Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
13.11.2012 14:18:36
|
|
|
miga kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
jeesus188, tänud. Vaatan, kust selle isendi normaalsema hinnaga saaks. Täitsa huvi pakub palju mul asjad kodus tarbivad  |
See ongi normaalne hind. Enne jõule tavaliselt oomis ale, eelmine aasta olid need vidinad alla hinnatud, ehk ka sel aastal. |
Selle sama seadme saab siit 12,34€ eest (kui kasutaja tehtud) ehk vahe on 5,21€ ikkagi  |
mina ostsin vist oomipoest 14€, seal ära regades kliendisoodustus.
läksin poodi ja ytlesin, et olen nende klient ja tahaks sama hinnaga, mis kodukal( soodustusega)
ytlesin nime ja aparaat käes .
sinu antud lehel peab vist transa ka võtma.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
13.11.2012 14:21:24
|
|
|
Saab ise ka järele minna, kuid kui vahe on paar €, siis ei oma muidugi enam tähtsust. Võtab ligi mingi päev asja.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
13.11.2012 16:27:39
|
|
|
Mis plasmaga tegu on ka ?
Uurisin siin Panasonicu LCD-sid. Tundub, et ka täna on jätkuvalt LCD telerite põhimureks see, et must pole must, vaid hall. Samas tahaks oma 42" plasma välja vahetada suurema ekraani vastu ilma, et energia tarbimine samaks jääks, vaid väheneks. Silmapiiril võiks olla 55" |
Ammutuntult totaalne plasmahaipijate lehekülg http://www.hdtvtest.co.uk/ on siis nüüd selle uskumatu sammu ära teinud - parimate telekate lühikeses kuueliikmelises seltskonnas on esimene LCD telekas.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl-55hx853-46hx853-201206161860.htm
Ma olen seda lehekülge üsna kaua jälginud, pole põhjust kahelda, et see Sony seeria on VÄGA hea. Kallivõitu muidugi paraku.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
13.11.2012 16:48:38
|
|
|
Ülevaated on positiivsed, kuid ma ei saa aru, miks oli vaja telekas kergelt viltu teha, suunaga üles poole
Pana LCD-d pole teab mis head, sest mõttes, et must pole must jne. Peab vist ikka plasma peale jääma, kuid leidma midagi, mis tarbib vähem kui praegune õgard. Suurus võiks olla 55"
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.11.2012 16:52:18
|
|
|
Ülevaated on positiivsed, kuid ma ei saa aru, miks oli vaja telekas kergelt viltu teha, suunaga üles poole
Pana LCD-d pole teab mis head, sest mõttes, et must pole must jne. Peab vist ikka plasma peale jääma, kuid leidma midagi, mis tarbib vähem kui praegune õgard. Suurus võiks olla 55" |
Vanasti olid sellised viltused jalad ainult "disainikas" lisavarustus.
Aga kui praegu mõtlema hakkasin... Kui telekas on läikiva pinnaga ja tagaseinas on näiteks aknad, siis need aknad telekast ei peegeldu, peegeldub hoopis lagi näiteks, sellise nurga all.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
13.11.2012 17:01:48
|
|
|
See kergelt viltune jalg tehti pigem tänapäevast madalat mööblit (telerilauda) silmas pidades. Vähemalt mulle on Sony jutust nõnda meelde jäänud.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
pundar
HV kasutaja
|
13.11.2012 19:45:13
|
|
|
Miga, osta Panasonicu plasma. Kõik mudelit alates ST seeriast on väga head ja momendil ka hea hinnaga. Sai ka neid LED telereid katsetatud. Üks pilt on see, mis sa poes näed. 100% kontrastsusega demoversioon, päevavalgustuslampide valgel; teine pilt avaneb siis, kui teleri endale koju tood ja normaalse valgusega vaatad. Teiste firmade plasmasid parem ära vaata, v.a. Samsungi 8 seeria. Odavamad on ikka päris jubeda pildiga. Vähemalt WD Live Streaming meediapleieriga filmi vaadates pilt Pana telekatel ka väga sujuv, ei mingit jõnksutamist kiirematel kaamera pööretel ja näiteks kiiret liikumist vaadates. Musta tase ikka super. Sama klassi LED teleritest tunduvalt parem, vaatenurgast pole mõtet rääkidagi. Aga mine ise kusagile keskusesse, kus on telerite müük hämaramas saalis, nt. Kristiine Euronicsis ja vaata oma silmaga. Mina olen huvi pärast neid telereid vahetanud ja testinud. Lõpuks ostnud ikka Panasonicu plasma ja nautinud nende head kvaliteeti. Kui kellelgi on kodus nii korraliku klassi Panaka plasma, kui ka kõrgema otsa led ja väidab, et viimase pilt on parem, andke teada. P.S. Kunagi meeldis mulle üks Samsungi C650 seeria LCD teler.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
13.11.2012 21:41:42
|
|
|
Vaatasin neid Pana plasmasid ning lähedalt vaadates on miskid valged täpid (üle terve ekraani) kas see on normaalne ve?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
13.11.2012 22:29:49
panasonic |
|
|
Mul on pana ja pilt on ikka tõesti super ja mingeid valgeid täppe pole märgand Ja kui arvestada praegu pana hindu ning võrrelda samaväärsete LCD telekate hindu siis hinnavahega katab natuke ka suuremat voolu tarbimist.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.11.2012 17:53:54
|
|
|
Krt ma ei saa aru, mul telekas keeldub näitamast kindlaid subtiitreid.
