praegune kellaaeg 24.06.2025 12:53:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
d_m
HV kasutaja
|
05.11.2012 15:29:08
|
|
|
Mõtlesin, et prooviks selle kuulsa ARHD buildi siiski ikkagi ära. Oskab keegi nõu anda mida täpselt tegema peaks, et mitte asja ära brickida? ARHD juures olevad "You need" ja "How to flash" soovitused jäävad natukene segaseks, seda enam, et osasid softe (S-OFF ja Radio S-OFF) enam tõmmata ei saa ja neid peab mööda netti taga otsima. Tekitab segadust, et mida siis tegelikult ikkagi vaja on ja mis järjekorras? Plaan on siis stock ROM-ist ARHD peale minna.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
05.11.2012 18:16:30
|
|
|
koby, kas on tehtud nii, et FAT32 part on enne EXT4 ja kas installi käigus midagi mälu suurusest ei olnud juttu? Bootloader ikka originaal ja S-ON?
ma ise ei tahaks hetkel uuesti proovimiseks hakata romi reinstallima.
http://droidzone.in/blog/category/installation/
siin on juhend installimiseks ja ettevalmistuseks.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
05.11.2012 23:12:53
|
|
|
nii siis supernova installitud ja oli probleem selles, et telefoni mälu ainult 150mb. Lugesin siis seda http://droidzone.in/blog/category/installation/ ja avastasin, et ma ei teinud seda --> Reboot into recovery once more, run the Data2sdInstaller.zip Pärast seda telfoni uuesti tööle pandes oli telefoni mälu 1GB. Ehk siis esmapilgul kõik korras. Mõtlesin, et saan uuesti kasutama normaalselt hakata. Marketist kui hakkan ükskõik millist appi alla laadima ja kohe kui hakkab installima viskab telefoni restarti. Ehk siis ei lase midagi installida ja ei teagi mis nüüd siis edasi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
06.11.2012 12:22:19
|
|
|
väga imelik. ma laseks stock RUU-ga kõik nii, nagu tehasest tulles oleks, sd kaardi laseks 100% fat32 peale ja hakkaks otsast uuesti. mõni etapp võis viltu minna ma arvan.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
07.11.2012 10:43:00
|
|
|
loodan et vara ei hõiska aga tunudb et sain selle supernova nüüd siis tööle ja ei restardi enam nagu varem. Sense võiks vähe uuem peal olla, aga seda ei oska muuta ja väga ei taha viriseda ka kui see lihtsalt ei käi, tähtis et mälu nüüd taas mul 1 GB ja asi töötaks korralikult.
----edit----
Kiirus küll orginaaliga võrreldes on mõnevõrra paraku aeglasem, aga see vast paratamatu nähtus.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
07.11.2012 11:44:41
|
|
|
koby kirjutas: |
loodan et vara ei hõiska aga tunudb et sain selle supernova nüüd siis tööle ja ei restardi enam nagu varem. Sense võiks vähe uuem peal olla, aga seda ei oska muuta ja väga ei taha viriseda ka kui see lihtsalt ei käi, tähtis et mälu nüüd taas mul 1 GB ja asi töötaks korralikult.
----edit----
Kiirus küll orginaaliga võrreldes on mõnevõrra paraku aeglasem, aga see vast paratamatu nähtus. |
Mis kiirusklassi kaart on?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
07.11.2012 16:46:34
|
|
|
class 4
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
07.11.2012 18:44:53
|
|
|
10 või 6 võiks olla jah. endal kingstoni class10 ja toimib bueno. samas räägitakse, et class 6 on etem, kuna random r/w pidavat parem olema, aga see oleneb ka tootjast ja kaardist suurel määral. ma enam ei mäleta kahjuks, mis see originaal seal sees oli, samsung, aga mis class, seda ei tea, kas isegi 2 ei võind olla. sellega igatahes ei kannatand üldse midagi teha ja saigi nobedam kaart ostetud.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.11.2012 11:06:54
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
10 või 6 võiks olla jah. endal kingstoni class10 ja toimib bueno. samas räägitakse, et class 6 on etem, kuna random r/w pidavat parem olema, aga see oleneb ka tootjast ja kaardist suurel määral. ma enam ei mäleta kahjuks, mis see originaal seal sees oli, samsung, aga mis class, seda ei tea, kas isegi 2 ei võind olla. sellega igatahes ei kannatand üldse midagi teha ja saigi nobedam kaart ostetud. |
HTC Desire puhul olen kuulnud probleemidest class10 kaartidega (võimalik, et puudutas esimesi class10 kaarte, lapsehaigused vms).
