praegune kellaaeg 19.06.2025 19:13:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kusti85
Tavaline kasutaja
|
30.11.2012 00:26:04
|
|
|
eltso, asi ei ole selles, et midagi tarkvaraliselt keelatud või piiratud oleks oleks, asi on selles, et ARM ei ole x86_(64), instruktsioonid on teised.
Sama hästi võib öelda, et küllkeegi lõhub lahti selle, et PC mänge saab androidide (EDIT: tegelikult androidilised on halb näide, SPARC või PPC oleks nt. paremb) peal mängida. Ei saa, portida on vaja, just nendesamaste riistvaraliste erinevuste pärast.
Läbi store saad RT jaoks mõeldud programme (kuigi jah, osad pidid vist ka läbi mingi compatibility layeri tulema mingil moel), mitte kõiki programme.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
30.11.2012 10:38:45
|
|
|
Kui panna BIOS`ist kettad ACHI peale siis teatavasti SATA kaabli küljes olevat DVD-ROM`i masin enam üles ei leia, et sealt Windows peale lasta.
Kas see sama juhtub ka IDE kaabli küljes oleva DVD-ROM`iga? Mul oleks võimalik kasutada vanemat DVD-ROM`i windowis installimiseks.
Või tuleb Windowsi plaat lasta usb pulgale ja seal installida winsooda peale?
_________________ Purgatory Judgement |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.11.2012 10:47:10
|
|
|
Draco kirjutas: |
Kui panna BIOS`ist kettad ACHI peale siis teatavasti SATA kaabli küljes olevat DVD-ROM`i masin enam üles ei leia, et sealt Windows peale lasta.
Kas see sama juhtub ka IDE kaabli küljes oleva DVD-ROM`iga? Mul oleks võimalik kasutada vanemat DVD-ROM`i windowis installimiseks.
Või tuleb Windowsi plaat lasta usb pulgale ja seal installida winsooda peale? |
Arvuti leiab igal juhul selle SATA DVD-seadme üles. Ise pole veel kordagi kohanud, et mingi kobisemine oleks olnud DVD-seadme teemal, kui kõvaketta tarbeks ACHI sisse on lülitatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.11.2012 10:52:00
|
|
|
Minumeelest ka, kuidas muidu saaks installida Windowsit ACHI modes. Omalgi installisin mäletamist mööda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
30.11.2012 10:58:28
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Minumeelest ka, kuidas muidu saaks installida Windowsit ACHI modes. Omalgi installisin mäletamist mööda. |
Sellepärast küsingi, et ise ei saanud installida enam plaadi pealt, sest et arvuti ei leidnud enam DVD-ROM`i üles, peale seda kui ma kettad ACHI peale panin, variandiks jäi ainult USB pulgapealt installimine.
See oli vana emaplaadiga, võibolla uuel pole sellist jama või siis oli mingi muu kala, järgmine nädal saan teada kui viimane detail ka kohajõuab ja saab hakata arvutit üles seadma.
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
30.11.2012 11:07:54
|
|
|
Võibolla aitab selle vastu BIOS update.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.11.2012 11:25:20
|
|
|
Minumeelest ka, kuidas muidu saaks installida Windowsit ACHI modes. Omalgi installisin mäletamist mööda. |
Sellepärast küsingi, et ise ei saanud installida enam plaadi pealt, sest et arvuti ei leidnud enam DVD-ROM`i üles, peale seda kui ma kettad ACHI peale panin, variandiks jäi ainult USB pulgapealt installimine.
See oli vana emaplaadiga, võibolla uuel pole sellist jama või siis oli mingi muu kala, järgmine nädal saan teada kui viimane detail ka kohajõuab ja saab hakata arvutit üles seadma. |
Kui vaadata su eelmist posti, siis sa ei kysinud, sa lihtsalt ytlesid.
Kysimärki ma ei näinud.
Aga dvdrom töötab okeilt achi puhul
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.11.2012 11:41:20
|
|
|
See oli vana emaplaadiga, võibolla uuel pole sellist jama või siis oli mingi muu kala, järgmine nädal saan teada kui viimane detail ka kohajõuab ja saab hakata arvutit üles seadma. |
Kirjutanud kohe siis juba eespool, et jutt käib väga vanadest emaplaatidest (osad vanemad 478 ja osad vanimad 775 näiteks), kus 2 põhisiini on PATA-d ja ülejäänud SATA-pesad tunnistavad RAID-i toe tõttu ainult SATA-kettaid. Nende plaatidega, jah, peab DVD olema PATA-liidesega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
30.11.2012 12:08:47
|
|
|
brixxx kirjutas: |
Hetkel on tulnud juba mõned Windows 8 RT tahvelarvutid müüki, tekkis selle kohta kaks küsimust:
1. Kas on võimalik installida Google Chrome või Firefoxi browser?
2. Kas Windows 8 RTl on e-raamatute pood, raamatukogu jne. nagu saan aru on iPadidel ja Androidi tahvlitel? |
Kuna hetkel pole veel plaanis tahvelarvutit osta, siis vaatab milliseid Windows 8 tahvelarvuteid veel müüki tulevad, ootan pigem 7-8'' ekraaniga.