Kõigel muul näitab aga mõni üksik on selline, mida ei näita.
Fail õiges formaadis, videoga sama nimi jne. Parandanud subtitle workshopis erroreid, proovinud erinevaid formaate aga 0. Lihtsalt ei näita.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
14.11.2012 17:56:25
|
|
|
Äkki mingi encoding/charset ei sobi?
salatoimik kirjutas: |
Krt ma ei saa aru, mul telekas keeldub näitamast kindlaid subtiitreid.
Kõigel muul näitab aga mõni üksik on selline, mida ei näita.
Fail õiges formaadis, videoga sama nimi jne. Parandanud subtitle workshopis erroreid, proovinud erinevaid formaate aga 0. Lihtsalt ei näita.  |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.11.2012 18:03:38
|
|
|
Hmm, uurin seda erinevate encodingute asja. Võimalik, et ka selles jama. Peab uurima.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2rdik
HV vaatleja
|
14.11.2012 19:27:19
|
|
|
Oskab keegi soovitada telerit, 42-46", DVB-S2 tuuner. Igasugused kellad ja viled nagu 3D, DLNA, SmartTV poleks iseenesest vajalikud. Hind võiks jääda alla 800€
Kuna eelmine on 6-7a vana philipsi ambilightiga 9 seeria siis ise piilusin kohe 6 seeriat, millel ka ambilight.
42PFL6007K mida sellest arvata?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
14.11.2012 22:56:15
|
|
|
Igasugu hädad pidid küljes olema. 7007 on ok.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
exciter
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
16.11.2012 12:52:10
|
|
|
1. on aktiivne, 2. passiivne 3D. Mõlemal omad head ja vead ning pole võimalik öelda, kumb on parem - see sõltub konkreetse inimese eelistusest. Kummaline, kui ostetakse teler mitte oma silmaga veendudes, vaid sellest lähtudes, mida teised asjast arvavad.. aga kui oma arvamus, kui selline, puudub, siis on see ehk isegi hea mõte..
