Üks on Euro 5 ja teine Euro 6 nii palju seal vahet on
Ja see Physics mod on ikka eriti räige jura ju, kabiin õõtsub ikka liiga palju isegi reaalelus ei ole nii ja pluss mul pidevalt 2 rattapeal sõit _________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸
Ja see Physics mod on ikka eriti räige jura ju, kabiin õõtsub ikka liiga palju isegi reaalelus ei ole nii ja pluss mul pidevalt 2 rattapeal sõit
Kurve võttes õõtsub üsna reaalselt isegi, ainult, et lamavaid takistusi ületades kipub jah rohkem õõtsuma. Pead tuure vähemaks võtma, siis on vähem ka kaskadöörimist
Ja see Physics mod on ikka eriti räige jura ju, kabiin õõtsub ikka liiga palju isegi reaalelus ei ole nii ja pluss mul pidevalt 2 rattapeal sõit
Kurve võttes õõtsub üsna reaalselt isegi, ainult, et lamavaid takistusi ületades kipub jah rohkem õõtsuma. Pead tuure vähemaks võtma, siis on vähem ka kaskadöörimist
Psyhic mod'ga mul just õõtsub vähem kui ennem. Vastupidine efekt tekkis kohapealt ära minnes, kui enne lihtsalt läks, siis nüüd ikka kergitab ja manuaalkastiga on ikka käiguvahetus silmadega tuntav.
Aga eile õhtu võtsin ühe inglise otsa ette, vedasin merekonteinerit ning kiirus lendas nigu nalja 130-ni. Tuli üks väike vallatu kurvikene paremale, aga kurvi kalle oli väliskurvi suunas (enne kurvi oli kerge tõus ja siis kohe kurvis langus) ja hoplaaa mis juhtus - haagis koos konteineriga kaldus kenasti vasakule, parempoolsed rattad kergelt teelt lahti ja küliti ma olingi
rainisk, mõned kuud tagasi soojendasin mune r seerias Tartu-Tallinn-Pärnu , õõtsub ikka küll. Ja võiks ütelda, et seda õõtsumist on siin simus isegi vähe..Kahjuks on ta muidugi valesti simuleeritud, oleks vaid istme vedrustus ka simuleeritud siis oi-oi Ilma selle physics mod'ta on see simu üsna ''motionless'' imo. Aga praegugi tundub, et see vedrustuse pool tundub üsna jäik/ebarealistlik. Külili olen käinud ainult korra - ei tasu 90 peal lappama hakata. _________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni.
aga kuidas on seletatav see, et tööline tühjalt tagasi tuleb? Igas linnas on nagu 4+ käru mida vedada
Tööline tahab alati garaazi tagasi tulla, et kodu pere juurde magama minna.
jah, sest kui tellid päriselus läti veofirma vahendusel belgiast kaupa, siis tagasisõit on 1 öö pikem, sest lätlane tahab kodus magamas käia. ehk vastab reaalsusele
võtsin esimeseks masinaks 116k eest renault, mingi üle 400hp
teised saanid olid kõik 300 ringis
võtsin ka sisuliselt kohe alguses 100k+400k laenu ja ei ole mingi kunst laenumakseid tagasi maksta
kas kuskil oli mingi valik raskusastmete kohta või? _________________ ☠
võtsin ka sisuliselt kohe alguses 100k+400k laenu ja ei ole mingi kunst laenumakseid tagasi maksta
kas kuskil oli mingi valik raskusastmete kohta või?
äkki valisid need boonused vms paremini? Ma võtsid esimesed 3tk ohtlikele jäätmetele
Ärge unustage siis, et kui leiate tõlkevigu või mingi glitch/bugi, siis saatke mulle läbi PS-i või postitage siia. Bugi/Glitchi korral oleks vaja asukohta võimalikult täpselt.
Karlip, Pole otseselt kontrollinud, kui alati, kui ma punase foori alt gaasiga läbi lähen, siis trahvi ei saa. Ehk kui sa pidurdad või võtad näpu gaasilt maha (W) ning siis punase alt läbi lähed, siis tuleb trahv kaela.
Karlip, Pole otseselt kontrollinud, kui alati, kui ma punase foori alt gaasiga läbi lähen, siis trahvi ei saa. Ehk kui sa pidurdad või võtad näpu gaasilt maha (W) ning siis punase alt läbi lähed, siis tuleb trahv kaela.
Mis versioon teil mängust on? Kõige uuem ehk patch 1.1.1?
kas kuskil oli mingi valik raskusastmete kohta või?
