Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vahur
HV Guru

|
07.11.2012 23:31:24
|
|
|
Lasin teist korda maha ja uuesti peale ja hetkel hakkas uuesti tööle.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
qdwin
HV vaatleja
|
09.11.2012 15:36:09
|
|
|
Mida tähendab kollane joon ja kollane kiiruse ikoon?
Tallinnas, Pärnu maanteel 40-50kmh sõites, oli tee kollane ja minu asukohta jälitas ikoon 120km/h. Mida mulle sellega taheti öelda?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.11.2012 15:37:12
|
|
|
Et keegi on wazega sealt 120ga sõitnud ja sina uimerdad liigselt?
Tavaliselt ummiku või aeglase keskmise kiiruse korral on tee punane ja näidatakse keskmist kiirust.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
12.11.2012 00:07:01
|
|
|
Teil näitab teid joonistades riiki?
Ma ei saa ära märkida, et tänavat/linna pole, kuna riiki ei saa valida. Ning tänu sellele ei lase ka salvestada
EDIT: kellelgi veel sellist jama, et portraid to landscape keerates lihtsalt ekraani mustaks viskab (või siis jääb poolik sinise taustaga waze avakuva ekraanile ja teine pool must)?
Täna ei saanudki kasutada, sest koguaeg loopis ekraani mustaks. Isegi kui landscape-s avada.
Siiski sõit on läinud kirja.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
12.11.2012 00:24:06
|
|
|
Samuti ei luba riiki valida. Ju mingi laiem mure.
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
indre
HV kasutaja
|
04.12.2012 11:49:33
|
|
|
Väike vahepala (allikas):
tsitaat: |
Mobile traffic app Waze has been adding users faster than all GPS makers combined have sold personal navigation units, and it’s been that way since the beginning of 2012. |
Väike kokkuvõte minu seninest Waze'i kasutusest
Olen Waze'i kasutanud igapäevaselt umbkaudu 6 kuud. Mappinud uusi teid, lisanud sadu reporte ja pingsalt jälginud linnaliiklust Wazei kaardilt. Kahjuks on minu kogemustel Waze'ist Eestis ja Tallinnas kasu vaid kahes olukorras:
- politsei ja kiiruskaamerate hoiatused
- eksteermsetes olukordades (nt tugev lumesadu), kus tekivad hiigelummikud
Esimene neist on mulle kasuks vaid maanteel, kuna mõnikord pika sõidu peale võib jalg ikka veidi raskemaks minna ja hea, kui kaamerast ette teatatakse. Linnas kaameraid pole ja politsei tähelepanu ma ei ärata.
Muul ajal on Waze suht kasutu - nt suurte ummikute korral ei ole Waze mind kunagi ümber suunanud, kuigi endale teada ringiga kohtadest olen saanud reaalselt 10-15 minutit kiiremini. Jääb vaid üle enda silmaga kaardil ummikuid vaadata ja arvata, kust saaks kiiremini. Samuti on Waze'iga navigeerimine tihtipeale tõrkuv, puuduvad maja numbrid jms.
Suureks miinuseks on aga pidevalt tühi telefon ning USA ametivõimudele pidev ülevaade millal ja kuhu ma sõidan. Kui need andmed peaks veel "kogemata" netti kõigi jaoks lekkima, siis on seis veel kurvem (Waze'ist suuremaidki saite lahti murtud).
Võib-olla on Tallinn ja Eesti Waze'i jaoks liiga väike, võib-olla vajab rakendus veel arenemisruumi. Seniks aga loobun Waze'i igapäevasest kasutamisest ja lülitan vaid vajadusel sisse.
Hea oleks kuulda arvamusi ka teistelt pikaajalisematelt kasutajatelt.
_________________ Aerovideod |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.12.2012 11:53:40
|
|
|
Suureks miinuseks on aga pidevalt tühi telefon ning USA ametivõimudele pidev ülevaade millal ja kuhu ma sõidan
|
autos nagunii telefon koguaeg laadijas ning tõesti arvad, et mõni ametnik üle lombi tõesti huvitub sellest kuhu üks idaeuroopa päss kulgeb?
Kuna tegu on eelkõige sotsiaalse projektiga siis sõltubki see kõik kasutajatest, mitte millestki muust. Kui sulle kopa ette viskab ja enam ei kasuta, seega ei saa programm enam areneda väga - samas aga liitub mingi hetk järgmine entusiast jne...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
08.12.2012 00:22:17
|
|
|
no aga milleks muuks kui mentide leidmiseks ta siis ikka on? kui õhtul vaja lollusi teha siis löön lahti ja vaatan kas keegi on midagi reportind (alati muidugi suur võimalus, et pole mõnda märgatud/märgitud).
kui kuskile sõita vaja siis sõidan nagunii oma "tunde" järgi teades ja arvestades mis kell kus liiklus umbes on. kui ikka nõmmelt piritale vaja ja kesklinna kandis kõik umbes on siis a'la jüri ja loo kaudu ju ikka minema ei hakka vaid tuleb ära kannatada enamvähem.
nagunii koguaeg töös hoidmiseks ja NAVINA kasutamiseks ongi selleks PÄRIS navi kus igo primo2.0 ja regio uusima kaardiga + kiiruskaamerad. telefon ikka päris selleks pole (lisaks aku kiirem tühjenemine).
muidugi ei vaidle vastu , et päris "äss" oleks kui waze taoline asi oleks olemas ka päris navil ning samaaegselt saaks regio kaarti kasutada - aga see muidugi eeldab jällegi netivõimalust riistapuus + igakuiset makset neti eest ning siis raudselt lisandub mingisugune kaartide ja softi "originaalsuse kontroll" ja muu jura.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.12.2012 10:15:29
|
|
|
softi "originaalsuse kontroll" ja muu jura.
|
kas legaalne kraam siis nii kallis?
