Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Wars: The Old Republic märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47, 48  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Forgotten
HV kasutaja

sõnum 25.10.2012 17:46:35 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
http://dulfy.net/2012/10/24/swtor-free-to-play-ftp-player-restrictions

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Suht mõttetud piirangud, mis ei sega kui kavas ainult storyt teha.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 25.10.2012 18:09:54 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
http://dulfy.net/2012/10/24/swtor-free-to-play-ftp-player-restrictions

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2012 21:59:50 vasta tsitaadiga

Keegi siit veel mängib SWTORi?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.10.2012 22:07:20 vasta tsitaadiga

Forgotten kirjutas:

Suht mõttetud piirangud, mis ei sega kui kavas ainult storyt teha.

Tõesti või?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
chaser
HV vaatleja
chaser

sõnum 29.10.2012 23:13:20 vasta tsitaadiga

1.4 tulekuga sai siis rallitatud ja natukene rabeletud. Guild, kus ma olen sai 1 world firsti, 1 secondi ja 2 eu firsti. Viimane boss on lootusetult katki, mis väljendub sellega, et kui su tankidel pole NASA arvutit siis on iga 2 minuti jooksul 50/50 chance et raid wipeb (fight on mingi ~15 minsa pikk). Peale world 3rd kaotamist loobusime.

Free to play on suht selline, et kui seda serveris mainida siis saad suure flame war osaliseks. Mängu on jäänud 95% fanboyd, 3% trollid, 1% tüüpid kes ümber enda pöörlevad ja siis 1%, kes mängivad mängu guildi lojaalsusest (viimaste hulka kuulun ka mina).

Nüüd lubatakse iga poolteise kuu tagant contenti, mis aga minu arvates on suht pushin it, kuna neil puudub korralik public testing....
1.5 lubab mingit uut companioni ja eelmise kontenti opsile uut raskustaset. Suht meh imo. Praegu on tunda, et iga nädalaga jääb inimesi väheks. Recruitment pool on totaalselt kokku kasvanud.

Ma ei näe kuidas F2P peaks seda mängu sitast välja upitama.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2012 23:52:06 vasta tsitaadiga

Väga hea "up to speed." Tänud

Uus content, mida lubatakse, on ilmselt cartel packid jm pudi padi mida päris raha eest osta saab.

Reaalset contenti tuleb vast ikka alles 4,5,6 kuu tagant - arvan mina.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
Eints
Kreisi kasutaja
Eints

sõnum 30.10.2012 10:08:45 vasta tsitaadiga

1.5 - ehk siis uus content peaks tulema ikkagi nüüd novembris, koos "Cartel Coin" süsteemiga. Sama bugisena, kui eelmised- või siis rohkemgi
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 15.11.2012 17:06:13 vasta tsitaadiga

homme siis f2p http://www.swtor.com/ nad uuendasid ka fps options, saab teha kõiki oeratsioone jms, lihtsalt väga piiratud arv kordi nädalas
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2012 11:25:50 vasta tsitaadiga

Täielik müstika kust kogu see alguse hype sellele mängule tuli.
Kas inimesed vaatasid ainult vahepealset videot ja otsustasid nende põhjal ?

Videod on jah ilusad.
Mäng ise - GW2-st jäi näiteks esimeste tundide põhjal parem mulje. Üldiselt MMO nagu MMO ikka.

Tõeline probleem .
Endal piisas 15 minutist arusaamiseks kui mõttetu on SWTOR-i midagi investeerida. Mäng lihtsalt ei jookse nii nagu ma harjunud olen. Aastaid WoW-i mängides olen hajunud , et mäng jookseb vajaduse korral arvutil nagu siid ja iga liigutust saab millimeetri pealt kontrollida. Swtor Medium setingutel oli millegi tõsiseks tegemiseks täiesti lootusetu. Selle asemel , et ekraani(vaadet) natuke liigutada liikus see tihti suvaliselt palju rohkem. Sellistes tingimustes oleks WoW-ist tuttav hardcore raid insta tegemine sisuliselt võimatu.
Mängu tegijate arvates oleks viga kindlasti mu arvutis, aga kuna tegu on alles aasta alguses ostetud vidinaga mis teisi mänge liigutab suht normaalselt ... tuleb lihtsalt nentida fakti-Probleem on pigem mängus. Peaks kunagi ka low settinguid proovima, aga netis loetud infi põhjal kahtlen kas asjast palju abi on. Teisest küljest pole mu arvuti selline hunnik, et peaks kõik asjad low-i peal hoidma.
Ilmselt teen ühe chariga story mode läbi (kui viitsimist on) ja siis teen mängule uninstalli.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.11.2012 11:55:10 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:

