Miks gold rush uut osa ei liigu 720p?
muideks uus sama teemaline asi tuli välja, jungle gold
http://dsc.discovery.com/tv-shows/jungle-gold
suht extreem värk.....elule, mina sinna ei roniks
samas vennad on ikka pooleldi idikad. tulevad ameerikast aafrikasse ja hakkavad nädala plaane tegema _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
kui aus olla, siis seebi seriaalist on saanud suht õudukas
tahaks numbreid näha? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
pole veel vaadanud seda viimast osa aga arvestades mis vingu siin see "farmis passimine" ja "peredraama" on saanud, siis tekib tunne et kuulid lendavad ja verd, ajusid ja soolikaid lendab ainult non-stop terve osa
jeesus188, mis numbreid? 9.21 mln oli viimasel. Ilmselt järgmine paneb jälle üle kümpsi. 3-4 miljoni pealt ikka kena tõus.
ega ma siis paha pärast. lihtsalt 2 hooaega situti sulgi, kolmandas läks möll lahti
viimane osa võtab vaikselt õuduka mõõtmeid juba. aga et kohe nii karmilt, mul jäi suu igatahes lahti
pakun, et 99% ei oodanud sellist stsenaariumit.
kindlasti vaadatavus tõuseb, selles ma ei kahtlegi.
nmk kirjutas:
pole veel vaadanud seda viimast osa aga arvestades mis vingu siin see "farmis passimine" ja "peredraama" on saanud, siis tekib tunne et kuulid lendavad ja verd, ajusid ja soolikaid lendab ainult non-stop terve osa
mida sa passi, vaatama _________________ This message was sent from space using stargate
Damn!! Vaatasin just WD viimast osa - ma ei osanud sellist asja küll ette näha. Nüüd krutitakse küll mõne mehe mõistus viimasele levelile! Julm, mis edasi saama hakkab!
1 afro peab olema ikka kambas varuks võtta kui eelmine ära süüakse.
jep, mul tekkis ka sama mõte, et asendusliige on kohe käepärast _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
ja dai poh kui see kõbla peaks elus olema, esimesest hooajast saadik oodanud kuna see lehm ära süüakse
kinnitav kysimus...
kus see tyyp jäänud on, kes tõmbas jehat pojaga esimeses osas?
me mõtleme sama negrot?
ma peale igat osa mõtlen, kas vend hyppab põõsast välja _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 08.11.2012 10:49:09, muudetud 2 korda
Vaatasin täna kõik senised WD osad ära ja see hooaeg on tõesti hea. Loodetavasti nii jääbki. Eelmine hooaeg oleksin äärepealt katkestanud aga nüüd ei kahetse, et ikkagi edasi otsustasin vaadata
ja dai poh kui see kõbla peaks elus olema, esimesest hooajast saadik oodanud kuna see lehm ära süüakse
kinnitav kysimus...
me mõtleme sama negrot?
ma peale igat osa mõtlen, kas vend hyppab põõsast välja
Ma ennustan, et kui kõik ära süüakse siis
Spoiler
hakkab selle mehe silmist asi pihta ehk satub peanäitlejaks. See on muidu lahe, et tõmmatakse kriips peale kasvõi tähtsale sepale, hoiab pinget üleval küll
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mulle meeldib Daryli empaatia, ta võib olla just see mees, kes hakkab rühma edasi juhtima (kuigi kusagil spoileris oli kirjas, et Ricki rühm ja Governeri oma hakkavad kaklema - on lootust Ricki naasmiseks).
arm2004, aga kas BSG uus versioon polnud mitte suht kõrgelt hinnatud nii vaatajate kui kriitikute poolt, et sellele oleks leidnud mõne kanali peal kodu? Või oli siis Caprica niivõrd kehv, et kõik kaotasid huvi?
suuna oma küsimused reitingupededele. ma olen ainult Caprica 2 esimest osa vaatanud ja BSG-d polegi näinud!
aga selline droididraama lihtsalt ei kuulu ühegi teise suurkanali ampluaasse. pole vaja mind veenda, nii ta lihtsalt on ja selleks SyFy ongi.
