praegune kellaaeg 25.06.2025 01:54:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
parm
Kreisi kasutaja
|
10.12.2012 16:50:56
|
|
|
Huvitav, et kui inimesele anda absoluutne võim, viib tee alati korruptsioonini...
Aga ma teen nüüd ettepaneku, clean start. Pange näiteks Taviana map, adminid võivad mängida aga tavakasutajatena ning mingeid erisusi spwanimisel võrredes tavamängijaga olla ei tohi. Kui on vaja adminikontot kasutada, siis tuleb selleks eraldi kasutaja teha või adminnida läbi konsooli. Samamoodi tuleb adminnidel õppida distsipliini, kui nad tahavad teistega koos mängida.
Ja kindlasti tuleks adminnide kontaktid (skype,mumble,foorumi nimi) lisada MOTD ja infotekstidesse, et vajadusel saab kasutaja adminiga kontakti. Selge on see, et keegi omast vabast ajast ei saa 24/7 valmis olla aga kui sa tahad administraator olla, kaasnevad õigustega ka kohustused, teie kipute neid unustama.
Senikaua kuni on teada, et HV.EE serveris adminid on teistest suuremate õigustega spawnimisel või kasutavad oma õiguseid mitte eesmärgipäraselt, sinna serverisse ma sisse logida ei kavatse. Kahju on ainult annetatud asjadest, et neist mingit kasu ei ole.
Spoiler 
Distsipliin
Distsipliin on kindlaksmääratud kord. Iga organisatsioon püüab maksma panna oma norme ja standardeid. Juhtkonna tegevus võib olla seejuures olla kahesugune: takistav ja olukorda parandav.
Takistav, ärahoidev distsipliin seisneb töötajate suunamises kehtivaid norme järgima. Põhieesmärk on arendada töötajate enesedistsipliini. Kõrge enesedistsipliiniga rühmad on iga organisatsiooni uhkuseks. Juhtkond vastutab selle eest, et organisatsioonis oleks igasuguseid rikkumisi ärahoidev ehk preventiivse distsipliini õhkkond. Selleks peavad töötajad teadma ja mõistma organisatsiooni norme. Töötajad peavad enam kinni normidest, mille koostamisest nad ise osa võtnud või mis on sõnastatud positiivselt ("Ettevaatust!" või "Ära ole hooletu!").
Parandav, korrektiivne distsipliin on reeglite rikkumisele järgnev tegevus, et töötaja käituks tulevikus reeglite järgi. Tüüpiliseks korrektiivseks tegevuseks on distsiplinaarsed karistused, näiteks hoiatus või töölt eemaldamine.
Distsiplinaarkaristuse eesmärgid on:
parandada normide rikkujat;
hoiatada teisi analoogse käitumise eest;
soodustada püsivate ja efektiivsete rühmastandardite kujunemist.
Need eesmärgid on positiivsed, harivad ja tegevust korrigeerivad. Eesmärk on mitte karistada tehtu eest, vaid parandada järgnevat käitumist.
Paljud juhid kasutavad progresseeruvat distsipliinipoliitikat, mille põhjal korduvale õiguserikkumisele järgneb karmim karistus. Eesmärk on anda töötajale võimalus parandada oma käitumist ja juhtidele aega tegelda töötajaga, et korrigeerida tema käitumist.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kilpa
HV kasutaja

|
10.12.2012 17:05:39
|
|
|
-myyr- kirjutas: |
Üleüldse.. mõni admin on ikka tõsine kukk. Nimesi ei hakka / ei tea nimeta.
Väidetavalt on neil suht kiiresti chilli suitid, dmr vms asjad käes.. isegi siis kui spawnivad.
Autod kaovad nagu tina tuhka, lihtsalt "Leitavad" nv goggels.. jne. |
Kinnitan, et spawnisin hea geariga ning palun selle pärast vabandust, härra -myyr-, kuid teiste juhtumitega ei ole seotud.
Minu kasutajakonto ei spawni enam ühegi itemiga ning mis veel parem, ma ei mängi seal serveris enam kordagi, kuna minu ja teiste adminnide tegusid ei austata.
