Ei tea jah mis pull on.
Käskis mul acci teha saksa lingil ja siis sisse logides ütleb et: "For security reasons, you must reset your password."
Ja kui ma siis üritan seda teha, kuigi ma alles tegun acci?!? Siis annab: It appears as though your Station Username and Password do not match. Please try again or use the recovery features.
Pms Jänkide ja sakasa leht on jummala sassis. loobib valesse kohta, vb peaks saksa lehe kodukalt mängu tirima mitte steami oma kasutama: p _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Miks te üldse steami kaudu teete? Lovvi, oled kindel, et su PC üldse suudab jooksutada mängu?
... profiili masin. Panin isegi uued driverid peale, äkki oli nendes viga, ei mõhkugi. Võib-olla andis paar fpsi juurde, aga muidu ei talu pikemalt mängida.
See on küll räme fail, et nad selle ProSiebenSat1 firmaga ennast sidusid - jäävad rohkelt rahast ilma ja peavad oma suppi sööma. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Mnjah, kõik asjad low peale kistuna, jookseb mäng ikka väga depressiivselt. Võiks ju nagu isegi, aga küllap siis mitte. See pirakas kaart sööb vist kõik ära, sest graafika on ikka suht nuustik kui Battlefield 3 kõrvale visata.
Peale selle, suutis mäng end eriti kaktisena peale installida, kõik tekstid on miskid developi aegsed placeholderid, ala #ERRORMESSAGE44 või #TEXT.DEPLOY jne.
Tulistamine tundus päris ok, aga mingi 20 fpsiga ma seda ei katsu ka mitte. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Aeg ehk uue arvuti peale mõelda. Naiivne on mängida vanema raaliga mängu kus korraga on lahingus 1000 playerit - suure mapi peal. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Loota ikka võiks ju, et nad on suutnud kuidagi asja ära optimiseerida. Peaksid MMO dest šnitti võtma, seal ju rohkemgi mängijaid tervete mapide peal, aga näed - jooksevad küll. Pole vaja mul, et kaardi kõige kaugemast punktist tulev KOGU andmevahetus ka minu juurest läbi käib. Sodi töötlemine _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.