Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
vipu
HV veteran

|
22.10.2012 13:17:47
|
|
|
Kui 8 tuli, oli mul jagtiger juba olemas. Äkki siis veel varem oli teistmoodi.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazyxman
HV kasutaja
|
22.10.2012 14:25:32
|
|
|
Kui hakkasin kunagi ammu mängima siis alustasin saksa td'st, jõudsin ferdini välja, enam jagpantrigia küll mängida ei viitsi.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZuluXE
Kreisi kasutaja

|
22.10.2012 15:48:24
|
|
|
AC7 kirjutas: |
ZuluXE kirjutas: |
T-28 ei istu mulle kohe kuidagi. Üldse ei saa hakkama  |
On ta sul ikka elite? Enne viimast toru oligi suht kesine see minu arust... Pärast seda paras lust  |
Viimane toru ja roomikud on juba käes. Elitena tuleb XP kiiremini? Või tasuks mul XP'd pigem järgmise tanki jaoks koguda?
_________________ Vaata asukohta |
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
22.10.2012 15:51:52
|
|
|
Kui kõik vajalikud asjad on olemas, siis oledki pmst nagu elite. Mismõte on teha ära torusid mida sul näiteks pole vajagi?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
22.10.2012 16:05:33
|
|
|
kui kavas tanki alles hoida siis saab faster crew trainingu peale lükata, aga T-28 on nii õnnetu olevus, et seda pole imo mõtet.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
22.10.2012 17:06:16
|
|
|
nii madala tieri tankist ikka ei ole mõtet rääkida. maha ära müüa ja edasi liikuda.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
22.10.2012 18:22:07
|
|
|
vipu kirjutas: |
crazyxman kirjutas: |
ostsin ferdi jälle tagasi, peab ennast kokku võtma ja JT peale ära tegema, täitsa jube on üksi randomis mängida, tank pöörab nii aeglaselt, et kui keegi flankima tuleb ja appi keegi ei tule siis on suht kiiresti ots käes. Platoonis on palju turvalisem olla. |
jagpanther2 on palju parem ju, sama toru mis ferdil ja kui nurka hoiad, siis paljud ei suuda läbilasta. |
Juba teist korda teed sa Ferdit maha, ilma seda omamata. Mängisin enda viimaseid mänge Ferdiga just, siis kui see jagdpanther 2 mängu lisati ja kui aus olla, siis ei pidanud jgpanther2 eriti kardetavaks tankiks. 1vs 1 lahingus ei ole isegi mõeldav et jagdpanther2 selle võidab. Kahur on neil sama, samas Ferdist iga tier 8 heavy (mediumist rääkimata) läbi ei lase. Ja nii kiire see jagdpanther2 ei ole, et mu 128 mm'st mürsust kiiremini liiguks. Praegu type 59'ga mängides ei jäta ma kunagi võimalust kasutamata, et jagdpanther2'e tervitada läbi esisoomuse. Peaaegu alati, saab see jagdpanther enda tervituse ka kätte. Ferdi laskmine samas on suhteliselt mõttetu. Kui nüüd vaadata minu statistikat ferdiga siis see on 6% võrra kõrgem kui Sinul jagdpanther2'ga ja seda 1500 ilma premiumita mängu juures.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
22.10.2012 18:45:08
|
|
|
andrez3d kirjutas: |
ostsin ferdi jälle tagasi, peab ennast kokku võtma ja JT peale ära tegema, täitsa jube on üksi randomis mängida, tank pöörab nii aeglaselt, et kui keegi flankima tuleb ja appi keegi ei tule siis on suht kiiresti ots käes. Platoonis on palju turvalisem olla. |
jagpanther2 on palju parem ju, sama toru mis ferdil ja kui nurka hoiad, siis paljud ei suuda läbilasta. |
Juba teist korda teed sa Ferdit maha, ilma seda omamata. Mängisin enda viimaseid mänge Ferdiga just, siis kui see jagdpanther 2 mängu lisati ja kui aus olla, siis ei pidanud jgpanther2 eriti kardetavaks tankiks. 1vs 1 lahingus ei ole isegi mõeldav et jagdpanther2 selle võidab. Kahur on neil sama, samas Ferdist iga tier 8 heavy (mediumist rääkimata) läbi ei lase. Ja nii kiire see jagdpanther2 ei ole, et mu 128 mm'st mürsust kiiremini liiguks. Praegu type 59'ga mängides ei jäta ma kunagi võimalust kasutamata, et jagdpanther2'e tervitada läbi esisoomuse. Peaaegu alati, saab see jagdpanther enda tervituse ka kätte. Ferdi laskmine samas on suhteliselt mõttetu. Kui nüüd vaadata minu statistikat ferdiga siis see on 6% võrra kõrgem kui Sinul jagdpanther2'ga ja seda 1500 ilma premiumita mängu juures. |
1vs1 lahingus kellega? ferdi vs type pole ferdil üldse ju lootust.
