Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 321, 322, 323  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kusti85
Tavaline kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.11.2012 00:26:04 vasta tsitaadiga

eltso, asi ei ole selles, et midagi tarkvaraliselt keelatud või piiratud oleks oleks, asi on selles, et ARM ei ole x86_(64), instruktsioonid on teised.
Sama hästi võib öelda, et küllkeegi lõhub lahti selle, et PC mänge saab androidide (EDIT: tegelikult androidilised on halb näide, SPARC või PPC oleks nt. paremb) peal mängida. Ei saa, portida on vaja, just nendesamaste riistvaraliste erinevuste pärast.
Läbi store saad RT jaoks mõeldud programme (kuigi jah, osad pidid vist ka läbi mingi compatibility layeri tulema mingil moel), mitte kõiki programme.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 30.11.2012 10:38:45 vasta tsitaadiga

Kui panna BIOS`ist kettad ACHI peale siis teatavasti SATA kaabli küljes olevat DVD-ROM`i masin enam üles ei leia, et sealt Windows peale lasta.
Kas see sama juhtub ka IDE kaabli küljes oleva DVD-ROM`iga? Mul oleks võimalik kasutada vanemat DVD-ROM`i windowis installimiseks.
Või tuleb Windowsi plaat lasta usb pulgale ja seal installida winsooda peale?

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 30.11.2012 10:47:10 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
Kui panna BIOS`ist kettad ACHI peale siis teatavasti SATA kaabli küljes olevat DVD-ROM`i masin enam üles ei leia, et sealt Windows peale lasta.
Kas see sama juhtub ka IDE kaabli küljes oleva DVD-ROM`iga? Mul oleks võimalik kasutada vanemat DVD-ROM`i windowis installimiseks.
Või tuleb Windowsi plaat lasta usb pulgale ja seal installida winsooda peale?

Arvuti leiab igal juhul selle SATA DVD-seadme üles. Ise pole veel kordagi kohanud, et mingi kobisemine oleks olnud DVD-seadme teemal, kui kõvaketta tarbeks ACHI sisse on lülitatud.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 30.11.2012 10:52:00 vasta tsitaadiga

Minumeelest ka, kuidas muidu saaks installida Windowsit ACHI modes. Omalgi installisin mäletamist mööda.
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 30.11.2012 10:58:28 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Minumeelest ka, kuidas muidu saaks installida Windowsit ACHI modes. Omalgi installisin mäletamist mööda.

Sellepärast küsingi, et ise ei saanud installida enam plaadi pealt, sest et arvuti ei leidnud enam DVD-ROM`i üles, peale seda kui ma kettad ACHI peale panin, variandiks jäi ainult USB pulgapealt installimine.
See oli vana emaplaadiga, võibolla uuel pole sellist jama või siis oli mingi muu kala, järgmine nädal saan teada kui viimane detail ka kohajõuab ja saab hakata arvutit üles seadma.

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 30.11.2012 11:07:54 vasta tsitaadiga

Võibolla aitab selle vastu BIOS update.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.11.2012 11:25:20 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:

Sellepärast küsingi, et ise ei saanud installida enam plaadi pealt, sest et arvuti ei leidnud enam DVD-ROM`i üles, peale seda kui ma kettad ACHI peale panin, variandiks jäi ainult USB pulgapealt installimine.
See oli vana emaplaadiga, võibolla uuel pole sellist jama või siis oli mingi muu kala, järgmine nädal saan teada kui viimane detail ka kohajõuab ja saab hakata arvutit üles seadma.

Kui vaadata su eelmist posti, siis sa ei kysinud, sa lihtsalt ytlesid.
Kysimärki ma ei näinud.
Aga dvdrom töötab okeilt achi puhul thumbs_up.gif

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 30.11.2012 11:41:20 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:

Kirjutanud kohe siis juba eespool, et jutt käib väga vanadest emaplaatidest (osad vanemad 478 ja osad vanimad 775 näiteks), kus 2 põhisiini on PATA-d ja ülejäänud SATA-pesad tunnistavad RAID-i toe tõttu ainult SATA-kettaid. Nende plaatidega, jah, peab DVD olema PATA-liidesega.
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 30.11.2012 12:08:47 vasta tsitaadiga

brixxx kirjutas:
Hetkel on tulnud juba mõned Windows 8 RT tahvelarvutid müüki, tekkis selle kohta kaks küsimust:
1. Kas on võimalik installida Google Chrome või Firefoxi browser?
2. Kas Windows 8 RTl on e-raamatute pood, raamatukogu jne. nagu saan aru on iPadidel ja Androidi tahvlitel?

Kuna hetkel pole veel plaanis tahvelarvutit osta, siis vaatab milliseid Windows 8 tahvelarvuteid veel müüki tulevad, ootan pigem 7-8'' ekraaniga.
Hetkel meeldib suuruse ja hinna tõttu kõige rohkem Samsung Galaxy Tab2 7'', teine põhjus sellel on, et Google Chrome browser, iPad Mini ka veidi meeldib, aga see tundub veidige liiga lai ja nii kitsad servad on.