Igatahes selliste custom ROM'ide jaoks soovitatakse class 4 või 6 Desire puhul.
2 on aeglane ja 10 võib olla probleemne.
Originaal aparaadiga kaasas oli minul class2.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
08.11.2012 11:39:21
|
|
|
Draqula kirjutas: |
10 või 6 võiks olla jah. endal kingstoni class10 ja toimib bueno. samas räägitakse, et class 6 on etem, kuna random r/w pidavat parem olema, aga see oleneb ka tootjast ja kaardist suurel määral. ma enam ei mäleta kahjuks, mis see originaal seal sees oli, samsung, aga mis class, seda ei tea, kas isegi 2 ei võind olla. sellega igatahes ei kannatand üldse midagi teha ja saigi nobedam kaart ostetud. |
HTC Desire puhul olen kuulnud probleemidest class10 kaartidega (võimalik, et puudutas esimesi class10 kaarte, lapsehaigused vms).
Originaal aparaadiga kaasas oli minul class2. |
Ma arvan, et probleem pole mitte Desire oskuses class10 kaartidega suhelda. Pigem on lihtsalt Class10 kaardidel teistsugused (loe:kehvemad) kiirusomadused võrreldes parimate Class6 kaartidega. Sai mingi aeg tagasi soetatud Sandiski Mobile Ultra Class6 32GB kaart. Sel on ikka (kümnetes) kordades parem kiirus väikeste failidega töötamisel. 1.61 MB/s (Sandisk Class6) vs. 0.02 MB/s (Lexar Class10, Silicon Power Class6, Sandisk Class2) kirjutamiskiirus 4k plokkidega. Samuti kiidetakse mõningaid Samsungi kaarte. Kuid isiklikult olen ikkagi "Sandiski usku" Neid on proovitud ning pole pettunud.
Suuremate failidega (pildid, muusika, videod) sobivad Class10 kaardid hästi. Aga paraku kipuvad väikese sisemäluga Desire omanikud kasutama MicroSD kaarti sisemälu laiendusena ning selle jaoks pole üldjuhul suurte failide kirjutuskiirusel mingit tähtsust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.11.2012 11:43:36
|
|
|
MultiUser kirjutas: |
Originaal aparaadiga kaasas oli minul class2. |
Ma arvan, et probleem pole mitte Desire oskuses class10 kaartidega suhelda. Pigem on lihtsalt Class10 kaardidel teistsugused (loe:kehvemad) kiirusomadused võrreldes parimate Class6 kaartidega. Sai mingi aeg tagasi soetatud Sandiski Mobile Ultra Class6 32GB kaart. Sel on ikka (kümnetes) kordades parem kiirus väikeste failidega töötamisel. 1.61 MB/s (Sandisk Class6) vs. 0.02 MB/s (Lexar Class10, Silicon Power Class6, Sandisk Class2) kirjutamiskiirus 4k plokkidega. Samuti kiidetakse mõningaid Samsungi kaarte. Kuid isiklikult olen ikkagi "Sandiski usku" Neid on proovitud ning pole pettunud.
