Siin pane join clan ja kirjuta avaldusse midagi head endast
kas EES4 toimuvad miskid eventid ka? ja kas sealt annab hiljem edasi liikuda kõrgema klanni poole? kui huvi peaks tekkima näiteks
Üldiselt ei. Juhid pole sama entusiastlikud nagu on mängijad. Näiteks mingite companyte asi on mängijate enda orgunnis kinni ja vahel seda tehakse. Klanni juhid ise küll orgunninud pole, kui mina olen asja jälginud.
Kui öeldakse, millal CW teeme, siis üldiselt vastatakse, et enne T10 pole sinna mõtet ronida = mis on ka õige. Reaalsuses muidugi "Jõulude ajal/kevadel teeme esimesed CW jutud" jäävadki juttudeks, tegelikult on EES4 põhimõtteliselt EES1 ja EES2 farmimiseks, kes silma peal hoiavad eestlasest mängijatel, kes T10 lõpuks ulatuvad. Siis ilmselt tõstetakse nad EES1 v EES2 klanni, sest sealt ikka kukub inimesi ära. Seega plaan, et EES4 saab koduseks ja oma semudega sealt Clan Warsis osaled on üpris õhuke.
Seega tavaline mängijate farmimissüsteem, kui nüüd ausalt välja öelda. Ise olen seal, et toredat eestlaste juttu kuulata, et igav poleks ja nii tühi ei tunduks Kindlasti leiab ka Platoonikaaslasi, kes tahab, et seega suur pluss.
Vaielge vastu, ei ütle et nii on, aga minu nägemus.
kas EES4 toimuvad miskid eventid ka? ja kas sealt annab hiljem edasi liikuda kõrgema klanni poole? kui huvi peaks tekkima näiteks
Üldiselt ei. Juhid pole sama entusiastlikud nagu on mängijad. Näiteks mingite companyte asi on mängijate enda orgunnis kinni ja vahel seda tehakse. Klanni juhid ise küll orgunninud pole, kui mina olen asja jälginud.
Kui öeldakse, millal CW teeme, siis üldiselt vastatakse, et enne T10 pole sinna mõtet ronida = mis on ka õige. Reaalsuses muidugi "Jõulude ajal/kevadel teeme esimesed CW jutud" jäävadki juttudeks, tegelikult on EES4 põhimõtteliselt EES1 ja EES2 farmimiseks, kes silma peal hoiavad eestlasest mängijatel, kes T10 lõpuks ulatuvad. Siis ilmselt tõstetakse nad EES1 v EES2 klanni, sest sealt ikka kukub inimesi ära. Seega plaan, et EES4 saab koduseks ja oma semudega sealt Clan Warsis osaled on üpris õhuke.
Seega tavaline mängijate farmimissüsteem, kui nüüd ausalt välja öelda. Ise olen seal, et toredat eestlaste juttu kuulata, et igav poleks ja nii tühi ei tunduks Kindlasti leiab ka Platoonikaaslasi, kes tahab, et seega suur pluss.
saatsin taotluse ära, kui platooni jaoks juba inimesi leiab on suur võit seegi, sest nagu sa väga hästi ütlesid tundub mulle ka mäng mõnikord nagu tühi, tore vahepeal eesti keelset teksti ka lugeda
EES4s ei saagi midagi organiseerida kuna seal pole lihtsalt piisavalt kõrge tieriga mängijaid. EES4 ongi mõeldud platoonideks ja leveldamiseks. Mis mõte on kuue T6-8 tankiga CW minna ja seal lihtsalt ülesõidetud saada?
Kes CW tahab teha, sellel peab olema püsivust ja innukust tankid korralikult selgeks õppida, endale miinimum 1x T10 teha ja siis võite EES3-EES1 oma avaldused saata.
EES1 on kõrgemad nõudmised ja sinna suure tõenäosusega värsket 1xT10 mängijat ei võetagi. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
CW koha pealt vaidleks vastu. EES3 tegi kunagi aktiivselt väikestele tieridele CW'sid, lihtsalt et saaksid harjutada meeskonnatööd ja sellist. Ausalt öeldes läks neil vahest päris hästi isegi, no maa lappi kätte ei saanud, kuna väikesed tierid, kuid lahinguid võitsid;)
CW koha pealt vaidleks vastu. EES3 tegi kunagi aktiivselt väikestele tieridele CW'sid, lihtsalt et saaksid harjutada meeskonnatööd ja sellist. Ausalt öeldes läks neil vahest päris hästi isegi, no maa lappi kätte ei saanud, kuna väikesed tierid, kuid lahinguid võitsid;)
Kompaniid ja klanni lahinguid ei aja segi? Kompaniid saad sa teha 4-6-8-10 tieridele eraldi, klanni lahingud on kõik ikkagi ~13xTier10 + 2xTier8 arty only.