Adminnile lihtsalt naerdakse, kui mitte öelda kustakse, näkku reeglite eiramisel, ning kui bänn peale panna või kickida, siis on foorum hala täis.
PS. Ole palun ettevaatlik inimeste laimamisega ning sõimamisega - ma ei ole kukk.
//edit
Tegin andersi eest andmebaasis muudatuse ära: DELETE FROM `cust_loadout_profile` WHERE 1
Ehk siis kõik custom loadoutiga spawnivad isikud on kustutatud. Kokku oli neid 15 - ma ei tea kuidas või kelle poolt, aga see on väga imelik juba - mina ei ole sinna kedagi peale enda, Siimu ja Andersi lisanud.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
10.12.2012 17:25:08
|
|
|
Äkki annaks neile, kes serverisse panustasid, sõna otsustada. Mida te nutate? Servereid küllalt.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
10.12.2012 17:27:01
|
|
|
Kilpa kirjutas: |
Mina see olla ei saanud, ei ole juba umbes nädal oma jalga sinna serverisse tõstnud, kuna ROCU tundub väga kahtlane ja mõned teised veel. (ESP - map hack poisid) Väga raske on tõestada, et nad hackivad aga paratamatult kui olen surma saanud täiesti lambist, siis olen asja uurima hakanud ning alatihti on seal platsis keegi juba tuttavatest nimedest ja minu asukohast 600-700m kaugusel. |
Mis minus kahtlast on? Kui sa mõtled seda olukorda kus me sind lambist keset tühja põldu Stary/Vybor juures varitsesime siis see oli puhas juhus sest meie heli andis pärast tulevahetust otsad, mille tulemusena tegime hädamaandumise ning lähimatest küladest juppe otsima hakkasime. Other than that, ma ei näe põhjust miks mind 'kahtlaseks' pidada. Ise tahtsid veel meie squadi kunagi joinida. Ma pole isegi zombide eest Teie serveris välja loginud rääkimata map hackidest jms.
Anyway, rohkem on-topicut: nagu eelnevalt mainitud on tõesti aeg-ajalt selline tunne nagu adminid oleksid mängus teistest mängijatest mingil määral üle. Heaks näiteks võib tuua jälle Kilpa (ei midagi isiklikku, sobis heaks näiteks lihtsalt ). Kui me sind too samune kord Vybori juures keset põldu maha nottisime oli sul Ghillie/M14/nvg jms kui ma ei eksi. Läks siis natuke aega mööda ja hakkasime autoga jälitama mingit teist autot, kelleks oli jälle Kilpa. Järgmine hetk hüppas ghillie autost välja ja nottis meid M14ga maha. Siit tekib nagu väike kahtlus, et kust õnnestus kaaskodanikul saada vastav gear + masin sellise lühikese aja jooksul. Eriti käib jutt ghilliest, mida oleme otsinud squadiga juba reaalselt sellest ajast, kui Chernarus map tagasi pandi ja mida seljas on näha ainult adminidel/Mumbles istuvatel inimestel. Aga nagu eelnevatest postitustest aru oli saada, siis tuleb välja et tõesti said annetajad/arendajad mingit nö boonust. Selle vastu ei oleks midagi, kui ei jagataks välja niivõrd häid asju nagu ghillie, mida tõesti mõnes olukorras võib samavääristada AS50ga (irooniliselt oleme leidnud kamba peale kõvasti rohkem AS50'd kui ghilliesid).
Edit// Sry, märkasin Kilpa postitust alles hiljem, enda postituse tegemine võttis liiga kaua aega. Aga kui custom loadout läinud on siis nüüd peaks too asi lahendatud olema.
Aga üldises mõttes on adminid meie vastu olnud ikka suhteliselt viisakad ja väga vastutulelikud (täpsemalt Anders ja Shiimu), ei saa vinguda. Lihtsalt see mängusisene ülemvõib häirib.