Suuremate failidega (pildid, muusika, videod) sobivad Class10 kaardid hästi. Aga paraku kipuvad väikese sisemäluga Desire omanikud kasutama MicroSD kaarti sisemälu laiendusena ning selle jaoks pole üldjuhul suurte failide kirjutuskiirusel mingit tähtsust. |
Üks sandiski uskuja istub ka siinpool ekraani
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kodanik21
HV kasutaja
|
08.11.2012 21:54:27
|
|
|
Saabu kirjutas: |
On kellelgi kogemusi ka uue HTC Desire X-ga ? |
Sai paar päeva tagasi ostetud ja esma mulje päris hea. Ennem HTC'd proovinud polnud, kuid Nokia Lumia 800 ja Samsa S III sai proovitud. HTC tundub neist kõige mõnusam kasutada. Sai see võetud, kuna on piisava suurusega, et ühe käega kenasti toimetada, kui nt HTC One X on nii suur, et peab kahe käega tegutsema (ja käed ei ole just kõige pisemad). Senini paar puudust siiski avastanud:
- klahvilukk käib ülevalt power nupust ning taskus kippus ise maha tulema ja mingi ime läbi suutis saata sõnumeid ja helistada. Panin siis avamise luku peale, nüüd probleemi pole.
- Helistades on kosta kuularist mingit sahinat/müra (teiste telefonide puhul pole täheldanud) nagu heli oleks ülevõimendatud. Otseselt rääkimist ei sega, aga häiriv on. Kuulari heli tugevuse sättimine seda ära ei kaota, aga muudab tsipa vaiksemaks
- Auto sisseehitatud BT handsfree (Škoda Superb Columbus + Premium pakett) kaudu rääkides pidi taustamüra suurem olema kui mu varasemate telefonidega. Positiivne on aga see, et HTC'ga saab ka autotelefoniga ühenduses ollas igal hetkel rääkimise ajal ka uuesti telefonisse ümber suunata, nt kui autos rohkem rahvast ja vaja privaatselt rääkida. Või kui ksihtkohta jõudes kõne veel kestab, aga vaja autost väljuda, siis saab kenasti kohe ümber lülitada, ilma et kõne katkeks. Nokia E-seeria omad seda ei võimaldanud ja vist Samsa Galaxy S III ka mitte. Nokia Lumia 800 ei paaritunud üldse autotelefoniga ära.
- Kui telefon ootereziimis, siis nagu oleks stand-by peal, sest kui ekraan avada uuendab kella. Muidu poleks häiriv, aga kui kohtumise meeldetuletus on pandud nt 15min enne, siis 15min enne ei tee telefon midagi ja ka 10min enne mitte, vaid alles siis kui telefoni kätte võtad ja klahviluku maha võtad, siis tuleb alles helin. On keegi sellise asjaga kokkupuutunud ennem? Äkki mingi aku säästmine standardina peal ja tuleb kuskilt see maha võtta? Üle kümne aasta ainult Nokia telefone kasutanud ja sellist jama pole ennem märganud.
- helistamist alustades ja kontakti otsides nime järgi viskab loetelusse segamini ka numbri järgi otsingu tulemused. Nt kui soovin helistada kontaktile "Kalev" ja kalhvistikul valides "K, A, L", siis ilmub lisaks veel kõik numbrid, mis algavad ka "525"'ga ja samuti otsib suvalisi kontakte, kus numbrite "5", "2" "5" all olevad tähed sisalduvad, aga seda mitte järest, vaid leiab üles näiteks kontakti, kelle eesnimi alagab "K" tähega ja perekonnanimi nt "AL" tähtedega. Kummaline otsingusüsteem ja suht ebamugav, sest peab alati pea terve kontakti nime sisse toksima, et õiget leida. Nokia'l piisas vaid valida 525 ning oligi juba Kalev esimene valikus, nüüd alles kaheksas.
- ning veel mõned omapärad, millega olin E-seeria Nokiate puhul harjunud, aga ükski teine tootja seda mugavust enam ei paku, ka mitte Nokia Lumia seeria ise mitte. Nt kui ühel päeval on mitu koosolekud, siis viisakal ja arusaadaval moel seda esiekraanile korraga kahuks kuvada ei saa. Saab, aga on kuidagi nagu võõrkeha seal ja midagi muud siis enam sinna ekraanile vähemalt Desire X puhul ei mahu.