arm2004, emm...otseselt ei olene ju kelle vahel draama etendub, et siis kas inimeste, või droidide vs inimeste vahel. Ja imo BSG reiting ja kriitikute tagasiside peaks olema piisav põhjus miks asi enda networki võtta, ma ei usu, et keegi risti ette lööma hakkab kui asi müüb.
kinnitav kysimus...
me mõtleme sama negrot?
ma peale igat osa mõtlen, kas vend hyppab põõsast välja
Ärge lugege kui spoilerit ei taha. Tõsiselt. See on asja pärast seal, ma olen kõik 104 osa kirkmani koomiksit läbi lugenud. Samas seriaal on väga loosely based.
Spoiler
Koomuskis igatahes miskine hetk Rick sattus tagasi kodulinna ja tüübi poeg oli zombi ja garaazis ketis, tüüp ise veits kreisi, nagu rick praegu. A seal oli see paratamatu osa maailmast, et kreisi olemata ei jäänudki ellu. Ja siis see tüüp tuli nendega kasa ja seikles miskise aja ja... ah, aitab kah, loe koomiksit kui teada tahad. Seal paljud asjad paremini lahendet kui seriaalis. Ise nägin seriaali, siis kaks kuud tagasi lugesin koomuski läbi ja no rsk, isegi kui on ülihästi tehtud seriaal, on ikkagist holliwood. A see lehm (Lori siis) elus ei ole, lihtsalt Rick keeras ära veits. Koomuskis oli hea, guvernaator lasi ta koos titega maha. Ja kuna ta koomuskis nii ebaratsionaalne ja facepalm mutt ei olnud, siis pool ameerikat oli tagajalgadel peale vangla massacret
aga sellest BSG,
ma natuke segaduses, hetkel siis miniseriaal jookseb, hiljem tuleb mingi 2h osa telekasse.
kas see samune 2h osa on miniseriaali kõik osad kokku, või täiesti teine teema?
mõtlen kas hakkan vaatama või hetkel nagu pole mõtet
edit:
ah kurva, üks leht oli veel juttu.
sain vastuse kätte
ootan täispika siis ära _________________ This message was sent from space using stargate
faaak
kuidas nad nüüd selle last resorti paari osaga kokku võtavad _________________ This message was sent from space using stargate
park avenuest suht savi, kuigi lõpuks hakkas nagu midagi toimuma ka seal aga last resort mulle küll meeldib. samas teemaarendus suht selline ka, et igavesti ei saa ju selline situatsioon kesta, et huvitav ka oleks... nii, et pigem üks hea kiire hooaeg, kui et läeb nii nagu näiteks prison break oli, et esimene hooaeg super, teine vaadatav ja siis läheb mingiks pastakast imemiseks ja absurdiks kätte ära.
dexteril on tegelikult geniaalne seriaali valem välja mõeldud, alati saab uued vastased talle välja mõelda ja osa tegelasi eelmiste hooaegade sündmustes surkima panna ja ongi jälle huvitav ja põnev, pmst saab lõputult hooaegu genereerida niimoodi
viimati muutis nmk 21.11.2012 10:45:32, muudetud 1 kord
mõnda head seriaali ka jookseb praegu peale dexter, 90210, walking dead, himym, office, the new girl, modern family? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
mingi dokumentaal _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
park avenuest suht savi, kuigi lõpuks hakkas nagu midagi toimuma ka seal aga last resort mulle küll meeldib. samas teemaarendus suht selline ka, et igavesti ei saa ju selline situatsioon kesta, et huvitav ka oleks... nii, et pigem üks hea kiire hooaeg, kui et läeb nii nagu näiteks prison break oli, et esimene hooaeg super, teine vaadatav ja siis läheb mingiks pastakast imemiseks ja absurdiks kätte ära.
ma olin jummala kindel, et Revolution saab enne kirvest kui Last Resort. eilne episood oli ka juba selline, et ega see lõpp vast kaugel pole, aga vot, 22 episoodi kinnitatud
ABC on vist koguaeg hiilanud selliste premature kill-idega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.