Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
one123
HV vaatleja
|
28.10.2012 21:52:18
outlookist kustunud mailide taastamine |
|
|
Selline probleem, et hoti meili konto oli seotud outlookiga ja logides sisse browseri kaudu said kirjad kustutatud. Millegi pärast ei arvestanud, et kõik kaob ka outlookist. Olen googeldanud ja proovinud erinevaid variante, kuid lahendust pole siiamaani leidnud. Et asi veel keerulisem oleks on tegu maciga.
Palub teadjatelt abi, kas on võimalik kirju tagasi saada.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.10.2012 21:59:17
|
|
|
Outlookist saab kustutatud kirju tagasi ainult siis, kui kasutusel on vastavalt konfitud Exchange'i server.
Kui kusagil Hot.ee või Outlooki prügikastides neid e-maile pole, siis tõenäosus neid tagasi saada on nullilähedane. Võib veel Hot.ee klienditeenindusega ühendust võtta. Ehk saavad nemad aidata.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
one123
HV vaatleja
|
28.10.2012 22:02:10
|
|
|
Kas erinevatest data recoverytest võiks abi olla? Mingil hetkel olid need ju arvutisse salvestatud.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.10.2012 22:06:54
|
|
|
Vaevalt. Outlook hoiab e-maile üldjuhul ainult ühes failis. Oletan, et tegemist oli POP3 kontoga?
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
one123
HV vaatleja
|
28.10.2012 22:11:30
|
|
|
Oli pop kontoga. Uue infona, et mingi database fail õnnestus mul leida, paikneb microsoft user data/office 2001 identites/main identy ja on 35 mb suur, täpselt ma aru ei saa mis selles baas on. Proovisin importida outlookiga, ütleb et corrupt fail. Võtsin pulga peale ja tõstsin windowsiga arvutisse, avasin notepadiga Kribu-krabu vahelt loeb natuke mõne kirja sisu ka välja...Mis selle failiga peale peaksin hakkama?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.10.2012 22:24:44
|
|
|
one123 kirjutas: |
Oli pop kontoga. Uue infona, et mingi database fail õnnestus mul leida, paikneb microsoft user data/office 2001 identites/main identy ja on 35 mb suur, täpselt ma aru ei saa mis selles baas on. Proovisin importida outlookiga, ütleb et corrupt fail. Võtsin pulga peale ja tõstsin windowsiga arvutisse, avasin notepadiga Kribu-krabu vahelt loeb natuke mõne kirja sisu ka välja...Mis selle failiga peale peaksin hakkama? |
Aga mis siis juhtub, kui mõnes teises arvutis mitte ei impordi seda faili Outlooki, vaid hoopis avad (Open) selle Outlooki all.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
one123
HV vaatleja
|
28.10.2012 22:52:03
|
|
|
Ma nüüd ei saa aru, seal vist sees need kirjad, mis pärast kustutamist tulnud. Macis näitab et database fail, aga windowsis laiend üldse puudub ja kui proovin outlookiga avada ütleb et pole outlooki fail. Proovisin ilma laiendita ja ka ise pandus .pst laiendiga. Suht lootusetu olukord tundub..
Nüüd olen jõudnud teadmiseni, et otse outlookist kustutatud failid ei kustu jäädavalt ära ja need leiab üles, aga need mis hotist on küll üsna jäädavalt kadunud..
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|