Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  oleme nüüd nende võimalus, et näidata, kuidas nad suudavad paindlikud olla märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
izzo
HV kasutaja
izzo

sõnum 26.01.2004 03:03:18 oleme nüüd nende võimalus, et näidata, kuidas nad suudavad paindlikud olla vasta tsitaadiga

link :: öine Postimees

Eesti otsib Microsoftilt toetust programmile «Kogu maa internetiseerimine», mille valitsus avalikustab lähikuudel ning millest homme räägivad Bratislavas majandusminister Meelis Atonen ja Microsofti juht Bill Gates.

E-riigi projektiga rahvusvaheliselt tuntuks saanud Eesti järgmine ambitsioonikas infotehnoloogiline hüpe peaks viima interneti püsiühenduse igasse talumajja sama kergelt, nagu see on võimalik uusrajoonides.

«Enam pole küsimus, kas, vaid nüüd on küsimus, kuidas,» ütles majandusministri IT-nõunik Andrus Aaslaid.

Küsimusest «kuidas» räägivadki nüüd Microsofti ja väikeste e-riikide IT-ministrite ümarlaual Atonen ja Gates.

«Kui meie võtame ette kogu maa internetiseerimise, siis mida nemad saaksid teha?» küsis Aaslaid. «Microsoftilik tarkvarapoliitika ei kehti, kui arvutite kasutamine väljub kontorite seinte vahelt ja läheb kodudesse, kus inimesed ei taha saada ainult rikkaks, vaid targaks ja ennast arendada. Katsume olla mudel-riik ja kutsume üles Microsofti siin Eestiga suhtlema.» Eesti ei küsi oma tulevikuprogrammile rahatoetust, vaid Microsofti äri- ja litsentsipoliitika muutmist, suuremat paindlikkust siinsel turul.

Aaslaid teab, et Eesti üheks trumbiks on Euroopa Liidu ettevaatlikkus, eesmärgiga vältida Microsofti-kesksust. «Meie oleme nüüd nende võimalus, et näidata, kuidas nad suudavad paindlikud olla,» ütles Aaslaid. (PM)

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tomson
HV veteran
tomson

sõnum 26.01.2004 15:17:31 vasta tsitaadiga

mina olen väga paindlik, ma kasutan kodus arvutit, ilma, et mul oleks selles ühtki programmi, mille oleks teinud Microsoft icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 28
tagasi üles
ekskavaator
HV kasutaja
ekskavaator

sõnum 26.01.2004 16:14:10 vasta tsitaadiga

mina ei ole eriti paindlik, aga mu sõber suudab jala kukla taha panna, kujutad ette.

aga minumeelest see eriti naljakas küll pole, kui siis halenaljakas. või lihtsalt hale. kurb koguni.

tomson
HV veteran
tomson

sõnum 26.01.2004 17:13:35 vasta tsitaadiga

ekskavaator kirjutas:
mina ei ole eriti paindlik, aga mu sõber suudab jala kukla taha panna, kujutad ette.

aga minumeelest see eriti naljakas küll pole, kui siis halenaljakas. või lihtsalt hale. kurb koguni.

jah, sul on täiesti õigus, see kõlab umbes nii, et "Atonen begs for mercy from Gates" thumbs_down.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 28
tagasi üles
ekskavaator
HV kasutaja
ekskavaator

sõnum 26.01.2004 17:16:15 vasta tsitaadiga

tegelt, keegi sellest delegatsioonist või midagi selgitas asja postimehe kommentaarides. idee pidi olema midagi säärast:

microsoft loogu mingid normaalsed litsentsid mida pelle ja marju kuskil metsas aktsepteeriks ja oleks nõus tarkvara ostma (et kui nett, siis arvuti, ja ka tarkvara), et praegused ei ole nagu mõeldavad ja me ei taha et metsas piraattarkvara vohaks, ja et kui nad midagi ette ei võta et siis pole neil eesti tarkvaraturu sellel osal midagi teha.

woozy
HV Guru
woozy

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.01.2004 17:18:18 vasta tsitaadiga

lame nali thumbs_down.gif
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 26.01.2004 18:13:46 vasta tsitaadiga

Uudis teises kuues - Link
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  oleme nüüd nende võimalus, et näidata, kuidas nad suudavad paindlikud olla
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.