See Conspiracy Theory sari on ju täielik komöödia. Ja ma ei pea silmas teemasid, vaid saate teostust. Pidev edasi-tagasi tõmblemine, rahutu montaaž, lisaks veel kohutavalt robustne ja pinnapealne intervjueerimisstiil Ventura poolt - juba visuaalselt on seda saasta valus vaadata, hullem veel kui "24"... Viimane episood tundus pigem tellimustööna Icke'i nimi jäädavalt poriga üle valada. Selle asemel, et mees rahulikult ära kuulata, pannakse näpud kõrva ja karjutakse näkku: "It's all about money!" Irvitatakse veel näkku, käed rinnal risti ja siis oodatakse veel mingisugust dialoogi. Ma oleks samamoodi läpaka kinni löönud ja kõik p***e saatnud. Kummaline, et Icke üldse nõustus saates osalema - TruTV kuulub ju hiidsisalik Ted Turnerile...
Keegi ei tea ju, mis asi see elu tegelikult on, aga millegipärast ollakse täiesti veendunud, et Icke'i teooria on täielik jama. Oma silmaga pole näinud, tõendeid pole - järelikult pole olemas! Aga Jeesust usutakse edasi...
Oma silmaga pole näinud, tõendeid pole - järelikult pole olemas!
Minu mäletamist mööda Jesse ütles selgelt, et ta on avatud meelega ja soovis ilma keerutamata tõendeid oma väidetele. Kui neid pakkuda ei suudeta, siis minu arust millessegi edasi uskuda on tegu juba muinasjutuga. Tõestamiskoorem lasub alati väitjal.
Samas eks ta meelelahutus ole - 45min jooksul ei ole võimalik sellist teemat edasi anda, arvestades, et suur osa tõesti sellest ajast kulub neil seal kaameranurkade muutmise ja muu jura peale. Tänapäeva keskmisel teleriorjal on tähelepanuvõimet antud 2-3 min jagu, mil tuleb selle hoidmiseks ekraani "välgutada", et teleri eest ära ei mindaks. 2-3h pikkused tõsise arutlusega talkshow-d vaatajanumbreid enam sisse ei too.
Keegi ei tea ju, mis asi see elu tegelikult on, aga millegipärast ollakse täiesti veendunud, et Icke'i teooria on täielik jama. Oma silmaga pole näinud, tõendeid pole - järelikult pole olemas! Aga Jeesust usutakse edasi...
Oma silmaga pole näinud, tõendeid pole - järelikult pole olemas!
Minu mäletamist mööda Jesse ütles selgelt, et ta on avatud meelega ja soovis ilma keerutamata tõendeid oma väidetele. Kui neid pakkuda ei suudeta, siis minu arust millessegi edasi uskuda on tegu juba muinasjutuga. Tõestamiskoorem lasub alati väitjal.
Pentagoni ja WTC7 kokkuvarisemise kohta pole siiani põhjapanevaid tõendeid, aga sellele vaatamata 9/11 vandenõuteooriat Ventura pooldab. Selle asemel, et Icke'i üle irvitada, võiks ta hoopis käsi südamele pannes ausalt tunnistada: "Tegelikult ma ei tea, mis toimub" ja ongi jutul lõpp.
Icke võib täiesti vabalt mööda laia maailma trollides pappi teenida ja rahvast lollitada, eks igaüks otsustab ise, keda uskuda või mitte. Tehku, mis tahab, aga ega ta seda raha hauda nagunii ei võta. Milleks siis selle jama peale üldse nii palju aega raisata? Mingi sügavam mõte võiks ju asjal ikka olla... Või on tegemist tõesti ühe lihtlabase psühhopaadiga?
Pentagoni ja WTC7 kokkuvarisemise kohta pole siiani põhjapanevaid tõendeid, aga sellele vaatamata 9/11 vandenõuteooriat Ventura pooldab.
Küll aga on põhjapanevaid tõendeid, et USA valitsusepoolne nn. ametlik konspiratsiooniteooria ei pea paika, kuid seda ei taheta ametlikul tasandil tunnistada. Ma arvan, et Jesse ja enamus seda nö. pooldabki, kuna nn. ametlik versioon on selge cover-up.
Kuna David Icke'i kodulehekülg on hetkel maas, siis siin on Icke'i oma versioon Venturaga toimunud intervjuust lehekülje tõmmisena:
Spoiler
Jesse Ventura - Pet Detective (A Must Read)
Sunday, 13 November 2011 13:29
Share
By David Icke
What a wonderful day I had in Cleveland, Ohio, which turned out to be a great success despite the best efforts of the organiser.
