Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  King's Bounty: Warriors of the North märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rewer
HV Guru
rewer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.10.2012 18:24:49 King's Bounty: Warriors of the North vasta tsitaadiga

26. oktoorbril tuleb(pole kursis võib olla venekeelne versioon juba väljas) siis uus mäng King's Bounty seeriast- King's Bounty: Warriors of the North. Eelmised mängud olid täitsa head.

Mängu saab ette tellida näiteks:
Steam(tasuta kaasa Fantasy Wars) 25.19€ http://store.steampowered.com/app/203350/
Gamersgate(tasuta kaasa King's Bounty The Legend) 25.19€ http://www.gamersgate.com/DD-KBWNWE/kings-bounty-warriors-of-the-north

Treiler:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1301 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 918
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.10.2012 22:18:24 vasta tsitaadiga

trailer jättis suhteliselt odava mulje. osa mängust inglise keeles, osa vene keeles?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 20.10.2012 09:47:28 vasta tsitaadiga

Mõlemad versioonid tulevad samal päeval, kuid kes mänginud eelmiseid osasid, siis kardetavasti midagi revolutsioonilist sealt tulemas enam pole... Noh, loodame siiski parimat.
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 20.10.2012 13:34:10 vasta tsitaadiga

Plin500 kirjutas:
Mõlemad versioonid tulevad samal päeval, kuid kes mänginud eelmiseid osasid, siis kardetavasti midagi revolutsioonilist sealt tulemas enam pole... Noh, loodame siiski parimat.

IMO pole midagi revolutsioonilist enam vajagi. icon_smile.gif Ma olen uute mappide, story, skillide, monsterite jms ka väga rahul. Kogu seeria väga hea olnud ning ei olegi väga mõtet üritada kardinaalselt muuta seda, mis töötab. icon_smile.gif

Las revolutsiooniline jääda juba Kings Bounty II jaoks. Expansionid nagu need on võiksidki lihtsalt veidi asju muuta, viimistleda, lisada ja mina olen vähemalt happy. icon_cool.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 20.10.2012 14:29:06 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Plin500 kirjutas:

IMO pole midagi revolutsioonilist enam vajagi. icon_smile.gif Ma olen uute mappide, story, skillide, monsterite jms ka väga rahul. Kogu seeria väga hea olnud ning ei olegi väga mõtet üritada kardinaalselt muuta seda, mis töötab. icon_smile.gif

Las revolutsiooniline jääda juba Kings Bounty II jaoks. Expansionid nagu need on võiksidki lihtsalt veidi asju muuta, viimistleda, lisada ja mina olen vähemalt happy. icon_cool.gif

Seda küll, pigem pidasin selle all silmas Armored Princess -> March of The Orcs üleminekut.

Mäng on muidugi hea, selle üle ei saa vaielda icon_razz1.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  King's Bounty: Warriors of the North
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.