|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
SurfData
HV Guru

|
23.10.2012 14:08:19
|
|
|
Tuleb jah müüki retail upgrade ca 60€ hinnaga. Ehk kui on varasemast ajast olemas karbiversioon XP, VISTA, WIN 7, siis saab 60€ eest endale osta upgrade win 8 peale
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.10.2012 14:15:05
|
|
|
| SurfData kirjutas: |
Tuleb jah müüki retail upgrade ca 60€ hinnaga. Ehk kui on varasemast ajast olemas karbiversioon XP, VISTA, WIN 7, siis saab 60€ eest endale osta upgrade win 8 peale  |
kindlasti loll kysimus minu poolt, aga kui ma upgrade ära teen, kas siis enam win7 karbikoodi kasutada ei saa?
ja kui ma tahaks aasta hiljem win8 uuesti peale panna, kas ma pean siis ennem 7 peale panema ja siis uppima?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.10.2012 15:37:48
|
|
|
Kui MS juba Windowsi juures nii palju asju muudab, siis peaks muutma ka väljalaskegraafikut ja strateegiat. RTM on mingi pool aastat valmis ja piltlikult seisab riiulil, kuni tavainimene seda alles osta saab. Kõik see aeg on kaotatud raha ja ostud mis oleksid võinud selle aja jooksul toimuda. Selline asjaajamine on oma aja ära elanud. RTM peaks kättesaadav olema 14 päeva pärast lõpliku buildi kompileerimist - ja seda kõigile
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
23.10.2012 23:15:10
|
|
|
Umm, installisin Win 8 eraldi partitsioonile ja enam ei anna Win 7 bootida. Kuidas parandada? Ei tule mingit "Choose an operating system" ega midagi...
Edit: Visual BCD Editor ajas asja korda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
24.10.2012 08:31:23
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
Kui MS juba Windowsi juures nii palju asju muudab, siis peaks muutma ka väljalaskegraafikut ja strateegiat. RTM on mingi pool aastat valmis ja piltlikult seisab riiulil, kuni tavainimene seda alles osta saab. Kõik see aeg on kaotatud raha ja ostud mis oleksid võinud selle aja jooksul toimuda. Selline asjaajamine on oma aja ära elanud. RTM peaks kättesaadav olema 14 päeva pärast lõpliku buildi kompileerimist - ja seda kõigile  |
Põhimõtteliselt olidki kõigile. Igaüks võib MSDN subscriptioni osta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
24.10.2012 08:49:17
|
|
|
Kui MS juba Windowsi juures nii palju asju muudab, siis peaks muutma ka väljalaskegraafikut ja strateegiat. RTM on mingi pool aastat valmis ja piltlikult seisab riiulil, kuni tavainimene seda alles osta saab. Kõik see aeg on kaotatud raha ja ostud mis oleksid võinud selle aja jooksul toimuda. Selline asjaajamine on oma aja ära elanud. RTM peaks kättesaadav olema 14 päeva pärast lõpliku buildi kompileerimist - ja seda kõigile  |
Miks? MS strateegia oli samaaegselt turule tulla Surface tabletiga, et rõhutada uue OSi uut suunda. Samuti on poodi rakendusi vaja, mistõttu arendajad selle varem kätte said.
RTM on muide valmis alla kolme kuu, mitte pool aastat.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
24.10.2012 11:51:22
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Tuleb jah müüki retail upgrade ca 60€ hinnaga. Ehk kui on varasemast ajast olemas karbiversioon XP, VISTA, WIN 7, siis saab 60€ eest endale osta upgrade win 8 peale  |
kindlasti loll kysimus minu poolt, aga kui ma upgrade ära teen, kas siis enam win7 karbikoodi kasutada ei saa?
ja kui ma tahaks aasta hiljem win8 uuesti peale panna, kas ma pean siis ennem 7 peale panema ja siis uppima?  |
karb jääb karbiks. Lihtsalt seekord on mõistlikuma hinnaga upgrade võimalus neile kes on ostnud varasema karbitoote. Upgradel EI PEA vana versioon all olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
24.10.2012 12:03:13
|
|
|
Eesti Microsoftist sain infot, et Win 8 PRO upgrade (allalaetav versioon) hakkab kampaaniaperioodil euroopas maksma 29,99€ http://www.microsoftstore.com/store/mseea/en_IE/pdp/productID.256400400
eelduseks on, et on olemas varasemalt mingi XP, Vista või 7 litsents.
