Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 442, 443, 444 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.11.2012 14:18:36 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
salatoimik kirjutas:
miga kirjutas:
jeesus188, tänud. Vaatan, kust selle isendi normaalsema hinnaga saaks. Täitsa huvi pakub palju mul asjad kodus tarbivad icon_smile.gif
See ongi normaalne hind. Enne jõule tavaliselt oomis ale, eelmine aasta olid need vidinad alla hinnatud, ehk ka sel aastal.

Selle sama seadme saab siit 12,34€ eest (kui kasutaja tehtud) ehk vahe on 5,21€ ikkagi icon_razz.gif

mina ostsin vist oomipoest 14€, seal ära regades kliendisoodustus.
läksin poodi ja ytlesin, et olen nende klient ja tahaks sama hinnaga, mis kodukal( soodustusega)
ytlesin nime ja aparaat käes thumbs_up.gif .
sinu antud lehel peab vist transa ka võtma.

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
miga
HV Guru
miga

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.11.2012 14:21:24 vasta tsitaadiga

Saab ise ka järele minna, kuid kui vahe on paar €, siis ei oma muidugi enam tähtsust. Võtab ligi mingi päev asja.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 13.11.2012 16:27:39 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Mis plasmaga tegu on ka ?
Uurisin siin Panasonicu LCD-sid. Tundub, et ka täna on jätkuvalt LCD telerite põhimureks see, et must pole must, vaid hall. Samas tahaks oma 42" plasma välja vahetada suurema ekraani vastu ilma, et energia tarbimine samaks jääks, vaid väheneks. Silmapiiril võiks olla 55"

Ammutuntult totaalne plasmahaipijate lehekülg http://www.hdtvtest.co.uk/ on siis nüüd selle uskumatu sammu ära teinud - parimate telekate lühikeses kuueliikmelises seltskonnas on esimene LCD telekas.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl-55hx853-46hx853-201206161860.htm
Ma olen seda lehekülge üsna kaua jälginud, pole põhjust kahelda, et see Sony seeria on VÄGA hea. Kallivõitu muidugi paraku.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.11.2012 16:48:38 vasta tsitaadiga

Ülevaated on positiivsed, kuid ma ei saa aru, miks oli vaja telekas kergelt viltu teha, suunaga üles poole icon_rolleyes.gif
Pana LCD-d pole teab mis head, sest mõttes, et must pole must jne. Peab vist ikka plasma peale jääma, kuid leidma midagi, mis tarbib vähem kui praegune õgard. Suurus võiks olla 55"
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 13.11.2012 16:52:18 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Ülevaated on positiivsed, kuid ma ei saa aru, miks oli vaja telekas kergelt viltu teha, suunaga üles poole icon_rolleyes.gif
Pana LCD-d pole teab mis head, sest mõttes, et must pole must jne. Peab vist ikka plasma peale jääma, kuid leidma midagi, mis tarbib vähem kui praegune õgard. Suurus võiks olla 55"

Vanasti olid sellised viltused jalad ainult "disainikas" lisavarustus.
Aga kui praegu mõtlema hakkasin... Kui telekas on läikiva pinnaga ja tagaseinas on näiteks aknad, siis need aknad telekast ei peegeldu, peegeldub hoopis lagi näiteks, sellise nurga all.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 13.11.2012 17:01:48 vasta tsitaadiga

See kergelt viltune jalg tehti pigem tänapäevast madalat mööblit (telerilauda) silmas pidades. Vähemalt mulle on Sony jutust nõnda meelde jäänud.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
pundar
HV kasutaja

sõnum 13.11.2012 19:45:13 vasta tsitaadiga

Miga, osta Panasonicu plasma. Kõik mudelit alates ST seeriast on väga head ja momendil ka hea hinnaga. Sai ka neid LED telereid katsetatud. Üks pilt on see, mis sa poes näed. 100% kontrastsusega demoversioon, päevavalgustuslampide valgel; teine pilt avaneb siis, kui teleri endale koju tood ja normaalse valgusega vaatad. Teiste firmade plasmasid parem ära vaata, v.a. Samsungi 8 seeria. Odavamad on ikka päris jubeda pildiga. Vähemalt WD Live Streaming meediapleieriga filmi vaadates pilt Pana telekatel ka väga sujuv, ei mingit jõnksutamist kiirematel kaamera pööretel ja näiteks kiiret liikumist vaadates. Musta tase ikka super. Sama klassi LED teleritest tunduvalt parem, vaatenurgast pole mõtet rääkidagi. Aga mine ise kusagile keskusesse, kus on telerite müük hämaramas saalis, nt. Kristiine Euronicsis ja vaata oma silmaga. Mina olen huvi pärast neid telereid vahetanud ja testinud. Lõpuks ostnud ikka Panasonicu plasma ja nautinud nende head kvaliteeti. Kui kellelgi on kodus nii korraliku klassi Panaka plasma, kui ka kõrgema otsa led ja väidab, et viimase pilt on parem, andke teada. P.S. Kunagi meeldis mulle üks Samsungi C650 seeria LCD teler.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
solution
HV Guru
solution

sõnum 13.11.2012 21:41:42 vasta tsitaadiga

Vaatasin neid Pana plasmasid ning lähedalt vaadates on miskid valged täpid (üle terve ekraani) kas see on normaalne ve?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 13.11.2012 22:29:49 panasonic vasta tsitaadiga