Tõeline probleem .
Endal piisas 15 minutist arusaamiseks kui mõttetu on SWTOR-i midagi investeerida. Mäng lihtsalt ei jookse nii nagu ma harjunud olen. Aastaid WoW-i mängides olen hajunud , et mäng jookseb vajaduse korral arvutil nagu siid ja iga liigutust saab millimeetri pealt kontrollida. Swtor Medium setingutel oli millegi tõsiseks tegemiseks täiesti lootusetu. Selle asemel , et ekraani(vaadet) natuke liigutada liikus see tihti suvaliselt palju rohkem. Sellistes tingimustes oleks WoW-ist tuttav hardcore raid insta tegemine sisuliselt võimatu.

Süüdi on see debiilne Hero Engine, mis ei sobi Solitäärigi jooksutamata, MMOst rääkimata. Bethesda vahetas TORi fiasko peale TES Online mootori näiteks ära.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2012 12:24:46 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
SirAskAlot kirjutas:

Tõeline probleem .

Süüdi on see debiilne Hero Engine, mis ei sobi Solitäärigi jooksutamata, MMOst rääkimata. Bethesda vahetas TORi fiasko peale TES Online mootori näiteks ära.

Ma sain aru ,et see polnud päris valmis Hero Engine millele nad mängu tegid. Ma pole muidugi kindel kas originaal tegijate poolt tehtud sama nimega nimetatakse.
Bethesda vendade poolt muidugi mõistlik tegu.
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 23.11.2012 00:24:18 vasta tsitaadiga

Ei tea ise nad kiitlesid küll, et valisid just selle pärast HeroEngine et see on valmis ja töökindel. Minul tegelikult etteheiteid ei ole, mäng jookseb sujuvalt üle 60 fps, castimine on teistsugune kui näiteks wowis (wowis tundub tegelikult samasugune stock UI-ga). Castides tundub alati et lag on, kuigi tegelikult ei ole. Ehk on asi minus.

Subisin ka kuuks ajaks nalja viluks, et vaadata mis siis uut on. Mäng jookseb väga hästi profiilis oleva masinaga, ka operationites (story mode).
Mingi group finder on tekkinud, töötab samamoodi nagu wowis. Healerina seal järjekorda mul pole veel olnud. Võrreldes algusega on suht palju nerfi saanud vähemalt need flashpointid kus mina käisin, millest on tegelikult kahju aga no mis seal ikka.
Subi eest sain hunniku coine, vist oli 1200. Täna sain veel 500 juurde, mitte et mul neid vaja oleks aga no kui antakse siis antakse.
Hea on see et kõik serverid on ühte punti visatud. Erinevus on siis ainult pvp/pve ja keeles. Server oli korralikult täis rahvast. Marketis pakuti üllatusena kõike mida vaja oli.
Tasuta mängijatele teadmiseks et cartel coinide eest saab ka teistele unlocke osta. Nii et kui on keegi sõber kes tasulist taob siis saab tema sulle ilmselt unlocke kinkida, ei proovinud kuidas asi töötab.
Jah, kohati huvitav mäng nii tunnike päevas õlle kõrvale teha, aga kindlasti mitte väärt subscriptionit. Tasuta varianti soovitan kindlasti proovida. Storyt on seal mängus küllalt, kuigi need pidevad conversationit ajavad ikka peale kolmandat chari juba vihale, eriti flashpointides kus enamus inimesi neid skippida ei taha.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 23.11.2012 10:16:34 vasta tsitaadiga

Priido, upgradisin masinat ja kaalun uuesti mängima asumist. Räägi mis asi on nerfimine? Ei mõista seda sõna.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
gemini
HV Guru

sõnum 23.11.2012 10:36:34 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Priido, upgradisin masinat ja kaalun uuesti mängima asumist. Räägi mis asi on nerfimine? Ei mõista seda sõna.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nerf_%28video_gaming%29
tsitaat:
Nerf is a change to a game that reduces the desirability or effectiveness of a particular game element. The term is also used as a verb for the act of making such a change.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 23.11.2012 11:27:04 vasta tsitaadiga

Lebomaks tehtud
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 23.11.2012 16:29:29 vasta tsitaadiga

Logisin ka huvi mõttes sisse.
Peaks olema see favoured account, see millega kunagi on subbitud.

