Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 435, 436, 437 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Six
HV veteran
Six

sõnum 21.10.2012 10:24:05 vasta tsitaadiga

Eks see on kindlasti individuaalne, aga minu jaoks on digitaalsel kujul videol 2 eelist:
1. jääb ära hoiustamise mure (kohe mitte ei taha, et kõik riiulid oleks bluray karpe ääreni täis)
2. kasutusmugavus (lülitan teleri sisse ja vaatan üle võrgu NASi pealt, mitte ei pea vaatamiseks veel lülitama sisse bluray mängija, panema sinna plaadi jne...)

EDIT: + veel võimalus vaadata kõikidest olemasolevatest teleritest, mitte ainult sellest, millel on bluray mängija küljes.

See ei tähenda, et mul poleks bluray mängijat ja plaate icon_smile.gif Vastuolu iseenda põhimõtetega...

exciter kirjutas:
Ma ei tea, kui väga ikka tahta korralikku heli ja pilti ja mis hästi jookseks, ei ole küll hullu see 10-15 euri kulutada , et omale näiteks mõni muusika Blu-ray soetada, nii toetad ka bände, ostes plaate. JAH, ma tõmban ka aegaajalt netist, aga siiski, arvan, et mõni plaat aeg-ajalt osta, pole paha mõte. Olen ikkagi vist natuke vanakooli mees kah icon_biggrin.gif

P.S. Jäävad need formaadimured kah ära, säästes aega ja närve, mis tänapäeval on ju väga thumbs_up.gif

viimati muutis Six 21.10.2012 10:34:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 21.10.2012 10:31:24 vasta tsitaadiga

justnimelt, siis äkki hakkaks ostma midagi kui neid ostetud asju oleks mugav vaadata, mitte ei karistata sind nende ostmisega
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 21.10.2012 10:34:31 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Eks see on kindlasti individuaalne, aga minu jaoks on digitaalsel kujul videol 2 eelist:
1. jääb ära hoiustamise mure (kohe mitte ei taha, et kõik riiulid oleks bluray karpe ääreni täis)
2. kasutusmugavus (lülitan teleri sisse ja vaatan üle võrgu NASi pealt, mitte ei pea vaatamiseks veel lülitama sisse bluray mängija, panema sinna plaadi jne...)

See ei tähenda, et mul poleks bluray mängijat ja plaate icon_smile.gif Vastuolu iseenda põhimõtetega...

exciter kirjutas:
Ma ei tea, kui väga ikka tahta korralikku heli ja pilti ja mis hästi jookseks, ei ole küll hullu see 10-15 euri kulutada , et omale näiteks mõni muusika Blu-ray soetada, nii toetad ka bände, ostes plaate. JAH, ma tõmban ka aegaajalt netist, aga siiski, arvan, et mõni plaat aeg-ajalt osta, pole paha mõte. Olen ikkagi vist natuke vanakooli mees kah icon_biggrin.gif

P.S. Jäävad need formaadimured kah ära, säästes aega ja närve, mis tänapäeval on ju väga thumbs_up.gif

Noojahh icon_biggrin.gif Mulle jälle meeldivad sisustatud ruumid/toad mu elamises. Raamaturiiulid ning plaadiriiulid icon_smile.gif Mitte tühi tuba, kus laua all seisab kaks E-lugerit ning kohmakas kast (väline HD) , aga asi on maitses, nagu laulis kunagi Hendrik Sal-Saller icon_biggrin.gif

viimati muutis exciter 21.10.2012 10:35:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2012 10:35:13 vasta tsitaadiga

+ igasugused pikad tüütud menüüd mis plaatidel on. Rääkimata kohustuslikust FBI hoiatusest ja anti piraat videotest, mida kerida ei saa. icon_lol.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 21.10.2012 10:57:20 vasta tsitaadiga

Ostad siis bluraysid selleks, et oleks millega tuba sisustada...
Njah. Maitse üle tõesti ei vaielda. icon_biggrin.gif

exciter kirjutas:

Noojahh icon_biggrin.gif Mulle jälle meeldivad sisustatud ruumid/toad mu elamises. Raamaturiiulid ning plaadiriiulid icon_smile.gif Mitte tühi tuba, kus laua all seisab kaks E-lugerit ning kohmakas kast (väline HD) , aga asi on maitses, nagu laulis kunagi Hendrik Sal-Saller icon_biggrin.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.10.2012 16:05:44 vasta tsitaadiga

Vaidus selle üle, kes vaatab BR plaati plaadimängijast ja kes NASist streamib telerisse, noh, milline teler suudab üldse BR ISO faili kusagilt andmekandjast taasesitada. DVD ISO samasugune mittetoetatud variant.