But in the days before the event I was pestered by someone called Michael Braverman, connected to the Jesse Ventura 'show' called Conspiracy Theory, on the totally inappropriately-titled truTV, in which Ventura or the voiceover can rarely go a few sentences without reminding everyone that he is a former Navy Seal. Wow, stands back in amazement - how incredible, a former Navy Seal. I feel fit to faint, I’m proper flushed.
Don't Navy Seals kill people, Ace Ventura, Pet Detective? You know, I think they do. Wow, respect, how fantastic. I don't kill people, I want to stop people being killed and so I will leave you to it, hero in your own mind.
Do I look like a real man? Oh please say I do. 'Former Navy Seal' Jesse Ventura, Pet Detective – he’s not a former ‘Navy Seal' is he? Really? Wow.
Even though I was ill and battling to be well enough for the Cleveland event, I agreed that Braverman - 'it will be good for your work and get it to a bigger audience' - could come along with Ace Ventura, Pet Detective, and ask me some questions about my work.
Alex Jones told me that he thought it would be a positive piece (and I have no doubt that Alex believed what he said to be true, so no problem with him whatsoever).
But how differently it turned out.
Size of my brain? Mmmmm
Around an hour before I was due to speak for nine to ten hours laying out everything in detail, I went down to where they had set up (set up being the term) their cameras.
I was surprised having heard Ventura go on and on and on in the room next door in a truly boring diatribe for anyone who would listen, that the said Braverman (another contradiction in terms) did not want me to go into the next room and to meet one of the most monumental egos and uninformed people it has been my 'experience' to encounter.
Instead, Braverman was far more concerned with getting me to sign the 'release form' before the ‘interview’ had even been shot.
I went down to their room and they started running their cameras when it was said that the great-man-in-his-own-mind was about to honour us with his presence. So, in he came. I stood up to greet him courteously and came face to face with one of the most arrogant and ignorant men I can ever remember looking in the eyes.
He barely acknowledged me and sat down to embark on a series of questions so unresearched and juvenile that I immediately concluded that I was not dealing with the brain of Minnesota, nor even the house in which he lives, unless he lives alone.
I had concluded the same thing months before while watching an interview he did on CNN in which Piers Morgan, hardly the intellect of the century, had Ventura for breakfast because of his cringe-making lack of grasp of his subject matter.
Ventura’s arrogant, unresearched premise was that I must be making it all up or doing it ‘for the money’ because he was 60 years old and had never seen a reptilian – and therefore they could not exist. After all, he was a former ‘Navy Seal’. Wow. Amazing.
The John Wayne wannabee and Schwarzenegger act-a-like thought he was going to take me apart, but soon realised that such a challenge takes a far greater intellect than he will ever possess.
He demanded that I ‘prove’ in a single answer that reptilians existed when he had never seen one (the criteria for all existence). I pointed out that this was a massive subject that needed a lot of explanation and that my last book was 355,000 words.
It was clear that he knew nothing about me and my life and work and I asked him if he ever had read any of my books. ‘No’, he said, as if it didn’t matter that he was insulting his audience by attempting, emphasis on attempting, to lay into someone without doing any research whatsoever before doing so.
No, ain’t got time to read.
The longer the ‘interview’ went on the more uncomfortable he became, his leg ‘trembling’ from side to side under the table, because he did not have the knowledge nor intellect to take it beyond reptilians can’t exist because ‘I have never seen them’. Did I mention that he was a former Navy Seal? Wow.
I said that I was about to talk for nine hours laying out all the information and connecting all the dots, and he would get his answers if he stayed and listened. ‘I have to listen for nine hours?’ said the brain of any room in which he is alone. I did sympathise. I doubt he has the attention span of nine minutes.
He had come to Cleveland on the train from Minnesota because ‘Jesse Ventura will never fly again’. I think the word is ‘I’ won’t fly again, but then egos are egos.
When he ran out of questions, not for the first time I suspect, and realised that the English ‘reptile guy’ was unimpressed by the former Navy Seal (wow!) and would take no shit from a ponytail who had never seen a mirror he didn’t worship, I went out and spoke for nine hours to a really great audience.
As for Ace Ventura, Pet Detective, who is ‘seeking truth’ as a front man for the pathetically low-level Conspiracy Theory, which is nothing more than a vehicle to massage his ego, he left the building with his crew at the very time that I was beginning to speak.
