Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dragonflyy
HV vaatleja
|
19.11.2012 23:11:56
|
|
|
Tere!
Mängin serveris nimega [SS]Badass ning sain bani, kuid hoiatusi mitte või siis ei märganud! SurmavSitt ütles, et võimalus on saada unbaned siis kui vastan küsimustele, mis admin oli esitanud. Ootan küsimusi ning palun väga vabandust kui olen midagi valesti teinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
19.11.2012 23:15:16
|
|
|
Oled loll või mängid lolli??? ma küsisin mingi 5 minti nii eesti kui inglisekeeles et miks te disconnectisite seal AII-s kui sõda oli nö pooleli, selle industriali katusel, kõik nägid neid küsimusi millegipärast peale teie? noo ja ütlesin et okei kui üldse ei vasta siis on ban, nagu ma kuulsin siis oli varemgi kaebusi teievastu kus te olete disconnectind mingite sõdade ajal.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dragonflyy
HV vaatleja
|
19.11.2012 23:19:52
|
|
|
Varasemates kaebustest ei tea ma midagi ja ennes seda kui me banni saime siis käis meil sõda teiste tüüpidega ning ei pannud tähele. Objekt allis tõesti disconnectisime, aga me otseselt ei saanud kuulidega pihta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
EkukE
HV vaatleja
|
19.11.2012 23:21:25
|
|
|
Kui aus olla , siis arvan, et SS clan pole ainus kes on disconnectinud nö- sõdade ajal. Ka mina ei pannud tähele hoiatusi, sest olime ametis V3S civiliani juhtimisega silla peal, seda juhtis [SS]Badass, meie teise SS tyybiga kelle nimeks on [SS]ladygaga jälgisime, et kopterid meid ei laseks või keegi autoga või millegagi ei oleks lähedal ja, et auto kuskil sillal crashi ei paneks näiteks kummi ei lõhuks.
Palun ka mina siiralt vabandust terve ülejäänud [SS] clani eest.
_________________ Yolo ou smoke... |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
19.11.2012 23:29:59
|
|
|
noo siis tuleb jälgida mida admin kirjutab!! ja ei saa öelda et ei teadnud et firefight veel käib seal kui välja logisite, kuna mingi paar hetke tagasi olin mina seal mitu korda surma saanud plus mitmed inimesed olid veel ümber jne. tuleb liht arvestada et kui midagi küsitakse siis ka tuleb vastata, kasvõi üks kes niisama parasjagu istub teist. Igastahes silma hoiame teil peal ja kui tuleb veel mingeid teateid sellekohta et niimoodi kaota siis meie serveri te enam teretulnud pole ja ban on eluaegne!
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dragonflyy
HV vaatleja
|
19.11.2012 23:39:17
|
|
|
Nagu ma aru saan siis saame uue võimaluse?
Suured tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
20.11.2012 00:22:00
|
|
|
Ühe korra on keegi SS vendadest veel disconud. Seraja army bases, neid oli 3, meid 2. Võtsin kaks tüüpi maha ja siis hakkas campfest(ta oli sellise koha peal, kust me ei saand teda eriti lasta ning otsisime tükk aega võimalusi kuidas teda maha saada ilma enda elu ohtu seadmata). Lõpuks discos, kuna ta sai aru, et tal pole võimalust sealt eluga pääseda ning baniga ähvardades, tuli küll tagasi, kuid siis tuli juba servu restart peale.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
20.11.2012 00:38:05
|
|
|
Cracker kirjutas: |
Ühe korra on keegi SS vendadest veel disconud. Seraja army bases, neid oli 3, meid 2. Võtsin kaks tüüpi maha ja siis hakkas campfest(ta oli sellise koha peal, kust me ei saand teda eriti lasta ning otsisime tükk aega võimalusi kuidas teda maha saada ilma enda elu ohtu seadmata). Lõpuks discos, kuna ta sai aru, et tal pole võimalust sealt eluga pääseda ning baniga ähvardades, tuli küll tagasi, kuid siis tuli juba servu restart peale. |
Ja kaua ta seal passis? Mul viskaks ka lõpuks kopa ette ja tõmbaks uttu.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
20.11.2012 01:04:45
|
|
|
On ikka vast. Ootad oma 30 sekundit ära kusagil müüri taga ja logid vaikselt välja.
