Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  ESET Smart Security märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 19.11.2012 09:49:45 ESET Smart Security vasta tsitaadiga

Tere

Sooviks saada kohalike arvamusi ja kommentaare nimetatud toote kohta, kas tasub end ära tavalise NOD32 viirustõrje ees? Probleemid ja tõrked teiste programidega jm
Aeg lihtsalt käes kus vaja teha valik kas jääda sama asja juurde või minna mõne teise viirusetõrje pakkuja juurde.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.11.2012 09:59:23 vasta tsitaadiga

ESET Smart Security on sisuliselt sama nagu NOD32 Antivirus. Lihtsalt tulemüüri funktsioon on juures.
Siiani pole NOD32 Antivirusega mitte ühtki probleemi olnud. Kasutusel Business versioon. Kui sul probleeme ega tõrkeid pole olnud, siis ei näe põhjust, miks välja vahetada.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 19.11.2012 10:25:10 vasta tsitaadiga

Ise kasutan NOD32 erakliendi versiooni 7+ aastat ja tööl on ~30 arvuti peale business leping 5+ aastat. Kummagi versiooniga ei ole mingeid probleeme olnud.
Tulemüüri ja spämmifiltriga versioonil ei näe mõtet. Paremat tulemüüri saab tasuta ja spämmiga pole probleemi, mille lahendamise eest kellelegi maksma peaks.

tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 19.11.2012 10:27:59 vasta tsitaadiga

Ma mõtlengi et kui kasulik see tulemüür on, olen viimase 10+ aasta jooksul erinevate tulemüüride kasutaja olnud ning vähemalt korra aastas olen viimase 5+ aasta jooksul ikka mõne prooviks peale lasknud, kuid kõikvõimalike probleemide tõttu olen nad lühikese kasutamise järel ka maha lasknud.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.11.2012 10:30:46 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Ma mõtlengi et kui kasulik see tulemüür on, olen viimase 10+ aasta jooksul erinevate tulemüüride kasutaja olnud ning vähemalt korra aastas olen viimase 5+ aasta jooksul ikka mõne prooviks peale lasknud, kuid kõikvõimalike probleemide tõttu olen nad lühikese kasutamise järel ka maha lasknud.

Kui sul on Vista, 7 või 8, siis seal on Windowsil endal juba päris adekvaatne ning keskmisest laiemate seadistamisvõimalustega tulemüür.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 19.11.2012 10:41:56 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Killerwave kirjutas:

Kui sul on Vista, 7 või 8, siis seal on Windowsil endal juba päris adekvaatne ning keskmisest laiemate seadistamisvõimalustega tulemüür.

Win7, räägitakse et MSi oma töötab küll, iseasi kui palju ma ise seda näppima pean enne et asi korrektselt funktsioneeriks?
kas leidub mingit asjalikku lehte, kus kirjeldatakse mida tasub kinni keerata MSi tulemüüris ja mida seadistada?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  ESET Smart Security
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.