He could have stayed and had all his pathetic questions answered at length, but that is not why he came, and not why he fronts his conspiracy-for-dummies TV show. He is not interested in uncovering the truth, only in posturing his ego-from-hell. He is a former Navy Seal, you know.
So I challenge Mr Ego and the ridiculously entitled truTV to post the ‘interview’ on YouTube in full without editing and let the public see the real Ace Ventura, Pet Detective, and see his attempted ‘ambush’ and abuse of someone who has already uncovered far more about the world of the hidden than the former Navy Seal will do if he lives to be a thousand.
Come on, let’s have you, Mr Ego. Let’s see Jesse Ventura, Pet Detective, in all his inglory.
Braverman’s email if you want to add your voice to this call is: [email protected]
Alex Jones and others talk rightly about ‘hit jobs’ when the mainstream media set up conspiracy researchers to undermine them. What an irony that ‘truth seeker’ (Yeah, right) Jessie Ventura, Pet Detective, should try (emphasis on the try) to do the same to me on a show called Conspiracy Theory.
Your credibility is shot, Ace Ventura, and so it should be. This is an arena for adults. You could still be one if you really try, but I won’t hold my breath.
Oh yeah, and why does his crew and Braverman call him ‘Governor’ when he hasn’t been a governor (of Minnesota) for ages?
Dave, his name is Jesse Ventura.
Oh, of course - EGO, sorry, I was forgetting. He’s a former Navy Seal, see.
The Pet Detective also told the media this week that he would not stand again for the American National Anthem. I don’t know how we’ll cope, Jess, but somehow I think we’ll get by.
Please circulate far and wide - make an effort, make a difference.
Ventura on jätnud siiani üsna positiivse mulje, aga pärast seda saadet ei saa teda küll enam tõsiselt võtta. Mees läheb tegema intervjuud eeltööd tegemata, tunnistades ülbelt, et ta pole lugenud Icke'i ühtegi raamatut. Endine Hollywoodi näitleja, WWF maadleja, Minnesota kuberner ja nüüd siis Ted Turneri tallalakkuja - selge pilt, mis mehega tegu... Äraostetud suli, muud midagi.
Selles osas oli ju Ventural õigus, et Icke küll pushib oma teooriaid aga ei võta mingit vastutust nende eest, sama kehtib ka AJ ja paljude teiste nn "truth movmenti" liikmete kohta. Järjest enam tundubki et kogu see asi taandub ikka ja jälle ainult rahale ja väga suurtele egodele.
Selles osas oli ju Ventural õigus, et Icke küll pushib oma teooriaid aga ei võta mingit vastutust nende eest, sama kehtib ka AJ ja paljude teiste nn "truth movmenti" liikmete kohta. Järjest enam tundubki et kogu see asi taandub ikka ja jälle ainult rahale ja väga suurtele egodele.
Alles nüüd tundub nii? AJ on päris palju pappi kokku ajanud igasugu lollikeste pealt kes teda reaalselt usuvad. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
See kõik kõlab siin juba nagu mingi Inception... vandenõu sees on vandenõu mille sees on vandenõu ja isegi kaasvandenõulast ei või enam usaldada Ilge jama, lõpuks niimoodi ei teagi enam milline vandenõuteooria tõsi on. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
"Completely destroys matter, creates antimatter" -> tüüp kas ei tea millest räägib või mõtles selle käigu pealt välja.
I call BS _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Neil peaks seal shows olema tasakaaluks mingi vähe kainemalt mõtlev tegelane, kes külaliste BS-i debunkiks. Väga ühte väravasse kisub see värk.
http://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias
edit:
LOL, ma pole kindel, kas BBC neid ausalt portreeris, aga koht, kus tüüp pani omal fooliumi mütsi alla (you can't be serious!), hakkasin ma küll kõva häälega naerma.
Kuna 21. detsember ei ole enam kaugel siis oleks ehk aeg küsida, et mida ahvid sellel kuupäeval plaanivad teha? Ilmselt oleks aeg koos perega olemiseks. Ilmselgelt igav juba ei hakka. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Kuna 21. detsember ei ole enam kaugel siis oleks ehk aeg küsida, et mida ahvid sellel kuupäeval plaanivad teha? Ilmselt oleks aeg koos perega olemiseks. Ilmselgelt igav juba ei hakka.
mis imepäev see veel on? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kuna 21. detsember ei ole enam kaugel siis oleks ehk aeg küsida, et mida ahvid sellel kuupäeval plaanivad teha? Ilmselt oleks aeg koos perega olemiseks. Ilmselgelt igav juba ei hakka.
mis imepäev see veel on?
tsitaat:
Toomapäev on eesti rahvakalendris ning laiemalt läänekiriku traditsioonidest mõjutatud piirkondades 21. detsember.