Hetkel meeldib suuruse ja hinna tõttu kõige rohkem Samsung Galaxy Tab2 7'', teine põhjus sellel on, et Google Chrome browser, iPad Mini ka veidi meeldib, aga see tundub veidige liiga lai ja nii kitsad servad on.
Huvitav miks tulevad Eestisse nii aeglaselt müüki Windows 8 mobiilid ja tahvelarvutid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
30.11.2012 12:21:15
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Kirjutanud kohe siis juba eespool, et jutt käib väga vanadest emaplaatidest (osad vanemad 478 ja osad vanimad 775 näiteks), kus 2 põhisiini on PATA-d ja ülejäänud SATA-pesad tunnistavad RAID-i toe tõttu ainult SATA-kettaid. Nende plaatidega, jah, peab DVD olema PATA-liidesega. |
Selge, loodan, et M5A99X EVO plaadiga seda jama ei tule ette. Eelmine emaplaat oli M3A79T-Deluxe.
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.11.2012 12:27:17
|
|
|
Draco, aga kui pulgalt toimib ja saab installida, siis pole ju probleemi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
30.11.2012 12:31:07
|
|
|
Draco, aga kui pulgalt toimib ja saab installida, siis pole ju probleemi.  |
Ei ole jah iseenesest, nii ma viimased mõned korrad olengi toimetanud, lihtsalt huvitas see asi.
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
30.11.2012 14:58:20
|
|
|
eltso kirjutas: |
Lugesin ka seda, ei viitsi hetkel linki otsida, et RT-l on üldse keelatud desktop progede installimine, ainuke võimalus on läbi Store-i, küllap see lahti lõhutakse, aga see pidavat olema MS-i algne idee. |
Jätan praegu x86 programmid välja kuna nagu siin mainiti ei ole võimalik ARM-i peal x86 programme jooksutada. Tahtsin küsida et mis on selle WindowsRT ja ARM-i Secure boot jurast saanud, mis taheti ARM seadmetele panna et "jailbreak/root" ei olekski võimalik, kuna vastav tarkvara kontroll on juba rauas sees? (See ju otseselt keelaks igasuguse võimaluse programme/OS'e installida mis pole windows shopis)
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
30.11.2012 15:14:59
|
|
|
Otsin ja otsin, aga HV vahendusel ei suuda ühtegi WIN8 PRO tabletti kuskilt leida. Google annab päris korraliku nimekirja nendest, aga Meie suures IT riigis vist ei ole eriti veel midagi saada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
30.11.2012 15:51:35
|
|
|
Tänud, aga ikka kuidagi vähe ja sellised lahjakesed Loodetavasti ikka jõuab meile midagi rohkemat. Kuigi paljud poed lasevad tellida nende kaudu ka asju, mida neil endal muidu ei oleks plaanis tellida, aga eks ole näha.
Ootab jaanuari ära ja Surface pro ja siis näeb mis hinnad tulevad
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
30.11.2012 23:34:59
|
|
|
kui Hyper-V on "Enabled", siis tuntumad virtuaalmasina softid (vmware, Virtualbox) virtualisatsiooni tuge kasutada ei saa. Isegi siis, kui ühtegi hyper-v masinat ei jookse.
Miks?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
01.12.2012 00:15:40
|
|
|
siinus, tõenäoliselt sama teema mis serveris - operatsioonisüsteem ise jookseb kah Hypervisori otsas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
01.12.2012 00:33:26
|
|
|
friik1, ei saa aru
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
01.12.2012 01:52:53
|
|
|
Kellelgi veel selline probleem on, et konto pildi muutmine on võimatu, kuna nupp ei funka?
Või olen mina loll ja ei oska nuppu õigesti vajutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
henri17
HV kasutaja

|
01.12.2012 01:59:43
|
|
|
siinus kirjutas: |
friik1, ei saa aru |
Kui ma ei eksi siis Hyper v tehnoloogia puhul jookseb sinu operatsioonisüsteem ka pmst virtuaalmasinas ja virtualbox, wmvare ei pääse otse protsessori virtualiseerimistoele ligi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
01.12.2012 02:11:32
|
|
|
henri17 kirjutas: |
siinus kirjutas: |
friik1, ei saa aru |
Kui ma ei eksi siis Hyper v tehnoloogia puhul jookseb sinu operatsioonisüsteem ka pmst virtuaalmasinas ja virtualbox, wmvare ei pääse otse protsessori virtualiseerimistoele ligi. |
ja kui ma hüpervee featuuri ära keelan, siis enam ei jookse?
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
01.12.2012 02:53:16
|
|
|
Mina olen aru saanud, et ainult üks virtualiseerimise soft saab peal masinal olla, seega kui täielikult eemaldad hyper-v, siis saad jooksutada muid ka
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|