keegi on teinud The Sailor boston brawler new york's ?
Spoiler
mitte kohe ei saa aru mismoodi tuleb peksa anda, sest iga löögi blockib ära ja iga kord kui proovida blockida ja siis vastu lüüa saan ise pikki lõugu ja mingit trainingut ja asju selles mängus pole kus saaks aru mis nuppuga mida teha
Sain selle laeva osa tehtud ... hetkel paus.
Krt vat see on juba ilus ja kaasahaarav pela.
Klaveriga vist suht jama ainult seda mängida...
Endal õnnex xbox360 pult olemas. _________________ Aita suve, söö lund!
Endal õnnex xbox360 pult olemas.
puldiga palju nirum mängida
Kui sa pole kunagi AC seeriat puldiga mänginud, siis sa ilmselt ei saa aru, millest -FoX- räägib.
Klaveriga on tõesti tunduvalt kehvem. Proovitud. Harjumatu. Puldiga tunned end koheselt nagu kodus.
Ubisoft ise tunnistab ka, et klaveri ja hiire tugi on pc peal muidugi olemas, aga see ei ole recommended....
Ise mängin samuti xbox360 kontrolleriga. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
puldiga palju nirum mängida
Kui sa pole kunagi AC seeriat puldiga mänginud, siis sa ilmselt ei saa aru, millest -FoX- räägib.
Klaveriga on tõesti tunduvalt kehvem. Proovitud. Harjumatu. Puldiga tunned end koheselt nagu kodus.
Ubisoft ise tunnistab ka, et klaveri ja hiire tugi on pc peal muidugi olemas, aga see ei ole recommended....
Ise mängin samuti xbox360 kontrolleriga.
olen küll proovinud puldiga, uimane on nende joystickidega _________________ ☠
noo see harjumise asi
ma mängin puldiga just sellepärast et see selline suht klõbistamis mäng ja ei taha hiirt lõhkuda
ja kasutan logitech rumblepad 2'e mis vaikselt surma märke juba näitab nagu nupud kinni kiiluvad jne
pisut häiriv on mängu puhul veel see, et on tehtud mängu nagu test drive unlimited pead kõik teed läbima et kaardi lahti saaks kuigi seda teemat on aint mingi 1/5 mäppist aga ikka võttis oma tund aega see risti läbi jooksmine ... mõtte neil viewpointidel on kui peab ikka läbi jooksma kohati
btw mis keiss nende raamatu lehtedega on ? mis nagu saab kui kõik olemas on
Tahaks seda nii pelada, kuid praegu ei saa oma G550ga pelada seda laggides. Varsti ostan uue prosa i5 ntks, siis saan mängu läbi teha. ülimalt hea mäng !
noo see harjumise asi
ma mängin puldiga just sellepärast et see selline suht klõbistamis mäng ja ei taha hiirt lõhkuda
ja kasutan logitech rumblepad 2'e mis vaikselt surma märke juba näitab nagu nupud kinni kiiluvad jne
pisut häiriv on mängu puhul veel see, et on tehtud mängu nagu test drive unlimited pead kõik teed läbima et kaardi lahti saaks kuigi seda teemat on aint mingi 1/5 mäppist aga ikka võttis oma tund aega see risti läbi jooksmine ... mõtte neil viewpointidel on kui peab ikka läbi jooksma kohati
btw mis keiss nende raamatu lehtedega on ? mis nagu saab kui kõik olemas on
Mul Logitech F310 padiga sama probleem. Parem trigger on juba läbi minemas. Jääb peale koguaeg. Sai mingi aeg kõvast F1 mängitud
AC-ga häda nüüd, kui õrnalt triggeri vastu minna siis juba pistab tegelane jooksma _________________ More Power!
Tahaks seda nii pelada, kuid praegu ei saa oma G550ga pelada seda laggides. Varsti ostan uue prosa i5 ntks, siis saan mängu läbi teha. ülimalt hea mäng !
segast peksad ???
võrreldes minu kastiga peaks sul see mäng nagu siid jooksma ja mul ei laagi see mäng üldse
segast peksad ???
võrreldes minu kastiga peaks sul see mäng nagu siid jooksma ja mul ei laagi see mäng üldse
Raske uskuda. Endal pean settingud normali peale panema, et oleks mängitav, Bostonis on kohati kerge lag ikka sees. Suht **** välja kukkunud Ubil see AC, mootori poolest just.[/b]
Kellelgil teisel ei ole sellist probleemi, et kui Bostonis almanahhe otsides ühe kätte saad, siis lükkab arvuti end kinni ja pärast ütleb et save fail on damaged?