Natuke mängusisest juttu ka siis. Miks heli crashidelt enam mitte midagi head ei leia? Kas drop table on tõesti ainult AK'de ja M16'te vastu välja vahetatud? Siinkohal toon näiteks jälle ghillie, et kui varem mujalt ghilliet ei leidnud, siis vähemalt heli crashis oli veel mingi võimalus seda saada, nüüd ei saa sealt ka. Võiks vana looti tagasi ikka panna (va. AS50 sest nii nagu ma aru sain see eemaldati serverist).
viimati muutis rocu 10.12.2012 17:31:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
10.12.2012 17:42:47
|
|
|
Helikopteri vrakkide looti vahetasin ära helicrash>military(samad asjad mis dear hutis)üldiselt logide järgi on olnud ghillied ja AS50 sellega seonduv gear
jubedalt häkkitav ning kui koguaeg käiakse helicrash site läbi siis pole lõbus kui paljudel on as50 ja ghillie ning samas gearis cheater :/
Dayz ametlikus foorumis ka üks vihatuid relvi.
Helicrash site on ainuke kus saab looti vahetada mujal pole võimalik sest bannlisti loetakse dayz failist mis on kliendipoolne
juhuks kui keegi küsib kas seal on midagi võimalik teha siis antud hetkel mitte.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
GreenHorn
HV vaatleja
|
10.12.2012 17:43:56
|
|
|
-eemaldan-
viimati muutis GreenHorn 11.12.2012 14:44:03, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
10.12.2012 17:54:22
|
|
|
And3rs kirjutas: |
Helikopteri vrakkide looti vahetasin ära helicrash>military(samad asjad mis dear hutis)üldiselt logide järgi on olnud ghillied ja AS50 sellega seonduv gear
jubedalt häkkitav ning kui koguaeg käiakse helicrash site läbi siis pole lõbus kui paljudel on as50 ja ghillie ning samas gearis cheater :/ |
Iseenesest võiks siis lihtsalt AS50 ja (kui tõesti vaja) ghillie ainult crash site loot table'st eemaldada. Sest muidu kaovad mängust täienisti ka sellised relvad nagu Bizon ja FN FAL. Isegi DMR jms on kahtlaselt raske leida viimasel ajal. Ennem oli nagu vähemalt mingi eesmärk otsida crashe kui midagi teha polnud, nüüd pole motivatsiooni et isegi pilku peale visata kui mõni kaugemal kui 100m on.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
10.12.2012 18:04:57
|
|
|
rocu kirjutas: |
jubedalt häkkitav ning kui koguaeg käiakse helicrash site läbi siis pole lõbus kui paljudel on as50 ja ghillie ning samas gearis cheater :/ |
Iseenesest võiks siis lihtsalt AS50 ja (kui tõesti vaja) ghillie ainult crash site loot table'st eemaldada. Sest muidu kaovad mängust täienisti ka sellised relvad nagu Bizon ja FN FAL. Isegi DMR jms on kahtlaselt raske leida viimasel ajal. Ennem oli nagu vähemalt mingi eesmärk otsida crashe kui midagi teha polnud, nüüd pole motivatsiooni et isegi pilku peale visata kui mõni kaugemal kui 100m on. |
Võib ka nii vist öelda ja.. vaikselt kaob motivatsioon ära. Staryst saab enamus ajast kuuli mingi scopega.. niietjah.
GreenHorn - Eks hoian siis sõnu natukene tagasi ja suhtun mõistlikumalt. Loodan, et server läheb paremaks ja asjad sujuvad.
Kilpa - Siis loodan, et ei tule ka edaspidi põhjuseid vingumiseks. Kus keegi teeb midagi idiootset vms.
Igatahes.. Niikaua kui serveris jääb asjad mõistuse piirese.. kõigil võrdsed võimalused siis on asi korras.
Thats all.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
10.12.2012 18:12:23
|
|
|
-myyr- kirjutas: |
rocu kirjutas: |
Iseenesest võiks siis lihtsalt AS50 ja (kui tõesti vaja) ghillie ainult crash site loot table'st eemaldada. Sest muidu kaovad mängust täienisti ka sellised relvad nagu Bizon ja FN FAL. Isegi DMR jms on kahtlaselt raske leida viimasel ajal. Ennem oli nagu vähemalt mingi eesmärk otsida crashe kui midagi teha polnud, nüüd pole motivatsiooni et isegi pilku peale visata kui mõni kaugemal kui 100m on. |
Võib ka nii vist öelda ja.. vaikselt kaob motivatsioon ära. Staryst saab enamus ajast kuuli mingi scopega.. niietjah.