Mul on pana ja pilt on ikka tõesti super ja mingeid valgeid täppe pole märgand icon_biggrin.gif Ja kui arvestada praegu pana hindu ning võrrelda samaväärsete LCD telekate hindu siis hinnavahega katab natuke ka suuremat voolu tarbimist.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 14.11.2012 17:53:54 vasta tsitaadiga

Krt ma ei saa aru, mul telekas keeldub näitamast kindlaid subtiitreid.
Kõigel muul näitab aga mõni üksik on selline, mida ei näita.
Fail õiges formaadis, videoga sama nimi jne. Parandanud subtitle workshopis erroreid, proovinud erinevaid formaate aga 0. Lihtsalt ei näita. icon_neutral.gif

Six
HV veteran
Six

sõnum 14.11.2012 17:56:25 vasta tsitaadiga

Äkki mingi encoding/charset ei sobi?

salatoimik kirjutas:
Krt ma ei saa aru, mul telekas keeldub näitamast kindlaid subtiitreid.
Kõigel muul näitab aga mõni üksik on selline, mida ei näita.
Fail õiges formaadis, videoga sama nimi jne. Parandanud subtitle workshopis erroreid, proovinud erinevaid formaate aga 0. Lihtsalt ei näita. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 14.11.2012 18:03:38 vasta tsitaadiga

Hmm, uurin seda erinevate encodingute asja. Võimalik, et ka selles jama. Peab uurima.
p2rdik
HV vaatleja

sõnum 14.11.2012 19:27:19 vasta tsitaadiga

Oskab keegi soovitada telerit, 42-46", DVB-S2 tuuner. Igasugused kellad ja viled nagu 3D, DLNA, SmartTV poleks iseenesest vajalikud. Hind võiks jääda alla 800€
Kuna eelmine on 6-7a vana philipsi ambilightiga 9 seeria siis ise piilusin kohe 6 seeriat, millel ka ambilight.
42PFL6007K mida sellest arvata?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 14.11.2012 22:56:15 vasta tsitaadiga

Igasugu hädad pidid küljes olema. 7007 on ok.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 15.11.2012 01:03:30 vasta tsitaadiga

Kumb on parem valik? Sony kdl-HX750 või LG LM660S ?

1. http://www.sony.ee/product/tv-80-32-lcd/kdl-32hx750/technical-specifications#tab
2. http://www.lg.com/ee/telerid-audio-video/telerid/LG-led-telerid-32LM660S.jsp
tagasi üles
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 16.11.2012 12:52:10 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:

1. http://www.sony.ee/product/tv-80-32-lcd/kdl-32hx750/technical-specifications#tab

1. on aktiivne, 2. passiivne 3D. Mõlemal omad head ja vead ning pole võimalik öelda, kumb on parem - see sõltub konkreetse inimese eelistusest. Kummaline, kui ostetakse teler mitte oma silmaga veendudes, vaid sellest lähtudes, mida teised asjast arvavad.. aga kui oma arvamus, kui selline, puudub, siis on see ehk isegi hea mõte..
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 16.11.2012 13:48:33 vasta tsitaadiga

wifebeater kirjutas:
exciter kirjutas:

1. on aktiivne, 2. passiivne 3D. Mõlemal omad head ja vead ning pole võimalik öelda, kumb on parem - see sõltub konkreetse inimese eelistusest. Kummaline, kui ostetakse teler mitte oma silmaga veendudes, vaid sellest lähtudes, mida teised asjast arvavad.. aga kui oma arvamus, kui selline, puudub, siis on see ehk isegi hea mõte..

No vat, ma rohkem selle mõttega ka küsisin , et äkki kellelgi on antud telekas ja annaks siis omi muljeid. Aga sai vist otsustatud, kuna telekas läheb elutuppa ning rohkem SD kanalte vaatamiseks, siis on Sony parem ( pehmema pildiga just SD kanalite osas) , samas jah LG HD värvid paremad( eriti just must, plasmadega juba vaata, et samal joonel) ning LG mängib ka MKV faile otse, mida Sony ei tee, aga antud juhul mul pole see oluline.
tagasi üles
mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 16.11.2012 21:17:40 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:

Kui just raha ei põle siis detsembri Tehnika maailmas on telekate test,äkki on ka sellest abi.
tagasi üles
pwnage
HV kasutaja
pwnage

sõnum 16.11.2012 22:55:10 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:
wifebeater kirjutas:
exciter kirjutas:

No vat, ma rohkem selle mõttega ka küsisin , et äkki kellelgi on antud telekas ja annaks siis omi muljeid. Aga sai vist otsustatud, kuna telekas läheb elutuppa ning rohkem SD kanalte vaatamiseks, siis on Sony parem ( pehmema pildiga just SD kanalite osas) , samas jah LG HD värvid paremad( eriti just must, plasmadega juba vaata, et samal joonel) ning LG mängib ka MKV faile otse, mida Sony ei tee, aga antud juhul mul pole see oluline.