ferdi ma omasin jagpanher2 kenasti ära, see et sul 6% parem stat on siis mis siis, mida see näitab?
ma mängin alati eesliinil, kui sa kusagil põõsas oled siis vbl tõesti jääd rohkem ellu.
üldse milleks nii solvunud olla
meeldib ferdi siis meeldib ja küll ma kunagi ta läbi mängin.
edit: aga jagpanther2 sa ise siis omanud ei olegi?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
22.10.2012 18:50:50
|
|
|
Ega muud midagi, lihtsalt see on tuntud fakt et Ferdi esisoomus on VIII tier ja alla praktiliselt läbistamatu. See teebki temast TDna kardetava vastase, sest kui toru sinu poole keerab, siis pead jooksma või flankida proovima. Ma olen ka T-43ga Ferdi ära omanud talle külje alla sõites ja ennast sinna "kinni kiiludes", aga uues füüsikaga õnnistatud WoTi versioonis see enam nii ei käi, raskem tank surub kergema minema ja Ferdi on väga raske.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
22.10.2012 18:54:31
|
|
|
Nalja teete või? Fredi soomus on relva kõrvalt väga lihtsalt läbistatav. 1 vs. 1 tegin Löwega talle nelja lasuga ära
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
22.10.2012 18:54:45
|
|
|
kui lased kasti nurkadesse, siis peaksid ka tier6 sealt kenasti läbilaskma. sama teema on ka e100ga. muidugi kui sa sinna alla ette talle lased siis sa ei lase läbi vaid lased põrkesse.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
22.10.2012 19:04:52
|
|
|
Valvejoodik kirjutas: |
Nalja teete või? Fredi soomus on relva kõrvalt väga lihtsalt läbistatav. 1 vs. 1 tegin Löwega talle nelja lasuga ära  |
Mine joo edasi. Löwe on premium (tier on 1 võrra madalam kui olema peaks, kuigi kompensatsiooniks on teda nerfitud osaliselt) ja haige penniga loom (234). Sa katsu mõnelt Tier VIII mediumilt sellist penni leida.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
22.10.2012 19:06:07
|
|
|
Tegelikult ma ei mõista seda vaidlust absoluutselt Kõik masinad on hävitatavad ja mäng on siiski õnnemäng. Keegi ei garanteeri mingit võitu kuna sul on tugevam või nõrgem masin.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
AltecV1
HV vaatleja
|
22.10.2012 19:26:37
|
|
|
Ma ostsin ke ferdi tagasi (kolmantat korda ) lausa kardan temaga mängida,sest kui sul kedagi kaasas ei ole kes sind light ja medium tankide eest kaitseb siis,ega sa kaua lahingus kesta
|
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
22.10.2012 19:33:45
|
|
|
Aga liikuge alati mõne rasketanki taga, kasutage teda kilbina ja tema saab ka teid kaitsta.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2rn
HV vaatleja
|
22.10.2012 23:11:17
|
|
|
Tegelikult ma ei mõista seda vaidlust absoluutselt Kõik masinad on hävitatavad ja mäng on siiski õnnemäng. Keegi ei garanteeri mingit võitu kuna sul on tugevam või nõrgem masin. |
Õnne on siin mängus äkki 10%. Loeb ikka oskus, ja teadmised tankide kohta(nõrgad kohad, laadimis aega ja muu selline info). Õnne on ainult siis kui sa lased vastase ammo õhku. Aga kui ikka oma masinat tunned ja oskad sellegamängida siis õnnest asi kaugel. Teine õnne peale lootmine on randomis meeskonna töö
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.10.2012 23:35:21
|
|
|
Tra, ma ei või...