GreenHorn - Eks hoian siis sõnu natukene tagasi ja suhtun mõistlikumalt. Loodan, et server läheb paremaks ja asjad sujuvad.
Kilpa - Siis loodan, et ei tule ka edaspidi põhjuseid vingumiseks. Kus keegi teeb midagi idiootset vms.
Igatahes.. Niikaua kui serveris jääb asjad mõistuse piirese.. kõigil võrdsed võimalused siis on asi korras.
Thats all. |
Kui asjasse natuke süveneda ja natuke lugeda asju mis siin oleme seletanud siis Anders on minuarust mitukorda juba öelnud et niisama eraldi et isaa As50 emaldada, kuna relva spawn on mängija poolne, ehk siis hetkel võimalust juurde see ei ole tehtav. Kui oleks tehtav oleksime ka ammu vastavalt käitunud.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
10.12.2012 18:15:05
|
|
|
Jälle keeruline nii ja naa pidi !loot tablest ei saa midagi võtta välja sest see on kliendi poolne fail (dayz_code) kui ma tahaks,et seda tõesti seal ei oleks
tuleks dayz redux teha aga ei poolda sellist asja kus kasutaja peab mässama failidega.
Aga kui crashsite on näiteks vähem praegu peaks olema neid 3-6max siis high gearis võiks to olla 1-2 max ainult ja lisada
custom vrakkid nagu ural ja carepackage kus on pehmem kraam otsimiseks.
kuigi nerfiti relvade spawnimist as50 ja m107 uues versioonis võib olla ikka absurdseid olukordi kus neid võib spawnida 5tk
see ka üks põhjus miks asendasin.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
10.12.2012 18:59:36
|
|
|
Annetasin 40 euri. Selle eest räägin nüüd mis mul öelda on. Olen veetnud alati oma aja mumbles kui HV serveris olen mänginud, seega olen nagu väga hästi kursis kõigega mis toimub.
Kui häkker telepordib sõidukid enda juurde ja killib kõik ära, siis on whine. Kui admin teeb rollback 20 minutit, siis on whine. Vahet pole, Aadressiriba disconnectib igal juhul.
Nendele kes igatsevad LU15 taga, siis tuletan meelde - need ilusad ajad olid keskel ja alguses. Miks me sealt lahkusime lõpus väga kiiresti? (HINT: HÄKKERID). Seostage nüüd seda sellega, mis juhtub kui häkkeritel lastakse poh...t tegutseda ja kui admin reaalajas ei vaata ringi mida mängijad teevad.
Greenhorn. Sa räägid, et admin annab meile mumbles vastaste asukohti. Väga ühepoolne suhtumine. Kas sa võisid ka järeldada, et seda anti seetõttu, et tekkis häkkimise kahtlus? FYI - Namalaskis vähemalt adminid ei näinud õigeid kordinaate. Seetõttu andis, et oli vaja üle kontrollida kas isik seal reaalselt ka eksisteerib. Ei eksisteerinud. St kordinaadid valetasid. Kuidas kurat peaks admin häkkeri ülesse leidma, kui inimene kes sureb, ütleb kordinaadid ja kedagi seal tegelt ei eksisteeri ja geari järgi võidki osadel juhtudel seda häkkerit otsima jääda.
WIPE kohta nagu ei oskagi midagi öelda. Samasta seda sellega, et keegi äkki on su sõiduki rotti pannud või telgi puhtaks teinud, sest seda ei juhtu tihti, aga võib juhtuda.
Ei ole mõtet siis meil seda DayZ üldse jooksutada. Minuarust kulub väga jabur ressurss häkkerite tõrjumisele adminite poolt. Neid adminite "fishe" asjade spawnimisel on kindlasti olnud, kuid arvan, et siinsest kriitikast õpivad nad päris palju.
Ja kasutajale -myyr- ütlen, et arenda enda suhtumist. Kui keegi teles su selja taha, siis oli see kindlasti häkker mitte admin. Yea right, võibolla admin, aga ei usu seda 90% (loe järgmist lõiku). Oma lapsikud näited "lan peo korraldamisest" ja ülbest suhtumisest võid vetsupotist alla lasta.