| tsitaat: |
Antud toodet saab soetada ka juriidiline isik. Kogus on piiratud nii kodukasutaja kui ka ärikliendi puhul viiele litsentsile kliendi kohta.
|
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
24.10.2012 12:05:57
|
|
|
| Sellisel juhul peaks ühe Dell süleri Vista lisentsiga, mis vedeleb ikka 8 peale upitama.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
24.10.2012 12:30:56
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
ja kui ma tahaks aasta hiljem win8 uuesti peale panna, kas ma pean siis ennem 7 peale panema ja siis uppima?  |
karb jääb karbiks. Lihtsalt seekord on mõistlikuma hinnaga upgrade võimalus neile kes on ostnud varasema karbitoote. Upgradel EI PEA vana versioon all olema. |
oi kurjam, sellel upgradel isegi peab:
To install Windows 8 Pro, customers must be running Windows XP SP3, Windows Vista or Windows 7.
varasematel pole seda nõutud olnud
| ivar80 kirjutas: |
Eesti Microsoftist sain infot, et Win 8 PRO upgrade (allalaetav versioon) hakkab kampaaniaperioodil euroopas maksma 29,99€ http://www.microsoftstore.com/store/mseea/en_IE/pdp/productID.256400400
eelduseks on, et on olemas varasemalt mingi XP, Vista või 7 litsents.
Antud toodet saab soetada ka juriidiline isik. Kogus on piiratud nii kodukasutaja kui ka ärikliendi puhul viiele litsentsile kliendi kohta.
|
|
see ongi see karbiversiooni upgrade. Vähemalt nii mulle öeldi mõned päevad tagasi, kuid täpsustav info pidi veel tulema hiljem:
RE: Win 8 upgrade 59.99€
Tean et tingimused sellised FPP toode,seda UPG –> Win 8 PRO
Ja kindel periood,mil saab seda teha ja
Tarkvarad siis XP,Vista ja Win 7
WIN 7 PRO UPG pealt ei ole kampaaniat ainult FPP täispakettilt
Aga täpsustan seda veel ja annan teada
|
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
24.10.2012 12:41:33
|
|
|
Asi on ikka täiega keeruliseks aetud.
Mis vahet on siis tavalisel OEI'l ja GGK OEI'l? See Get Genuine Kit oli ju varem mõeldud ilma litsentsita arvutitele, kuna lõpptarbija ei saanud niisama lihtsalt OEM litsentsi osta. Nüüd on aga see tavaline OEI aka System Builder Version aka OEM ju kõigile saadaval. Milleks veel eraldi GGK?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
24.10.2012 12:43:31
|
|
|
| Krt, kui see 29,99€ pakkumine peaks tõesti käima ainult karbitoodete kohta siis oleks ju klienditeenindus seda mulle öelnud. Samuti pole seda seal microsofti poes kuskil kirjas. Kui see karbilugu nüüd tõsi peaks olema, siis on mul küsimus, et kas veel keerulisemaks ei annaks neil äkki oma litsentsijura ajada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Waldof
HV vaatleja
|
24.10.2012 12:55:17
|
|
|
29.99 hind on upgrade hind mis ei mahu upg tingimuste sisse. Näiteks sa ostsid arvuti enne 2 juunit ja tahad uuendad w8 pro peale.