Aga ikkagi endiselt mis häirib, direct chati ja VON puudumine, ei väsi mainimast .
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
20.11.2012 01:12:42
|
|
|
rocu kirjutas: |
On ikka vast. Ootad oma 30 sekundit ära kusagil müüri taga ja logid vaikselt välja.
Aga ikkagi endiselt mis häirib, direct chati ja VON puudumine, ei väsi mainimast . |
Ee, viimati, kui proovisin, oli olemas...
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaku111
HV vaatleja
|
20.11.2012 01:13:53
|
|
|
Cracker kirjutas: |
Ühe korra on keegi SS vendadest veel disconud. Seraja army bases, neid oli 3, meid 2. Võtsin kaks tüüpi maha ja siis hakkas campfest(ta oli sellise koha peal, kust me ei saand teda eriti lasta ning otsisime tükk aega võimalusi kuidas teda maha saada ilma enda elu ohtu seadmata). Lõpuks discos, kuna ta sai aru, et tal pole võimalust sealt eluga pääseda ning baniga ähvardades, tuli küll tagasi, kuid siis tuli juba servu restart peale. |
Mis ta oleks pidanud restardi alguseni ootama vä? Minuarust enamus läheb natuke aega enne restarti välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
20.11.2012 08:18:02
|
|
|
Lovvi, no mitte väga kaua. 10 minti max.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
20.11.2012 10:19:00
|
|
|
Lovvi kirjutas: |
rocu kirjutas: |
Aga ikkagi endiselt mis häirib, direct chati ja VON puudumine, ei väsi mainimast . |
Ee, viimati, kui proovisin, oli olemas... |
Kumb neist täpsemalt? Sest ma tean et mind on viimased 2 päeva mitu korda niimodi maha lastud et ma üritan kaugelt läbi directi märku anda ja ja inimene lihtsalt ei näe mu teksti ning laseb maha.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgitspins
HV vaatleja

|
20.11.2012 11:17:11
|
|
|
chesm6mmi kirjutas: |
Oled loll või mängid lolli??? ma küsisin mingi 5 minti nii eesti kui inglisekeeles et miks te disconnectisite seal AII-s kui sõda oli nö pooleli, selle industriali katusel, kõik nägid neid küsimusi millegipärast peale teie? noo ja ütlesin et okei kui üldse ei vasta siis on ban, nagu ma kuulsin siis oli varemgi kaebusi teievastu kus te olete disconnectind mingite sõdade ajal. |
pane serverile mingi script peale et kui keegi alt+f4 teeb siis saab automaatselt banni
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
20.11.2012 12:16:13
|
|
|
omgitspins kirjutas: |
chesm6mmi kirjutas: |
Oled loll või mängid lolli??? ma küsisin mingi 5 minti nii eesti kui inglisekeeles et miks te disconnectisite seal AII-s kui sõda oli nö pooleli, selle industriali katusel, kõik nägid neid küsimusi millegipärast peale teie? noo ja ütlesin et okei kui üldse ei vasta siis on ban, nagu ma kuulsin siis oli varemgi kaebusi teievastu kus te olete disconnectind mingite sõdade ajal. |
pane serverile mingi script peale et kui keegi alt+f4 teeb siis saab automaatselt banni |
See küll hea variant ei ole. Tuleb mingi kari häkkereid railguni ja godmode'ga, siis tahaks küll väga kiirelt alt+f4 lammutada.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.11.2012 12:17:19
|
|
|
Ei ole mõtet põdeda... gear läheb ja tuleb...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
20.11.2012 12:32:50
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Ei ole mõtet põdeda... gear läheb ja tuleb... |
Sellest tuleb koheselt üle saada, sest küsimus pole "Kas sa sured?", vaid pigem "Millal?".
