See mingi origini kamm hetkel.
Ea foorumis ka juba karjutakse ja origini twitteris 15min tagasi öeldi, et tegelevad probleemiga.
@OriginStatus - saab infot
tsitaat:
Origin Status @OriginStatus
Switched servers. Most users should be able to access Online Mode once again, but we're still working on the Friends List.
türbel, mul oli sama jama, hakkasin just div3's mängima ja jäi kuskile vaheekraanile pidama ja loadima... laadis ilgelt kaua ja muffigi ei muutunud, panin mängu jõuga kinni ja nüüd raibe syncib ilgelt kaua 5% peal. duuga on sellega??
Probleem on selles, et arvuti näeb vaid üht pulti, Fifa ise võlub selle teise kuskilt välja.
võta kogu puldi driverid device manageri alt ära(uninstall)
ja siis ühenda pult uuesti lihtsalt ja las installib uuesti drivud
Töötas, aitäh!
Proovisin ise ka seda enne teha, aga kuna sealt menüüst tuleb kahel asjal driver ära kustutada(ressiiver ka vist?) ja teist ei taibanud kustutada enne, siis ei hakanud tööle.
Nüüd töötab jälle nagu kellavärk.
Aga huvitav, miks ta nii jamama hakkas siis järsku.
Minu esimene Gold Premium pakk ja kolmest mängijast ükski ei kõlvanud kuhugi. Kaks seda eriti head kuld contracti mängijatele ja üks treenerile muidugi päris hea, aga siiski.
gold packidest saabki harva midagi, neid pead pmst igal võimalusel ostma kui tahad midagi head vahepeal saada.
Tiimi kokkupanekuks kasuta ikka auction house'i, sest pakkidest õige formatsiooni ja rahvuse/liigaga mängijat saada on väga raske.
Mul tiim enam-vähem koos üsna soodsa hinnaga- tegin Zeniti/Venemaa ühistiimi (Heh, hiljutine reis sinna maale ja kohalikul mängul käimine avaldas vist muljet) ja tuli keskmine skill kuskil 78-79 ja hetkel chemistry 96. Puudu on veel Bruno Alves ja Criscito ning siis hakkan Eto'o jaoks koguma
Pakke ostan pigem selleks, et äkki joppab ja saab mõne hea venna, kes siis hiljem rahaks teha
Lisage mind ka Originis eku55 , Teeme mängu. Ise olen ostnud umbes 20 gold premium packi ja pole midagi eriti saanud, parimad olid ehk Shürlle(10k) ,Sergio busquets(85 rated aga ainult 5-6k maksab) ja david luiz.
Mängin PC-l
Mul tiim enam-vähem koos üsna soodsa hinnaga- tegin Zeniti/Venemaa ühistiimi (Heh, hiljutine reis sinna maale ja kohalikul mängul käimine avaldas vist muljet) ja tuli keskmine skill kuskil 78-79 ja hetkel chemistry 96. Puudu on veel Bruno Alves ja Criscito ning siis hakkan Eto'o jaoks koguma
Pakke ostan pigem selleks, et äkki joppab ja saab mõne hea venna, kes siis hiljem rahaks teha
See nende mõte on jah, aga siis ei ole vaja siia iga paki kohta kirjutada, et ei saanud midagi head
Midagi kallist saad, siis võid siin uhkustada.
Vastuseks eelmisele postitusele - ise olen saanud Alexandre Pato, müüsin 40k eest maha ja ostsin endale 100 chemistry kuld tiimi, mängib normilt.
Praegu olen online DIV1-s ning vastased on rasked.
Huvitav on see, et div1 tiitli eest saab vähem coinse kui div2 tiitli eest.
Huvitav on see, et div1 tiitli eest saab vähem coinse kui div2 tiitli eest.
coine saad vähem, kuid võidu korral saad lisaks premium gold packi
offlines sama lugu, et div2 saab 7k coine, kuid div1's saab 5k coine ja premium gold packi _________________ ☠
Praegu juhtus siis selline imeasi, et online seasonis tuli vastu pmst full chelsea, va ründes balotelli ja Torres ning keskpoolikus oli vahetunud Hernandez.
Arvasin, et saan ca 8-0 tala, aga läksin 6. minutil juhtima ning 10.minutil oli seis 2:0.