59.99 maksab w8 fpp.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
24.10.2012 12:56:09
|
|
|
| ivar80 kirjutas: |
| Krt, kui see 29,99€ pakkumine peaks tõesti käima ainult karbitoodete kohta siis oleks ju klienditeenindus seda mulle öelnud. Samuti pole seda seal microsofti poes kuskil kirjas. Kui see karbilugu nüüd tõsi peaks olema, siis on mul küsimus, et kas veel keerulisemaks ei annaks neil äkki oma litsentsijura ajada? |
krt seda teab. Eks kui müüki tuleb on selgem, kuid eelmine nädal käisin just MS-i koolitusel ja seal ma esmakordselt sellest 59.99€ pakkumisest kuulsingi (14.99€ pakkumisest olid paljud juba väga ammu teadlikud). Seal küsisin ka spetsiaalselt, et millele see kehtib ja öeldi, et AINULT FPP ehk karbitoodetele.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.10.2012 13:14:38
|
|
|
| Traf kirjutas: |
Miks? MS strateegia oli samaaegselt turule tulla Surface tabletiga, et rõhutada uue OSi uut suunda. Samuti on poodi rakendusi vaja, mistõttu arendajad selle varem kätte said.
RTM on muide valmis alla kolme kuu, mitte pool aastat. |
See oli nii juba Vistaga. Siis polnud mingeid surface tablette ega metro rakenduste poode. Karpide vorpimine ei pea algama sellest päevast, kui lõplik build valmis saab. Selles mõttes on isegi 3 kuud arusaamatu viivitus poodijõudmiseks.
Jah MSDN subscriptioni võib ka varem osta, aga tavainimene ei teagi sellest võimalusest ja poes uuel arvutil pole seda uut windowsi ikkagi ju.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
24.10.2012 13:24:02
|
|
|
Ei saa mitte muffigi aru nendest hindadest ja upgradidest
Eks peab tõesti ootama kuni tuleb müüki ja kui siis normull hinnaga mõni pakkumine on millega saab XP pealt üle minna, siis teen ära. Kuskil peaks vana XP plaat vedelema
Praegu Win8 Release Preview ja käib küll.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
24.10.2012 13:33:24
|
|
|
Seda ainult karbitootelt uuendamise juttu mina küll ei usu. Muidugi kahtlane, et sellist juttu MS koolitusel räägiti. Samas aga tegi theverge.com hiljuti eksperimendi ja tuli välja, et USA MS poodide töötajad ei osanud vahet teha ja ajasid valdavalt udujuttu Windows 8 ja Windows RT erinevuste kirjaldamisel
Siin Amazoni lingil on hea ülevaade, millised Win8 ostmise võimalused olemas on:
link
Aga meite maa hinnakirjades olev OEI ja OEI GGK erinevus on küll müstika
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
24.10.2012 13:34:20
|
|
|
| pinTero kirjutas: |
Asi on ikka täiega keeruliseks aetud.
|
Serverite ja CALide litsentseerimisega võrreldes on see nii lihtne ja ilus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
24.10.2012 13:36:44
|
|
|
| pinTero kirjutas: |
| Seda ainult karbitootelt uuendamise juttu mina küll ei usu. Muidugi kahtlane, et sellist juttu MS koolitusel räägiti. Samas aga tegi theverge.com hiljuti eksperimendi ja tuli välja, et USA MS poodide töötajad ei osanud vahet teha ja ajasid valdavalt udujuttu Windows 8 ja Windows RT erinevuste kirjaldamisel :cry: |
Töötajaid ju alles koolitatakse. Windows 8 veel reaalselt müügis ei ole.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
24.10.2012 17:53:35
|
|
|
| kellelgi see app store ka töötab? Mitte ühtegi asja ei saa alla laadida. Netist leitud tulemüüri keelamised ja sünkimised ei aita midagi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
24.10.2012 22:40:40
|
|
|
Imelik, aga mulle tundub, et Windows 8 Pro all mul arvuti jõudlus vähenenud.
Praegu jookseb 46" 1080p teleka peal 15Gb suurune mkv, ning teise 32" 720p teleka peal jookseb desktop kus lihtsalt msn ja nett lahti ja ikka film aegajalt annab läägi.
