Tere!
Mängin serveris nimega [SS]Badass ning sain bani, kuid hoiatusi mitte või siis ei märganud! SurmavSitt ütles, et võimalus on saada unbaned siis kui vastan küsimustele, mis admin oli esitanud. Ootan küsimusi ning palun väga vabandust kui olen midagi valesti teinud.
Oled loll või mängid lolli??? ma küsisin mingi 5 minti nii eesti kui inglisekeeles et miks te disconnectisite seal AII-s kui sõda oli nö pooleli, selle industriali katusel, kõik nägid neid küsimusi millegipärast peale teie? noo ja ütlesin et okei kui üldse ei vasta siis on ban, nagu ma kuulsin siis oli varemgi kaebusi teievastu kus te olete disconnectind mingite sõdade ajal.
Varasemates kaebustest ei tea ma midagi ja ennes seda kui me banni saime siis käis meil sõda teiste tüüpidega ning ei pannud tähele. Objekt allis tõesti disconnectisime, aga me otseselt ei saanud kuulidega pihta.
Kui aus olla , siis arvan, et SS clan pole ainus kes on disconnectinud nö- sõdade ajal. Ka mina ei pannud tähele hoiatusi, sest olime ametis V3S civiliani juhtimisega silla peal, seda juhtis [SS]Badass, meie teise SS tyybiga kelle nimeks on [SS]ladygaga jälgisime, et kopterid meid ei laseks või keegi autoga või millegagi ei oleks lähedal ja, et auto kuskil sillal crashi ei paneks näiteks kummi ei lõhuks.
Palun ka mina siiralt vabandust terve ülejäänud [SS] clani eest. _________________ Yolo ou smoke...
noo siis tuleb jälgida mida admin kirjutab!! ja ei saa öelda et ei teadnud et firefight veel käib seal kui välja logisite, kuna mingi paar hetke tagasi olin mina seal mitu korda surma saanud plus mitmed inimesed olid veel ümber jne. tuleb liht arvestada et kui midagi küsitakse siis ka tuleb vastata, kasvõi üks kes niisama parasjagu istub teist. Igastahes silma hoiame teil peal ja kui tuleb veel mingeid teateid sellekohta et niimoodi kaota siis meie serveri te enam teretulnud pole ja ban on eluaegne!
Ühe korra on keegi SS vendadest veel disconud. Seraja army bases, neid oli 3, meid 2. Võtsin kaks tüüpi maha ja siis hakkas campfest(ta oli sellise koha peal, kust me ei saand teda eriti lasta ning otsisime tükk aega võimalusi kuidas teda maha saada ilma enda elu ohtu seadmata). Lõpuks discos, kuna ta sai aru, et tal pole võimalust sealt eluga pääseda ning baniga ähvardades, tuli küll tagasi, kuid siis tuli juba servu restart peale.
Ühe korra on keegi SS vendadest veel disconud. Seraja army bases, neid oli 3, meid 2. Võtsin kaks tüüpi maha ja siis hakkas campfest(ta oli sellise koha peal, kust me ei saand teda eriti lasta ning otsisime tükk aega võimalusi kuidas teda maha saada ilma enda elu ohtu seadmata). Lõpuks discos, kuna ta sai aru, et tal pole võimalust sealt eluga pääseda ning baniga ähvardades, tuli küll tagasi, kuid siis tuli juba servu restart peale.
Ja kaua ta seal passis? Mul viskaks ka lõpuks kopa ette ja tõmbaks uttu.
Mis ta oleks pidanud restardi alguseni ootama vä? Minuarust enamus läheb natuke aega enne restarti välja.
On ikka vast. Ootad oma 30 sekundit ära kusagil müüri taga ja logid vaikselt välja.
Aga ikkagi endiselt mis häirib, direct chati ja VON puudumine, ei väsi mainimast .
Ee, viimati, kui proovisin, oli olemas...
Kumb neist täpsemalt? Sest ma tean et mind on viimased 2 päeva mitu korda niimodi maha lastud et ma üritan kaugelt läbi directi märku anda ja ja inimene lihtsalt ei näe mu teksti ning laseb maha.
Oled loll või mängid lolli??? ma küsisin mingi 5 minti nii eesti kui inglisekeeles et miks te disconnectisite seal AII-s kui sõda oli nö pooleli, selle industriali katusel, kõik nägid neid küsimusi millegipärast peale teie? noo ja ütlesin et okei kui üldse ei vasta siis on ban, nagu ma kuulsin siis oli varemgi kaebusi teievastu kus te olete disconnectind mingite sõdade ajal.
pane serverile mingi script peale et kui keegi alt+f4 teeb siis saab automaatselt banni
pane serverile mingi script peale et kui keegi alt+f4 teeb siis saab automaatselt banni
See küll hea variant ei ole. Tuleb mingi kari häkkereid railguni ja godmode'ga, siis tahaks küll väga kiirelt alt+f4 lammutada.
Ei ole mõtet põdeda... gear läheb ja tuleb... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sellest tuleb koheselt üle saada, sest küsimus pole "Kas sa sured?", vaid pigem "Millal?".
Siiski - mingisugused õhust välja puhutud reeglid ei ole lahendus. Konkreetsed reeglid, mis on KIRJAS kusagil kõikidele kättesaadaval või teine variant on rakendada reegleid selle combat süsteemi scriptiga. Praegu jäi mulje, et isegi, kui vastased ei olnud combatis, ei olnud neil ikkagi õigust välja logida - miks nii? Reaalselt nad ei rikkunud ju reegleid - pigem polnud ausad, aga tõdegem - see mäng ei olegi aus. Täis reetmist, valetamist. _________________ itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Jah... SS vennad kes mind bussiga olid nõus vedama vorkutast välja, lõid ikka pärast kirve selga airfieldil pärast paari minutit kooseksisteerimist... trust no one.
tsitaat:
tõdegem - see mäng ei olegi aus. Täis reetmist, valetamist.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sellest tuleb koheselt üle saada, sest küsimus pole "Kas sa sured?", vaid pigem "Millal?".