- Häirib veel see, et ükski uuem telefon (vähemalt ma pole seda suutnud tuvastada või pole osanud seadistada) ei anna meeldetuletusest korraliku teavitusega teada. Tuleb mingi sekundiline piiks või sirin ja kõik. Oluline see vanakooli Nokia 15sekini helin on just mürarikkas kohas viibimise ajal, et õigel hetkel teaksid uude kohta kihutada. Selle piiksu või sirinat lihtsalt ei kuule õues olles.
GPS'i ja muid asju pole veel jõudnud kasutada. Aga tundub, et olen liiga kaua Nokia'te peal olnud ja ei oska muuga enam toimetada.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
08.11.2012 22:18:31
|
|
|
Kontakti otsimine läheb paremaks, kuna ta järjestab leitud tulemused valmise segaduse järgi vmt.
Vähemalt Desire S puhul see nii toimib.
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
2 :: |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
09.11.2012 11:29:44
|
|
|
Kodanik21 kirjutas: |
Sai paar päeva tagasi ostetud ja esma mulje päris hea. Ennem HTC'd proovinud polnud, kuid Nokia Lumia 800 ja Samsa S III sai proovitud. HTC tundub neist kõige mõnusam kasutada. Sai see võetud, kuna on piisava suurusega, et ühe käega kenasti toimetada, kui nt HTC One X on nii suur, et peab kahe käega tegutsema (ja käed ei ole just kõige pisemad). Senini paar puudust siiski avastanud:
- klahvilukk käib ülevalt power nupust ning taskus kippus ise maha tulema ja mingi ime läbi suutis saata sõnumeid ja helistada. Panin siis avamise luku peale, nüüd probleemi pole.
- Helistades on kosta kuularist mingit sahinat/müra (teiste telefonide puhul pole täheldanud) nagu heli oleks ülevõimendatud. Otseselt rääkimist ei sega, aga häiriv on. Kuulari heli tugevuse sättimine seda ära ei kaota, aga muudab tsipa vaiksemaks
- Auto sisseehitatud BT handsfree (Škoda Superb Columbus + Premium pakett) kaudu rääkides pidi taustamüra suurem olema kui mu varasemate telefonidega. Positiivne on aga see, et HTC'ga saab ka autotelefoniga ühenduses ollas igal hetkel rääkimise ajal ka uuesti telefonisse ümber suunata, nt kui autos rohkem rahvast ja vaja privaatselt rääkida. Või kui ksihtkohta jõudes kõne veel kestab, aga vaja autost väljuda, siis saab kenasti kohe ümber lülitada, ilma et kõne katkeks. Nokia E-seeria omad seda ei võimaldanud ja vist Samsa Galaxy S III ka mitte. Nokia Lumia 800 ei paaritunud üldse autotelefoniga ära.
- Kui telefon ootereziimis, siis nagu oleks stand-by peal, sest kui ekraan avada uuendab kella. Muidu poleks häiriv, aga kui kohtumise meeldetuletus on pandud nt 15min enne, siis 15min enne ei tee telefon midagi ja ka 10min enne mitte, vaid alles siis kui telefoni kätte võtad ja klahviluku maha võtad, siis tuleb alles helin. On keegi sellise asjaga kokkupuutunud ennem? Äkki mingi aku säästmine standardina peal ja tuleb kuskilt see maha võtta? Üle kümne aasta ainult Nokia telefone kasutanud ja sellist jama pole ennem märganud.
