kõik käib läbi tunngle, 1.3 patch on ka vajalik. paned programmi tööle, valid sport, sealt GRID ja kõik inimesed üheskoos LANis. päeva ajal on ~30 inimest, õhtuti isegi 60. ühesõnaga servereid mida valida on piisavalt
siinus, sa mängid ka läbi tunngle ? pole eestlasi näinud seal eriti
Ma tean, aga hetkel see aasta mingi tunnikese mänginud, ei oska veel eriti ja rammimine on südamelähedane
Gameranger ka miskit taolist, et loob võrgu, siis paned serveri peal join ja siis läheb ise pmst õige kohani ka, peab ainult mingi 2x enterit vajutama ja oledki lobbys .
Ja ise saab serveri hostida ka, üks nupuvajutus ja create server paned ingame ja ongi olemas .
Tunngles on ka hetkel siis nii, et mitu serverit nimekirjas ? Eile gamerangeris oli 4-6... 2tk olid mingid EU serverid vist, ping oli 5+.
siinus, sa mängid ka läbi tunngle ? pole eestlasi näinud seal eriti
eks vahel saab pelatud küll. Nimi on tavaliselt valitud midagi driftimisega seonduvat. Ükskord kohtusime ka.
Mulle lihtsalt niiväga meeldib klaveriga Okutamas drift ilma assistideta.
Unustamatu on see, kui millalgi sai tehtud Okutamas 3ringi drifti. Üks naissoost IRL-driftija (kelle isiklikuks transpordiks on 240SX) sõitis mängus silviaga 250M skoore välja. Ja seda G27'ga. _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Kui keegi tahab gamerangeris pelada, siis hetkel olen "Fast-Monsteri" serveris natuke aega kiman bemariga.
EDIT: mmm, suht hea race vältisin kokkupõrkeid nii palju kui võimalik, nagu soovitati. Hästi kukkus välja ;P
proovisin just gamerangerit ja see on suht mõttetu. kui host paneb serveri kinni lendavad kõik desktopile ja mäng läbi
kui tunngles läheb host minema, valib mäng lihtsalt uue hosti ja sõit läheb edasi
pluss serverite valik on mängus sees, saab kiiresti nimekirjast valida sellise sõidu mis endale kõige rohkem meeldib.
on detailselt kirjas milline server, mitte ei pea iga kord mängu uuesti tööle panema ja siis 30s pärast nägema mis sõit milliste seadetega
gamerangeris kuidagi halvemalt kogu värk tehtud. cod4 sai selle kaudu palju lastud, aga GRID jaoks ta ei sobi
proovisin just gamerangerit ja see on suht mõttetu. kui host paneb serveri kinni lendavad kõik desktopile ja mäng läbi
kui tunngles läheb host minema, valib mäng lihtsalt uue hosti ja sõit läheb edasi
pluss serverite valik on mängus sees, saab kiiresti nimekirjast valida sellise sõidu mis endale kõige rohkem meeldib.
on detailselt kirjas milline server, mitte ei pea iga kord mängu uuesti tööle panema ja siis 30s pärast nägema mis sõit milliste seadetega
gamerangeris kuidagi halvemalt kogu värk tehtud. cod4 sai selle kaudu palju lastud, aga GRID jaoks ta ei sobi
Aga skype või kuhugi viitsid? Võiks pela teha : ) Tõmban ka selle tunngle värgenduse.
EDIT: tunngles ütleb, et network joined successfully, aga mängus mp > lan > "no sessions found"
EDIT2: no tegin siis natuke offline jälle suht hea race tuli imo, paar ilusat drifti .
Thomsoni tellise taga istudes võib "NAT Restriction" mäkra mängida. _________________ suck less | no slop grenade
siis on mingi muu kala. GRID'i ruumis teisi kasutajaid näed ikka? _________________ suck less | no slop grenade
Sai siis ka läbi tunngle eile proovitud. Lahe oli, vaatamata sellele, et sõidud piirdusid kaotuste ja puruks sõitmistega. Üks olevat seda kuus aastat juba mänginud.
Loodan, et varti saan endale logitechi puldi siis ehk parem sõita. Hetkel mul mingi teise firma pult ja mäng seda ei tunnista kahjuks.
El-Fuego, krt ma millegipärast vaatasin et see on Grid 2 teema sry täitsa loll olen esimene grid oli küll hea mäng ,ütleks isegi et parem kui teine.sai seda mängitud küll.
El-Fuego, krt ma millegipärast vaatasin et see on Grid 2 teema sry täitsa loll olen esimene grid oli küll hea mäng ,ütleks isegi et parem kui teine.sai seda mängitud küll.
Jep mulle meeldib ka Grid vaat, et isegi rohkem kui Dirt seeriad. Miks sinu arvates teine osa viletsam on Gridi-l?