äkki valisid need boonused vms paremini? Ma võtsid esimesed 3tk ohtlikele jäätmetele
võtsin 2tk high value cargo ja siis 2tk neid ohtlikke veoseid
lisaks on mul üks jorss teise samasuguse renault magnumiga _________________ ☠
Huvitav, kas ETS 2-le mingi Gold Edition vms lisaosa ka tuleb?
Kes veel ETS 2-te pole endale muretsenud ja tahab mingit kerget ülevaadet saada mängust,
siis minu kanalil on eestikeelne video olemas.
Mis versioon teil mängust on? Kõige uuem ehk patch 1.1.1?
Ärge unustage siis, et kui leiate tõlkevigu või mingi glitch/bugi, siis saatke mulle läbi PS-i või postitage siia. Bugi/Glitchi korral oleks vaja asukohta võimalikult täpselt.
Ei ütleks, et just tõlkeviga, võib-olla rohkem selline norimine, aga seadete all on kaugeleulatuvad tuled. Tänapäeval vist kasutatakse igalpool siiski lihtsamalt kaugtuled.
Keegi konsoolipoest on seda mängu tellinud??
Sooviksin sõbrale sünnaks osta.
Olen lugenud, et viimasel ajal palju kammajaad selle konsoolipoega, vahepeal mõtlesin isegi sealt ära tellida Ets, aga ei julgenud riskida, hea ka, sain odavamalt ära aetud selle ostu
Ei ütleks, et just tõlkeviga, võib-olla rohkem selline norimine, aga seadete all on kaugeleulatuvad tuled. Tänapäeval vist kasutatakse igalpool siiski lihtsamalt kaugtuled.
XeriWin, Mul sama jama, kui suure hooga kuhugi sisse põrutan. Kabiin hakkab edasi-tagasi käima. Aga egas neid suuri pauke ka tihti ette tule ning ikkagi kõige tähtsam selle modi juures see, et piirang on maha võetud.
lauriklade, Siin HV-s Konsoolipoe teemas on palju negatiivset tagasisidet, eriti nüüd hiljuti tulnud. Tellitav kaup venib oi-oi kui pikaks, ei vastata meilidele ega kõnedele jne.
Neid suuri pauke tuli mul nagu oavarrest tänu selle modi tekitatavale pidurdusmaale.
Tänu sellele umbes 70000€ rekka parandamisele ja trahvidele kulunud.
Edit:
ModernCo kirjutas:
E: Vaatan, et härral juba 6x4 combo juba lahti sõidetud
Jah, kohe level 20 saamas ja juba vaikselt kopp ees sellest mängust.
Neid suuri pauke tuli mul nagu oavarrest tänu selle modi tekitatavale pidurdusmaale.
Tänu sellele umbes 70000€ rekka parandamisele ja trahvidele kulunud.
Edit:
ModernCo kirjutas:
E: Vaatan, et härral juba 6x4 combo juba lahti sõidetud
Jah, kohe level 20 saamas ja juba vaikselt kopp ees sellest mängust.
Palju sul suurim ühekordne remondiarve on olnud? Sain 45k remondiarve kui Saksa autobahnil tegin laupkokkupõrke teise rekkaga 92kmh pealt
Eks nüüd mõni minut tagasi see suur arve tuligi. Üritasin selle modiga Viinist Pariisi jõuda.
See küll õnnestus, kuid rekka ei teinud sinna jõudes just parimat häält (umbes 30% oli katki) ja selle parandamine
plekkis mingisugune 60000€.
Ja see autodega treiler polnud ka just parimas korras, 15%-line vigastus, selle arvelt läks kohaletoomise tasult maha
5000€. Ülejäänud kulus aga trahvidele.
Kuidas see juhtus? Kui mängu pole modifitseeritud siis oleks hea kui ütleksid, kuidas, kus jne.
Olin treila juba ära andnud frankfurtis, firmasse tradeaux. Siis lihtsalt tagurdasin, ja treila tasapisi läks/sisenes ehitisse, peal on physics mod, võtan maha ja proovin kas siis ka läheb.
rauno09, tuled tõmbavad arvuti suht kooma jah. Tegin endal väikest testi, kui panin gabariidid+lähituled+ohutuled põlema, siis fps langes kuni 15 (ühikut) ! Võta graafika seadetest linnuke eest ära "Liikluse esituled" ja "Sekundaarsed tuled", siis ei mõjuta tulede kasutamine üldse. Kõige rohkem 1 fps kukub, kui tuled põlema paned
Head uudised ka
we expect to be able to officially announce another truck manufacturer brand for ETS2 in a few days
See et kui sõita vastassuunas saad trahvi, kuid sõites vastassuunas aga ääres siis trahvi ei saa Vähemalt mul õnnestus hulk maad tagasi sõita , kui teeotsast mööda panin. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.