Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  League of legends märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 110, 111, 112  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Minu meelest on LoLi kogukond...
Sõbralik. Viisakas. Andekas!
5%
 5%  [ 8 ]
Keskmine. Ei erine teistest kogukondadest.
37%
 37%  [ 56 ]
Mürgine.
57%
 57%  [ 85 ]
hääli kokku : 149

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 24.10.2012 11:57:46 vasta tsitaadiga

smurfs everywhere icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 25.10.2012 06:54:44 vasta tsitaadiga

Selline tunne, et kägistaks ära mõne tüübi lihtsalt. icon_biggrin.gif

Igasugune mängu-isu kaob ära, kui tahaks mõne uue champiga harjutada ning ainuke asi mida chatist kuuleb on, et sa teed kõike valesti ja kohe reportitakse. Da faq. So fuking what, et ma feedin vastast, kui esimest korda elus uue champiga mängin. Tra nii ju õpitaksegi, või pean kohe kõik omama day 1, mängides samas champide vastu kellest ei tea pm. mitte midagi? Türbel küll. icon_lol.gif
Kuradi Jungler saab kohe mängu alguses ganki ning ülejäänud aeg ainult halab, et miks ma seni top lane ei pushinud, kuni teda gankiti. Mängu lõpuni ei saanud sellest üle. Jubedad inimesed. Siis ronib üksi vastaste junglisse, ma ronin järgi, saame ganki ja mina olen süüdi kuna silenci all vastaseid ei stunninud. Right.

Tekkis tahtmine see 13a nohik oma vanemate arvuti tagant ära sikutada ja peadpidi peldikupotti äsada. icon_lol.gif

Jubedad inimesed. Iga mäng oleks nagu elu hinnaga ja nagu ainult võitudest saaks kogemusi.

Nii... hakkas parem vist veidi.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 25.10.2012 09:15:57 vasta tsitaadiga

Üldjuhul leidub iga 10 mängu tagant selline kellele miski ei sobi.

Kui kõik tiim ei mängi tema heaoluks siis kukub sõimama ja kutsuma sind feederiks.

Aga low level mängud on jubedad....eile mängisin 3 korda- level 3 kasutajaga.

2 korda olime 3v5 ja siis mängisime kord 5 vs 3. - täiesti jube quittimis %

iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 25.10.2012 09:16:36 vasta tsitaadiga

Archangel, see on alles algus. Ranked mängud on need kõige toredama rahvaga. icon_smile.gif
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 25.10.2012 11:14:29 vasta tsitaadiga

Rankedis saad jah reporti iga asja pärast. Saad reporti selle pärast, et morganat ära ei bänninud või siis selle pärast, et sa ei pickinud kõige tugevamt ad/ap carryt mängus jne icon_biggrin.gif Hetkel on muidugi eriti tumedad ajad ka sest väikestel lastel on vaheaeg ja sellist idioodi karja nagu praegustes mängudes on ei ole ikka väga ammu näinud.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 25.10.2012 11:52:16 vasta tsitaadiga

Kui keegi natuke paremat seltskonda tahab siis võiks sõprade või kasvõi foorumirahvaga mängida icon_razz.gif Ma oleks näiteks huvitatud HV rahvaga LOL-i mängimisest (või vähemalt nendega kes West-is on)
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
lambivana
HV kasutaja
lambivana

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2012 12:46:31 vasta tsitaadiga

Kas keegi westis koos tahaks leveldada? Ise lvl 22 praegu ja peamiselt mängin 3v3.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 25.10.2012 15:38:36 vasta tsitaadiga

AllanK20 kirjutas:
Üldjuhul leidub iga 10 mängu tagant selline kellele miski ei sobi.

Kui kõik tiim ei mängi tema heaoluks siis kukub sõimama ja kutsuma sind feederiks.

Aga low level mängud on jubedad....eile mängisin 3 korda- level 3 kasutajaga.

2 korda olime 3v5 ja siis mängisime kord 5 vs 3. - täiesti jube quittimis %

Pigem on nii, et iga 10 mängu järel tuleb selline mäng, kus sellist inimest just pole tiimis.

AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 25.10.2012 17:07:26 vasta tsitaadiga

well 30 levelil on harva sedasi....aga just low's on hullumaja
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 25.10.2012 20:11:46 vasta tsitaadiga

AllanK20 kirjutas:

Ja kõik on smurfid enamuses, ajukas. Põrkasin täna ühe eestlasega ka kokku, jälle smurf. icon_biggrin.gif

Krt mind sellistesse mängutesse üldse topitakse. Ma alles lvl 10, pole flashigi veel - ülejäänud tiim kõik lvl 15-16, kõigil ca. 6-7x rohkem võite ja ma kujutan ette, et 10x mänge tehtud. Mis lootust saabki mul olla mingit head panust tiimi anda. Olen lihtsalt feedimiseks seal. icon_biggrin.gif
Vastaste tiim ka mingi pre-made. Sweet. Aga noh, vähemalt seekord ei ole nii hull ragemine iga asja üle. Kõik said parajalt tiimis lutti. icon_razz.gif

Saan aru jah, et eks võitude kaotuste suhte järgi kuidagi see varjatud ELO töötab, aga tundub küll, et veidi logisev süsteem, kui mina, kes olen kokku mänginud mingi 15 mängu millest võitnud mingi 10 satub tiimi nendega, kes mitu levelit kõrgemal ja 10x suuremate mängude/võitude arvuga. Isegi kui meie võitude kaotuste suhe on sama siis ilmselgelt on neil kogemusi kõvasti rohkem ning mängu-oskused samuti.

Levelda või bottide vastu end üles rahus... icon_lol.gif
tagasi üles
a22t
HV veteran
a22t

sõnum 26.10.2012 12:38:59 vasta tsitaadiga

Mis ei tapa teeb tugevaks. Tugevamad vastased arendavad sind ennast kiiremini. Ise alustasin ka nii, et sai lvl30 vendade vastu mängitud kõvasti. Botid on champide ja erinevate buildide proovimiseks.
Enda mängukaaslased hetkel ka enamuses lvl30 (mänginud enamus algusest peale). Ma hetkel lvl23, vahepeal oli 5 kuune mängupaus, nüüd umbes 3 nädalat mänginud jälle.
Keegi koos mängida tahab siis "Vastik Vend" on nick.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 26.10.2012 12:46:22 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
AllanK20 kirjutas:

Ja kõik on smurfid enamuses, ajukas. Põrkasin täna ühe eestlasega ka kokku, jälle smurf. icon_biggrin.gif

Krt mind sellistesse mängutesse üldse topitakse. Ma alles lvl 10, pole flashigi veel - ülejäänud tiim kõik lvl 15-16, kõigil ca. 6-7x rohkem võite ja ma kujutan ette, et 10x mänge tehtud. Mis lootust saabki mul olla mingit head panust tiimi anda. Olen lihtsalt feedimiseks seal. icon_biggrin.gif
Vastaste tiim ka mingi pre-made. Sweet. Aga noh, vähemalt seekord ei ole nii hull ragemine iga asja üle. Kõik said parajalt tiimis lutti. icon_razz.gif

Saan aru jah, et eks võitude kaotuste suhte järgi kuidagi see varjatud ELO töötab, aga tundub küll, et veidi logisev süsteem, kui mina, kes olen kokku mänginud mingi 15 mängu millest võitnud mingi 10 satub tiimi nendega, kes mitu levelit kõrgemal ja 10x suuremate mängude/võitude arvuga. Isegi kui meie võitude kaotuste suhe on sama siis ilmselgelt on neil kogemusi kõvasti rohkem ning mängu-oskused samuti.

Levelda või bottide vastu end üles rahus... icon_lol.gif

Bottide vastu ei tasu mängida, vaid tõesti, AINULT champide proovimiseks (buildide proovimiseks ka ei mängiks bottidega).
Nii on endal kergem ennast arendada lihtsalt.

Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.10.2012 13:43:44 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=mOz4uDKs2dM&feature=youtu.be

uus champion tundub op.
hea ründaja
hea põgeneja
hea cc
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 26.10.2012 13:47:04 vasta tsitaadiga

Timberg, nad kõik tunduvad. Aga siis tulevad välja käkid nagu Syndra ja KhaZix.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.10.2012 13:56:19 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Timberg, nad kõik tunduvad. Aga siis tulevad välja käkid nagu Syndra ja KhaZix.

Mõni tundub ikka rohkem kui teine thumbs_up.gif
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 26.10.2012 14:08:34 vasta tsitaadiga

Tehaksegi OP, et kõik ostaks ja pärast nerfitakse.
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 26.10.2012 21:15:57 vasta tsitaadiga

Kuidas te muidu oma mänge plaanite. Kas võtate üks-kaks champi kellega end eksperdiks teha või katsetate pidevalt uusi champe uutes positsioonides?

Kuidagi jube kahe otsaga asi. Ilmselgelt on parem, kui ma mängin champiga, keda oskan korralikult mängida. Samas ei ole alati garanteeritud, et selle champi jaoks ka sobiv lane või üldse kohta tiimis on. Mängida võid hästi, aga ega ikka 1vs2 top lane Aniviaga väga ei roni. icon_biggrin.gif - Proovin siin erinevaid champe erinevate positsioonide jaoks ning kohati on küll tunne, et see kasu mida ma lõikan tiimi sobimisest õiges kohas on kokkuvõttes ikka nullitud, sest ei oska champi niivõrd hästi mängida, et oma rolliga toime tulla. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.10.2012 21:51:06 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Kuidas te muidu oma mänge plaanite. Kas võtate üks-kaks champi kellega end eksperdiks teha või katsetate pidevalt uusi champe uutes positsioonides?