Mõtlesin vahelduseks, et teeks low tier`i ja arendaks US TD liini, esimene battle kuhu saadeti, oli hunnik T29`aid mõndes IS3`med ja hunnikute viisi KV`sid...
Eks ma siis rallisin oma M8A1`ega nende vahel, kuni lõpuks ühe T29 105mm käest litaka kirja sain...
Kusjuures ma arvasin siiani, et selline ajuvaba matchmaking toimub vaid siis, kui platoonis mängida... (Tiger II`ga kruiisides Cunninghame ringi siblimas küll nähtud)
Muidugi, see 57mm, mis pardal, ei kriimusta nende värvkatetki...
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
23.10.2012 00:38:37
|
|
|
erick kirjutas: |
Valvejoodik kirjutas: |
Nalja teete või? Fredi soomus on relva kõrvalt väga lihtsalt läbistatav. 1 vs. 1 tegin Löwega talle nelja lasuga ära  |
Mine joo edasi. Löwe on premium (tier on 1 võrra madalam kui olema peaks, kuigi kompensatsiooniks on teda nerfitud osaliselt) ja haige penniga loom (234). Sa katsu mõnelt Tier VIII mediumilt sellist penni leida. |
Löwe nüüd küll mingi imeloom pole, KV-4 teeb 1-1le vabalt ära.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazyxman
HV kasutaja
|
23.10.2012 00:41:50
|
|
|
AltecV1 kirjutas: |
Ma ostsin ke ferdi tagasi (kolmantat korda ) lausa kardan temaga mängida,sest kui sul kedagi kaasas ei ole kes sind light ja medium tankide eest kaitseb siis,ega sa kaua lahingus kesta  |
Irwww ma ostsin ka juba kolmandat korda tagasi aga seekord teen jt'ni kindlalt ära -.-' aitab naljast
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
23.10.2012 09:32:31
|
|
|
Siin liigub ka ringi kindlasti EES 1-4 klanni liikmeid, kui aktiivne mängimine madalamates klannides käib? Otsin omale miskit seltskonda kellega koos ringi kimada, miinuseks on see et miski hull gamer pole st et iga õhtu ei saa tunde selle mängu alla matta
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
23.10.2012 10:31:16
|
|
|
Ravenclaw kirjutas: |
Siin liigub ka ringi kindlasti EES 1-4 klanni liikmeid, kui aktiivne mängimine madalamates klannides käib? Otsin omale miskit seltskonda kellega koos ringi kimada, miinuseks on see et miski hull gamer pole st et iga õhtu ei saa tunde selle mängu alla matta |
EES4s on päris lõbus jutuajamine ja seal liigub T4-T7 enamasti ringi ma pakun ja platoonida ikka tahetakse. Nii palju kui ma mäletan.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
23.10.2012 12:00:58
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Siin liigub ka ringi kindlasti EES 1-4 klanni liikmeid, kui aktiivne mängimine madalamates klannides käib? Otsin omale miskit seltskonda kellega koos ringi kimada, miinuseks on see et miski hull gamer pole st et iga õhtu ei saa tunde selle mängu alla matta |
EES4s on päris lõbus jutuajamine ja seal liigub T4-T7 enamasti ringi ma pakun ja platoonida ikka tahetakse. Nii palju kui ma mäletan. |
Nii on. Juttu saab ajada ja platooni kaaslase leiad suht ruttu
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
hRR
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
23.10.2012 13:13:24
|
|
|
chatro kirjutas: |
Ertai kirjutas: |
EES4s on päris lõbus jutuajamine ja seal liigub T4-T7 enamasti ringi ma pakun ja platoonida ikka tahetakse. Nii palju kui ma mäletan. |
Nii on. Juttu saab ajada ja platooni kaaslase leiad suht ruttu  |
mis pidi EES3-4 ühendust peaks võtma? sorry kui tegemist on lolli küsimusega
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|