Eesti rahvakalendris märgib toomapäev jõuluaja algust. Toomapäeval on Eestis olnud kombeks jõulueelne suurpuhastus ja jõuluroogade tarbeks sea tapmine.
Lisaks on toomapäev märkinud viimast tähtpäeva aasta jooksul laenatud asjade tagastamiseks või muude aasta jooksul üles jäänud kohustuste täitmiseks.
Kuigi päev on nime saanud apostel Tooma järgi, võivad päevaga seotud kombed eesti rahvakalendris olla ristiusueelsed ja seotud pigem tihti toomapäeva lähedale jääva talvise pööripäevaga.
Enamus tembeldab selle kuupäeva nö maailmalõpuks. Tegelikult on asi ju palju värvilisem! Ma usun pigem nö vaimse poole avardumisesse. See kuupäev on lihtsalt murdepunkt suure protsessi keskel. Eks kõigil on õigus omale arvamusele! _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Enamus tembeldab selle kuupäeva nö maailmalõpuks. Tegelikult on asi ju palju värvilisem! Ma usun pigem nö vaimse poole avardumisesse. See kuupäev on lihtsalt murdepunkt suure protsessi keskel. Eks kõigil on õigus omale arvamusele!
Pühapäevane päev ja F1 hakkab ka alles õhtul, mis seal ikka. Ehk siis seletad, mille põhjal see vaimse avardumise kuupäev täpselt välja on kalkuleeritud? Ja sarnaselt muude maailmalõpukuupäevadega - mis kellaajal see haripunkt aset võiks leida, ja millise ajatsooni järgi? Või on jälle tegu globaalselt roteeruva sündmusega, mis algab kuupäevarajal pihta ja liigub siis edasi lääne poole?
Seda seletada on nüüd veidi keeruline. Kes tahab antud teemaga kursis olla siis internet on suur ja lai. Muidugi erinevaid teooriaid on metsikult ja kurat teab mis õige mis vale. Nagu ma olen korduvalt öelnud siis ma ei väida kindlalt, et midagi toimub.
Uurige youtube-st "Dark Rift" kohta informatsiooni ja planeetide reastumise kohta. Vaimse poole pealt tahan öelda seda, et selle protsessi käigus saavad piisaval tasandil olevad inimesed hingeliselt/vaimselt nö järgmisele tasandile. Mis on järgmine tasand? Seda on jällegi raske öelda, eks iga ühe jaoks on see erinev. Vaimne areng oleks justkui loogiline jätk, kuna sellise mõttemaailma juures pole inimkonnal pikka tulevikku.
E: Küsimusele, et mille järgi antud kuupäevad välja on kalkuleeritud vastaks sedasi. Ilmselt on kõige selle aluseks ikka maiade kalander. Viimastel aastatel on tehtud ka muidugi palju teisi avatusi. Kuna see teema on niivõrd laiahaardeline siis kõigele adekvaatset infot anda on ikka väga keeruline. Ma ei arva, et ma tean sellest teemast palju, kuid ma üritan ennast teemaga piisavalt kursis hoida. Enda jaoks vajalikul tasemel. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
mis imepäev see veel on?
See on viimane tööpäev enne jõulupuhkust
Siin teatud teemasid aegajalt sirvides jääb mulje, et psühhiaatriahaigla patsientidel on tänapäeval vaba ning piiramatu ligipääs internetile.
mis imepäev see veel on?
See on viimane tööpäev enne jõulupuhkust
Siin teatud teemasid aegajalt sirvides jääb mulje, et psühhiaatriahaigla patsientidel on tänapäeval vaba ning piiramatu ligipääs internetile.
Ole mureta, ilmselt osadel ongi. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Seda seletada on nüüd veidi keeruline. Kes tahab antud teemaga kursis olla siis internet on suur ja lai. Muidugi erinevaid teooriaid on metsikult ja kurat teab mis õige mis vale. Nagu ma olen korduvalt öelnud siis ma ei väida kindlalt, et midagi toimub. [..] Kuna see teema on niivõrd laiahaardeline siis kõigele adekvaatset infot anda on ikka väga keeruline.
Mul on natuke raske mõista seda, et kui keegi ei tea täpselt mis, miks ja kuna toimuma peaks, siis on ikkagi üsna korralik veendumus olemas, et küll midagi ikka toimub. Aga see selleks, kuna internet on lai, ja ma ilmselgelt ei oska valida milline konkureerivatest ettekujutustest on "konsensusele" kõige lähemal, siis kõsin mõned täiendavad küsimused.
tsitaat:
Uurige youtube-st "Dark Rift" kohta informatsiooni ja planeetide reastumise kohta.