ma unustasin screen shoti teha kui ma kodu külas käisin ja mingit koduküla missiooni tegin oli kodumajas see kepiga vanameest 5tk
mul enamvähem vaja teha aint laeva missioonid ja siis see boston brawlers jäänd 1 või 2 veel teha
kui menu's ringi vaadata siis seal homestead külas on kõik küla missioonid tegemata kui kõik tegelased on leitud ja retseptid on avatud
üks asi oli veel kummaline ... läksin keldrisse ja võtsin relva millega saab 2 lasku teha ja näitas et saan 4 lasku teha ja on 2 püstolit kaasas aga kui majast väljusin või läksin kuskile linna siis oli aint üks püstol kaasas ja 2 lasku aint
tunnen ikka puudust ambust ja võimalusest niisama lasta mitte et peab nuppu peal hoidma ja töötab siis kui oled vaenlasel ligidal
samas paljusi asju pole üldse kasutand nagu bait smoke bomb ja trap mine ja veel asju
ja just sellepärast et neile pole shortcute ja peab pidevalt mingi nuppu hoidma sees et siis valida
mängu on toppitud ikka liiga palju jama ja siis pole välja toodud nende jaoks missioone ... pmst. on aga need ei ole kaardil märgistatud ja pead lampi neid tegema läbi logbooki otsides
fast travel shortcutide leidmine on ka ikka suht piin ... ja siis mingite koobaste leidmine
samas frontier's fast travel kohtades peab killima ära mingi koera ja hobusel oleva sõduri et saaks fast traveli mida ma leidsin ka aint 3tk 5'st
ja kuidas sellest notriouse'st lahti saada frontieris ei saa ka aru sest wanted postereid pole
trükkikodadest ka aru ei saa milleks need olemas on kui sisenedes midagi ei saa teha
Mida täpsemalt seal draiverite alt näppida, et mäng natukenegi paremini jookseks.
Prose on q6600 ja video hd 6870 ja Bostonis jookseb mäng täiesti kohutavalt, fps kõigub 14-19 vahel.
kui nii madal miinimum graafikaseadetel siis ma arvan, et ei olegi mingit võimalust. mul aitas beta driverite peale panemine fps talutavaks saada, enne oli ta ~20. ATI puhul ei oska midagi soovitada.
täiesti võimatu on mängida, Bostonisse jõudsin siis julm läg on ainult( fps 16-21..vahel isegi 11 )
ja siis oli veel save game damaged, pidi uuesti alustama.
tõesti nagu, mitte mingisugust testimist enne mängu välja laskmist enam ei toimu või
ei julgegi enam ühtegi mängu pre orderiga osta
kuidagi imelik on see laagi teema kõigil kel arvuti parem kui mul on laag ja mul seda ei esine
mingi väike lag vahetevahel ikka on mul mängus aga see nii tühine et ei sega absoluutselt
GT 520-nega ei soovita proovidagi, alguses laeva kohas on fps 50+, kuid kui linna jõuad siis fps alla 20, ja seda mis tahes graafiliste seadetega. _________________ -----
560TI ja Cpu: I5 2500K @ 3,30GHz.60 FPS kõik on normal-i peal,saaks parema FPS-i aga vertical sync on peal.
Bostonis probleeme ei ole jookseb kõik ilusti 60 FPS-i.
Nojah, se mäng näeb kehvem välja kui Witcher 2 dx9 peal keda siis se dx11 kotib. Jõle kehvalt jookseb lihtsalt.
Igast Planetside 2 ja BF3 lippavad kõvasti paremalt.
Pole mõtet öelda, et vana juustuga üritad jooksutada kui mäng on kakine port tegelikult. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Nojah, se mäng näeb kehvem välja kui Witcher 2 dx9 peal keda siis se dx11 kotib. Jõle kehvalt jookseb lihtsalt.
Igast Planetside 2 ja BF3 lippavad kõvasti paremalt.
Pole mõtet öelda, et vana juustuga üritad jooksutada kui mäng on kakine port tegelikult.
Kõik ultra high peal ja minu masinaga jookseb 38-50 FPS-i bostonis,ühe 560 TI-ga.
Fraps half-size (kuna reson on 1920x1080 siim mis see950x540 ikka 1280x720 venitad on, 60fps ja sony vegas pro 12 renderdatud 1280x72030fps , hoian koguaeg frapsi lahti et kui midagi strange-i sünnib siis kohe F9
Eile tegin esimese sidemissioni ka ära Lõppkõvv pela tegelt ikka kui bugid välja arvata
Graafika hoian kõik eelviimases astmes, GTX560 ja I5 2550k 4.5ghz 8gb mälu ja suurtes linnades vahest kukub alla 60 fpsi korraks
Samasugune bundle kampaania nagu Borderlands 2 puhul. Pead lihtsalt ootama kuni vaucheriga kaardid Eestisse jõuavad. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
Ah, jama, lootsin, et kaardi karbi vahele mäng pistetud. Ei hakka seepärast vast ootama..
Karbis ongi vaucher, millel oleva koodiga saad tasuta mängu steamist. Või mida sina mõtlesid? Mängu karbitootena koos plaadiga? _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
Nii, sain ka mängu lõpuks käima. Esmamulje on päris meeldiv, graafika on päris ilus ja värki. Sätted on ka täiesti põhja pandud, kuigi seal Graphics optionsis eriti midagi valida ei saanud Jõudsin alles Bostonisse, aga eks vaatab edasi, mis saama hakkab. Tahaks neid glitche ka näha, mida keegi siia postitas
Siiamaani olen mänguga suhteliselt rahul, kuigi too mäng on päris kehvasti arvutile optimeeritud. Õnneks ei näe maailm väga kehva välja ka madala graafika peal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.