Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 239, 240, 241  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
d2n
HV kasutaja
d2n

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2012 19:48:54 vasta tsitaadiga

Nii, nüüd siis jälle see publicvariable value restriction bug. Lambikatel aegadel saab kicki, serverisse ei saa sissegi, kohe kicked. Fix?
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.12.2012 19:51:11 vasta tsitaadiga

Ma sain seda vist siis kui korjasin mingid M249 Magazined ülesse ühe laiba küljest... lampi viskas kicki siis pidevalt, lõpuks sain need häkitud itemid oma inventoryst maha visata
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 09.12.2012 20:00:53 vasta tsitaadiga

jõudsin fresh spawnina 5 seci ingame olla ja " session lost" thumbs_up.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 09.12.2012 20:03:31 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
steamist ei saa siis ?

DRM-vaba võti.
see ei aktiveeru Steamis, GMG-s ega mujal, 2 korda juba AO alla tõmmanud ja ikka on cracked vms
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
NorthB
HV kasutaja

sõnum 10.12.2012 03:03:37 vasta tsitaadiga

See Wasteland on päris hea vaheldus kes veel proovinud ei ole. Kui kellelgi hakkab tõkkama tänu ilma muutusele, siis vana hea ctrl + (+/-) ja kirjutada flush lööb FPS jälle selgeks.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
GreenHorn
HV vaatleja

sõnum 10.12.2012 10:11:51 vasta tsitaadiga

-postitus eemaldatud-

viimati muutis GreenHorn 11.12.2012 14:42:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 10.12.2012 10:59:48 vasta tsitaadiga

GreenHorn kirjutas:
Minul läks motivatsioon mängimiseks ära, kui lambist tehti sõidukite wipe. Oli juba kaardi peale mitu sõidukit laiali laotatud, nii mobiilsete baaside tarbeks, kuid sisi jah - hetkega kõik läinud - sealjuures mingi 7 tundi asjade graindi, mis kogutud sai. Kui tahame või on vajalik pidev wipemine, siis äkki läheks mõne väiksema kaardi, nagu namalsk juurde tagasi? Suures Chernos ikka suht demotiveeriv, kui oled kogunud asju kokku, ning siis järsku pead jälle hakkama jooksma ca tund aega ühest kohast teise, et midagi leida. HV omad (k.a. adminnid) mängivad alati suure grupina koos ja seda ilmselt ei mõista - kuna alati on kuskil mõni kopter käepärast, millega saab omi transportida. Üldine administeerimise suund on kuidagi survivalist eemale liikunud, ning pigem selline deathmatchi õhutav imo.

Võib-olla siit sai mõne mõtte, miks võõraste (ning tihti üksikute) mängijate aktiivsus langenud.

No mis sinu silmis survival on? Istud metsas ja sööd ube? Või käid linnades massiliselt zombisid tapmas?
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 10.12.2012 11:02:07 vasta tsitaadiga

Kuulen mina sõprade käest, et olla HV serveri adminnid teleportinud end nende juurde - nad maha lasknud. Küsimise peale anti sõbrale banni. Dafak toimub, korra juba käis siit teemast läbi, et mida need adminnid teevad? Ehk asjaosalised ise viitsivad siia ka postitada, aga tühjast kohast see tekst pole tulnud.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 10.12.2012 11:12:40 vasta tsitaadiga

Main reason miks ma üldse ei hakanud HV serverit proovima, olin kindel, et adminnid ei suuda end vaos hoida.

Samamoodi GreenHorni jutt, pole adminnide asi teiste mängijate mängu üle otsustada. Kui ta tahab 2 nädalat metsas istuda ja ube süüa siis on see tema asi. Suht masendav tõesti kui wiped on lambist siis kui adminnidel tuju on vms.

tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 10.12.2012 11:57:47 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Kuulen mina sõprade käest, et olla HV serveri adminnid teleportinud end nende juurde - nad maha lasknud. Küsimise peale anti sõbrale banni. Dafak toimub, korra juba käis siit teemast läbi, et mida need adminnid teevad? Ehk asjaosalised ise viitsivad siia ka postitada, aga tühjast kohast see tekst pole tulnud.

