Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tõnis7
HV vaatleja
|
13.11.2012 13:45:26
Pinjuhtmete ühendamine emaplaadile |
|
|
Tere,
Vajan abi emaplaadi külge pinjuhtmete ühendamisel, nimelt ei saa manuali joonisest hästi aru. Sain vahepeal reset ja power juhtme nagu toimima aga kui ülejäänud juhtmed külge panin siis enam ei töötanud. Ju siis läks miskit valesti. Lisaks ma ei leia kuhu ma peaksin ühendama kaardilugeja juhtme. Emaplaadi tähis on: 8VM533M-RZ
http://www.upload.ee/image/2824087/Pinid.jpg
|
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
13.11.2012 13:57:06
|
|
|
Manualis on sedasi
Suht arusaadav peaks olema.
USB paistab sul kasutuses olevat. Pildil paremal F-USB. Sinna peaks muidu alumiselt pildilt need USb juhtmed toppima
viimati muutis Froggy 13.11.2012 14:06:04, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnis7
HV vaatleja
|
13.11.2012 14:04:35
|
|
|
Froggy kirjutas: |
Manualis on sedasi
Suht arusaadav peaks olema. |
Jah on küll sedasi, ma proovisin isegi, aga seal pole samade nimedega need juhtmed mis mul pildi peal on ja see jääb vähe arusaamatuks, sooviksin et kindlalt õieti paneksin
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
13.11.2012 14:08:34
|
|
|
Kõigepealt POWER SW läheb F_PANEL alumises reas paremalt lugedes 3 ja 4 pini otsa. Kumba pidi ei ole oluline, aga võid noolekesega märgitud juhtme korrektsuse huvides + poole panna.
Siis RESET SW läheb F_PANEL ülemisse ritta 3 ja 4 pini otsa. Kumba pidi ei ole oluline, aga võid noolekesega märgitud juhtme korrektsuse huvides + poole panna.
Siis HDD led läheb F_PANEL ülemisse ritta paremalt 1 ja teise pinni otsa, nooleke plussi poole.
Siis power led läheb POWER LED pistiku külge noolekesega juhe pildi järgi paremalt 1 ja teine paremalt 3 pini otsa.
Neljane juhe on USB sisemise pistiku külge( 9 pin) F_USB pane sellesse ritta kus pin puudu on , juhtmed peaks minema nii, et Pole juhet, must, roheline, valge, punane.
Kui ei taha käima minna, siis kontrolli üle ega reset nupp ei ole sisse jäänud. Bootimiseks on vaja ainult POWER SW juhet.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnis7
HV vaatleja
|
14.11.2012 18:51:51
|
|
|
1 küsimus on veel, nimelt jäi mul 1 juhe veel üle, see on arvatavasti korpuse küljes olevate USB pesade oma, aga kas seda pole kuskile torgata? Või peab selle kaardilugeja seadme ära võtma ja siis selle panema kui seda rohkem on vaja?
http://www.upload.ee/files/2827641/juhtmed.png.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
15.11.2012 21:07:29
|
|
|
Kui kaardilugejat ei ole vaja, ühenda lahti ning kasuta ainult USB porte.
Kui kaardilugejat on vaja ning USB kaabli ühte poolt on võimalik õigete pinnitega ühendada, siis ühenda nii kaardilugeja kui ka üks pool USB kaablist. Vähemalt on 1 USB port esipaneelil kasutatav.
_________________ Amazon - will not buy! |
|
Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|