Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  outlookist kustunud mailide taastamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
one123
HV vaatleja

sõnum 28.10.2012 21:52:18 outlookist kustunud mailide taastamine vasta tsitaadiga

Selline probleem, et hoti meili konto oli seotud outlookiga ja logides sisse browseri kaudu said kirjad kustutatud. Millegi pärast ei arvestanud, et kõik kaob ka outlookist. Olen googeldanud ja proovinud erinevaid variante, kuid lahendust pole siiamaani leidnud. Et asi veel keerulisem oleks on tegu maciga.
Palub teadjatelt abi, kas on võimalik kirju tagasi saada.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.10.2012 21:59:17 vasta tsitaadiga

Outlookist saab kustutatud kirju tagasi ainult siis, kui kasutusel on vastavalt konfitud Exchange'i server.
Kui kusagil Hot.ee või Outlooki prügikastides neid e-maile pole, siis tõenäosus neid tagasi saada on nullilähedane. Võib veel Hot.ee klienditeenindusega ühendust võtta. Ehk saavad nemad aidata.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
one123
HV vaatleja

sõnum 28.10.2012 22:02:10 vasta tsitaadiga

Kas erinevatest data recoverytest võiks abi olla? Mingil hetkel olid need ju arvutisse salvestatud.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 28.10.2012 22:06:54 vasta tsitaadiga

Vaevalt. Outlook hoiab e-maile üldjuhul ainult ühes failis. Oletan, et tegemist oli POP3 kontoga?
tagasi üles
one123
HV vaatleja

sõnum 28.10.2012 22:11:30 vasta tsitaadiga

Oli pop kontoga. Uue infona, et mingi database fail õnnestus mul leida, paikneb microsoft user data/office 2001 identites/main identy ja on 35 mb suur, täpselt ma aru ei saa mis selles baas on. Proovisin importida outlookiga, ütleb et corrupt fail. Võtsin pulga peale ja tõstsin windowsiga arvutisse, avasin notepadiga icon_smile.gif Kribu-krabu vahelt loeb natuke mõne kirja sisu ka välja...Mis selle failiga peale peaksin hakkama?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 28.10.2012 22:15:29 vasta tsitaadiga

Millise laiendiga see on? Ma pole Maci Outlookiga eriti kokku puutunud.
Proovi seda lahendust kah: http://www.quora.com/How-do-I-restore-Mac-Outlook-2011-data-files
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.10.2012 22:24:44 vasta tsitaadiga

one123 kirjutas:
Oli pop kontoga. Uue infona, et mingi database fail õnnestus mul leida, paikneb microsoft user data/office 2001 identites/main identy ja on 35 mb suur, täpselt ma aru ei saa mis selles baas on. Proovisin importida outlookiga, ütleb et corrupt fail. Võtsin pulga peale ja tõstsin windowsiga arvutisse, avasin notepadiga icon_smile.gif Kribu-krabu vahelt loeb natuke mõne kirja sisu ka välja...Mis selle failiga peale peaksin hakkama?

Aga mis siis juhtub, kui mõnes teises arvutis mitte ei impordi seda faili Outlooki, vaid hoopis avad (Open) selle Outlooki all.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
one123
HV vaatleja

sõnum 28.10.2012 22:52:03 vasta tsitaadiga

Ma nüüd ei saa aru, seal vist sees need kirjad, mis pärast kustutamist tulnud. Macis näitab et database fail, aga windowsis laiend üldse puudub ja kui proovin outlookiga avada ütleb et pole outlooki fail. Proovisin ilma laiendita ja ka ise pandus .pst laiendiga. Suht lootusetu olukord tundub..icon_sad.gif

Nüüd olen jõudnud teadmiseni, et otse outlookist kustutatud failid ei kustu jäädavalt ära ja need leiab üles, aga need mis hotist on küll üsna jäädavalt kadunud..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  outlookist kustunud mailide taastamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.