Kui kellelgi beta keyd üle on siis isegi huvitatud, torgiks hea meelega, aga maksta selle eest ei kavatse. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Vaatab veel seda asja, ma praegu alles harjutan siin kätt, muidu mängus võib mind tuletegija nime alt üles otsida, Ma kas tiirutan mõne tankiga ringi või istun mõne lendava objekti saba gunneri positsioonil. _________________ Rolling Thunder
Ärge lisage siia täpselt õiged koodid. Botid võtavad need enne kui ükski inimene neile ligi jõuab.
Annan samuti 5 beta võtit ära.
Mis mõttes botid võtavad need? ära kujuta ette. On aastaid enne hvs nii koode jagatud, jagatakse ka tulevikus. Olen ise mitmeid koode jaganud ja saanud ja ei ole keegi bot minu eest koodi ära pätsanud.
Just in case teeme asja raskeks. Panen iga koodi sisse salajase sõna, mis pole osa koodist.
>>>>ÜÕÖÜÕ<<<<<
kellelgi on ülevaadet relvade hindadest? Mu outfiti foorumis rahvas on nati nördinud, et mäng kisub väga pay 2 winiks, kuna isegi tavalised relvad pidid maksma 720 certi või nii ja igasugused vallutamised ja kaitsmised annavad sulle 0.5-2 certi korraga kätte. Ehk selline 1 relv kuus osta oleks tavaline keskmise mängija jaoks.
Kuskil jäi silma, et 250 cert = 2.50 usd; 500 cert = 5 usd jne.
7 dollari eest Skyguardi ostmine ei tohiks probleem olla, vähemalt mulle.
Enamus NC relvadest on ära proovitud, aga default'id on ikkagi lemmikud.
Beta lõpeb reedel. Kui keegi peaks tahtma enne seda mängu proovida, siis mul on 5 beta key'd üle.
Aga kui ma võtmeid saan, siis ma ise peaks olema ju beta nimekirjas vms, aga kus ma sinna betasse saan? Veebilehelt ülteb, et osta, siis saad. Või niizama jagatakse neid peaasi, et sul konto seal oleks, vahet pole kas ostnud oled või ei. _________________ Systeemid!
Aga kui ma võtmeid saan, siis ma ise peaks olema ju beta nimekirjas vms, aga kus ma sinna betasse saan? Veebilehelt ülteb, et osta, siis saad. Või niizama jagatakse neid peaasi, et sul konto seal oleks, vahet pole kas ostnud oled või ei.
Mine siia planetside2.com/download, vajuta download ja logi sisse oma accountiga, peaks ütlema kas oled betas või mitte. Kui ei siis võta üks key ja sisesta kodulehel!
Beta veel viimaseid päevi
edit: Weapon grindi võetakse vähemaks!
tsitaat:
“Based on a lot of feedback on the current weapon cert prices being too high from a time investment point of view, we’re going to be making some adjustments to both cert gain rate and cert costs for weapon unlocks,” Higby explained. “This will affect both vehicle and infantry weapons.”
The change will hopefully reduce the time needed to cert for new weapons by around 30 percent. You’ll now gain a single cert point for every 250 XP points, which is indeed double over the previous ratio established during beta.
Ei tea jah mis pull on.
Käskis mul acci teha saksa lingil ja siis sisse logides ütleb et: "For security reasons, you must reset your password."
Ja kui ma siis üritan seda teha, kuigi ma alles tegun acci?!? Siis annab: It appears as though your Station Username and Password do not match. Please try again or use the recovery features.
Pms Jänkide ja sakasa leht on jummala sassis. loobib valesse kohta, vb peaks saksa lehe kodukalt mängu tirima mitte steami oma kasutama: p _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Miks te üldse steami kaudu teete? Lovvi, oled kindel, et su PC üldse suudab jooksutada mängu?
... profiili masin. Panin isegi uued driverid peale, äkki oli nendes viga, ei mõhkugi. Võib-olla andis paar fpsi juurde, aga muidu ei talu pikemalt mängida.
See on küll räme fail, et nad selle ProSiebenSat1 firmaga ennast sidusid - jäävad rohkelt rahast ilma ja peavad oma suppi sööma. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Mnjah, kõik asjad low peale kistuna, jookseb mäng ikka väga depressiivselt. Võiks ju nagu isegi, aga küllap siis mitte. See pirakas kaart sööb vist kõik ära, sest graafika on ikka suht nuustik kui Battlefield 3 kõrvale visata.
Peale selle, suutis mäng end eriti kaktisena peale installida, kõik tekstid on miskid developi aegsed placeholderid, ala #ERRORMESSAGE44 või #TEXT.DEPLOY jne.
Tulistamine tundus päris ok, aga mingi 20 fpsiga ma seda ei katsu ka mitte. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Aeg ehk uue arvuti peale mõelda. Naiivne on mängida vanema raaliga mängu kus korraga on lahingus 1000 playerit - suure mapi peal. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Loota ikka võiks ju, et nad on suutnud kuidagi asja ära optimiseerida. Peaksid MMO dest šnitti võtma, seal ju rohkemgi mängijaid tervete mapide peal, aga näed - jooksevad küll. Pole vaja mul, et kaardi kõige kaugemast punktist tulev KOGU andmevahetus ka minu juurest läbi käib. Sodi töötlemine _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.