PS. leaning oleks võinud olemata olla, tänapäeva modernses FPS-is käib nagunii sihuke fast-paced action, et leanimise ajaks on ammu sul nuga ribidevahel
Sellele vaidlen küll kategooriliselt vastu.
See, kas lean funktsioonist kasu on, sõltub konkreetsest mängust ja gametype'ist. CoD pole kindlasti nii fast-paced, et sellel funtsioonil kasutegur puuduks. Tõelised fast-paced mängud, nagu näiteks Quake Live ja Tribes: Ascend, on need, kus lean funtsioonil mõte puudub.
PS! Ma pole BLOPS2'e MP'd mänginud, kuid eeldan, et core gameplay on sisuliselt sama, nagu esimeses BLOPS'is, kus lean pidevalt kasutust leidis.
miks kõige ilmetuma hääletooniga ja absoluutselt kõige igavamad inimesed, kellel pole midagi asjalikku öelda, streamivad ja vod ivad? seriously. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Sai siis ostetud vene key, peale pikka jamamist sain tööle. Peaaegu.. multiplayeris saab mängida igat matchi ainult paar minutit, peale seda viskab välja erroriga "server disconnected - steam connect failed". Niipalju siis mängimisest
Aga muidu ütlen, et MP tundub olevat parem kui MW3. V-o lihtsalt asi selles et teised kah veel noobid, aga igastahes nende minutitega mis laseb mängida, õnnestub rohkem kui mul kogu MW3 matchi ajal
V-o oleks isegi mingi ingliskeelse key ostnud, aga nüüd kui sai raha kulutatud vene key peale jääb see kindlasti ära..
Sai siis ostetud vene key, peale pikka jamamist sain tööle. Peaaegu.. multiplayeris saab mängida igat matchi ainult paar minutit, peale seda viskab välja erroriga "server disconnected - steam connect failed". Niipalju siis mängimisest
Aga muidu ütlen, et MP tundub olevat parem kui MW3. V-o lihtsalt asi selles et teised kah veel noobid, aga igastahes nende minutitega mis laseb mängida, õnnestub rohkem kui mul kogu MW3 matchi ajal
V-o oleks isegi mingi ingliskeelse key ostnud, aga nüüd kui sai raha kulutatud vene key peale jääb see kindlasti ära..
Hakkas ka hiljuti sama probleem esinema. Natukene saad mängida ja siis viskab välja. Väga halb.
Ega ei plaaninud osta, räägiti ju et ei tööta, aga siis hakkasid siin kasutajad kirjutama, et saab küll tööle Seepärast mõtlesin, et mis siis ikka. Nüüd kahetsen.
Tahan SP's panna mängu resoks 1920x1080, aga mängus maksimum mida laseb valida on 1680x1050.. kas teistel ikka laseb?
EDIT: sain reso korda, AMD kaartide puhul vaja CCC's valida "Enable GPU scaling"
Aga ma polegi pihta saanud,kas töötab vene võtmega korralikult või mitte?Keel polegi nii oluline nagunii venekeelt veits selgeks vaja saada _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Aga ma polegi pihta saanud,kas töötab vene võtmega korralikult või mitte?Keel polegi nii oluline nagunii venekeelt veits selgeks vaja saada
Keel töötab ilusti. Probleem on selles, et kui MPs serverisse connectid siis saad mingi minut aega mängida ja siis viskab sind välja erroriga "Server disconnected - Steam connection failed". Ning nii juhtub umbes 50% ajast. Vahest saad mängida stabiilselt mingi tund aega siis järgmised tund aega ainult disconnectib.
Ühesõnaga pigem ei toimi asi ikkagi. Niikaua kuni mingit stabiilset lahendust pole leitud pole mõtet osta.
Tänud,siis praegu ei osta.Ei raatsi nagu 45€ ka välja käiia mängu eest hetkel _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Hetkel tuli patch välja, mis pidi igasugused connection probleemid korda tegema. Hetkel tundub et see "Steam connect failed" error, mis RU versiooniga tekkis on samuti korras. Ei ole minul nüüd selle uue patchiga veel ühendus katkenud mitme mängu jooksul. Ennem katkes kuskil iga minuti tagant. Elame näeme. _________________ More Power!
Hetkel tuli patch välja, mis pidi igasugused connection probleemid korda tegema. Hetkel tundub et see "Steam connect failed" error, mis RU versiooniga tekkis on samuti korras. Ei ole minul nüüd selle uue patchiga veel ühendus katkenud mitme mängu jooksul. Ennem katkes kuskil iga minuti tagant. Elame näeme.
Patchi küll ei näinud, aga tegin praegu paar mängu, tõesti ei ühtegi välja viskamist. Enne seda polnud õhtegi mängu võimalik lõpetada kuna viskas 1-2 minuti pärast välja.
Sain ma õieti ühest postist aru kus öeldi, et server browserit ei olegi vaid käib matchmaking mille läbi satud siis mängu?
Browserit ei ole tõesti ning mäng valib sulle su pingi järgi parima serveri. BLOPS2 ei ole P2P based, vaid serverihostid on üles pannud triljonisse kohta dedicated serverid.
Praegu ei leia ühtegi serverit, ükskõik mis mängutüübi valin, näitab "Searching for games (0 matches)" ja nii ka jääb, ta nagu ei üritakski otsida. kellelgi veel nii?
Kui siin keegi praegu mängib, siis ma lilsaks sõbrkas, ma saaks siis niiöelda tema juurde serverisse joinida.
Ja andke teada , kui keegi pärast Zombit viitsib. Ainult et ma eelistaks Easy mode, isegi seal saan praegu üksi mängides surma koguaeg
Ajuvaba kuidas seda ostetakse
Samas peab tunnistama, et mul SP juba seal lõpu kandis ning ütleks, et kuigi MW1 ja MW2 ta ei ületa on ta kindlasti huvitavam kui MW3 ja BO.
Samuti MP mängib kuidagi paremini. Ei tea millest see tuleb, aga saan palju rohkem kille. Ainuke asi mis ei meeldi on see, et kuna suren hästi palju, siis väga raske saada killstreake. MW3's kasutasin pidevalt Supporti, eks mängu lõpuks sai alati midagi Siin aga peab suutma kuidagi ellu jääda ja samal ajal palju kille saada, et midagi head tuleks. Nt MW3's mul ma arvan 70% killstreakidest proovimata, sest lihtsalt iga nurga tagant keegi spawnis ja pidevalt lasi mu maha, ei olnud võimalik korralikke killstreake saada.. ja nüüd siin sama.
Mõni RU key omanik on ehk märganud, et uue patchi tulekuga on mängu käivitaminegi raskeks läinud ja MP ei tööta üldse.
Steam kustutab mängu käivitamisel steam_appid.txt faili ära ja loomulikult kaasneb sellega igasugu jama: "Steam authorization failed" nt.
Igatahes muutke steam_appid.txt permissionid ära: http://videobam.com/MuHRG
Ise hetkel testida ei saa.
Aga kõigile kel veel mängu soetatud ei ole soovitan EU versiooni ostmist. Arvatavasti mäng ikkagi perioodiliselt kontrollib regiooni. _________________ More Power!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.