- helistamist alustades ja kontakti otsides nime järgi viskab loetelusse segamini ka numbri järgi otsingu tulemused. Nt kui soovin helistada kontaktile "Kalev" ja kalhvistikul valides "K, A, L", siis ilmub lisaks veel kõik numbrid, mis algavad ka "525"'ga ja samuti otsib suvalisi kontakte, kus numbrite "5", "2" "5" all olevad tähed sisalduvad, aga seda mitte järest, vaid leiab üles näiteks kontakti, kelle eesnimi alagab "K" tähega ja perekonnanimi nt "AL" tähtedega. Kummaline otsingusüsteem ja suht ebamugav, sest peab alati pea terve kontakti nime sisse toksima, et õiget leida. Nokia'l piisas vaid valida 525 ning oligi juba Kalev esimene valikus, nüüd alles kaheksas.
- ning veel mõned omapärad, millega olin E-seeria Nokiate puhul harjunud, aga ükski teine tootja seda mugavust enam ei paku, ka mitte Nokia Lumia seeria ise mitte. Nt kui ühel päeval on mitu koosolekud, siis viisakal ja arusaadaval moel seda esiekraanile korraga kahuks kuvada ei saa. Saab, aga on kuidagi nagu võõrkeha seal ja midagi muud siis enam sinna ekraanile vähemalt Desire X puhul ei mahu.
- Häirib veel see, et ükski uuem telefon (vähemalt ma pole seda suutnud tuvastada või pole osanud seadistada) ei anna meeldetuletusest korraliku teavitusega teada. Tuleb mingi sekundiline piiks või sirin ja kõik. Oluline see vanakooli Nokia 15sekini helin on just mürarikkas kohas viibimise ajal, et õigel hetkel teaksid uude kohta kihutada. Selle piiksu või sirinat lihtsalt ei kuule õues olles.
GPS'i ja muid asju pole veel jõudnud kasutada. Aga tundub, et olen liiga kaua Nokia'te peal olnud ja ei oska muuga enam toimetada. |
2 soovitust:
- Selleks, et saada enda soovidele vastavat kalendri kuvamist homescreenile, tuleks kasutada mingit lisaprogrammi, siis saad ise määrata mis suurusega, mitu kuvatakse, mis värvi jne
Ise kasutan: Simple Calendar Widget
- Meeldetuletuste "pikendamiseks" on samuti erinevaid rakendusi, see võimaldab siis "näägutavat" meeldetuletust kalendrikirjetele, vastamata kõnedele jne. Kahjuks siinkohal konkreetset asja soovitada ei oska, kuna pole ise kasutanud.
Üldiselt on androidi puhul nii, et 90% asjad, mis ei meeldi - aitab miski app'i otsimine, mis võimaldab seada asjad nii nagu sulle meeldib. Telefoni sobivaks kujundamine võtab aega ja uurimist, kuid võimalik on piisava tahtmise korral seada asi nii tomima nagu endale meeldib.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kodanik21
HV kasutaja
|
09.11.2012 22:33:36
|
|
|
Sai paar päeva tagasi ostetud ja esma mulje päris hea. Ennem HTC'd proovinud polnud, kuid Nokia Lumia 800 ja Samsa S III sai proovitud. HTC tundub neist kõige mõnusam kasutada. Sai see võetud, kuna on piisava suurusega, et ühe käega . |
2 soovitust:
- Selleks, et saada enda soovidele vastavat kalendri kuvamist homescreenile, tuleks kasutada mingit lisaprogrammi, siis saad ise määrata mis suurusega, mitu kuvatakse, mis värvi jne
- Meeldetuletuste "pikendamiseks" on samuti erinevaid rakendusi, see võimaldab siis "näägutavat" meeldetuletust kalendrikirjetele, vastamata kõnedele jne. Kahjuks siinkohal konkreetset asja soovitada ei oska, kuna pole ise kasutanud.