Ei taha öelda et ta nüüd päris käkk on,aga sellist GRID 1 elementi, mis hoidis mitmeid päevi arvuti taga,sellist tunnet nagu enam ei olnud.... osade masinatega on juhitavuse sens haigelt suur, mängin muidu x360 puldiga. Lisaks häirib see, et osad masinad lähevad kohe drifti kui kurvis vähegi gaasi annad või pidurdad.. pole mingit vahet, mis pann tagumiku all on, ikka liugleb ja laperdab tee peal samamoodi.Juhitavus koosneb ainult täiskiirusel kurvis driftimisest, kus piduripedaali peaaegu enam ei tunnistatagi. Ise ikka omajagu igast automänge mänginud arvuti peal alates nfs hot pursutist klaviatuuriga ja nüüd viimasel ajal isegi kõik PC peal välja tulevad on parem mängida puldi kui klaviatuuriga Rooli kahjuks pole.
Üheks miinuseks tooks veel selle vastase A.I kohutav rammimine ja nügimine mida minu mäletamist mööda esimeses gridis küll polnud See on ikka võidusõidu mäng,mitte mingi destruction derby .. no ma saan aru et mõni võistlus võib olla selline mäng kus on vaja rammida jne .. vist isegi üks dlc on ka sellel grid2-el kus on mingi flatout stiilis rammimine sees.. aga kammoon kui on vaja sõita mingi pagani või koeniseggidega siis 300km/h tunnikiirusel sind keegi nügib peale möödumist, tuleb eest ära ka kiiresti saada, tuimalt panevad tagant sisse ja punkti combo nulli! olen sellest grid 2 teemas ka rääkinud nii et jah selline 10 punkti süsteemis annaks 6 punkti.
Ei taha öelda et ta nüüd päris käkk on,aga sellist GRID 1 elementi, mis hoidis mitmeid päevi arvuti taga,sellist tunnet nagu enam ei olnud.... osade masinatega on juhitavuse sens haigelt suur, mängin muidu x360 puldiga. Lisaks häirib see, et osad masinad lähevad kohe drifti kui kurvis vähegi gaasi annad või pidurdad.. pole mingit vahet, mis pann tagumiku all on, ikka liugleb ja laperdab tee peal samamoodi.Juhitavus koosneb ainult täiskiirusel kurvis driftimisest, kus piduripedaali peaaegu enam ei tunnistatagi. Ise ikka omajagu igast automänge mänginud arvuti peal alates nfs hot pursutist klaviatuuriga ja nüüd viimasel ajal isegi kõik PC peal välja tulevad on parem mängida puldi kui klaviatuuriga Rooli kahjuks pole.
Üheks miinuseks tooks veel selle vastase A.I kohutav rammimine ja nügimine mida minu mäletamist mööda esimeses gridis küll polnud See on ikka võidusõidu mäng,mitte mingi destruction derby .. no ma saan aru et mõni võistlus võib olla selline mäng kus on vaja rammida jne .. vist isegi üks dlc on ka sellel grid2-el kus on mingi flatout stiilis rammimine sees.. aga kammoon kui on vaja sõita mingi pagani või koeniseggidega siis 300km/h tunnikiirusel sind keegi nügib peale möödumist, tuleb eest ära ka kiiresti saada, tuimalt panevad tagant sisse ja punkti combo nulli! olen sellest grid 2 teemas ka rääkinud nii et jah selline 10 punkti süsteemis annaks 6 punkti.
Aitäh sulle ülevaate eest kuid kui sa juba jutuks tegid siis kas peale x360 puldi saab midagi muud ka kasutada. Ise oman Acme oma ja see igatahes ei toiminud ja endamisi saigi mõeldud, et niipalju kui silma on jäänud siis enamjaolt kas x360 või Logitech pulte toetatakse sõidumängudes. x360 oleks kindlapeale ost juid see ei meeldi mulle nii väga ja visuaalselt tundub kuidagi üsna ebamugav. Muljeta ka natuke sel teemal. Aitäh
Mitteametlikult on siis Logitech ka toetatud aga jah kui see iksboksi pult ei meeldi siis on raske ja pead midagi Logitechilt proovima aga alguses tundus mulle ka see x360 pult suur ja ebamugav aga nüüd päris mitu aastat sellega igast assasins creede ja automänge mängitud F1,need for speed shift jne... ja olen nagu harjunud ning ei oska nagu midagi halba öelda + ausalt öeldes on väga mugav käes hoida... eks sa pead ise proovima ja kui ehk on võimalik mõnes poes seda käes hoida siis tasuks proovida
kellele kurat neid siis teisi pulte toodetakse, lihtsalt rahvalt raha välja petmiseks? Mul endal on üks acme oma ja kuna pideval sellega jama siis lapse mänguasjakast sai uue asja võrra täiendust.