Loen ja imestan, kes see sõber siis oli ? st ingame name? uskuda või mitte aga ma isegi ei oska mingit teleportimist teha mängu sees, ple kunagi osanud. Ja kust üldse võttis et need olid adminnid kes temajuurde teleportisid? Pealegi pole adminnid koos minuarust enam kaua mänginud niiet adminnid mitmuses said seal vaevalt olla. Selle wipega on nii et kui paar korda ka olnud siis oli sellepärast et mingite häkkerite staffi olid asjad täis ja koos sellega läksid ka tavainimeste asjad paaril korral. Ise ei kiida ka seda heaks kuna ühekorra olin isegi pool päeva ringi jooksnujd et kopterit korda teha aga tuli järsku wipe samas saan aru kui oli vaja siis oli. Hetkel peaks sellepoolepealt olema korras ja lähiajal neid rohkem plaanis pole.
Ja et mismõttes et adminnid ei suuda vaos hoida? krt see on nagu naised saunas rääkisid jutt. Mismoodi see siis olema peaks sinuarvates Redikate? Et teeme serveri valmis ja ise lähme mujale kohtadesse mängima kuna osad inimesed on lihtsalt nii paranoilised et äkkkki adminnid vaatavad või teevad midagi paha? Kui ei usalda siis on kahju ja pole midagi teha ma muud ei oska öelda. Inimesed on vaeva näinud ja tööd teinud üsna palju et oleks olemas enda server kus mängida, ja ka kus ise vahel mängida. Aga kui see on sinujaoks täiesti vastuvõetamatu et me ka saaks oma serveris mängida siis ei oska ma rohkem miskit eriti öelda.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
GreenHorn
HV vaatleja

sõnum 10.12.2012 12:32:09 vasta tsitaadiga

-eemaldan-

viimati muutis GreenHorn 11.12.2012 14:43:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 10.12.2012 12:37:53 vasta tsitaadiga

GreenHorn kirjutas:
Lovvi kirjutas:
GreenHorn kirjutas:
Minul läks motivatsioon .... mängijate aktiivsus langenud.

No mis sinu silmis survival on? Istud metsas ja sööd ube? Või käid linnades massiliselt zombisid tapmas?

No mis sinu silmis survival on? Battlefield Arma mootori peal? Battlefield on Battlefieldi mängides etem.

DayZ mulle meeldis sellisena nagu ta oli LU15 serveri aegadel, kus olid grupeeringud ning tehti metsadesse laagreid, koguti moona ja sõidukeid baasidesse. Ja siis käis väike madin erinevate gruppide vahel, et kes kuskohast moona ja sõidukeid saab. Ei wipetud pidevalt terveid sõidukeid ega telke. (Telgi funktsioon on siiski laagris storagena, mitte asjade dupemises, nagu HV arusaam tundub olevat).

Praegune ideoloogia tundub olevat see, et leiame kiirelt kopterid - peame maha mõned õhulahingud, kuniks kopterid otsas. Mõnel päeval lendame ka kaardi läbi ning laseme maha kõik mis liigub ning ka seisvad sõidukid võiks igaks juhuks õhku lasta. Ning kui kopterid otsas siis teeme wipe. Tuleb tunnistada - Namalskis oli see isegi suht ok, aga chernos kohe üldse ei kära.

Samas saan ma ka aru, et olen tunduvalt vanem keskmisest mängijaskonnast ning ilmselt ka seetõttu minu arusaam "challenge"-st erineb enamusega.

Mis puutub adminnidesse, siis saan aru, et ka nemad tahavad oma hallatavas serveris mängida, ning paratamatult näevad nad sõidukite ja mängijate asukohti, kui on vaja üht-teist sättida või jälgida serveris. Siis tekibki moraalne dilemma, et mis nüüd selle informatsiooniga peale hakata, kui näed, et Skalkal üks kopter ootab või vastased kuskil läänes metsades konutavad. Siinkohal tahaks rõhutada, et minule teadaolevalt ei ole aktiivselt niimoodi adminnid ei mänginud, kuid aeg-ajalt tuleb seda paratamatult ette, et näevad rohkem, kui tavamängijad. (chesmõmmi ja Kilpa tahaks siinkohal välja tuua kui eeskujulikud adminnid -teistega olen vähem kokku puutunud ning ka otsustes kaheldavusi näinud).