Või TV jaoks konverdite kõik AVI/MKV konteinerisse ümber, et telerist vaadata saaks icon_question.gif

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 21.10.2012 16:10:35 vasta tsitaadiga

Hoiad NAS-l DVDd kaustana mitte isona ja mängib.

Või siis lased DVD kõik .vob failid ühte .mpg kokku ja no problem (mingi 4-5min ajakulu)
bljuurei lased m2ts failid mingi .mkv/.mp4 või .m2ts kokku ja taas no problem.

Muidugi siin vähe suurem ajakulu kui lihtsalt kettale kopeerides aga samas tunduvalt väiksem kulu, kui hakata ümber pakkima.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.10.2012 16:46:45 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Hoiad NAS-l DVDd kaustana mitte isona ja mängib.

Või siis lased DVD kõik .vob failid ühte .mpg kokku ja no problem (mingi 4-5min ajakulu)
bljuurei lased m2ts failid mingi .mkv/.mp4 või .m2ts kokku ja taas no problem.

Muidugi siin vähe suurem ajakulu kui lihtsalt kettale kopeerides aga samas tunduvalt väiksem kulu, kui hakata ümber pakkima.

Teler(id) mu teada IFO failiga ei mõista mikit peale hakata, seega DVD kaust palju abiks ei ole. Subtiitreid ja heli keelt vahetada/valida ei saa.
DVD konvertimine 4-5 minutit aega ei võta, paarkümmend minutit läheb juba plaadist kausta või ISO rippimiseks, lisaks veel aeg vobide liitmiseks.
Olen selliseid protseduure, nagu DVDst h.264 koodekisse pakkimist mahu kahandamiseks harrastanud, ajakulu oli liiga suur ja võtsin odavama variandi, uus kõvaketas andmete hoidmiseks.
Blu-Ray konvertimise ajakulust ma parem ei räägi. 4-5 minutit ega ka 20-25 minutit see küll pole. Ka neljatuumaline Intel 2.5Ghz siin ajakulu vähendamiseks palju kaasa ei aita.

Aeg maksab mõnele ka midagi, seepärast kasutabki keegi meediamängijat teleri piiratud võimaluste asemel.
Kuid mõnele on 120€ euro väljakäimine meediamängija eest liigne kulu ja seetõttu ta muudkui konverdib AVI formaati oma faile, et Sony teleris neid vaadata saaks bow.gif , viitsimise eest.

Six
HV veteran
Six

sõnum 21.10.2012 16:53:00 vasta tsitaadiga

See konvertimise töö on juba ära tehtud.
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 21.10.2012 17:14:27 vasta tsitaadiga

Täitsa tõsimeeli hakkan juba kaaluma UHD teleka ostu, kuigi hind on hullumeelne, aga olen rääkinud teadjamate inimestega ja hinnad peaks üsna pea tegema tubli korrektuuri, kus 8k 84" tulevad ~10k retail ja präegune saadaolev 84" 4K läheb alla 5k € klassi, ehk siis saaks tutvuste kaudu ~3k eest kätte mis pole üldse enam hull.
Muidugi oleks tore 8K telekas, kuid ma ei kujuta ette seda masinat mille kokku peaksin panema, et sellisel resol midagi teha kannataks.
84" peal 4k PPI on 42" fullhd resost 2x tihedam, aga 2x suurema pinna peal, seega päris thumbs_up.gif
Kurb on see, et ilmselt aastaks 2020 alles lähevad enamus telekanalid üle UHD peale icon_sad.gif

solution
HV Guru
solution

sõnum 21.10.2012 17:59:09 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
Täitsa tõsimeeli hakkan juba kaaluma UHD teleka ostu, kuigi hind on hullumeelne, aga olen rääkinud teadjamate inimestega ja hinnad peaks üsna pea tegema tubli korrektuuri, kus 8k 84" tulevad ~10k retail ja präegune saadaolev 84" 4K läheb alla 5k € klassi, ehk siis saaks tutvuste kaudu ~3k eest kätte mis pole üldse enam hull.
Muidugi oleks tore 8K telekas, kuid ma ei kujuta ette seda masinat mille kokku peaksin panema, et sellisel resol midagi teha kannataks.
84" peal 4k PPI on 42" fullhd resost 2x tihedam, aga 2x suurema pinna peal, seega päris thumbs_up.gif
Kurb on see, et ilmselt aastaks 2020 alles lähevad enamus telekanalid üle UHD peale icon_sad.gif

