Etz, mul on tuttaval tehtud automaadile juurde "aretis" mis ette lükates pidurdab ja tagasi tõmmates gaasi annab. võtas-uxu, kas su rehvid on laiemad kui tehas ette näeb? ma panin kevadel 195 asemele 205 laiuse ja tagumised on sarnased. ma muidugi riiet välja ei lasknud aga muster oli juba aimatav. lisaks tahtis tagumine ots vänderdada kui natuke pikiroobast oli ja sellesse vett oli sattunud.
Võib olla veidi laiem ja veidi kitsam. Peaasi, et ratta läbimõõt oleks enam-vähem sama (erinevust tehase omaga võib olla kuni 3%) ning koopasse või supportisse ei käi. Ehk siis, sul võib olla all orikas 205/55 R 16, siis sobivusel võivad ka olla näiteks 215/50 (215/45) või siis ka 225/45 (225/40). Ülerõhk on igatahes sees olnud sellise kulumise puhul. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Krt, kui topivad seda soola teedele, siis ajagu see tekkiv S*tt kh sealt teelt minema.
Töö autoga tõmbas maanteekiirusel seal sopas 5-da käiguga kh rattad ringi.
Samas täna läksin enda autoga maale, suvekad all. 50-ga sõites oli juba tegemist et seal sopas teel püsida.
Kuid mingil kinnisõidetud lumel sai vabalt sõita.
ega erilist vahet ei ole seal pasa sees, kas suverehvid või naelad, samamoodi liugled suht tyhja. see sitt tuleb lihtsalt laiaks sõita või sahaga tee äärde lykata, muud moodi sellest ei pääse
eile mõtlesin, et kutsun naise järgi, aga emhist vaatasin, et ilm kisub metsa. otsustasin töölt lihtsalt varem ära tulla bussiga
tapa poolt enne kadrinat, eeldan ca 5 min varem sattus auto sopa sisse, keeras taguotsa ette ja auto lõpetas vastassuunas kraavis(360 kraadi tegi ära ja mahakandmisele) _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Esimesel puhul ei suunata lumesodi kergelt rehvi alt minema, teisel puhul aga tehakse seda.
ok, väike vahe on
ärge nüüd tähti närima hakake, nats kiiremini sõidad ja siis pole nendest suunajates ka abi _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tavaliselt lihtsalt on tegevuskohaks statoil,kus kabanossi ja kuuma kohvi saatel muljetatakse,kes rohkem trahviraha on teeninud jne
(Seal lähedal oli 3 ekipaaži veel,kes mind veidi varem peatasid,kontrollisid ja puhkuma panid)
viimati muutis mario20031 28.10.2012 03:06:14, muudetud 1 kord
ei hakka hetkel sõda pidama, panen lilla täpi _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 28.10.2012 03:09:06, muudetud 1 kord
Videost piisavalt näha,et saada aru et tegemist politseiga,kes kuskil x kohas lihtsalt kogunemist korraldab. Isiklikule solvangule ei viitsi reageerida.
Videost piisavalt näha,et saada aru et tegemist politseiga,kes kuskil x kohas lihtsalt kogunemist korraldab. Isiklikule solvangule ei viitsi reageerida.
sealt polnud halligi näha
kui lasta 3 korda, siis ehk näeb paremat tagatuld menti auto, aga kamoon, seda peab otsima _________________ This message was sent from space using stargate
mida sa sonid 0.02 lõpp ja 0.03 algus,lükka 1080p ja ilusti eristatav kelle ja millega tegemist. Sorry,ma ei jõudnud varem reageerida,et ülesvõtet teha :/
hull asi küll nüüd...statoili kohta, siis ilmselgelt politsei on vist sinu arvates selline superinimene kes 12 tunnise vahetuse jooksul ei peagi üldse sööma midagi...
sinu ja su sõprade isiklik vimm politsei vastu on juba lihtsalt halenaljakas..
seega mõttetu teema mida arutada... _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
mario20031, oled koos nendega käinud muljetamas või kuidas sa sellist infot tead?
Äkki ta on salament?
Salap*de siis tema enda jutu järgi juba ju _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ei tea jah mis sadomasot politsei temaga teinud on, et niimodi vaja käituda. Ma olen isegi provotseerimise (patrull sõitis eravärvides autoga sabas ja ma otsustasin pidurituld näidata veidi ) eest vaid hoiatuse saanud ja paluti numbrimärk puhtaks nühkida... ühekorra on isegi valmiskirjutatud protokoll autos puruks rebitud ja turvalist teekonda soovitud. Politsei on meil igati tasemel. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Iseenesest on hea küsimus, miks 7 ekipaazi korraga peavad kohvi jooma ja kabanossi sööma. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
eestis on vaid 7 patrulli _________________ This message was sent from space using stargate
noh rakveres on 3 autot juba vähemalt , ylejäänud eesti peale veel 4 ? _________________ This message was sent from space using stargate
mitte nii karm kui maario elukoht
siis kui vend oli obamal kylas, võeti patrullid idast ära, lihtsalt 24h mune sygada jaoskonnas polnud mõtet _________________ This message was sent from space using stargate
võtas-uxu, sa oled ka selline pereisa kes pere peal üritab kuskil miskit tõestada? Küllalt näinud neid kahjuks negatiivses toonis liikluses. Või mingi keskea kriis käsil hoopis? Nii kulunud rehvid olid minu tutvusringkonnas viimati all, siis kui ma 19-20 olin.
rehvidele viimase "lihvi" andsin viimase 2 nädalaga ja üksi sõites.
Kultuurist: Hommikul oli rekka taas kraavis paar km enne värskat.
Mõtlesin, et teen tagasi tulles pilti aga rsk oli vahepeal juba välja sikutatud _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mingid taunid ikka veel sõidavad ratastega mööda jääkonarusi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Täna olid kahtlased ummikud hommikul, nagu oleks lumesadu toimunud _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ma ajasin vanasti keskkooli ajal maanteel kooli sõites... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
jah, iga päev sõitsin 30 km jalgrattaga kooli _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
aa, et istusid emme kõrval autos, kõlgutasid jalgu ja ajasid pardliga oma piimaudemeid maha? _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Mul hakkasid load kehtima alles peale keska lõpetamist. See on see kuue aastaselt esimesse klassi minek. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood.
Kuidas piibe mnt v6i tln-tartu mt l2bitavus suverehvidega praegu on?
Kindlasti mine Trt-Tln maantee kaudu, kui tõesti vaja suverehvidega sõita. Isa sõitis ja kuuldavasti jäi tee peale. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Mul hakkasid load kehtima alles peale keska lõpetamist. See on see kuue aastaselt esimesse klassi minek.
mul 11 klassi kevadveerandil aprillis _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.