mul oli remont algselt, a tegin ta puhtalt killeriks, k22rpikksilmad v6tsin ka 2ra n2gemisulatus kannatas natuke aga mitte midagi katastroofilist, m2ngustiili natuke muutma. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Nüüd huvitab, millised oskused valida meeskonnale? Kas on mõni hea soovitus?
mina tegin ka nii et komandörile mentor ja teistele remont. Heavyle on remont hädavajalik, kui saad oma trackid mõne sekundiga üles tagasi saad kiiresti vastase tule eest taanduda
Väiksematele artydele camo kindlasti, suurematele BIA ja siis erinevad asjad, nt kiirem pööramine, tuluke , snap shot (jah see töötab ka ilma turrenita arty'l). võib ka camo panna aga pole eriti tolku sest camo väärtus väga väike.
Krediiti: 542 178 (umbes 3 "nolamise" päeva KV-1' ga)
Milline variant?
1) Osta uuesti USA TD T49 mis on eliit 11 060 xp' ga ja sealt edasiliikuda juttude järgi super tankile M18, mis vajab 27 350 xp (ütlen veel, et T49 eriti ei istu).
2) Osta tagasi NSVL TD SU-85, millel on veel parim toru arendamata ja omab 750 xp ja seal edasi siis SU-100...
3) Teha veel u nädala tööd ja osta xp' ga IS ära ja siis veel koguda natuke raha, siis oleksin lõpuks IS omanik (raha kogumine oleneb ka sellest, kas müün KV-1S maha või mitte)?
Ei suuda otsustada milline variant parim. Arvan siiski, et kolmas?
Pikk jutt, sitt jutt _________________ TeaMeTzu
Like a bird?
Your past video game purchases on Amazon.com entitle you an invitation code to join World of Tanks, complete with bonuses. Your invitation code is good for 1000 in-game gold and 3 Day Premium Account status. You must be a new player to receive these benefits and simply need to input the code when you create your World of Tanks account. The invitation code can be used only once, during the account creation process.
Krediiti: 542 178 (umbes 3 "nolamise" päeva KV-1' ga)
Milline variant?
1) Osta uuesti USA TD T49 mis on eliit 11 060 xp' ga ja sealt edasiliikuda juttude järgi super tankile M18, mis vajab 27 350 xp (ütlen veel, et T49 eriti ei istu).
2) Osta tagasi NSVL TD SU-85, millel on veel parim toru arendamata ja omab 750 xp ja seal edasi siis SU-100...
3) Teha veel u nädala tööd ja osta xp' ga IS ära ja siis veel koguda natuke raha, siis oleksin lõpuks IS omanik (raha kogumine oleneb ka sellest, kas müün KV-1S maha või mitte)?
Ei suuda otsustada milline variant parim. Arvan siiski, et kolmas?
Pikk jutt, sitt jutt
1) T49 oli üpris lõbus tank, aga M18 on küll mu lemmik. Väga kiire + üpris hea relv + pöörlev turret. Kui saad temaga mängu käppa, siis võid ikka väga korralikult vastastele kahju teha.
2) Endale SU-85 väga ei meeldi, hetkel töötan ka SU-100 suunas, kuid 85mm kahur jääb veidi lahjaks ning muud asjad ei korva seda minu arust.
3) Isiklikult olen KV-liini fänn, ei saanud kunagi IS'iga sinapeale. Eks ta on pigem selline paksu armoriga medium kui et tõeline heavy-tank.
Kumb oleks mõistlik otsus kas KV-1S või T-150 ? No ei oska nagu valida....
Mina läksin T-150 teed. Ausalt öeldes oli KV-1 nii hea tank, et mängisin jutti sellega lahti KV-2 ning ka KV-1S. Ostsin need mõlemad ära ka ja mängisin paar päeva. Ning siis sai soetatud ka T-150 ning peale seda rohkem enam KV-1S ega KV-2 näha ei soovinud.
Tegelikult kõik sõltub mängustiilist.
Minu mängustiil on pigem "rinnaga peale", "murrame läbi".
Ning selle jaoks on T-150 parim valik. Küll vähe aeglasem, aga selle eest armorit on piisavalt, eriti kui oma tieri tanke kohata vastas. KV-1S on hea relvastusega, aga minu meelest on tal armoriks paras kartong. Saad paar nätakat pihta ja ongi tagasi garaazhi minek
T-150ga sai väga mitmeski mängus Steelwall medal välja teenitud.
Nii et, kordan, kõik sõltub siiski sellest, millist mängustiili ise harrastad.
Tänud krist2an vastamast.
Kas Is on ka oma järgus hea kahuriga masin? Mõtlen, et see suhteliselt sarnase toruga magu KV-1S? _________________ TeaMeTzu
Like a bird?
Tänud krist2an vastamast.
Kas Is on ka oma järgus hea kahuriga masin? Mõtlen, et see suhteliselt sarnase toruga magu KV-1S?
aga sealt saad edasi liikuda ühe kõige ebameeldivama tanki peale kellega silmitsi seista, IS-3. Selle pärast lähen ise ka KV1-S lliini pidi edasi
jagage õpetusi kas IS-3 tornist on üldse mingi nurga all võimalik läbi lasta?
Is-3 kere esisoomus on suht lihtsalt läbisttav ~200 pene relvadega, siis eestvaates torni peal olevad vaateavad on samamoodi paber aga neid lase ainult kere pihta lasu puudumisel või väga ligidalt. Üldiselt ei ole ta midagi nii ohtlik kui ei ole just pädeva tankisti kätes. Pantriga võtan neid üsna julgelt peale, aga seda tänu oluliselt paremale mobiilsusele. 122 laskekiirus on paras nõrk koht kui just nendega nurgatagant välja ja sinna tagasi mänge ei mängi kus enda kõrgem laskekiirus efektiivselt ära nullitakse ning tema kõrgem damage per shot talle eelise annab.
Edit: väike illustratsioon kah
Spoiler
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
päris hea samas m18 ja t25/2 ei lase juba läbi alumise plaadi läbi, niiet madalamatele tieridele on is3 ikka üks rist ja viletsus
kv-5 sama lugu, m18 tiirutasin ümber ja ainus koht, kus dami sain teha oli R2D2, tagant/küljelt oli koguaeg puhas 0, nii AP kui HE-ga
KV-5 küljed ikka kõvasti paksemad kui Is-3 omad ja 90mm HE on jah nõrk selle jaoks. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.