30.11.2012 18:38:42
less gpl and less copyright ????
probleem on selles et sai ostetud sülearvuti packard bell te millel on OS linpus linux
Lülitasin arvuti sisse ja tundus et asi toimib kuid siis äkki on mingi jama ees ja edasi ei lähe ning on kirjas et pean sinna kirjutama less gpl või less copyright
ja kui midagi ei kirjuta siis lülitab arvuti ennast 15 min pärast automaatselt välja.
Miks ta seda teeb ja kuidas ma seda viga parandada saan ?
viimati muutis leho1994 30.11.2012 20:11:03, muudetud 1 kord
Ma kirjutasin need ja siis tuli väga palju teksti mida ma ei viitsinud eriti lugeda ja lootsin sama et ta tahab et ma nõustuksin nendega aga ei tea ei olnud midagi kirjas kuidas edasi sealt liikuda kas nõustuda või mitte siis lülitasin nupust välja ja siis kõik otsast peale , kuid väike erinevus tuli kui peale kolmandat sisse lülitamist tulid mingid errorid ette ja siis tuleb jälle sama tekst
lisasin pildi ka ehk on nüüd teil parem aru saada millega tegu ?
Niipalju kui ma aru saan on linpus niivõinaa mõeldud hiinlastele netbooki peal kasutamiseks. Pole mõtet sellise eksootikaga nikerdada, lase sinna peale ubuntu või windows oma maitse järgi. _________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea.
Installer teises arvutis plaadi/usb peale. Ideaalis piisab siis plaadi/usb sisestamisest ja masina käimalülitamisest et värske installi teha saaks. _________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea.
okey
Tänan abi eest!
Aga kui keegi oskab seda asja parandada siis olen väga huvitatud selle aga kui tõesti muud üle ei jää siis tuleb ikka windows peale lasta.
Niipalju kui ma aru saan on linpus niivõinaa mõeldud hiinlastele netbooki peal kasutamiseks. Pole mõtet sellise eksootikaga nikerdada, lase sinna peale ubuntu või windows oma maitse järgi.
Huvitav jah, et keegi seda Linpus Linux_it ei valda, kõikjal lõppevad soovitused samaga, et paigalsa sinna midagi muud, kuigi samas peaks see Limpus Linux suht kiirelt käima minema, ilma igasuguste jaburdusteta kui vaid sellest esimesest komistuskivist edasi oskaksid kasutajad minna, hilisemal arvuti sisselülitamisel, ei tohik enam selliseid küsimusi ekraanil kohata.
*The complete license terms can be found in the root directory.*
*please type "less /GPL" and "less /COPYRIGHT" to view. *
Aga Marie andis ju praegu õpetuse, et kirjuta "less /GPL" sinna sisse ja pane enter. Väljumiseks vajuta q. Seejärel "less /COPYRIGHT" ja jälle q. Proovi sinna ka kirjutada käsk "startx" ja enter. Kuid kokkuvõtteks soovitan mina ka sinna mõnu ubuntuline peale panna.
Sellel distributsioonil polegi graafilist külge vist.. ainult terminal seni kuni kasutaja mõne installib, aga mis pakimajandaja tal olla võiks pole aimugi.
Sellel distributsioonil polegi graafilist külge vist.. ainult terminal seni kuni kasutaja mõne installib, aga mis pakimajandaja tal olla võiks pole aimugi.
Fedora-põhine teine.
.rpm siis.
Äkki saab abi Fedora-voorumitest?
Üsna keeruline asi jah ja uurisin ka et graafika mingi jama on ja kuskil oli isegi kirjas et tuleks CD ROM lahti ühendada aga ei saanud aru miks ning arvan et ega see ei oleks midagi muutnud
Kuid nüüd windows 7 installimine käsil kuna see limpus on ikka väga imelik asi
Tänud kõigile abi eest
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.