Üldiselt on mul siiski pigem suva kuidas HV server toimib - saab ka mujal või üldse mitte mängida. Kuna aga ühiskondlikult sai raha riistvara alla pandud, siis võib ju ka konstruktiivset kriitikat anda.

+1 ja just selle LU15 osas eriti on hea vanu aegu meenutada

Greenhorn, teeme Taviana squadi? icon_biggrin.gif Kuigi mul veel bf3-s mõned detsembrikuu assignementid tegemata icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Ja ausaltöeldes, ma vist pean maailmalõpuni vastu kui 21ks on standalonet oodata...
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 10.12.2012 12:42:42 vasta tsitaadiga

chesm6mmi, arvan, et peale sinu on adminnie veel. Ise Day-Z ei mängi, aga eile tuli lamp jutuks seltskonnas, et selline asi juhtus.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 10.12.2012 12:53:42 vasta tsitaadiga

Ei see peaks olema niimoodi, et te ei tee asju oma suva järgi ja arvestate ka ülejäänud inimestega. Ei saa üldse ollagi, et keegi peaks adminne kahtlustama mingites "kahtlastes" asjades, aga ju siis inimestel on põhjust.
Kui mängijad tunnevad, et adminnid kasutavad kuidagi oma privileege ära, siis järelikult tehakse midagi valesti.

Ok, wipe on vaja sest häkkerid on muutnud mängu mängimiskõlbmatuks, vähemalt organiseerige see wipe nii, et kõik teavad ja oskavad seda oodata (näiteks selleks, et vennad kes on ennast koos autoga kuskil X kohas metsas välja loginud, saaksid linna tagasi sõita vms). Teiseks on wipe nii suur asi, et selle tegemine peab ikka väga põhjendatud olema. Kirjutage siis andmebaasi jaoks scriptid mis keelatud itemid ära kustutab (lubatud itemID'd on teada ju). Ma lähen login praegu Reduxi serverisse ja ma olen samas kohas, samade itemitega mis 2 kuud tagasi. Sellises serveris on hea mängida, sest sa tead, et su töö ei lähe lihtsalt niisama kaduma. Muidugi sõidukeid enam pole seal kuhu ma nad jätsin, aga neid pole seal sellepärast et MÄNGIJAD on need sealt ära viinud / varastanud, mitte sellepärast et wipe oleks olnud.

Ja Sa said minust valesti aru. Minupoolest mängige seal, spawnige endale asju või teleportige ringi. See on Teie server, teete mis tahate. Ja muidugi, kõik need mängijad võivad olla 13a pätid kes said kuuli ja nüüd halavad...

Aga nüüd vähe tõsisematest teemadest.
Mis Wastelandi serverites siinne rahvas mängib?

Ise külastan 404gaming servereid (üldiselt #5 või #3, oleneb palju rahvast on). Neil tundub olema väheke muudetud Wastelandi script, neil jookseb vehicle cleanup ja muidu päris tibens serverid. Kui tihti neile resa tehakse, ei tea.

GreenHorn ja parm, soovitan Wastelandi proovida. Mingi paar oma inimest leida ja VÄGA tibens mod on. Zombisid küll pole, kuid see-eest on actionit kogu raha eest.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
And3rs
HV vaatleja

sõnum 10.12.2012 13:29:52 vasta tsitaadiga

Kui toimub juhtub midagi siis võiks ikka konstruktiivselt ära tuua kes kus millal
mina võtan seda kui vaenuõhutamist ja üldse tunnen suure jobuna midagi teha ei saa kohe kisa lahti
,et adminid häkkivad jne.

Tooge välja millal oli wipe ja te kui ei julge avalikult pm please siis teab
kas oli probleem kuskil skriptis või võimu kuritarvitamine.

Adminil pole maagilisi tööriistu mis lubaks realajas teleportita või spawnida endale asju
selliseljuhul on häkki kasutamine mängus.

Praegu teeb sõidukite script ise cleanup ja telgid ja muu seonduv värk on seitse päeva
kui mängijat pole kustutatakse asjad!

Millal see wipe green oli chernos viimati?