Üldiselt on androidi puhul nii, et 90% asjad, mis ei meeldi - aitab miski app'i otsimine, mis võimaldab seada asjad nii nagu sulle meeldib. Telefoni sobivaks kujundamine võtab aega ja uurimist, kuid võimalik on piisava tahtmise korral seada asi nii tomima nagu endale meeldib. |
Kas see Simple Calendar Widget ka Outlook'iga ennast sünkroniseerida suudab? Kuna tööl on Outlook e-mailide ja kalendri programmiks (seda muuta ei saa), siis see väga oluline.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
12.11.2012 10:38:25
|
|
|
Paistab, et olin ära unustand, milline hboot mul telefonil enne oli, kui ametliku RUU käima ajasin. Oleksin pidanud vist downgrade-ma ja stock hbooti tagasi panema, enne kui sellega alustasin. Praeguseks on telefon sellises kohas, et läbi fastboodi saab restarti teha ja mõningaid asju veel, kuid ilmselt enda võhiklikuse tõttu ei suuda telefonile mingit töötavat ROM-i peale ajada, olgu see siis stock 2.3 või mõni muu.
Telefon on igatahes HTC logo juures ja nurkades on 4 kolmnurka hüüumärkidega. Lappasin eile pool õhtut xda-foorumit, kuid kas enda oskamatuse või millegi muu taha on asi takerdunud.
Nõuandeid, anybody?
Tegemist siis tavalise HTC Desire-ga. Enne oli peal CM7R2 Hboot S-OFF.
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
12.11.2012 12:00:18
|
|
|
Sai paar päeva tagasi ostetud ja esma mulje päris hea. Ennem HTC'd proovinud polnud, kuid Nokia Lumia 800 ja Samsa S III sai proovitud. HTC tundub neist kõige mõnusam kasutada. Sai see võetud, kuna on piisava suurusega, et ühe käega . |
2 soovitust:
Üldiselt on androidi puhul nii, et 90% asjad, mis ei meeldi - aitab miski app'i otsimine, mis võimaldab seada asjad nii nagu sulle meeldib. Telefoni sobivaks kujundamine võtab aega ja uurimist, kuid võimalik on piisava tahtmise korral seada asi nii tomima nagu endale meeldib. |
Kas see Simple Calendar Widget ka Outlook'iga ennast sünkroniseerida suudab? Kuna tööl on Outlook e-mailide ja kalendri programmiks (seda muuta ei saa), siis see väga oluline. |
Simple Calendar Widget on ainult muudetava kujundusega info kuvaja (saad ise valida mis kalendreid kuvatakse, näiteks: facebooki kalender, google calendar, exchange).
Kalendriinfo peab sul telefon ise oma muude rakendustega sisse tõmbama.
Seega kui telefon sul praegu suudab sinu kalendrist kohtumisi kuvada siis suudab ka Simple Calendar Widget, kui aga praegu ei suuda siis SCW seda ei muuda.
Nimetasid, et kasutad Outlooki. Kui selle outlooki taga on Exchange server siis on kõik korras, kui ei ole siis on natuke keerulisem, tuleb mingit lokaalset sünki harrastada "arvuti - telefon" suunal.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
eckh
Kreisi kasutaja
|
12.11.2012 12:15:25
|
|
|
m2ka kirjutas: |
Paistab, et olin ära unustand, milline hboot mul telefonil enne oli, kui ametliku RUU käima ajasin. Oleksin pidanud vist downgrade-ma ja stock hbooti tagasi panema, enne kui sellega alustasin. Praeguseks on telefon sellises kohas, et läbi fastboodi saab restarti teha ja mõningaid asju veel, kuid ilmselt enda võhiklikuse tõttu ei suuda telefonile mingit töötavat ROM-i peale ajada, olgu see siis stock 2.3 või mõni muu.
Telefon on igatahes HTC logo juures ja nurkades on 4 kolmnurka hüüumärkidega. Lappasin eile pool õhtut xda-foorumit, kuid kas enda oskamatuse või millegi muu taha on asi takerdunud.
Nõuandeid, anybody?
Tegemist siis tavalise HTC Desire-ga. Enne oli peal CM7R2 Hboot S-OFF. |
Fastboodiga flashi uuesti Bravo CM7 r2 hboot, siis saad recoverysse ja sealtkaudu CM7 tagasi panna.