Xbox 360 controller emulator või lihtsalt "x360ce" kasutades peaks enamus muud puldid ka ilusti tööle saama. Mul omal oli Speedlinki pult ja X360ce'ga töötasid, kui mitte kõik, siis enamus mängud mida puldiga mõnusam mängida. Paar mängu oli, mis vajas sättimist ja otsimist google's, et kuidas täpsemalt tööle saada, aga enamus, lihtsalt tõsta failid mängu kausta, võib olla vali kiirelt 3 settingu vahel ja töötab!
Xbox 360 controller emulator või lihtsalt "x360ce" kasutades peaks enamus muud puldid ka ilusti tööle saama. Mul omal oli Speedlinki pult ja X360ce'ga töötasid, kui mitte kõik, siis enamus mängud mida puldiga mõnusam mängida. Paar mängu oli, mis vajas sättimist ja otsimist google's, et kuidas täpsemalt tööle saada, aga enamus, lihtsalt tõsta failid mängu kausta, võib olla vali kiirelt 3 settingu vahel ja töötab!
Aga mis neil vahet on ja kumb parem?
Ei aidanud see failide tõstmine midagi.
Sama asi!
Tõmbad selle: https://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.1.2.191.zip&can=2&q=
Käivitad, 2x yes, next ja siis ta peaks sul netist seaded tõmbama, kui ei ole, siis pane ise kõik nupud paika. Controller 1 peab olema roheline ja optionsist vaata et Hook Mode oleks Normal, kui ei tööta, siis proovi ka teisi hook mode, täpselt ei mäleta mis GRID'i puhul toimis.
Aga mis neil vahet on ja kumb parem?
Ei aidanud see failide tõstmine midagi.
Sama asi!
Tõmbad selle: https://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.1.2.191.zip&can=2&q=
Käivitad, 2x yes, next ja siis ta peaks sul netist seaded tõmbama, kui ei ole, siis pane ise kõik nupud paika. Controller 1 peab olema roheline ja optionsist vaata et Hook Mode oleks Normal, kui ei tööta, siis proovi ka teisi hook mode, täpselt ei mäleta mis GRID'i puhul toimis.
Noup vaatamata kõigele oli tulemus null. Käivitamisel viskas emulaator mingi teate ja sellega asi piirdus.
Kui paljud seda win7l mängivad ?
Omal on win7 ultimate 32bit
ja mäng käivutub logo ja intro video näha
aga menusse minnes on ainult heli ja pilt must
üldlevinud õpetused alates system folderist muudetud faili nimest on proovitud
Ise mängin win 7 64bit töötab korralikult, aga ma ei tea kas asi on mängus või milleski muu aga graafika tundub selline jube udune.
peale win vista sp1 ei pidanudki kõikidel arvutitel toimima normaalselt.
ma tahaks esialgu üldse asjatoimima saada, kas mäng võiks olla seda väärt,et lasta arvutile xp peale ?
E3-l saab loodetavasti gameplayd ka näha.. esimene Grid oli jah väga vägev... autosport oli jah kahjuks täielik fail. nad võiksid teha midagi Shifti taolist....
E3-l saab loodetavasti gameplayd ka näha.. esimene Grid oli jah väga vägev... autosport oli jah kahjuks täielik fail. nad võiksid teha midagi Shifti taolist....
Miks Autosport fail oli?
Kas juhitavus oli liiga raske/harjumatu?
Minu jaoks see siiani parim GRID. 1 ja 2 olid sellised tilulilud.
autosport mängib siiani iga päev, sellist adrenaliini mujalt ei saa. 15k sõitu netis tehtud, selle aja peale saanud palju sõpru kellega rääkida ja hästi sõita oskavad kõik.
pidevad kontaktivabad võitlused ning ring-ringi järel ratas-rattas kinni olla on puhas nauding, nii nauditaval viisil võidu sõita mujalt mina leidnud pole.
kui codemasters suudab sama taasluua tuleb sellest üks pagana kõva mäng.
edit: suht samasugune nagu eelmised tundub
viimati muutis rastaman 22.05.2019 18:00:25, muudetud 1 kord
autosport mängib siiani iga päev, sellist adrenaliini mujalt ei saa. 15k sõitu netis tehtud, selle aja peale saanud palju sõpru kellega rääkida ja hästi sõita oskavad kõik.
pidevad kontaktivabad võitlused ning ring-ringi järel ratas-rattas kinni olla on puhas nauding, nii nauditaval viisil võidu sõita mujalt mina leidnud pole.
Gran Turismo Sport pakub sellist elamust aga kordades kvaliteetsemalt.
ei ütleks, et ta põnevam on. grid arkaad-element lisab analoogsust mida lihtsam nautida. masinatel vaja iga raja jaoks erinevat seadistust kuid see lihtsakoeline jne
ei ütleks, et ta põnevam on. grid arkaad-element lisab analoogsust mida lihtsam nautida. masinatel vaja iga raja jaoks erinevat seadistust kuid see lihtsakoeline jne
On ikka põnevam ja pingsam küll aga kui meeldib arkaadikad siis jah GRID sobib pareremini.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.