praegune kellaaeg 26.06.2025 23:48:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siimuvitz
HV vaatleja

|
25.01.2004 18:45:35
Abit GF 4 Ti 4200 |
|
|
Tere!
Problee on siis Abit GF 4 Ti 4200'ga.
Asi on kestnud üle aasta! Vahepeal leppisin juba asjaga aga täna viskas asi kopsu üle maksa.
Probleem on selles, et viskab pildi suvalisel hetkel kirjuks
Pilt: http://www.financialcharting.com/dodgyscreen.jpg (pole minu tehtud aga mul täpselt sama)
http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/5361/
Selles teemas on asjast lähemalt kirjutatud.
Probleem siis täpsemalt selles, et tahaksin minna garantisse kuid ostmisest on aasta möödas (garantii oli minu meelest 1 aasta, ei leia hetkel dokumente)
Kas saan sellega garantiisse minna, sest minu meelest on Eestis pretensioonide esitamiseks kaks aastat?
Korra olen garantiis käinud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=27245
Ja kas mul on õigust nõuda muud kaarti mitte sama, ma ei viitsi nendega terve elu garantiis käi kui kõik sellised vigased on.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sharkman
Aeg maha 10

|
25.01.2004 18:54:13
|
|
|
draiverid uued?????
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siimuvitz
HV vaatleja

|
25.01.2004 19:00:47
|
|
|
sharkman kirjutas: |
draiverid uued????? |
http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/5361/
Aaahh, Sul lugemisoskus on? Seal on ju kirjas, et kaardid on vigased, mitte ainult Abit vaid ka Gainward.
Ps: Kuidas selle uue saamisega on? Kaart maksis ostes 3500.-, nüüd kindlasti vähem. Ütleme, et saan garantiist uue, tsipa teise mudeli, mis maksab hetkel näiteks 2000.- ja firma saab vigase kaardi raha tagasi. Siis firma saab ju selle pealt ka veel kasu. Või saan samast hinnaklassist uue?
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
25.01.2004 21:56:48
|
|
|
ordi oli nii lahke ja vahetas mul abiti ti4200 otes-i välja kenasti, kui komplektse kaardi koos väljatrükitud värviliste screenshottidega kohale viisin (praegugi veel garantiid järgi, 03.03.04. lõpeb). nad ise küll väitsid, et ei suutnud viga korrata, aga ilmselt neil ei olnud lihtsalt aega tundide kaupa sellega jännata. webileht, millega sellise screeni 100% juhtudel saab, on kahjuks maha läinud. minul tekib selline pilt kas login screeniga või hiirerulliga webilehte üles/alla scrollides. 3d-s ei ole kunagi midagi untsu läinud
abiti usa foorumides on samal teemal pikad jutud maha peetud ja leitud, et ti4200 ise värd on. kahjuks sain vastu kaardi samast seeriast (seerianumbritel üsna väike vahe), niiet probleem esineb küll harvem, kuid on olemas. vahepeal on vahetunud kogu mu masin (peale video), kuid sama jämps on ikka kaelas
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siimuvitz
HV vaatleja

|
25.01.2004 22:24:17
|
|
|
Garantii on aasta aga sai detsembris läbi. Võlaõigusseadus 2002. aasta keskelt ütleb, et tarbijal on 2 aastan pretensiooni esitamise õigus (peab tõestama, et viga oli enne toote tema kätte sattumist). Ostsin 2002 lõpus, seega võin minna ja käed puusa ajada ning nõuda, et vahetatks ümber?
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siimuvitz
HV vaatleja

|
27.01.2004 19:02:21
|
|
|
up
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|