Kui sa tahad "hea" mängija olla, siis peaksid oskama mitmet championi väga hästi (juhuks kui lockitakse/ keegi teine valib, et oleks alternatiive).

Lisaks peaks kõigi teiste tegelaste oskusi teadma, et aimata, mida nendelt vastastena oodata.

Kui ise loli rohkem mängisin, siis pmst olid oma lemmikud, kes muutusid aega-ajalt (vastavalt tujule, tegelaste täielikule ümerkujundamisele) ning nii kui uus tegelane tuli, mängisim temaga vähemalt korra, mõistmaks, kuiads tal oskused töötavad (kui ohtlik ta on, mida tema puhul vältida jne).

Uue mängija puhul tundub see lolis kindlasti ulmeline, sest tegelasi on nii palju ja kogukond on tõsiselt puuga pähe saanud (ebaviisakas). Samas kui võtta seda möla, mida mängus kuuled, kui huumorit ja rahulikult, oma tempos mängida, saad aru, mida kõik tegelased teevad ja kui hakkad ranked mänge tegema (leiad head partnerid), hakkad ka lammutama.

Minu soovitus on, et kui ranked tuleb, siis tuleb, aga sellele keskendu. Püüa lihtsalt mängu nautida toredate inimesteg koos, kes ei mölise. Mängi oma sõpradega või leia Eesti loli mängijate seast inimesed, kes ei ole sotsiaalse puudega.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 26.10.2012 22:06:53 vasta tsitaadiga

Ma enamus ajast keskendusin ühele champile (õppisin ta küllalt hästi selgeks) ja kui teistel sai kõrini, et ma toda jälle kasutan, otsisin uue. Nii olen päris mitmed champid selgeks õppinud. Viimasel ajal on olnud zyra periood.

Aga nüüd viimased 2 nädalat olen erinevaid katsetanud ka. Muidu olin mid-laner, aga nüüd ezreali või tristanaga ad carry või shyvana jungle, kui tuleb isu kedagi teist midi lasta icon_biggrin.gif

Tänu sellisele mängimisele on rankedis mõned korrad mind jumalaks tembeldatud. Aga jah, eloga ei saa kiita. ~25 mängu 28-st kaotusest on tiimikaaslaste lakkamatu virisemise jms saatel kaotatud ja 3 mängu, kus ma võin puhtalt ennast süüdistada.

Edit: Aa jah, enamus soloQ mängud mul.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.10.2012 01:12:45 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Kui sa tahad "hea" mängija olla, siis peaksid oskama mitmet championi väga hästi (juhuks kui lockitakse/ keegi teine valib, et oleks alternatiive).

Lisaks peaks kõigi teiste tegelaste oskusi teadma, et aimata, mida nendelt vastastena oodata.

See on jah kohale jõudnud. Vaatasin ka kogu selle World Championships mängud ära ja jälgisin proffide mänge. Eks sellest on enda oskused ulme-kaugel, aga mõned põhitõed sai sügavamale taotud. Ward everything, have map control, have goals at all times.

Aga just see championite hulk ongi, mis hetkel tagasi hoiab. Esiteks pole mul vahendeidki, et kõiki mängida. (Free champione siiski piiratud arv ja mõni ei pruugi free rotationisse jumal teab, kui kaua tulla) Ning eks isegi kui oleks, siis läheks ulme-kaua aega, et neid kõiki läbi mängida sellises mahus, et kasu ka oleks.
Vähemalt üks custom mäng, et veidi harjuda. Siis paar tavalist, et teiste vastu mängida vbl ning siis vast kinnistub piisavalt. Aga kogu see aeg istud pm. kehvas olukorras, kus arvatavasti tiimile väga palju kasu ei ole ning loe ainult rage vms. icon_biggrin.gif

Krt, töötan nädalas 65-70h, lisaks veel trenn +10h. Arvutimängude mängimiseks jääb häbiväärselt vähe aega. icon_biggrin.gif

Timberg kirjutas:
Kui ise loli rohkem mängisin, siis pmst olid oma lemmikud, kes muutusid aega-ajalt (vastavalt tujule, tegelaste täielikule ümerkujundamisele) ning nii kui uus tegelane tuli, mängisim temaga vähemalt korra, mõistmaks, kuiads tal oskused töötavad (kui ohtlik ta on, mida tema puhul vältida jne).

