
|
|
|
mina ei ole eriti paindlik, aga mu sõber suudab jala kukla taha panna, kujutad ette.
aga minumeelest see eriti naljakas küll pole, kui siis halenaljakas. või lihtsalt hale. kurb koguni.
_________________ param-paraa |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
26.01.2004 17:13:35
|
|
|
ekskavaator kirjutas: |
mina ei ole eriti paindlik, aga mu sõber suudab jala kukla taha panna, kujutad ette.
aga minumeelest see eriti naljakas küll pole, kui siis halenaljakas. või lihtsalt hale. kurb koguni. |
jah, sul on täiesti õigus, see kõlab umbes nii, et "Atonen begs for mercy from Gates"
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ekskavaator
HV kasutaja

|
26.01.2004 17:16:15
|
|
|
tegelt, keegi sellest delegatsioonist või midagi selgitas asja postimehe kommentaarides. idee pidi olema midagi säärast:
microsoft loogu mingid normaalsed litsentsid mida pelle ja marju kuskil metsas aktsepteeriks ja oleks nõus tarkvara ostma (et kui nett, siis arvuti, ja ka tarkvara), et praegused ei ole nagu mõeldavad ja me ei taha et metsas piraattarkvara vohaks, ja et kui nad midagi ette ei võta et siis pole neil eesti tarkvaraturu sellel osal midagi teha.
_________________ param-paraa |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
26.01.2004 18:13:46
|
|
|
Uudis teises kuues - Link
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|