Eelnevalt oli peal Windows 8 Preview mis veel aasta alguses tuli mille panin Windows 7 peale upgradena. Siis loomulikult olid mõned asjad mis ei tahtnud korralikult töötada, aga asi oli programmides. Nüüd aga puhtalt peale pandud Win8 Pro ja pidevalt mingid probleemid mitme asja jooksutamisega. Enda arust kõik driverid/codecid installitud mis praegu meelde tulnud, aga pole aidanud. Nt Preview peal sai rahulikult jooksutada kasvõi BF3 High settingute peal + teise ekraani peal mõnda BluRay filmi plaadilt maha mängida. Eile aga proovisin mängida MoH: Warfighterit fullscreenis 1080p peal, ning esimese loadimise ajal viskas kohe DirectX out of memory errori, mis ei ole normaalne (arvuti mul profiilis). Kas nüüd asi mängus või arvutis pole selgeks teinud, pole aega olnud muud mängida.
Aknas ta veel lasi kuidagi mängida (kuigi imelik, et aknas ta jooksutas seda koguaeg silma järgi umbes 1/4 ekraani peal, ükskõik mis reso ma mängus ka ei pannud, ma ei tea jällegi kas mängu viga või siis arvuti driverites vms, aga netis pole leidnud kumbagi asja kohta teisi virisejaid niiet kaldun arvama et asi arvutis), kuid ka siis ei suutnud arvuti enam maha mängida isegi ühe gigast mkv faili teisel ekraanil ilma et see läägiks nii hullult, et pole isegi võimalik vaadata.
Erinevaid windowse palju kordi installinud, niiet eks enamvähem juba meeles mida alati tuleks installida, et arvuti korralikult töötaks, aga Windows 8 puhul nagu oleks midagi puudu ja ei saa päris aru mis Eks siis vajab avastamist veel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
25.10.2012 06:11:28
|
|
|
Mul oli enne mingi jama, et kui ühel ekraanil oli fullscreen mäng ja teisel ekraanil tahtsid mingit filmi vaadata, siis fil jooksis umbes 1 fps-ga. Mingi eelmisel nädalal tulnud update parandas asja ära ja enam ei pea vaatama slideshowd
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Puma
Kreisi kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
26.10.2012 03:46:01
|
|
|
| Mis peaks mind motiveerima windows 7 pealt windows 8 peale minema?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
26.10.2012 04:33:25
|
|
|
| inc kirjutas: |
| Mis peaks mind motiveerima windows 7 pealt windows 8 peale minema? |
Suurem number.
MIda suurem seda ...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Aivvah
HV vaatleja

|
26.10.2012 05:02:46
|
|
|
| inc kirjutas: |
| Mis peaks mind motiveerima windows 7 pealt windows 8 peale minema? |
Võib-olla hakkab Win 8 meeldima Ma ei usu, et Win 8 päris ajab. Tehakse hetkel vidinaid Win 8-le. Start menüü on tagasi. Sisselogimisel laeb otse töölauale. Igasuguseid huvitavaid vidinaid on tulekul.
Proovida võib.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
26.10.2012 05:39:03
|
|
|
| ehk siis win 8 parim osa on see, et seda saab muuta win 7 sarnasemaks? Mõttetu release.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
26.10.2012 08:29:51
|
|
|
Deem, loen siin ülevaateid/kommentaare ja oleks isu uus asi ära küll proovida... aga ma pole ennast veenda suutnud, et hiire/klaveri kombo töötab uues keskonnas samahästi kui puutetundliku liidesega. Seda põhjusel, et kui juba uuendada tahaks ka mingil määral Metro't kasutada. Kui lihtsalt tava-desktoppi kasutada 24/7 siis vist väga suurt muutust ei näe...On keegi downgreidinud ka 8 pealt 7 peale, kui valutu see protsess on, kui vaja peaks minema?