Eeldades, et lahingusse minnakse võitma, mitte kaotama.
kuna see klanni teema minu jaoks uus, siis kas taotlusele vastatakse ingames või wot interneti lehe peal? Kui üldse vastatakse muidugi
Mingi hetk kui sisse lähed (ig) siis peaksid nägema näiteks enda nime järel klänni tag'i. Ilmselt paari päeva jooksul saad sisse, kui saad. Kui ei, siis vastust vist ei saagi.
Kompaniid ja klanni lahinguid ei aja segi? Kompaniid saad sa teha 4-6-8-10 tieridele eraldi, klanni lahingud on kõik ikkagi ~13xTier10 + 2xTier8 arty only.
Ma arvan et tean mis räägin. Me teeme siiamaani väikestele CW'sid. Vahet pole kas on võit või kaotus. Loeb kogemus. Ma räägin, et nad tegid oma tier8-10 tankidega ka tier10 tankidele tuule alla;). Sellised tegelased meil klannis!!
Ei, ta ei aja midagi segamini. Vanasti, kui veel ei olnud rauda piisavalt sai ikka cw mindud tier 8~9 tankidega, harjutamise mõttes. Kui me ühte kaart piisavalt harjutanud olime siis hakkasid ka võidud vastaste täis raua vastu tulema. Siis hakkas tulema meile endale ka tier 10 tanke juurde ja aina paremaks läks asi.
Kui klannis ei ole tier 10 tanke, siis see ei ole minumeelest mitte mingi takistus, et harjutada cw lahingutes. Pigem on asi ikka klanni juhtides kinni...
Samuti ei ole mõtet teha nii, et aetakse 15 matsi kokku minnakse cw lahingusse saadakse haledalt peksa ja keegi ei õpi sellest. Kui minna cw siis peab kindlalt olema ikka hea juht kes teab kuidas cw asi käib ja ülejäänud meeskond PEAB juhti kuulama. Muidu ei ole asjal mõtet.
Ja siis isegi kui saadakse haledalt 15-0 pähe siis on hea kui läbi arutatakse mis kus valesti läks ja mis järgmine kord uuesti ja paremini teha. Siis järgmine kord saadakse juba võib-olla 15-2 pähe ja nii see asi aina paremaks läheb. Lõpuks hakkavad tulema võidud. Ja siis on inimestel motivatsiooni ja tehakse t10 tankid.
Aga kui klanni ei kasuta mumblet või TS3'me või mis iganes programmi, et suhelda omavahel cw ajal, siis pole mõtet üldse üritama hakatagi. Niipalju kui ma kuulnud olen siis ees4 ei kasuta mumblet...
kui markeri vahetad ära norm vastu, et näeks hp-d ja tanki, siis mitte midagi
üldsegi on markeri default suht tobe, randomis pole selle nimega midagi peale hakata, aga samas tahaks ikka teada palju teisel elusid on või mis tank vastu vaatab. Selle jaoks alti vajutama hakata on lihtsalt tobe, alti võib vajutada nendel harvadel juhtudel, kui nime vaja teada saada
Nalja teete või? Fredi soomus on relva kõrvalt väga lihtsalt läbistatav. 1 vs. 1 tegin Löwega talle nelja lasuga ära
Mine joo edasi. Löwe on premium (tier on 1 võrra madalam kui olema peaks, kuigi kompensatsiooniks on teda nerfitud osaliselt) ja haige penniga loom (234). Sa katsu mõnelt Tier VIII mediumilt sellist penni leida.
elusees ei peaks löwet tier 9'ks.Tal on küll hea pene ja täpsus aga mobiilsus praktiliselt null.Armorist rääkides siis seda ka pole olla,kõik penevad iga nurga all.Ainult turret bouncib päris hästi aga osavam mängija teab,et löwe turreti "põsed" on plekist.
Nalja teete või? Fredi soomus on relva kõrvalt väga lihtsalt läbistatav. 1 vs. 1 tegin Löwega talle nelja lasuga ära
Mine joo edasi. Löwe on premium (tier on 1 võrra madalam kui olema peaks, kuigi kompensatsiooniks on teda nerfitud osaliselt) ja haige penniga loom (234). Sa katsu mõnelt Tier VIII mediumilt sellist penni leida.
elusees ei peaks löwet tier 9'ks.Tal on küll hea pene ja täpsus aga mobiilsus praktiliselt null.Armorist rääkides siis seda ka pole olla,kõik penevad iga nurga all.Ainult turret bouncib päris hästi aga osavam mängija teab,et löwe turreti "põsed" on plekist.
Kui seisate mõlemaga nii fedja kui ka lõviga nagu suurtükid siis küll omatakse teid aga tiba vaja liigutada mitte lasta vaenlasel kriitilisi punkte sihtida.Muidugi ideaalis on kui mõlemal on saatja ehk katja aga seda saab harva kui ainult platoonis siis mõlemad mõjuvad vastasele hävitavalt.Need tankid pole mõeldud ründe tankideks saage aru ometi.Kui mängida ei mõista
siis pole vaja neid aeglaseid hävitajaid võtta _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.