Poolaeg lõppes 4:1 ning lõppkokkuvõttes jäi seis 4:2.
mikrist oli kuulda kuidas kutt rages seal pärast teist väravat
see näitab, et võib ikka ulme tiimi kokku panna, aga kui mängida ei oska, siis ei ole sellest sittagi kasu.
Praegu juhtus siis selline imeasi, et online seasonis tuli vastu pmst full chelsea, va ründes balotelli ja Torres ning keskpoolikus oli vahetunud Hernandez.
Arvasin, et saan ca 8-0 tala, aga läksin 6. minutil juhtima ning 10.minutil oli seis 2:0.
Poolaeg lõppes 4:1 ning lõppkokkuvõttes jäi seis 4:2.
mikrist oli kuulda kuidas kutt rages seal pärast teist väravat
see näitab, et võib ikka ulme tiimi kokku panna, aga kui mängida ei oska, siis ei ole sellest sittagi kasu.
selle meeskonna vastu sain ma ise rage quiti, rohkem ma seda fifat ei ava niipea
lihtsalt ei osanud mängida tolle vastu
võtsin endale rahustava truck simulatori asemele - ei pea niipea uut pulti ostma
fifas tegelen vaid aktiivse trademisegaja teenin odavate ostude ja kallite müükidega suurt raha _________________ ☠
Mai tea kas kellelgi teisel ka FUT´s selline teema, et mehed tõmbad igas mängus jooksu pealt lambi hetkel lihaseid ja liigeseid ära, koguaeg peab ostma neid leg healing teemasid. Kas saab midagi teha selleks, et vältida neid vigastusi?
Mai tea kas kellelgi teisel ka FUT´s selline teema, et mehed tõmbad igas mängus jooksu pealt lambi hetkel lihaseid ja liigeseid ära, koguaeg peab ostma neid leg healing teemasid. Kas saab midagi teha selleks, et vältida neid vigastusi?
osta omale physio staffi vms - nood aitavad sul meeskonnal vormis olla, täpselt nagu muud fitness trainerid ja goalkeeper coachid jne
Lol, ma online divaris oma itaalie serie B bronziga üldjuhul olen ära teinud kuldadele, tuleb lihtsalt osata mängida.
Kui chemistry põhjas, siis ongi vahe meeste söödutäpsuses, kiiruses ja tugevuses. Löögid ka muidugi.
Siiski, kui ei lähe hammas hamba vastu taguma, teed ikka ära, kui sitem mängija
Ise hakkan ka kuldmeeskonda kokku panema, aga bronze'iga olen head ristsed saanud. Hetkel 42 võitu, mõned viigid ja 3 kaotust.
Raske õppustel, kerge lahingus
Tra, kuidas on võimalik üldse midagi saavutada, kui Div3-es tuleb mingi rating 83, chm 99 tiim vastu
Tuimalt mingid 1:5 kaotused tulevad.
Ei saa aru, kuidas on võimalik selline raha kokku saada, et sellist tiimi ehitada...ma virelen oma rtng 77 tiimiga, sest pole raha, et osta mingit 20k eest ühte mängijat.
Tra, kuidas on võimalik üldse midagi saavutada, kui Div3-es tuleb mingi rating 83, chm 99 tiim vastu
Tuimalt mingid 1:5 kaotused tulevad.
Ei saa aru, kuidas on võimalik selline raha kokku saada, et sellist tiimi ehitada...ma virelen oma rtng 77 tiimiga, sest pole raha, et osta mingit 20k eest ühte mängijat.
mul lev 80 chem 100 team ja pole veel mehe eest üle 3k maksnud
üks kallis mees on meeskonnas, kelle gold packiga sain, ülejäänud on mingi odava raha eest tradetud
1k eest saab kohati ikka jubekõvad mehed, lihtsalt mängijate hulgas ebapopulaarsed - liiga vms ei ole pop
endal hetkel müügis mees Inler napolist
lev 81, CM ja avg price 500 _________________ ☠
formationit tuleb jälgida, isegi kui samade lontrustega jätkata, siis otsiks sama mehe õige formationiga
lisaks on sul treener mingi suvaline kuldne lohh
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.