Hotkey ribasid juurde pannes avastasiin, et neid peab ostma, et üle kahe riba niisama ei saa.. alt+f4

niipalju siis sellest mängust , )

Psych0
HV veteran
Psych0

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2012 16:49:42 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
Hotkey ribasid juurde pannes avastasiin, et neid peab ostma, et üle kahe riba niisama ei saa..

WTF? Nii palju siis sellest, et mõtlesin free-to-play mudelit proovida.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 23.11.2012 18:46:56 vasta tsitaadiga

Oodata tasuta versioonilt subiga võrdseid funktsioone on tegelikult natukene absurdne. Tegemist on ikkagi äriga. Pealegi täituvad need 2 bari alles suht tegelase loo lõpu poole. Aga loomulikult igasugused limiidid on alati ebameeldivad.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 23.11.2012 18:56:51 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
nardae kirjutas:
Hotkey ribasid juurde pannes avastasiin, et neid peab ostma, et üle kahe riba niisama ei saa..

WTF? Nii palju siis sellest, et mõtlesin free-to-play mudelit proovida.

Ma sain aru ,et ilma midagi maksmata on neid ainult 1 kasutada.
Lisaks veel paljud muud piiranguid.
WTF on suht õige väljend kui võrrelda teiste vabade mängudega.

Endal on küll praegu tunne, et iga otsus mis nad mängu päästmiseks teevad ajab asja veel hullemaks. Selline tunne , et nad elavad seal oma mullimaailmas ,arusaamata mis mmo maailmas tegelikult toimub.

aasta - kaks ja serverid on kinni. Mul pole usku et nad tahavad väikese mängijate baasiga vigasele mootorile tehtud MMO-d püsti hoida.
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 23.11.2012 19:04:54 vasta tsitaadiga

See ei ole tasuta mäng. Sa oled väga valesti aru saanud.
See on tasuline mäng tasuta piiratud võimalusega, mis oli juba varem lahti räägitud, et on piiratud võrreldes tasulisega.

Suht palju inimesi mängib seda hoolimata sellest, et see on täiesti ebaõnnestunud mäng.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.11.2012 20:31:04 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Oodata tasuta versioonilt subiga võrdseid funktsioone on tegelikult natukene absurdne.

Nalja teed või? Tahtlikult mängijalt kõige elementaarsemate optsioonide eemaldamine on nüüd järsku "täiesti okei, sest F2P ju!"?
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 23.11.2012 20:48:21 vasta tsitaadiga

See ei oleks OK, kui mäng olekski ainult F2P. See on selgelt rahvale maitsemiseks mõeldud mängimis variant. Näed, mis on, kuidas on ja kui otsustad, et tahad ikkagi mängida normaalselt, siis hakkad plekkima.
"Free to play option", mitte "Free to play"

PS! Kui F2P oleks sama, mis tasuline, siis poleks mingit mõtet maksta selle eest.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.11.2012 20:50:50 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:

PS! Kui F2P oleks sama, mis tasuline, siis poleks mingit mõtet maksta selle eest.

Me räägime UI funktsionaalsusest, mis on kõige basicum asi, mis mängus üldse on. Nimeta palun üks teine MMO, mille F2P variandil ei ole võimalik omada rohkem kui ühte toolbari.
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 23.11.2012 21:05:45 vasta tsitaadiga

Mõt'sin, et proovin nüüd F2P ajal mõnda uut chari leveldada; vanast ajast mäletasin, et questid olid nürid a leveldamislugu ise kannatas jälgimist. A nüüd selgus minu arust kõige jaburam F2P piirang - 2 chari üle kõigi serverite.
Et mismoodi see EA seda nüüd mõtles? Leveldan midagi lvl50 peale ja kustutan siis ära, et saaks uut proovida?

sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 23.11.2012 21:49:59 vasta tsitaadiga

Ma ei tea ühtegi teist sellist mängu, kus oleks tasuline subimine ja tasuta variant kõrval.

Ise olen rahul, et nad nii palju piiranud on. Esiteks, nad ei oleks tohtinud F2P-d üldse teha; teiseks, esialgu oli jutt, et storyline saab vabalt teha, piiratakse ainult grupitöid, liikumist jms.. aga nad tegid siiski õigesti; kolmandaks, see mäng imeb vilinal, ei ole midagi, mille üle üldse närvitseda icon_razz1.gif
Alguses olid liiga suured ootused, nüüd on see sulaselge cräpp icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Wars: The Old Republic mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47, 48  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.