Hei kõigile SWTOR fännidele.
Ise mõtlen et võiks hakata uuesti mängima ja sattusin peale server transferile.
Ma praegu vaatasin et ahto city ja Tomb of Freedon Naddi vahel on free transfer.
Sellega seoses tekkis küsimus et kas kalevlased on laiali läinud, et kui ei ole võiks transferida sinna. Olgugui et tegelt väga full server ka hea pole oma õhtuste qeue timede poolest.
Siiski parem kui oodata tühja tühjas serveris.
Kui inimestel oleks huvi sinna transfereda hüppaks ka kampa.
Kui on lahkeid inimesi siis sooviks ka nende arvamusi.
Jaa suht pask seis on, hetkel Tomb on full, 40 min queue, 2 serverit heavy ja ülejäänd light staatusega. Transferisin ühe chari Tombi Ahtost ja nüüd ei saa kummalgi serveril mängida, Ahtos olen üksi ja Tombi ei viitsi oodata Nad võiks natuke destination servereid muuta.
Scart, veel ei ole jah.. aga nagu aimata võib, siis mitte enam kauaks..
TORil on reaalselt 300-400k hinge mängimas. Ei tule mingit massiivset F2P lahendust veel väga kaua.
Tegelikult oli esmane uudis vist serveeritud nii , et asjaga vähem kursis olevatel inimestel jääks mulje F2P mängus.
Enda arvamus asjale.
Ma poleks üldse imestunud kui EA Nexoniga mingi diili teeb. Mingi hetk jooksis uudistest läbi , et Nexon on EA-st huvitatud. Avestades, et mängul läheb suhteliselt nukralt ja nexon on tuntud f2p mängude pakkuja võib asjal isegi mingi sisu olla.
Kalevlaste aktiivsem seltskond kolis juba esimesel transfer päeval Ahto Cityst ToFN'i. Sai liitutud rahvusvahelise guildiga, kus tuumik on vana AC seltskond.
Õhtused serverijärjekorrad on hakanud kaduma kuna serveri limiite on hakatud tõsiselt tõstma. Sellest tulenevalt on tekkinud aga paar anomaaliat, näiteks võib juhtuda, et serveri chat channelid surevad maha tipptunnil. Serverite mergemine oli esimene õige tegu millega BW hakkama sai - kogu aeg on midagi teha. Kaubandus töötab, flashpointid töötavad, pvp ja opside pick-up-grupid töötavad. Isegi meie jaoks kell 4 öösel leiab 100 matsi fleetilt.
1.3 uuendused on kah suures plaanis head. Groupfinder on suht asjalik täiendus, mis sest, et natukene veel kohati bugine, aga vähemalt teeb oma töö ära. PvP fanaatikutele tuli ranked warzoned, mis aga minu on jätnud suht külmaks, sest mängus kas puudub üldse mingi klassi rollide jaotus või on klasside tasakaal tõsiselt paigast ära, pvp wise siis.
Nüüd aga probleem selline, et content on praktiliselt otsas. 8man on kõik kõigil raskusastmetel kastis ja 16man on 1 boss veel vaja kummuli lükata.
Kui kellelgi on huvi tõsisemalt republic poolel mängida ja opse joosta siis käib guildil kogu aeg aktiivne recruitimine. Praeguse seisuga ma tean, et otsitakse katsetele paari healerit. Dpsid ma arvan võivad kah ennast pakkuda. Üks asi on aga kindel - tüübid kes ennast liiga ägedaks peavad, et voice chatti kasutada, võiks mitte ennast pakkuda.
see iseenesest gei, et f2p puhul nii ära nunditakse asi. võiks olla f2p, aga jõhkralt igasugust kosmeetilist jama.. ja gamelogin jms.. aga contenti võiks ikka vähe rohkem saada proovida. õuhwell.
see iseenesest gei, et f2p puhul nii ära nunditakse asi. võiks olla f2p, aga jõhkralt igasugust kosmeetilist jama.. ja gamelogin jms.. aga contenti võiks ikka vähe rohkem saada proovida. õuhwell.
Ei tea kas nad mingi hetk selle nuditud f2p asja lükkavad vabamaks või siis EAlikult panevad hoopis servud kinni. Ise loodan esimest, aga ennustan teist.
Nalja teed või? Lahti on terve leveldamine 1 - 50, mis oligi üldse midagi väärt selles mängus. Põhimõtteliselt annab Bioware tasuta kätte ~50 tundi kvaliteetstoorit.
See f2p tuli ikka väga kiirelt.
Ilmselt viskan ise ka mängule pilgu peale kui ta f2p läheb.
Samas olen ma suht kahtleval seisukohal tegijate võimetes. Kogu see lugu meenutab üha enam titanicu uppumist. Pakuks , et esimesel hetkel saab mäng boosti , aga erinevate probleemide tõttu jätkab mõne aja pärast allakäiku.
Kiirelt väljalastud vigane content.
Serverite stabiilsus/pikad järjekorrad.
Pikemas perspektiivis pole mängus siiski sellist elementi mis hoiaks mängijaid kinni. Level cap on kiirelt saavutatav. Asjade grindi peale mina praegu ei panustaks. Ülejääb siis endgame contendi kvaliteet. Siiamaani on se vist ünsa nõrk olnud.
Täna siis läks/läheb laivi 1.4. Esimene content patch poole aasta jooksul (1.2 oli 12. aprill 2012, 1.3 oli 26.juuni kuid siis sisu ei lisatud). Uus kontent on suht sitalt testidud. PTR/PTS ei olnud seekord character transfer võimalust. Seega kes kunagi ammu said characterid need said, teised vist pidid teoorias lvldama endale characteri.
Põhimõtteliselt tehakse mingeid skille ümber ja tuleb uus ops insta -
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.