Teen ettepaneku adminidele mitte kui midagi teha nädal aega icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Kilpa
HV kasutaja
Kilpa

sõnum 10.12.2012 13:30:58 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
chesm6mmi, arvan, et peale sinu on adminnie veel. Ise Day-Z ei mängi, aga eile tuli lamp jutuks seltskonnas, et selline asi juhtus.

Mina see olla ei saanud, ei ole juba umbes nädal oma jalga sinna serverisse tõstnud, kuna ROCU tundub väga kahtlane ja mõned teised veel. (ESP - map hack poisid) Väga raske on tõestada, et nad hackivad aga paratamatult kui olen surma saanud täiesti lambist, siis olen asja uurima hakanud ning alatihti on seal platsis keegi juba tuttavatest nimedest ja minu asukohast 600-700m kaugusel.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
GreenHorn
HV vaatleja

sõnum 10.12.2012 14:16:40 vasta tsitaadiga

-eemaldan-

viimati muutis GreenHorn 11.12.2012 14:43:24, muudetud 1 kord
tagasi üles
And3rs
HV vaatleja

sõnum 10.12.2012 15:21:02 vasta tsitaadiga

Namalski jamast olen õpust võtnud soojade riiete jama oli nn annetaja boonus tollal
kuna custom loadouti polnud ning ei näinud kah,et see op gear oleks toolbox....omg
see eks manipuleeritakse ka paar korda jah andnud järgi aga as50 twsi pole keegi saanud minult.

Wipe enne whitelisti oli minu töö sest osa sõidukeid telke oli häkkitud manti täis.
vahel ei saa kõike kustudada sest andebaasis bug kus omaniku õigus ei lase kustudada asju
osad asjad ei meeldi mulle ka kahjuks aga kui on valida kahe halva vahel olen ma see
Kes Kuratiks tempeltatakse.

Lisan õhtul dayz.kriba.ee foorumise teema Admin abuse sellega seonduv võiks olla seal!
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
-myyr-
HV kasutaja
-myyr-

sõnum 10.12.2012 16:08:27 vasta tsitaadiga

Pmst.. Mina ja üks teine olime sellega seotud.. kus admind andis globaalselt teada meie asukoha.. hetk hiljem tekkisid vennad meile seljataha.. tõmbasid kuuli.

Natukene maad saime liikuda ja siis jõudsid mingid vennad tagant järgi.

Üleüldse.. mõni admin on ikka tõsine kukk. Nimesi ei hakka / ei tea nimeta.
Väidetavalt on neil suht kiiresti chilli suitid, dmr vms asjad käes.. isegi siis kui spawnivad.
Autod kaovad nagu tina tuhka, lihtsalt "Leitavad" nv goggels.. jne.

Ja ma tõesti..lasin ennast ära kickida ükspäev..sest admind muud teha ei osanud:D
Vihake või tehke mis tahate. Vb on tõesti nii, et ainult 1 admind teiste seast suudab mängida normaalselt.. mitte ei ole lambikas tont relvaga.
Sorry bro. Aga nii on
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 10.12.2012 16:14:00 vasta tsitaadiga

And3rs kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Oled ikka kindel, et see võiks olla seal keskkonnas, mis on samuti sinu poolt hallatav? Äkki peaks olema "veidi" paranoiline selles osas - abuse'imist sa juba ju tunnistasid. Kas võib olla kindel, et seal foorumis postitusi kustutama/muutma ei hakka?

Admin abuse on räige fun-killer. Häkkerite takistamine on üks asi, aga mängusõpradele tühjast kohast asjade välja võlumine (tingimusteta - isegi Toolbox on asi, mille saamiseks peab tavamängija vaeva nägema!) on adminniõiguste rikkumine...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 10.12.2012 16:17:13 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
And3rs kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Oled ikka kindel, et see võiks olla seal keskkonnas, mis on samuti sinu poolt hallatav? Äkki peaks olema "veidi" paranoiline selles osas - abuse'imist sa juba ju tunnistasid. Kas võib olla kindel, et seal foorumis postitusi kustutama/muutma ei hakka?

Admin abuse on räige fun-killer. Häkkerite takistamine on üks asi, aga mängusõpradele tühjast kohast asjade välja võlumine (tingimusteta - isegi Toolbox on asi, mille saamiseks peab tavamängija vaeva nägema!) on adminniõiguste rikkumine...