Siiski - mingisugused õhust välja puhutud reeglid ei ole lahendus. Konkreetsed reeglid, mis on KIRJAS kusagil kõikidele kättesaadaval või teine variant on rakendada reegleid selle combat süsteemi scriptiga. Praegu jäi mulje, et isegi, kui vastased ei olnud combatis, ei olnud neil ikkagi õigust välja logida - miks nii? Reaalselt nad ei rikkunud ju reegleid - pigem polnud ausad, aga tõdegem - see mäng ei olegi aus. Täis reetmist, valetamist.
Nii nagu ma aru sain siis toimus mingi sõda 2 squadi vahel, ühed olid nö nurka surutud ja teised siis piirasid neid. Toimus tulevahetus ja siis tekkis see nö campimise efekt kus keegi ei julge oma müüri tagant välja tulla. Seal oodati oma 30sec ära ja logiti välja. Selles mõttes sõda ju ikkagi käis, neil polnud mingit pääsu. See et nad iga sekund relvast ei tulista ei tähenda et nad combatis ei ole.
(See oli muidugi piltikult öeldud, aga ma olen suht kindel et midagi taolist juhtus)
Reetmisest veel niipalju, et see backstabimine jms käib kõik ju mängu sisse, selle üle ei saagi väga vinguda sest mäng lihtsalt on selline. Aga välja logimine on juba mängu süsteemi abuse'mine, seda võib juba arvestada nö cheatimisena.
Me viisime sind airfieldile ning ise hakkasime tankina, kuid sind me ära ei tapnud. Me isegi küsisime, et mis juhtus, aga sa ei vastanud.
Sain kopteri kõrval kirvest, ma arvasin, et teie. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Vahepeal oli...jube tyytu _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
kas ajas heli hunnikusse ? _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Heiahoo mehed, meil oli ühe sõbraga veidike igav ning otsustasime paar dayz'i videot teha. kui pakub huvi, siis võite pilgu peale visata(eelkõige ootaks tagasisidet ning soovitusi ). Meil on hetkel paar osa veel töös, kui meeldis siis andke teada ning jätkame nende tegemist(võite ka juutuubes subbida/tellida kanalit).
ahtopahtel , vägahästi tehtud minuarust, ja täpselt sellised juhtumis ja stsenaariumid ka mida muidu dayz-s kohtab koguaeg, niiet kui viitsimist on jätkake kindlasti, minuarust väga lahe ettevõtmine
Üritan HV serverisse (90.191.189.155:2302) mängima tulla, kuid ei lähe "Loading" ekraanist edasi (peale "Waiting character to create"-i, enne "Setup completed.."). Arma/DayZ versioonid klapivad dayzcommanderi andmetel. Paari teise serveriga kus proovinud olen ei ole probleemi olnud. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Üritan HV serverisse (90.191.189.155:2302) mängima tulla, kuid ei lähe "Loading" ekraanist edasi (peale "Waiting character to create"-i, enne "Setup completed.."). Arma/DayZ versioonid klapivad dayzcommanderi andmetel. Paari teise serveriga kus proovinud olen ei ole probleemi olnud.
kaua kannatust oli enne kui mängu kinni panid?
mõnikord kui mängijaid palju, läheb ikka oma 5-10 minutit ära, vähemalt eelmise patchiga nii oli _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Androidiga või ios'iga seade on? Nendele ka mumble olemas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ahtopahtel, geniaalne . Viimane oli classical DayZ lihtsalt.
läbi seinte, lagede, treppide vajumist võiks ka teha...ajamees tegi eile Sebjan Mine's analoogse nalja _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Üritan HV serverisse (90.191.189.155:2302) mängima tulla, kuid ei lähe "Loading" ekraanist edasi (peale "Waiting character to create"-i, enne "Setup completed.."). Arma/DayZ versioonid klapivad dayzcommanderi andmetel. Paari teise serveriga kus proovinud olen ei ole probleemi olnud.
kaua kannatust oli enne kui mängu kinni panid?
mõnikord kui mängijaid palju, läheb ikka oma 5-10 minutit ära, vähemalt eelmise patchiga nii oli
Paar korda sai ka üle 10 minuti oodatud (sh kord ka üle 15 minuti). Aga eks proovin veel kui see ongi normaalne.
EDIT: Ootasin just 40 minutit.. annan alla. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
troglodyte, õige arma 2 beta patch peal? Launchid ikka beta launcheriga või äkki tavalisega? Mängu folderis on eraldi exe, et arma 2 beta patchiga mängida.
vingun ka veidi, tavaline spawn kill käib namalskis, eile sain 3x spawnides surma, tekkisin, nägin maja ning sinna maandus helikopter mingil põhjusel, tuldi välja ning tapeti ära. Teine kord tekkisin kuskil metsaääres ning sniperiga lasti maha, kolmas kord jõudsin juba isegi kirve kätte saada ja siis lendas URAL'iga tüübid 4 kesi peale oma automaatidega ning sain surma.
selliste asjade puhul on väga tähtis et prooviksite saada nende nimed kuidagi, kas siis tagide abil või pärast kuidagi uurida küsida vms, sest meil kui adminnidel on väga raske seda jälgida endal, st sellejaoks peaks keegi päevad läbi nö sees istuma seal ja igat mängijat jälgima iga natukese aja tagant, aga eks nagu ikka püüame teha parima
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.