Kui telefon CM7-ga käima läheb, siis enne RUU käima laskmist tuleks jah Bravo Downgrader hboot flashida.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
12.11.2012 12:38:26
|
|
|
Igaksjuhuks uurin veel üle, et kasutusel olnud Rom polnud CM7 vaid mingi tavaline Sense ROM peale jäetud. Räägin ebamääraselt, sest ise antud telefoni kasutaja probleemi tekkimise momendiks enam ei olnud ja nii täpselt ei mäleta, mis vigurid sinna peale jätnud olin:)
Peale tööd asun pusima ja kui hätta jään, siis tean vähemalt kellelt nõu küsida, seniks aga tänud abivalmiduse eest!
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
12.11.2012 13:02:14
|
|
|
Kontrollisin täpselt nüüd järgi ja mul on telefonis class 4 Kingstone 16 GB kaart. Kas tõesti kui soetaksin class 6 olgu siis sandisk, muutuks ta silm nähtavalt kiiremaks? ei viitsi väga niisama soetada neid kaarte endale pärast vedelevad kuskil sahtlis ei ole nendega midagi peale hakata.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
13.11.2012 20:37:41
|
|
|
Igaljuhul on vist minu telefoniga pahad lood. Proovisin ametliku 2.3 RUU abil tagasi ajada, kuid olen omadega jõudnud hoopis hullemasse olukorda nagu internet väidab.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
14.11.2012 16:44:29
|
|
|
m2ka kirjutas: |
Igaljuhul on vist minu telefoniga pahad lood. Proovisin ametliku 2.3 RUU abil tagasi ajada, kuid olen omadega jõudnud hoopis hullemasse olukorda nagu internet väidab.
 |
Radio Brick
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.11.2012 10:04:49
|
|
|
Kontrollisin täpselt nüüd järgi ja mul on telefonis class 4 Kingstone 16 GB kaart. Kas tõesti kui soetaksin class 6 olgu siis sandisk, muutuks ta silm nähtavalt kiiremaks? ei viitsi väga niisama soetada neid kaarte endale pärast vedelevad kuskil sahtlis ei ole nendega midagi peale hakata. |
Kindluse mõttes võid osta sellise kaardi, millel on "micro-SD > tavamõõdus SD" adapter kaasas või hangi lisaks. Seda saad igal juhul kasutada kuskil (fotokas, videokaamera, vms).
Kasvõi mälupulgana, kui väiksemõõduline USB-microSD lugeja juurde hankida.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
15.11.2012 10:51:48
|
|
|
Närune lugu tõesti, eriti halb on veel see, et transport lätti ja remont seal läheb maksma hea pool/kolmveerand telefoni praegusest turuväärtusest.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
15.11.2012 11:32:04
|
|
|
Kontrollisin täpselt nüüd järgi ja mul on telefonis class 4 Kingstone 16 GB kaart. Kas tõesti kui soetaksin class 6 olgu siis sandisk, muutuks ta silm nähtavalt kiiremaks? ei viitsi väga niisama soetada neid kaarte endale pärast vedelevad kuskil sahtlis ei ole nendega midagi peale hakata. |
Kindluse mõttes võid osta sellise kaardi, millel on "micro-SD > tavamõõdus SD" adapter kaasas või hangi lisaks. Seda saad igal juhul kasutada kuskil (fotokas, videokaamera, vms).
Kasvõi mälupulgana, kui väiksemõõduline USB-microSD lugeja juurde hankida. |
Asi ongi selles et seal kus vaja on vajalikud asjad juba ammu olemas, lisaks seisab lauasahtlis üks 2 gb ja üks 4 gb class 4 kaarti, aga jah mis seal ikka see minu probleem rohkem. Eks ma mõtlen, et teeks selle investteringu mis ei ole midagi märimisväärset, kuid ma ei ole kindel kas see on mõistlik kas midagi muutuks või ostan uue kaardi ja toimetab samahästi nagu mul praegune class4.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|