Milleks sul praegu UHD telekas?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 21.10.2012 18:29:38 vasta tsitaadiga

solution, UHD peal diablot mängida icon_biggrin.gif

Aga tegelikult tahaks suuremat telekat ja selleks vaja ka suuremat reso, et pilt normaalne oleks.
55" seinale hiljuti ülesse panin, siis esimesed 2 nädalat oli tunne, et oh nüüd on paigas, õige "mõõt" on käes, nüüd mõõdulindiga vaadates jõudsin järeldusele, et see 84" oleks palju parem icon_biggrin.gif

pois11
HV Guru

sõnum 21.10.2012 18:58:34 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:

Aga tegelikult tahaks suuremat telekat ja selleks vaja ka suuremat reso, et pilt normaalne oleks.
55" seinale hiljuti ülesse panin, siis esimesed 2 nädalat oli tunne, et oh nüüd on paigas, õige "mõõt" on käes, nüüd mõõdulindiga vaadates jõudsin järeldusele, et see 84" oleks palju parem icon_biggrin.gif

Tule taevas appi...
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.10.2012 19:03:09 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Taavi© kirjutas:

Tule taevas appi...

Kas sellisest seadmest, nagu projektor suureekraanilise pildi jaoks oled kokku puutunud?
See 120" või 150" ekraan sinna 55" ekraani kõrvale täienduseks oleks täitsa ok. Ikkagi suurem, kui 84" icon_razz1.gif

Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 21.10.2012 19:14:59 vasta tsitaadiga

Projektori värk ei meeldi, vaja hämarust/pimedust korraliku pildi jaoks.
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.10.2012 19:26:19 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:

Ega mulle ka telerist meeldi keset päevavalgust filme vaadata, vähemalt kardinad tõmban ette.
Projektori puhul on muidugi valida, kas häraras vaatamiseks 2000 luumenit valgusjõudu või päikse käes 3000-4000 luumenit. Või mis need kodukino projektorite maksimumheledused iganes ka pole.

Eks see projektor siuke maitse asi ole, kui aga tõsiselt asjale läheneda, siis pole seadmeid mitte vajades neid ka toas näha. Nupuvajutus puldil toob aga asjad esile.

eastsider
HV kasutaja
eastsider

sõnum 22.10.2012 22:17:01 vasta tsitaadiga

Tahan osta 32" HD ready telekat, peaks olema võimalikult odav ja usb pealt videot maha mängima. Läheb lihtsalt 20" kineskoopteleka asenduseks.

http://www.euronics.ee/tootekaart/47451/TV_ja_kodukinod/Televiisorid/32CS460
http://www.euronics.ee/tootekaart/46393/TV_ja_kodukinod/Televiisorid/LE32E420E2WXBT
http://www.klick.ee/telerid/finlux-32flyr930p.html
http://www.klick.ee/telerid/lcd-telekas-samsung-le32e420.html

On neil mingi vahe ka, või ei ole eriti oluline, millist neist eelistada? Suur telekavaataja ei ole, ise rohkem arvuti taga.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 25
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 22.10.2012 22:24:00 vasta tsitaadiga

Viited ka HV toodetele.

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/LCD+telerid/208292/ LG 32" LCD TV 32CS460
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/LCD+telerid/258039/ Samsung 32" LCD TV LE32E420E2
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/LCD+telerid/203770/ Samsung 32" LCD TV LE32E420

EDIT: Iseasi muidugi tooted, mida HV andmebaasis pole olemas.

viimati muutis Tanel 22.10.2012 23:24:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 358
tagasi üles
eastsider
HV kasutaja
eastsider

sõnum 22.10.2012 22:33:59 vasta tsitaadiga

Vabandan, kasutan järgmisel korral HV linke.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 25
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 23.10.2012 04:01:24 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Taavi© kirjutas:

Ega mulle ka telerist meeldi keset päevavalgust filme vaadata, vähemalt kardinad tõmban ette.
Projektori puhul on muidugi valida, kas häraras vaatamiseks 2000 luumenit valgusjõudu või päikse käes 3000-4000 luumenit. Või mis need kodukino projektorite maksimumheledused iganes ka pole.

Eks see projektor siuke maitse asi ole, kui aga tõsiselt asjale läheneda, siis pole seadmeid mitte vajades neid ka toas näha. Nupuvajutus puldil toob aga asjad esile.

