kellelgi veel jama, et mängu tööle pannes peale esimest cutscene või selle ajal mäng alt-tabib alla ning üles ei tule või jääb lihtsalt must screen, mis eest ei lähe?
kellelgi veel jama, et mängu tööle pannes peale esimest cutscene või selle ajal mäng alt-tabib alla ning üles ei tule või jääb lihtsalt must screen, mis eest ei lähe?
kõik töötab mul okeilt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
pm saad sa iga kõrgema kynka peal seda avada, aga lennu pikkuseks saad vaid paar sekundit _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ülikõva mäng . See oli päris palju aastaid tagasi, kui ma viimati 12 h järjest (väikse söögipausiga) mingit mängu mängisin. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Mulle meeldib täiega metsa vahel ATV'ga kimada ning ka mäkke sõita Hea on see, et sõidukitel puudub nn traction control - liiga palju gaasi ning võib midagi hullu juhtuda _________________ I need about tree fiddy.
Egert
kas kellelgi veel need video cutscened hakivad? mäng jookseb suht pöhjas settingutega, möned syncid ainult välja vöetud(peast hetkel ei mäleta enam millised täpselt) _________________ JÖUDU!
kas kellelgi veel need video cutscened hakivad? mäng jookseb suht pöhjas settingutega, möned syncid ainult välja vöetud(peast hetkel ei mäleta enam millised täpselt)
ei haki, aga pool mängu on suu ja hääl täiesti syncist väljas, kas see on vaid minu kala või kellelgi veel?
esimene mängu pool oli ok _________________ This message was sent from space using stargate
kas kellelgi veel need video cutscened hakivad? mäng jookseb suht pöhjas settingutega, möned syncid ainult välja vöetud(peast hetkel ei mäleta enam millised täpselt)
ei haki, aga pool mängu on suu ja hääl täiesti syncist väljas, kas see on vaid minu kala või kellelgi veel?
esimene mängu pool oli ok
Mul kõik ok, ainult tund aega mängu sisse oli taeva tekstuur kadunud vms, oli must (ka päeval). _________________ I need about tree fiddy.
Egert
esimene mängu pool oli ok
see hääle sync on minul ka.
eriti just alguses(ma tegelt väga kaugele pole mänginudki veel) _________________ JÖUDU!
Cutscende nõuavadki kuidagi rohkem ressurssi kui mängimine ise. Kogesin seda, kui mängu alguses kõik graafika põhja panin. Cutscene oli kuidagi väga laggine, aga mängimine polnud pooltki nii hull. Võta AA või varje vähemaks natuke.
okay, lahe. Üritasin eile 10 korda või enam skrillexi saatel kanepipõlde maha põletada (veel see pole õnnestunud). tekkis küs kas kuhugi kausta kannataks oma lugusid toppida, et need siis mingil hetkel sama moodi taustal mängiks. Mitte et ul skrillexi vastu midagi oleks aga sellisel juhul kuulaks juba midagi vähe sügavamat.
okay, lahe. Üritasin eile 10 korda või enam skrillexi saatel kanepipõlde maha põletada (veel see pole õnnestunud). tekkis küs kas kuhugi kausta kannataks oma lugusid toppida, et need siis mingil hetkel sama moodi taustal mängiks. Mitte et ul skrillexi vastu midagi oleks aga sellisel juhul kuulaks juba midagi vähe sügavamat.
Minu arust see Skrillexi koht on mängus parim. Kausta ja lugude kohta ei oska midagi öelda.
Raptri järgi 28h mänginud seda millest enamik kulus main story läbimisele, (ingame timer näitab ainult 20h, kuna ei arvesta kordi, kus oled ühte kohta uuesti proovinud), kõik radio towerid sai aktiveeritud ja paar outposti ka vabastatud, lisaks mõned tunnid, mis kulusid jahtimisele, et varustust craftida. Mängus näitab, et mul on 40%tehtud. See tähendab, et kui viitsid kõik kõrvalmissioonid jms ära teha, relic-id üles otsida, outpostid vabastada jms, kulub ikka parajalt aega.
Üks parimaid SP mänguelamusi siiamaani minu jaoks, GOTY.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.