Siiski - mingisugused õhust välja puhutud reeglid ei ole lahendus. Konkreetsed reeglid, mis on KIRJAS kusagil kõikidele kättesaadaval või teine variant on rakendada reegleid selle combat süsteemi scriptiga. Praegu jäi mulje, et isegi, kui vastased ei olnud combatis, ei olnud neil ikkagi õigust välja logida - miks nii? Reaalselt nad ei rikkunud ju reegleid - pigem polnud ausad, aga tõdegem - see mäng ei olegi aus. Täis reetmist, valetamist.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.11.2012 12:36:55
|
|
|
Jah... SS vennad kes mind bussiga olid nõus vedama vorkutast välja, lõid ikka pärast kirve selga airfieldil pärast paari minutit kooseksisteerimist... trust no one.
tsitaat: |
tõdegem - see mäng ei olegi aus. Täis reetmist, valetamist.
|
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dragonflyy
HV vaatleja
|
20.11.2012 13:08:50
|
|
|
Me viisime sind airfieldile ning ise hakkasime tankina, kuid sind me ära ei tapnud. Me isegi küsisime, et mis juhtus, aga sa ei vastanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
20.11.2012 13:15:52
|
|
|
LKits kirjutas: |
Super AMOLED kirjutas: |
Ei ole mõtet põdeda... gear läheb ja tuleb... |
Sellest tuleb koheselt üle saada, sest küsimus pole "Kas sa sured?", vaid pigem "Millal?".
Siiski - mingisugused õhust välja puhutud reeglid ei ole lahendus. Konkreetsed reeglid, mis on KIRJAS kusagil kõikidele kättesaadaval või teine variant on rakendada reegleid selle combat süsteemi scriptiga. Praegu jäi mulje, et isegi, kui vastased ei olnud combatis, ei olnud neil ikkagi õigust välja logida - miks nii? Reaalselt nad ei rikkunud ju reegleid - pigem polnud ausad, aga tõdegem - see mäng ei olegi aus. Täis reetmist, valetamist. |
Nii nagu ma aru sain siis toimus mingi sõda 2 squadi vahel, ühed olid nö nurka surutud ja teised siis piirasid neid. Toimus tulevahetus ja siis tekkis see nö campimise efekt kus keegi ei julge oma müüri tagant välja tulla. Seal oodati oma 30sec ära ja logiti välja. Selles mõttes sõda ju ikkagi käis, neil polnud mingit pääsu. See et nad iga sekund relvast ei tulista ei tähenda et nad combatis ei ole.
(See oli muidugi piltikult öeldud, aga ma olen suht kindel et midagi taolist juhtus)
Reetmisest veel niipalju, et see backstabimine jms käib kõik ju mängu sisse, selle üle ei saagi väga vinguda sest mäng lihtsalt on selline. Aga välja logimine on juba mängu süsteemi abuse'mine, seda võib juba arvestada nö cheatimisena.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.11.2012 14:06:29
|
|
|
Dragonflyy kirjutas: |
Me viisime sind airfieldile ning ise hakkasime tankina, kuid sind me ära ei tapnud. Me isegi küsisime, et mis juhtus, aga sa ei vastanud. |
Sain kopteri kõrval kirvest, ma arvasin, et teie.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgitspins
HV vaatleja

|
21.11.2012 01:00:43
|
|
|
see abortimine on siiski nüri teema, ei ole ok kui lastakse üks snaiper veritsema ja tüüp automaatselt abordib
mingit sellist varianti pole et kui keegi välja läheb mängust, et siis näitab nime kes disconnectis ?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.11.2012 08:18:50
|
|
|
Vahepeal oli...jube tyytu
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|