Milleks seda projektorit kõik soovitavad pidevalt, kes tahab suuremat ekraani... milleks mulle vaja mingit junni kuskile kapiotsa, mis undab nagu ma ei tea, mis, mille ette ei või midagi jääda, et pilt tuleks ilusti seinale ning peale selle pole pilt üldse mitte nii selge kui seda oleks televiisori peal.

55" teler on jah tiba väike vist isegi, 84" tundub tänapäeva jaoks ikka mõistlik olema korralikule ekraani austajale thumbs_up.gif
Ainuke asi, et resod võiks juba ikka 4000 kanti jõuda... icon_neutral.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 23.10.2012 09:41:46 vasta tsitaadiga

eastsider kirjutas:
Tahan osta 32" HD ready telekat, peaks olema võimalikult odav ja usb pealt videot maha mängima. Läheb lihtsalt 20" kineskoopteleka asenduseks.

http://www.euronics.ee/tootekaart/47451/TV_ja_kodukinod/Televiisorid/32CS460
http://www.euronics.ee/tootekaart/46393/TV_ja_kodukinod/Televiisorid/LE32E420E2WXBT
http://www.klick.ee/telerid/finlux-32flyr930p.html
http://www.klick.ee/telerid/lcd-telekas-samsung-le32e420.html

On neil mingi vahe ka, või ei ole eriti oluline, millist neist eelistada? Suur telekavaataja ei ole, ise rohkem arvuti taga.

FullHD võiks telekas ikka tänapäeval olla
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 23.10.2012 10:35:54 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Milleks seda projektorit kõik soovitavad pidevalt, kes tahab suuremat ekraani... milleks mulle vaja mingit junni kuskile kapiotsa, mis undab nagu ma ei tea, mis, mille ette ei või midagi jääda, et pilt tuleks ilusti seinale ning peale selle pole pilt üldse mitte nii selge kui seda oleks televiisori peal.

55" teler on jah tiba väike vist isegi, 84" tundub tänapäeva jaoks ikka mõistlik olema korralikule ekraani austajale thumbs_up.gif
Ainuke asi, et resod võiks juba ikka 4000 kanti jõuda... icon_neutral.gif

projektori saab alati lakke panna, ei pea kapi otsa toppima ja korraliku ekraaniga tuleb ka korrlik pilt.
loomulikult ei vaata projektoriga sd kraami, selle jaoks jääb telekas ikka alles, sest 100+tolliselt sellist kraami vaadata on suht saast.
ega ma pole ka vastu 84" telekale, kuid rahakott seab piirid icon_biggrin.gif
loomulikult peab projektori jaoks ka ruumi olema, mingis 3x3 ruumi pole mõtet sellist asja toppida.
hetkel endal veel pole, aga tegeleme vaikselt raha kogumisega , pealegi selle aasta mudelid on vaid facelift võrreldes eelmistega, nii,et aasta pärast on ost rohkem päevakorras

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 23.10.2012 10:58:54 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
Ei, ei ole. Kui ekraanid sama küljesuhtega on neil ka sama DPI kuna nii ekraani füüsilised mõõtmed kui ka reso kasvab 2x mõlemas suunas.
Taavi© kirjutas:
3-5k eest peaks saama päris korraliku projektori mis ka suhteliselt valges normaalset pilti näitab

Jutu järgi võiks oletada, et oled miski eriline entusiast aga sääraseid asju ei tea icon_razz1.gif

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
kalvis
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2012 11:41:29 vasta tsitaadiga

3-5k eurodes või kroonides? Eurodes saab küll aga üsna suur summa tuleb välja köhida. Kroonides saab SD jaoks ehk. Projektori pluss on lihtne võimalus saada suurt ekraani (>50").
tagasi üles
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 23.10.2012 12:18:57 vasta tsitaadiga

Ükski süsteem ei oska vähemalt tänapäeval veel pilti tumedamaks teha. Päevavalges vaadates on teleri teoreetiline maksimaalne "must" tema ekraan, kui teler on välja lülitud (reaalselt ei pruugi ta niigi must olla, näiteks taustvalguse läbikumamise tõttu). Projektori teoreetiline maksimaalne "must" on see ekraan, kuhu pilt kuvatakse. Võib päevavalges vaadates valge asemel halli projektoriekraani kasutada, siis on "must" veidi tumedam, aga "valge" pole enam nii särav. Seepärast ei sobi isegi suure võimsusega projektorid päevavalguses kasutada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 435, 436, 437 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.