Mis osa seal abusimine oli? See, et osadele spawnitakse geari, kui respawnivad? See on annetajate boonus, need kes raatsisid oma raha anda, et korralik server püsti ajada
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
-myyr-
HV kasutaja
-myyr-

sõnum 10.12.2012 16:21:35 vasta tsitaadiga

Lovvi kirjutas:
LKits kirjutas:
And3rs kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mis osa seal abusimine oli? See, et osadele spawnitakse geari, kui respawnivad? See on annetajate boonus, need kes raatsisid oma raha anda, et korralik server püsti ajada

Selle boonuse võid ka endale sinnasamusesse pista.
Asi on põhimõttes mitte selles kes toetas ja kes ei toetanud.
Teie loogika : See mees aitas näiteks mul võrgupeol asjad üles sättida. Annan talle boonusena 1mese koha nshit.
Toodate mingit jama kokku ja siis leiate vabandusi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 10.12.2012 16:25:04 vasta tsitaadiga

Annetus oma olemuselt ei tohikski eeldada mingit eelise vastu saamist...
Aga, kui teil käibki teene-teene vastu ning see veel õigustatud, siis jätan selle serveri küll vahele.

viimati muutis LKits 10.12.2012 16:25:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
GreenHorn
HV vaatleja

sõnum 10.12.2012 16:25:34 vasta tsitaadiga

-eemaldan-

viimati muutis GreenHorn 11.12.2012 14:43:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 10.12.2012 16:38:49 vasta tsitaadiga

-myyr- kirjutas:
Pmst.. Mina ja üks teine olime sellega seotud.. kus admind andis globaalselt teada meie asukoha.. hetk hiljem tekkisid vennad meile seljataha.. tõmbasid kuuli.

Natukene maad saime liikuda ja siis jõudsid mingid vennad tagant järgi.

Üleüldse.. mõni admin on ikka tõsine kukk. Nimesi ei hakka / ei tea nimeta.
Väidetavalt on neil suht kiiresti chilli suitid, dmr vms asjad käes.. isegi siis kui spawnivad.
Autod kaovad nagu tina tuhka, lihtsalt "Leitavad" nv goggels.. jne.

Ja ma tõesti..lasin ennast ära kickida ükspäev..sest admind muud teha ei osanud:D
Vihake või tehke mis tahate. Vb on tõesti nii, et ainult 1 admind teiste seast suudab mängida normaalselt.. mitte ei ole lambikas tont relvaga.
Sorry bro. Aga nii on

Ma üldiselt olen üsna rahulik inimene ja seda võivad ma usun paljud öelda aga mingi hetk saab ka isu täis, kui istub sees inimene kes nimelt adminniga tüli norib ja möliseb nagu 10 aastane nolk. Ole õnnelik et sellise tegutsemise eest ajutise banni ainult said mitte permanentse! Me kõik teeme seda oma vabast ajast ja OMA vabast tahtest, ja olen seda ka teistele öelnud et ei pea kellegi s***a ja haukumist kuulama! Konstruktiivne kriitika on alati teretulnud ja igasugused kaebused mis õigustatud ja öeldakse koht ja aeg jne mida saame ka reaalselt uurida. Aga vot niisama sellisele niisama ingumisele ja irisemisele et naised saunas rääkisid ja tegid on 0 tolerants! See on tõesti et adminnid spawnivad juba teatud asjadega mis natuke paremad kui teistel ja toetajatel on hero skinnid. Algul olid adminnidel veel parem relvastus alguses aga seda ütlesin ka siis juba et tegelt päris õige ja õiglane ei tundu plus lisaks endal jamam mängida kui ei pea asju otsima ja taga ajama. Nii ka Anders muutis seda spawni loadouti ja hetkel ple suurt miskit enam ka adminnidel järel seal.

Igastahes kahju kui kellegi tundeid on riivatud või tunneb et ebaõiglaselt koheldud, kui mure on siis võib tulla kas mumbles või skypes ka minuga otse suhtlema ja võime rääkida inimese kombel neist asjadest pikalt ja laialt. Skypes olen samamoodi chesm6mmi nimeall.

viimati muutis chesm6mmi 10.12.2012 16:48:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 239, 240, 241  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.