Muidu viimasel ajal jube vähe teisi liiklejaid näha wazes... ei tea kas kõik on lumega peitu pugenud
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.12.2012 13:31:44
|
|
|
indre kirjutas: |
nt suurte ummikute korral ei ole Waze mind kunagi ümber suunanud, kuigi endale teada ringiga kohtadest olen saanud reaalselt 10-15 minutit kiiremini. Jääb vaid üle enda silmaga kaardil ummikuid vaadata ja arvata, kust saaks kiiremini. |
Samal ajal pead ka navigeerima, niisama sees olemisega ta sind ümber ei suuna, kuna ta ei tea, kuhu sa minna tahad.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.12.2012 14:01:33
|
|
|
Mul suunab alati ummikutega ümber kui navigeerin... või siis teavitab, et aeg pikeneb/väheneb
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
indre
HV kasutaja
|
08.12.2012 14:42:58
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
indre kirjutas: |
nt suurte ummikute korral ei ole Waze mind kunagi ümber suunanud, kuigi endale teada ringiga kohtadest olen saanud reaalselt 10-15 minutit kiiremini. Jääb vaid üle enda silmaga kaardil ummikuid vaadata ja arvata, kust saaks kiiremini. |
Samal ajal pead ka navigeerima, niisama sees olemisega ta sind ümber ei suuna, kuna ta ei tea, kuhu sa minna tahad. |
Tavaliselt määrasin sihtkoha ära, kuna paljud sõidud ongi kodu-töö-pood-kodu.
Võib-olla lihtsalt mingi bug, et "õpitud" radadelt ta ei taha üldse ümber suunata. Aga las areneb ja proovin mõne aja pärast uuesti.
_________________ Aerovideod |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres635
HV vaatleja
|
08.12.2012 21:03:38
|
|
|
Ma ei saa sellest navigeerimisest ära alati suunab ta mind pikema ja viletsama tee peale olgugi,et otsetee on tühi!!
_________________ Minult saad soodsalt Fenestra puit-alumiinium aknad info: andres.aju@fenestra.ee 5017635 |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.12.2012 14:42:58
|
|
|
andres635 kirjutas: |
Ma ei saa sellest navigeerimisest ära alati suunab ta mind pikema ja viletsama tee peale olgugi,et otsetee on tühi!! |
Mingi jupp kuskilt puudu, tee ühendamata, keelatud pööre vms. Kontrolli veebist järgi
EDIT: Vaatan, et paar tüüpi ennast üle eesti area manageriks teinud. Tea, mingit pointi ka asjal on
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
15.12.2012 22:41:59
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
andres635 kirjutas: |
Ma ei saa sellest navigeerimisest ära alati suunab ta mind pikema ja viletsama tee peale olgugi,et otsetee on tühi!! |
Mingi jupp kuskilt puudu, tee ühendamata, keelatud pööre vms. Kontrolli veebist järgi
EDIT: Vaatan, et paar tüüpi ennast üle eesti area manageriks teinud. Tea, mingit pointi ka asjal on  |
Saavad võllida
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
30.12.2012 08:54:23
|
|
|
Mis värk sellega on, et mingi iga natukese aja tagant (vahest ka ainult mõne minutise vahega) käivad mingid piuksud ja ütleb, et korjasin mingi "road goodies"-e üles ja sain mingi punktinutsaka.
Mille eest? Vanasti pidi ikka mingi maa km sõitma või map'i muudatusi tegema jne jne, nüüd antakse "kommi" niisama? Ja nii tihti?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
30.12.2012 08:57:56
|
|
|
Seda loobib vist siis kui waze arvates on vaja selle koha kaarti parandada.
Ja seda teed sa automaatselt ja punkte tiksub selle maa eest, palju sõidad.
Lisa vaata siit: http://www.waze.com/munch/
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
ants40
HV kasutaja
|
30.12.2012 20:04:12
|
|
|
See ilmselt praegu väike pühade kingitus (viskas ka mingi akna jutuga ette) "Korjata" saab päkapiku mütse, lumehelbekesi ja jõulusokke.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
01.01.2013 04:58:28
|
|
|
Cane candyd ka..
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
MotorHead
HV veteran

|
31.01.2013 11:02:50
|
|
|
Kuna autos arvuti koos ekraaniga, siis kas mingit pidi on võimalik Waze ka windows-ile peale lasta?
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.02.2013 13:48:35
|
|
|
Njh, kasutajaid ikka on
Spoiler 
Mingi ~ kuu ei tegelenud kaarti uuendamisega. Nüüd hakkasin taas joonistama ja voilaa, pool maakonda punaseid jutte täis.
Mingid töllid end küll area managerideks jne teinud, aga nagu näha on see vaid mingi krdi Feim-i pärast vist
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
28.02.2013 11:16:45
|
|
|
Uus versioon tõi põnevaid uuendusi. Hästi tehtud ettevõtmine. Teesulgude/tööde märkimine tuleb eriti kasuks.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|