Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killerwave
HV Guru

|
19.11.2012 09:49:45
ESET Smart Security |
|
|
Tere
Sooviks saada kohalike arvamusi ja kommentaare nimetatud toote kohta, kas tasub end ära tavalise NOD32 viirustõrje ees? Probleemid ja tõrked teiste programidega jm
Aeg lihtsalt käes kus vaja teha valik kas jääda sama asja juurde või minna mõne teise viirusetõrje pakkuja juurde.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.11.2012 09:59:23
|
|
|
ESET Smart Security on sisuliselt sama nagu NOD32 Antivirus. Lihtsalt tulemüüri funktsioon on juures.
Siiani pole NOD32 Antivirusega mitte ühtki probleemi olnud. Kasutusel Business versioon. Kui sul probleeme ega tõrkeid pole olnud, siis ei näe põhjust, miks välja vahetada.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
19.11.2012 10:25:10
|
|
|
Ise kasutan NOD32 erakliendi versiooni 7+ aastat ja tööl on ~30 arvuti peale business leping 5+ aastat. Kummagi versiooniga ei ole mingeid probleeme olnud.
Tulemüüri ja spämmifiltriga versioonil ei näe mõtet. Paremat tulemüüri saab tasuta ja spämmiga pole probleemi, mille lahendamise eest kellelegi maksma peaks.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
19.11.2012 10:27:59
|
|
|
Ma mõtlengi et kui kasulik see tulemüür on, olen viimase 10+ aasta jooksul erinevate tulemüüride kasutaja olnud ning vähemalt korra aastas olen viimase 5+ aasta jooksul ikka mõne prooviks peale lasknud, kuid kõikvõimalike probleemide tõttu olen nad lühikese kasutamise järel ka maha lasknud.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.11.2012 10:30:46
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
Ma mõtlengi et kui kasulik see tulemüür on, olen viimase 10+ aasta jooksul erinevate tulemüüride kasutaja olnud ning vähemalt korra aastas olen viimase 5+ aasta jooksul ikka mõne prooviks peale lasknud, kuid kõikvõimalike probleemide tõttu olen nad lühikese kasutamise järel ka maha lasknud. |
Kui sul on Vista, 7 või 8, siis seal on Windowsil endal juba päris adekvaatne ning keskmisest laiemate seadistamisvõimalustega tulemüür.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
19.11.2012 10:41:56
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Killerwave kirjutas: |
Ma mõtlengi et kui kasulik see tulemüür on, olen viimase 10+ aasta jooksul erinevate tulemüüride kasutaja olnud ning vähemalt korra aastas olen viimase 5+ aasta jooksul ikka mõne prooviks peale lasknud, kuid kõikvõimalike probleemide tõttu olen nad lühikese kasutamise järel ka maha lasknud. |
Kui sul on Vista, 7 või 8, siis seal on Windowsil endal juba päris adekvaatne ning keskmisest laiemate seadistamisvõimalustega tulemüür. |
Win7, räägitakse et MSi oma töötab küll, iseasi kui palju ma ise seda näppima pean enne et asi korrektselt funktsioneeriks?
kas leidub mingit asjalikku lehte, kus kirjeldatakse mida tasub kinni keerata MSi tulemüüris ja mida seadistada?
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|