Soovitan oma silmaga mõlemad üle vaadata, mul 55" LG LM615S (LM660S peaks vist sama paneeliga olema), backlight bleeding on nurkades üsnagi jube, samas kunagi kiruti Sonyde bleedi, siis eelmine telekas oli Sony EX500, mis oli tunduvalt parema mustaga. Samas poevalguses ei pruugi bleedi märgata.
Samuti soovitan natuke suuremat ekraani vaadata, 32" paras arvutilauale monitoriks.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 18.11.2012 20:31:54 vasta tsitaadiga

Kas kohalikel on kogemusi Panasonicu ST50 seeriaga või täpsemalt selle mudeliga http://www.elektroon.ee/plasma_tv_panasonic_tx_p42st50-est-9477.html
Esmapilgul tundub vägagi asine aparaat olema, samas mingis reviews kiideti Samsungi pildiparandust SD kanalite puhul.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
pundar
HV kasutaja

sõnum 18.11.2012 23:34:39 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Kas kohalikel on kogemusi Panasonicu ST50 seeriaga või täpsemalt selle mudeliga http://www.elektroon.ee/plasma_tv_panasonic_tx_p42st50-est-9477.html
Esmapilgul tundub vägagi asine aparaat olema, samas mingis reviews kiideti Samsungi pildiparandust SD kanalite puhul.

Mul on viimase 3. aasta jooksul olnud 5 telerit, millest 3 olen maha müünud. See on ainuke mudel millega ma täielikult rahul olen. Ütlen ausalt, et peale nimetatud teleri ostu minu telerivaatamise aeg kolmekordistus.
tagasi üles
mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 19.11.2012 19:09:38 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:

Mul on küll pana "gt30e" aga pilt on SD vaatamiseks ikka väga hea. Praegu ma ootan huviga detsembri Tehnika maailma seal tuleb telekate test ja tahaks näha kuidas Panasonicul läheb.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 19.11.2012 19:16:06 vasta tsitaadiga

mihkel7 kirjutas:
Killerwave kirjutas:

Mul on küll pana "gt30e" aga pilt on SD vaatamiseks ikka väga hea. Praegu ma ootan huviga detsembri Tehnika maailma seal tuleb telekate test ja tahaks näha kuidas Panasonicul läheb.

Selge, tuleb ka ära oodata too test siis. Järgmine tase panasonicul on juba üle 1k - GT seeria, vast parem kontrastsus ja sagedus. Kahju et 3D pole passiiv vaid aktiivne aga palju seda 3D ikka imetleb. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
pundar
HV kasutaja

sõnum 20.11.2012 11:36:48 vasta tsitaadiga

Oktoobrikuu ajakirjas [digi] oli test eelmise aasta 10. parimast telerist ja seal olid sees kõik kolm kõrgema otsa Panasonicu plasmat, kõik said maksimumpunktid.
Testijaks oli maailmas väga tunnustatud tehnikaajakiri WHAT HI-FI. Samas googeldage natuke ja näete, et enamus hinnatud testimisportaalides panaka plasmad alati esirinnas. Nii, et lugege, pole mõtet oodata Tehnikamaailma testi. Mina omalt poolt lõpetan siin nimetatud teleritele reklaami tegemise. Kui keegi soovib täpsemat info, võite meilida ja annan omad kasutamiskogemused edasi. Aktiivtehnoloogia peaks olema ju passiivist parema ja detailsema pildiga, ainult prillid kallimad ja neid tuleb laadida. Mina suudan 3D pilti vaadata vast pool tundi ja süda läheb juba pahaks. ST50 peetakse paremaks kui eelmise aasta parimaks plasmateleriks tunnistatud VT30(EISA auhind). Olen ise kõrvuti vaadanud ST50 ja VT50. Esimene tundus minu silmale parema pildiga olevat, vähemalt eredust oli rohkem, ehk pilt oli valgem. Võimalik, et põhjus oli ka selles, et VT50 oli 8 tolli suurema ekraaniga. Aga vaadake ka seda testi-http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-viera-tx-p50st50b-p13181/test.html
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 21.11.2012 04:23:44 vasta tsitaadiga

pundar kirjutas:
maailmas väga tunnustatud tehnikaajakiri WHAT HI-FI.

See oli nüüd küll hea nali... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 442, 443, 444 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.