Uue mängija puhul tundub see lolis kindlasti ulmeline, sest tegelasi on nii palju ja kogukond on tõsiselt puuga pähe saanud (ebaviisakas). Samas kui võtta seda möla, mida mängus kuuled, kui huumorit ja rahulikult, oma tempos mängida, saad aru, mida kõik tegelased teevad ja kui hakkad ranked mänge tegema (leiad head partnerid), hakkad ka lammutama.

Minu soovitus on, et kui ranked tuleb, siis tuleb, aga sellele keskendu. Püüa lihtsalt mängu nautida toredate inimesteg koos, kes ei mölise. Mängi oma sõpradega või leia Eesti loli mängijate seast inimesed, kes ei ole sotsiaalse puudega.

Tundub jah, et peaks mõned sõbrad leidma kellega pre-made mänge teha. Muidu suvalistega on ikka kelbas küll kohati. Alles hiljuti mängisin Jax'ga, tehti gank, panin ajama. Meie jungler liigub minu poole ja ma eeldan, et counter-gank kuna mul elud suht täis ja keegi vastastest feeditud pole ning jungler meil hea. Seega ma panin võssa ootama.
Jungler ainult korraks näitas nägu ja pani siis ajama ning mind hakiti korralikult ära. Tuli välja, et ta lihtsalt käis end pakkumas, et ma temani hüppaks ja plehku paneks. Aga proovi seda keset actionit chati kirjutada vms. icon_biggrin.gif - Muidugi ragis ta selle peale järgmised 20 minti ja palus kõigil kogu aeg mind reportida... ajukas. icon_lol.gif

Muidugi eks see minu pikk töö-aeg ning see, et ma enamasti vaba öösel/hommikul, piirab teiste kohalikega mängimist.

Aga tänud. Eks ma jätka üritamist, kui piisavalt kaua peaga vastu seina taguda siis krt peab see sein ikka lõpuks katki minema. icon_lol.gif icon_rolleyes.gif

Edit:

Spoiler Spoiler Spoiler

Nii pikka mängu polegi varem vist teinud. Võtsin oma lemmik-championi - Anivia, aga mid oli juba võetud. Davaiks, support Anivia botis, käib kah. Saime kuidagi vastaste Vayne ja Kata maha. Killidega olime pidevalt ees, aga nende carry'd olid late-game ikka täielik mind-fuk. Tiim oli meil kah muidugi suht noob. Roamisid lõpuks ükshaaval ise ringi. Ma ainukesena ostsin warde kogu aeg 5 kaupa. icon_biggrin.gif - Ütlesin küll, et ostke ja ostke, ei kottinud kedagi. Pimesi vastaste junglisse. icon_biggrin.gif
Kui neil lõpuks kõik inhibitorid maas olid siis läks ikka mingi 5-10min aega. Need lõid Baroni maha ja tegid meist hakkliha aga defendisime ära ning siis lõpuks saime baasi maha.

Tahaks teisi champe ka mängida aga krt Aniviaga on mul vist mingi 15:1 varsti juba. Kuidagi vähe motiveeriv on mingi champ võtta mida ma ei oska ning siis rämedalt kelladesse saada. icon_lol.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 27.10.2012 01:14:18 vasta tsitaadiga

2 ja pool tundi? täitsa jõhker. kohati mängides, kui mõnikord harva on tulnud nii pikk mitmikmängu matš ette, siis ei teagi... kas nutta või naerda.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.10.2012 01:15:06 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
2 ja pool tundi? täitsa jõhker. kohati mängides, kui mõnikord harva on tulnud nii pikk mitmikmängu matš ette, siis ei teagi... kas nutta või naerda.

Ei, ei, mitte nii pikk. 58min läks. See teine timer on see "first win of the day" oma. Ma tahaks näha mängu, mis 2h läheks. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 27.10.2012 01:27:47 vasta tsitaadiga

A jah icon_smile.gif pole ammu mänginud. INTerface meelest lännu. Endal rekord vist migni poolteist tundi. Ütleme, et see pole midyagi, mida igatseda icon_razz.gif Tulemus ikka üks või teine icon_razz.gif Ei ole tingimata lõbusam kui mõni 3+ või 40 min mäng. Eriti magusad on need üksikud alla 20 min mängud.
tagasi üles
WindWalks
HV vaatleja
WindWalks

sõnum 27.10.2012 17:45:45 vasta tsitaadiga

westnickname:windwalks

addige kui mõnikord koos viitsite EU westis mängida.
Paljud muidu ranked game teevad ka?

Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2012 14:57:03 vasta tsitaadiga

Uus ämblik on õudselt OP junglis.

Rahvas, kelle mänguoskus piirdub Dariuse ultimate litsumisega muidugi ulub kui underpowered ämpu on.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  League of legends mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 110, 111, 112  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.