Huvitav miks tulevad Eestisse nii aeglaselt müüki Windows 8 mobiilid ja tahvelarvutid.
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 30.11.2012 12:21:15 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Draco kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:

Kirjutanud kohe siis juba eespool, et jutt käib väga vanadest emaplaatidest (osad vanemad 478 ja osad vanimad 775 näiteks), kus 2 põhisiini on PATA-d ja ülejäänud SATA-pesad tunnistavad RAID-i toe tõttu ainult SATA-kettaid. Nende plaatidega, jah, peab DVD olema PATA-liidesega.

Selge, loodan, et M5A99X EVO plaadiga seda jama ei tule ette. Eelmine emaplaat oli M3A79T-Deluxe.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 30.11.2012 12:27:17 vasta tsitaadiga

Draco, aga kui pulgalt toimib ja saab installida, siis pole ju probleemi. icon_smile.gif
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 30.11.2012 12:31:07 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Draco, aga kui pulgalt toimib ja saab installida, siis pole ju probleemi. icon_smile.gif

Ei ole jah iseenesest, nii ma viimased mõned korrad olengi toimetanud, lihtsalt huvitas see asi.

Clover
HV veteran
Clover

sõnum 30.11.2012 14:09:16 vasta tsitaadiga

Microsoft confirms Surface with Windows 8 Pro pricing: starting at $899 for 64GB version, shipping in January
tagasi üles
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 30.11.2012 14:58:20 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Lugesin ka seda, ei viitsi hetkel linki otsida, et RT-l on üldse keelatud desktop progede installimine, ainuke võimalus on läbi Store-i, küllap see lahti lõhutakse, aga see pidavat olema MS-i algne idee.

Jätan praegu x86 programmid välja kuna nagu siin mainiti ei ole võimalik ARM-i peal x86 programme jooksutada. Tahtsin küsida et mis on selle WindowsRT ja ARM-i Secure boot jurast saanud, mis taheti ARM seadmetele panna et "jailbreak/root" ei olekski võimalik, kuna vastav tarkvara kontroll on juba rauas sees? (See ju otseselt keelaks igasuguse võimaluse programme/OS'e installida mis pole windows shopis)

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 30.11.2012 15:14:59 vasta tsitaadiga

Otsin ja otsin, aga HV vahendusel ei suuda ühtegi WIN8 PRO tabletti kuskilt leida. Google annab päris korraliku nimekirja nendest, aga Meie suures IT riigis vist ei ole eriti veel midagi saada icon_sad.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.11.2012 15:24:13 vasta tsitaadiga

eltso, sisestasin mõned
https://www.hinnavaatlus.ee/search/?Type=products&Query=windows+8+pro+tablet&category_group=0&minPrice=&maxPrice=

Aga muidu täishinnakirjaotsing abiks.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 30.11.2012 15:51:35 vasta tsitaadiga

Tänud, aga ikka kuidagi vähe ja sellised lahjakesed icon_smile.gif Loodetavasti ikka jõuab meile midagi rohkemat. Kuigi paljud poed lasevad tellida nende kaudu ka asju, mida neil endal muidu ei oleks plaanis tellida, aga eks ole näha.
Ootab jaanuari ära ja Surface pro ja siis näeb mis hinnad tulevad icon_smile.gif
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 30.11.2012 15:58:05 vasta tsitaadiga

http://skinflint.co.uk/eu/?cat=nbtabl&xf=2187_Windows+8#xf_top

Kui ei pea tingimata Eestist ostetud olema.

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 30.11.2012 23:34:59 vasta tsitaadiga

kui Hyper-V on "Enabled", siis tuntumad virtuaalmasina softid (vmware, Virtualbox) virtualisatsiooni tuge kasutada ei saa. Isegi siis, kui ühtegi hyper-v masinat ei jookse.
Miks?

friik1
HV Guru
friik1

sõnum 01.12.2012 00:15:40 vasta tsitaadiga

siinus, tõenäoliselt sama teema mis serveris - operatsioonisüsteem ise jookseb kah Hypervisori otsas.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 01.12.2012 00:33:26 vasta tsitaadiga

friik1, ei saa aru
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 01.12.2012 01:52:53 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel selline probleem on, et konto pildi muutmine on võimatu, kuna nupp ei funka?

Või olen mina loll ja ei oska nuppu õigesti vajutada? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
henri17
HV kasutaja
henri17

sõnum 01.12.2012 01:59:43 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:
friik1, ei saa aru

Kui ma ei eksi siis Hyper v tehnoloogia puhul jookseb sinu operatsioonisüsteem ka pmst virtuaalmasinas ja virtualbox, wmvare ei pääse otse protsessori virtualiseerimistoele ligi.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 01.12.2012 02:11:32 vasta tsitaadiga

henri17 kirjutas:
siinus kirjutas:
friik1, ei saa aru

Kui ma ei eksi siis Hyper v tehnoloogia puhul jookseb sinu operatsioonisüsteem ka pmst virtuaalmasinas ja virtualbox, wmvare ei pääse otse protsessori virtualiseerimistoele ligi.

ja kui ma hüpervee featuuri ära keelan, siis enam ei jookse?

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 01.12.2012 02:53:16 vasta tsitaadiga

Mina olen aru saanud, et ainult üks virtualiseerimise soft saab peal masinal olla, seega kui täielikult eemaldad hyper-v, siis saad jooksutada muid ka icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 321, 322, 323  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.