|
|
tagasi üles |
|
 |
exciter
HV kasutaja
|
16.11.2012 13:48:33
|
|
|
wifebeater kirjutas: |
1. on aktiivne, 2. passiivne 3D. Mõlemal omad head ja vead ning pole võimalik öelda, kumb on parem - see sõltub konkreetse inimese eelistusest. Kummaline, kui ostetakse teler mitte oma silmaga veendudes, vaid sellest lähtudes, mida teised asjast arvavad.. aga kui oma arvamus, kui selline, puudub, siis on see ehk isegi hea mõte.. |
No vat, ma rohkem selle mõttega ka küsisin , et äkki kellelgi on antud telekas ja annaks siis omi muljeid. Aga sai vist otsustatud, kuna telekas läheb elutuppa ning rohkem SD kanalte vaatamiseks, siis on Sony parem ( pehmema pildiga just SD kanalite osas) , samas jah LG HD värvid paremad( eriti just must, plasmadega juba vaata, et samal joonel) ning LG mängib ka MKV faile otse, mida Sony ei tee, aga antud juhul mul pole see oluline.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
16.11.2012 21:17:40
|
|
|
Kui just raha ei põle siis detsembri Tehnika maailmas on telekate test,äkki on ka sellest abi.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
16.11.2012 22:55:10
|
|
|
exciter kirjutas: |
wifebeater kirjutas: |
1. on aktiivne, 2. passiivne 3D. Mõlemal omad head ja vead ning pole võimalik öelda, kumb on parem - see sõltub konkreetse inimese eelistusest. Kummaline, kui ostetakse teler mitte oma silmaga veendudes, vaid sellest lähtudes, mida teised asjast arvavad.. aga kui oma arvamus, kui selline, puudub, siis on see ehk isegi hea mõte.. |
No vat, ma rohkem selle mõttega ka küsisin , et äkki kellelgi on antud telekas ja annaks siis omi muljeid. Aga sai vist otsustatud, kuna telekas läheb elutuppa ning rohkem SD kanalte vaatamiseks, siis on Sony parem ( pehmema pildiga just SD kanalite osas) , samas jah LG HD värvid paremad( eriti just must, plasmadega juba vaata, et samal joonel) ning LG mängib ka MKV faile otse, mida Sony ei tee, aga antud juhul mul pole see oluline. |
Soovitan oma silmaga mõlemad üle vaadata, mul 55" LG LM615S (LM660S peaks vist sama paneeliga olema), backlight bleeding on nurkades üsnagi jube, samas kunagi kiruti Sonyde bleedi, siis eelmine telekas oli Sony EX500, mis oli tunduvalt parema mustaga. Samas poevalguses ei pruugi bleedi märgata.
Samuti soovitan natuke suuremat ekraani vaadata, 32" paras arvutilauale monitoriks.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pundar
HV kasutaja
|
18.11.2012 23:34:39
|
|
|
Mul on viimase 3. aasta jooksul olnud 5 telerit, millest 3 olen maha müünud. See on ainuke mudel millega ma täielikult rahul olen. Ütlen ausalt, et peale nimetatud teleri ostu minu telerivaatamise aeg kolmekordistus.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
19.11.2012 19:09:38
|
|
|
Mul on küll pana "gt30e" aga pilt on SD vaatamiseks ikka väga hea. Praegu ma ootan huviga detsembri Tehnika maailma seal tuleb telekate test ja tahaks näha kuidas Panasonicul läheb.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
19.11.2012 19:16:06
|
|
|
mihkel7 kirjutas: |
Mul on küll pana "gt30e" aga pilt on SD vaatamiseks ikka väga hea. Praegu ma ootan huviga detsembri Tehnika maailma seal tuleb telekate test ja tahaks näha kuidas Panasonicul läheb. |
Selge, tuleb ka ära oodata too test siis. Järgmine tase panasonicul on juba üle 1k - GT seeria, vast parem kontrastsus ja sagedus. Kahju et 3D pole passiiv vaid aktiivne aga palju seda 3D ikka imetleb.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pundar
HV kasutaja
|
20.11.2012 11:36:48
|
|
|
Oktoobrikuu ajakirjas [digi] oli test eelmise aasta 10. parimast telerist ja seal olid sees kõik kolm kõrgema otsa Panasonicu plasmat, kõik said maksimumpunktid.
Testijaks oli maailmas väga tunnustatud tehnikaajakiri WHAT HI-FI. Samas googeldage natuke ja näete, et enamus hinnatud testimisportaalides panaka plasmad alati esirinnas. Nii, et lugege, pole mõtet oodata Tehnikamaailma testi. Mina omalt poolt lõpetan siin nimetatud teleritele reklaami tegemise. Kui keegi soovib täpsemat info, võite meilida ja annan omad kasutamiskogemused edasi. Aktiivtehnoloogia peaks olema ju passiivist parema ja detailsema pildiga, ainult prillid kallimad ja neid tuleb laadida. Mina suudan 3D pilti vaadata vast pool tundi ja süda läheb juba pahaks. ST50 peetakse paremaks kui eelmise aasta parimaks plasmateleriks tunnistatud VT30(EISA auhind). Olen ise kõrvuti vaadanud ST50 ja VT50. Esimene tundus minu silmale parema pildiga olevat, vähemalt eredust oli rohkem, ehk pilt oli valgem. Võimalik, et põhjus oli ka selles, et VT50 oli 8 tolli suurema ekraaniga. Aga vaadake ka seda testi-http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-viera-tx-p50st50b-p13181/test.html
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|