Nüüd minuarust kõige ebameeldivam teema, mida adminid ise teavad ja mõned mumbles olevad mängijad. Nimelt admin Kilpa. On hakanud silma mitmed (3+) korrad, kus ta on saanud global bani. Pole kahtlustki, et häkkimise eest. Seda on adminid ise confirminud. Ma respekteerin serverisse panustatud aega ja raha, aga no milleks häkkida? Osad siin räägivad, et teised adminid on m... häkkerid, siis teil pole tegelikult reaalsusest aimugi. Siin sooviks kindlasti Kilpa enda arutelu sellel teemal, et kus ja miks ja kuidas.
Konstruktiivne kriitika viib meid võiduni, aga paljudel juhtudel te süüdistate adminne väga alusetult, teadmata, et asjadel on ka alati teine külg miks seda tehakse.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
10.12.2012 19:10:06
|
|
|
Kui adminnide eesmärk on häkkereid eemale peletada/bannida, siis olen küll vägagi arvamusel, et seda võib teha samas ise häkkides.
Aga kas tõesti ei ole juba tehtud mõnda scripti, mis viskaks hoiatuse logisse või lausa global chatti, kui kasutaja korjab maast ülesse liiga kiiresti ja ulmelisi esemeid? Kas serveripoolselt polegi võimalik kontrollida, mida mängija reaalselt üles korjab? Ma saan aru, et heli crash loot on kliendipoolne, aga kui klient korjab sealt mingeid ulme esemeid, siis kas server saab olla sellest teadlik - üleskorjamise hetkel. Kui jah, siis siin ongi konks, millega saaks häkkereid eemal hoida.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
10.12.2012 19:14:48
|
|
|
Nii kaua kui see nõme huiamine serveris edasi käib.. suht pointless midagi oodata.
Eks näeb mis siit siis välja tuleb ja ehk suudetakse mängimine ka inimlikumaks muuta.
Eks teema näitab mis siit veel kõike tuleb.
Häkitud esemete poolepealt on üks tore fix ka olemas.
Script mis kontrollib asjade "Value=?".
Google aitab selles.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
10.12.2012 19:20:39
|
|
|
LKits kirjutas: |
Kui adminnide eesmärk on häkkereid eemale peletada/bannida, siis olen küll vägagi arvamusel, et seda võib teha samas ise häkkides.
Aga kas tõesti ei ole juba tehtud mõnda scripti, mis viskaks hoiatuse logisse või lausa global chatti, kui kasutaja korjab maast ülesse liiga kiiresti ja ulmelisi esemeid? Kas serveripoolselt polegi võimalik kontrollida, mida mängija reaalselt üles korjab? Ma saan aru, et heli crash loot on kliendipoolne, aga kui klient korjab sealt mingeid ulme esemeid, siis kas server saab olla sellest teadlik - üleskorjamise hetkel. Kui jah, siis siin ongi konks, millega saaks häkkereid eemal hoida. |
Kas sa vihjad sellele, et adminid kasutaksid teleporti ja ESP, et häkkereid tõrjuda? Hea idee, ainult, et risk on global ban ja see = raha uue key jaoks. Ei tasu kindlasti ära.
Minu andmetel ei ole sellist scripti tehtud, Anders kunagi seletas ära, et see suht võimatu ka, sest Arma II on ehitatud military simulaatorina, ehk muutused tehakse kliendipoolselt.
Kõige targem ongi ehk standalone ära oodata ja loota, et meie serveril seda jooksutada saab.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
10.12.2012 19:23:01
|
|
|
Aga, kas serverit häkkida pole võimalik ning lisada adminnid BE whitelisti, et neil näiteks BE ei tööta?