Dark Rift tundub olevat nimetus maast umbes 300 valgusaasta kaugusel oleva tähtedevahelise tolmu pilvede kohta. Mis nendega siis täpsemalt on?
Vaatasin planeetide reastumise ka üle, ja 21. detsembril 2012 mingit reastumisele isegi sarnanevat olukorda paraku ei ole. Ehk täpsustad, mida sa selle all mõtled?
Spoiler
tsitaat:
Vaimse poole pealt tahan öelda seda, et selle protsessi käigus saavad piisaval tasandil olevad inimesed hingeliselt/vaimselt nö järgmisele tasandile. [..] Ma ei arva, et ma tean sellest teemast palju, kuid ma üritan ennast teemaga piisavalt kursis hoida. Enda jaoks vajalikul tasemel.
Neid kahte lauset koos vaadates tekib küsimus, et kas sina oled siis eeldatavalt piisaval tasandil, et 5 nädala pärast järgmisele tasandile liikuda? Et kas võib peale seda küsida täiendavat kommentaari nii-öelda asjas sees olevalt inimeselt?
Antud lauses ma ei ole öelnud ju, et mina olen kindalt vastaval tasandil. Võibolla ei olegi mingeid tasandeid, kurat teab...AGA. Viimase aasta jooksul on mu mõttemaailm üpris palju muutnud ja see on andud hoogu juurde uskumustele. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Kes on need müstilised "teadlased"
Kosmose osas usun NASA inimesi natukene rohkem kui inimesi, kes kirjutavad maailmalõputeemalisi raamatuid ja neid siis History channeli kaudu promovad.
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
Tasub veel vaadata "Ancient aliens debunked" videot. http://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ
Umbes 3h pikk aga aitab mõista kuidas genereeritakse valeandmete põhjal lugusid ja siis neid üksteisele viidates üritatakse midagi olematut tõestada.
ise ootan sellest päevast total blackout'i, siis jäävad vähemalt jõulud olemata ja saab mõneks ajaks arvutist eemale
tore, et suudad nii laialt mõelda.
kusagi soojal maal oleks ehk veel kuidagi kama2 algul, aga eestis jäätuvad pooled ära.
üks päev ei tee midagi, nädal oleks juba suht karm _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kunagi aeg-ajalt külastasin sellist lehte nagu Divinecosmos.com kus David Wilcock rääkis eliidi peatsest massivahistamistest, inside tehingutest, meeletutest kullahunnikutest ja iidsetest kokulepetest. Päris huvitav oli. Kuna loomulikult midagi ei ole juhtunud, siis on naljakas lugeda, kuidas tüüp räägib "overwhelming evidence" ning järjest sürrimatest peidetud tehnoloogiatest ja tulnukatest.
Kennedyst on nad juba loo teinud. Saate mõte ongi tutvustada vandenõuteooriaid meelelahutuslikul viisil, ükskõik kui naeruväärsed need ka siis pole. Arvestades et iga teooria kohta on ilmselt suur hulk inimese kes nendesse ka usuvad. Aga muidu võttis ta loo minumeelest üsna mõistlikult kokku,.
Kennedyst on nad juba loo teinud. Saate mõte ongi tutvustada vandenõuteooriaid meelelahutuslikul viisil, ükskõik kui naeruväärsed need ka siis pole. Arvestades et iga teooria kohta on ilmselt suur hulk inimese kes nendesse ka usuvad. Aga muidu võttis ta loo minumeelest üsna mõistlikult kokku,.
JFK on nii lai teema, et sellest annaks mitmeid saateid teha kui detailidesse laskuda, milledest enamusel aimugi pole.
mis seis selle bin ladeniga siis on? nagu ma aru saan mingeid tõendeid tema surmast tegelikult pole. või on? _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
_________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
kuna siin teemas on ilmselgelt haritumad inimesed igas vandenõu teoorias, siis sellest ka küsimus, mis suunatud oma ala spetsialistidele _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
During the height of the Cold War, U.S. officials debated whether to detonate nuclear bomb on the moon in order to send a message to the Soviet Union, the Asian News International reports.
"Blow up the Moon" vs "Blow up a nuke on the Moon" on kaks päris erinevat asja muideks. Pesueht klikikorjamise pealkiri ning ega sisu ka just eriliselt parem pole. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.