Näita "health" lehte. SMART annab täpse info ketta seisundist. Siin on mäha, et on jama ja muu on juba kohvipaks. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Näita "health" lehte. SMART annab täpse info ketta seisundist. Siin on mäha, et on jama ja muu on juba kohvipaks.
Smart ei näita kettal olevat n-ö "füüsilist kriimu" ja selle asupaika, küll näitab seda HD Tune Full Skänn ja see siis annab teada, kus piirkonnas reaalselt see füüsiliselt kutu koht asub.
Ja lisaks niipalju, kui see on üks ja ainus, "mittesuureneva veaga piirkond", siis selline ketas võib olla vabalt aastaid kasutatav.
--------------------------
Ja selline ketas oleks kasulik Full Formaadiga üle formaatida, siis on näha, kas see "punane täpp" on alles või on kadunud. Kui on kadunud, siis on tegemist nähtusega, mida nimetatakse ka "tarkvaraliseks bad sektoriks", kus tarkvara mingil põhjusel ise genereerib veateate, kui bad sektori olemasolu.
tahanteada, SMART annab tervisest parema ülevaate kui see kohvipaks. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kui väga karta , siis on üks asi veel, sida sellise kettaga taha saab:
1. HD Tune näitab ilusti ära, oma Full Skännil, et kusmaal see "Bad Blokk / või kahtlane blokk" asub.
2. Ja siis enne seda "katkist / kahtlast kohta" saab ketta jagada (tarkvaraliselt) kaheks (või ka rohkemaks) kettaks ning:
- esimene tekkiv ketas on kasutuses
- ja teine tekkiv ketas, seda siis ei kasutata.
3. Pildi järgi vaadates on "kahtlane koht" kusagil a 60GB piirkonnas, seega saaks tekitada 2 ketast suurusega a 50GB / 30GB.
4. Kes julgeb, siis saab veel teha ka 3 ketast: a 50GB / 10GB / 20GB vms. Ja bad asub siis kettal, mis on kasutamata.
------------------------------------
Täiesti töötav meetod, muide, selline kettajagamine. Endal selliselt - katsetuseks - jagatud mitu "füüsiliste bad sektoritega ketast" ja ükski neist ketastest pole seda näidanud, et järgmised "bad blokid" oleks ilmunud tervetesse piirkondadesse ja kettad on täiesti aktiivselt kasutusel ning ükski pole lõplikult maha surema hakanud.
PS: Ma ei arva, et alati see nii on ja peab olema, aga kui ketas on töövõimeline, siis miks mitte ketast edasi kasutada.
Karu7899, "health" tahaks ikkagi näha, siis saab edasi vaadata. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
146 badi ja otsuse ootel on veel 1, andmed varunda kõigepealt, siis tiri näiteks UBCD, sealt valid oma ketta tootja utiliidi ning lased kettale kallale. See ketas tundub surevat.
Veel kord: 1. varukoopia oma vajalikust tränist.
2. testi ketast.
Võimalusel garantiisse. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Spezzil on õigus. Nii vana ketta puhul on testida mõtet ainult veel kogemuste saamise eesmärgil. Muul põhjusel küll mitte. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Nii, format tehtud, bad sector ikka alles samal kohal nagu esimesel pildil. UBCDst ei leia tootja utilityt. Oskab keegi juhendada? Kuulsin, et samsung oli oma ketaste tootmise maha müünud või midagi sellist. Ega sellest utility tootja nimi pole muutunud? Kahjuks praegu ei saa osta uut ketast nii, et proovin seda päästa.
Ega kellelgi sata1(või sata 2 ketast sata 1 jumperiga)/ide ketast pole müüa?
Koduka järgi tundub Samsungi utiliite mitu olevat isegi.
http://www.ultimatebootcd.com/
ES-tool peaks toimetama küll.
Lased plaadilt käima masina, valid menüüst HDD ja edasi peaks näha olema või siis alammenüü ilmuma. Ise olen Hireni`i kasutaja, sestap täpsemalt ei oska juhendada. Utiliidid on enamus samad, aga menüüde ülesehitus tiba teine.
Formatiga Badist lahti ei saa.
Aga jah, maha müüdi Seagatele ja selle tööriistad peaks ka Samsungidega toimetama. Aga kuskil keegi nagu mainis, et pole siiski päris see....
jama selles et ma ise ekraani vaehtanud sellel, ning hetkel arvuti käib üldse teise kettapealt, niiet garantiid ma kardan, et enam pole, kui just ketas eraldi näpus ei saa minna
aga tegin omale ubcd usb peale, ning proovisin teise seisva läpaka peal, tulemus siis piltidel, extended kiri ajas naerma lausa, kuna veerand oli tehtud kui selle ette lõi juba.
aga imelik on see, et enne kui quick testi hakkas tegema siis ootas mingine ca 30 minutit, aga see vist ma loodan, et ketta viga, samas natuke kahtlen kuna windows xp plaati loeb ka mingine ca pooltundi kuni tund lahti.. sain läppari kövakettata ja ei tea kas enne korras kettaga ka nimodi lollitas, pole kahjuks teist ketast ka sisse panna, et proovida. Aga pidid siis quick test oma ja extended test.. Diagnoos siis ilmselt, et tegemist prügiga?
jama selles et ma ise ekraani vaehtanud sellel, ning hetkel arvuti käib <b>ül<font color=red>d</font>se</b> teise kettapealt, niiet garantiid ma kardan, et enam pole, kui just ketas eraldi näpus ei saa minna
aga tegin omale ubcd usb peale, ning proovisin teise seisva läpaka peal, tulemus siis piltidel, extended kiri ajas naerma lausa, kuna veerand oli tehtud kui selle ette lõi juba.
aga imelik on see, et enne kui quick testi hakkas tegema siis ootas mingine ca 30 minutit, aga see vist ma loodan, et ketta viga, samas natuke kahtlen kuna windows xp plaati loeb ka mingine ca pooltundi kuni tund lahti.. sain läppari kövakettata ja ei tea kas enne korras kettaga ka nimodi lollitas, pole kahjuks teist ketast ka sisse panna, et proovida. Aga pidid siis quick test oma ja extended test.. Diagnoos siis ilmselt, et tegemist prügiga?
NO LIMITED WARRANTY
Product was originally sold to a system manufacturer. Please contact the system manufacturer or the place of purchase for warranty service.
ehk siis garantii kehtib ainult koos läpakaga. Kui on näiteks DELL vms millel 3-5 aastat garantiid, siis saab garantii korras vahetada seda teenust pakkuvates asutustes.
ma ise padiselt muidu, aga sai kunagi euronicsist roccalmare keskusest tallinnas toodud see. Aga niiet panen selle sinna arvutisse tagasi sisse ja viin neile. ning on lootust. kuigi selgelt näha kruvidel tööriista jälgi ja korpus mitmest kohast mõranenud jne...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.