Ja samas - kui klient serverile ei annagi teada, mis asjad klient saanud on, siis kuidas toimub asjade salvestamine? Mingil hetkel peab ju klient selle info serverile ikkagi edastama ja siis võiks toimuda mingisugune kontroll, et kas on ka reaalne, et klient üldse need asjad legaalsel teel sai. See võib loomulikult soodustada vägagi "false-positive" banne, aga algus seegi
EDIT: Äkki on võimalik teha serveri-poolne script, mis küsib kliendilt näiteks iga 10 sekundi tagant tema terve inventory info. Kui klient on saanud selle aja jooksul (ehk kahe kontrolli vahel) liiga palju (või võimatuid vms) asju, siis näiteks hoiatab serveris olevaid adminne või saab banni. Tean, et taoline script koormaks serverit, aga paremat lahendust annab välja mõelda...
viimati muutis LKits 10.12.2012 19:28:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
10.12.2012 19:26:37
|
|
|
Kui teil keegi on, kes Arma 2 scriptimist valdab, siis soovitan reduxi tegijaga ühendust võtta. Isegi kui ta koodi ei jaga, siis ehk on nõus jagama tippe loogika osas (kuidas ja kus teha, ise pead kirjutama lihtsalt).
Tal on päris palju selliseid kontrolle ja asju kirjutatud. 100% küll ilmselt pole, kuid 95% ikka.
Ta üldiselt on reduxi mumbles olemas õhtuti.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
10.12.2012 19:28:02
|
|
|
Battleyes on serveril peal filter skript mis kickib keelatud itemite korral 100% lollkindlat varianti pole kahjuks
nii,et alati tuleb teha tüütut logide ülle kontrollimist.
nimekiri asjadest mis on lubatud saab vaatada siit https://code.google.com/p/dayz-hacked-items-publicvariableval-filter/source/browse/List+of+Valid+Item+Classnames.txt
Kahjuks ei saa me midagi suurt scriptida sest suurem osa faile laetakse kliendipoolselt selleks,et need toimiks sujuvalt peaks ma muutma dayz enda faile mida laadima peab.
(eelistus on hoida asju enam vähem vanillas,et ei peaks dayz reduxi teed pidi minema mis on kinnine olemuselt)
Enne standalone polegi teada kas saab midagi suurt teha või mitte sees suhtes ideeid on aga kahjuks praegusel hetkel ei saa neid rakendada nii nagu tahaks.
Redikate kirjutas: |
Kui teil keegi on, kes Arma 2 scriptimist valdab, siis soovitan reduxi tegijaga ühendust võtta. Isegi kui ta koodi ei jaga, siis ehk on nõus jagama tippe loogika osas (kuidas ja kus teha, ise pead kirjutama lihtsalt).
Tal on päris palju selliseid kontrolle ja asju kirjutatud. 100% küll ilmselt pole, kuid 95% ikka.
Ta üldiselt on reduxi mumbles olemas õhtuti. |
Ta saab sellepärast neid rakendada ,et tal on dayz failid kõik ära tuunitud ja failid lahti pakitud a la full acess arendamiseks
oleks asjad teistmoodi oleks ammu sada asja ise teinud loot sõidukid jne mugavused ja luksus mis oleks jälle kellegi jaoks
roppu moodi häkkimine olnud
viimati muutis And3rs 10.12.2012 19:31:50, muudetud 1 kord |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
10.12.2012 19:31:38
|
|
|
See pidi checkima iga teatud aja tagant. Terve playerite listi läbi.
Niikui leiab mingi muu value " allowe = 0" vms.. siis warning või kick.