Teoreetiliselt peaks ju saama mingi suva tableti rakendada juhtpuldi/touchpadina?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
26.10.2012 08:30:47
|
|
|
| Ei tea miks iga uue Windowsiga tuleb seda virinat, et miks, miks ja miks ja mõttetu ? Siis ka virisete kui mõni uuem videokaart, protsessor vms uus välja tuleb ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
26.10.2012 08:33:53
|
|
|
| Forgotten kirjutas: |
| Ei tea miks iga uue Windowsiga tuleb seda virinat, et miks, miks ja miks ja mõttetu ? Siis ka virisete kui mõni uuem videokaart, protsessor vms uus välja tuleb ? |
Sest inimestele meeldib viriseda ja kritiseerida, eriti siinmail.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
26.10.2012 08:36:47
|
|
|
| Ei tea miks iga uue Windowsiga tuleb seda virinat, et miks, miks ja miks ja mõttetu ? Siis ka virisete kui mõni uuem videokaart, protsessor vms uus välja tuleb ? |
uus riistvara tuleb kiirem ja/või odavam, mida win8 paremaks tegi?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
26.10.2012 08:46:10
|
|
|
Näiteks mulle kui mitme monitori kasutajale, jäi silma netist saadavalt infolt, et seekord on väga korralik mitmikdisplei tugi lõpuks sees.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
26.10.2012 08:46:37
|
|
|
| Pane Win8 prooviks virtuaalmasinasse
|
|
| tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
26.10.2012 08:49:01
|
|
|
Max Powers, õige mõte, millegipärast jäi selline variant kuskile käärudesse kaduma
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
26.10.2012 09:00:04
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| Näiteks mulle kui mitme monitori kasutajale, jäi silma netist saadavalt infolt, et seekord on väga korralik mitmikdisplei tugi lõpuks sees. |
On tõesti, olen juba mitu kuud kasutanud ja väga hea on. Mulle tundub mugavam, aga nagu vanasõna ütleb: "Haters gonna hate"
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
26.10.2012 09:01:12
|
|
|
| Hazar kirjutas: |
uus riistvara tuleb kiirem ja/või odavam, mida win8 paremaks tegi? |
Win8 oskab seda uuemat riistvara paremini kasutada. Näiteks SSD tugi on Win8'l parem kui eellasel jne.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
26.10.2012 09:04:23
|
|
|
Windows 8 tundub mulle kiirem olevat, kui 7. Mitte röögatult, aga kiirem sellegipoolest.
Windows 8-l on oluliselt parem ümber tehtud printeri süsteem.
Windows 8-l on Task Manager väga kasulikuks tehtud ja olulised asjad ühte kohta tõstetud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
26.10.2012 09:43:02
|
|
|
Üks loll küsimus aga kui arvutis on pira windows 7 kas siis ei saa seda ver. peale paigaldada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
26.10.2012 09:50:43
|
|
|
pois11, aga proovi ära, vaata mis juhtub
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
26.10.2012 09:54:20
|
|
|
| renhoelder kirjutas: |
pois11, aga proovi ära, vaata mis juhtub  |
Mul on tegelikult selline pull lugu, et läpakal on win 7 home kleepekas ära kulunud ja hiljuti tegin formati. Kleeps on olemas aga pean pira windowsi kasutama. Selle 30€ eest võiks muidu osta küll. Võibolla saabki aga niisama katsetada ei viitsi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
26.10.2012 10:02:52
|
|
|
Mul on tunne, et inimesed arvavad, et windows 8 koosnebki ainult "Metro" UI-st.
_________________ |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
26.10.2012 10:03:48
|
|
|
Upgrade Assistant töötab ka kellelgi? Mul ütleb, et Windows 8 pole selles regioonis saadaval.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
26.10.2012 10:09:31
|
|
|
Pole üldse paha hind tegelt. Kui aega leian ning XP plaadi kapist üles otsin ja ära installin, siis isegi võiks ostan.
Ainult ma ei saa aru, kas hiljem arvutit vahetades saan sinna kohe Windows8 installida või ei? Siis võiks eraldi kuskile kettale praegu panna XP, ära upgradida ja siis juba selle koodiga ära aktiveerida juba praegu oleva Windows8 proovika.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
26.10.2012 10:09:46
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
| renhoelder kirjutas: |
pois11, aga proovi ära, vaata mis juhtub  |
Mul on tegelikult selline pull lugu, et läpakal on win 7 home kleepekas ära kulunud ja hiljuti tegin formati. Kleeps on olemas aga pean pira windowsi kasutama. Selle 30€ eest võiks muidu osta küll. Võibolla saabki aga niisama katsetada ei viitsi. |
Hmm...huvitav olukord. Saada äkki Microsoftile kiri ja küsi? Kas upgreidimisel kontrollitakse kasutatava masina key'd (legitiimsust) või on võimalik too ise sisestada eraldi or whatnot...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|