Kui leian uuesti.. siis postitan siia
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
10.12.2012 19:36:11
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Ta üldiselt on reduxi mumbles olemas õhtuti. |
Kui see script tuleb kliendipoolselt sisse kirjutada, siis on see idee sama hea kui whitelist ehk siis kuivab server kokku mängijate poolest. Jälle üks huvitav paradoks. Otherwise on see väike tip Andersile.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
GreenHorn
HV vaatleja
|
10.12.2012 19:36:35
|
|
|
-eemaldan-
viimati muutis GreenHorn 11.12.2012 14:44:19, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
10.12.2012 19:38:14
|
|
|
NorthB kirjutas: |
Nüüd minuarust kõige ebameeldivam teema, mida adminid ise teavad ja mõned mumbles olevad mängijad. Nimelt admin Kilpa. On hakanud silma mitmed (3+) korrad, kus ta on saanud global bani. Pole kahtlustki, et häkkimise eest. Seda on adminid ise confirminud. Ma respekteerin serverisse panustatud aega ja raha, aga no milleks häkkida? Osad siin räägivad, et teised adminid on m... häkkerid, siis teil pole tegelikult reaalsusest aimugi. Siin sooviks kindlasti Kilpa enda arutelu sellel teemal, et kus ja miks ja kuidas. |
Selle koha pealt pean ma nüüd sind tiba valgustama. Nimelt Kilpa ei ole ostnud armat mitte steamist, vaid kuskilt teisest kohast. Ta ostis mitu korda ja kõik koodid tulid välja, et olid bännitud, ei teagi mispärast. Kuid seda ma tean ütelda, et Kilpa, keda ma juhuslikult isiklikult tunnen ja tean, et ta ei ole selline, kes mängimises leiaks lõbu häkkides.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
10.12.2012 19:48:17
|
|
|
GreenHorn kirjutas: |
NorthB - see koordinaatide andmise kord ei olnud kuidagi häkerlusega seotud. Hääkimise kahtlustusi ja nede speccimist on ka ette tulnud ja neid ei ole mõtet mainida - tahaksid rõhutada et vähemalt 95% kordadest on adminid oma speccimisvõimalusi väga delikaatselt ja moraalselt kasutanud häkkerite tuvastamiseks. Jutt käib sellest 5% mida olen näinud ning mis on hoiatav märk adminnide arusaamast, mida võib ja mida mitte.
Mõnede eelkõnelejate adminnide süüdistamine on ka minu kogemuse põhjal totaalselt ülepingutatud hala. Häkkerite tõrjumine on üks tänamatu ning raske töö, sest nagu igalt poolt lugeda saab, on häkkeritel tihti rohkem õigusi, kui serveri adminnidel. Selline on Arma mootor. Häkkerite tõrjumiseks tehku mis vaja, aga full wipe iga häkkimise korral (liialdus) tõrjub kõik eemale. |
Full wipe ei ole minuarust kunagi tehtud seetõttu, et keegi on häkkinud. Ikka rollback või siis Namalskis näiteks sõidukite reset (kuna sõidukid ei resetinud peale restarti vaid kadusid kuhugi ära). Kas sa oled ka mumbles sõna võtnud, kui mõni admin on kordinaate jaganud mängijatele? Kui mitte, siis edaspidi kindlasti (juhul kui on veel huvi HV serveris mängida).
jreinula kirjutas: |
NorthB kirjutas: |
Nüüd minuarust kõige ebameeldivam teema, mida adminid ise teavad ja mõned mumbles olevad mängijad. Nimelt admin Kilpa. On hakanud silma mitmed (3+) korrad, kus ta on saanud global bani. Pole kahtlustki, et häkkimise eest. Seda on adminid ise confirminud. Ma respekteerin serverisse panustatud aega ja raha, aga no milleks häkkida? Osad siin räägivad, et teised adminid on m... häkkerid, siis teil pole tegelikult reaalsusest aimugi. Siin sooviks kindlasti Kilpa enda arutelu sellel teemal, et kus ja miks ja kuidas. |
Selle koha pealt pean ma nüüd sind tiba valgustama. Nimelt Kilpa ei ole ostnud armat mitte steamist, vaid kuskilt teisest kohast. Ta ostis mitu korda ja kõik koodid tulid välja, et olid bännitud, ei teagi mispärast. Kuid seda ma tean ütelda, et Kilpa, keda ma juhuslikult isiklikult tunnen ja tean, et ta ei ole selline, kes mängimises leiaks lõbu häkkides. |
Vaat ma ei taipa loogikat miks osta mitu korda odavat key-d kui lõppkokkuvõtteks teeb see sama hinna välja mis Steamist ostes ja ei anna kahtlust. Lisaks ma ei räägi siin ainult global ban-idest. On ka logidest muid huvitavaid asju välja tulnud millest oskavad ainult adminid siin rääkida (ja iseasi kas tahavad, mis on natukene kurb).
e:/ seljuhul minu infopuudus. saan rahus mängida edaspidi
viimati muutis NorthB 10.12.2012 20:01:31, muudetud 1 kord |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
10.12.2012 19:52:05
|
|
|
Eh mingiaeg oli jah kahtlus et Kilpa mängib mitme mängiia alt aga pärast natuke asja uurimist pidin tunnistama et asi nii siiski polnud, kui sa seda mõtled.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|