praegune kellaaeg 18.06.2025 00:28:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rewer
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1301 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
918 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
19.10.2012 22:18:24
|
|
|
trailer jättis suhteliselt odava mulje. osa mängust inglise keeles, osa vene keeles?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
20.10.2012 09:47:28
|
|
|
Mõlemad versioonid tulevad samal päeval, kuid kes mänginud eelmiseid osasid, siis kardetavasti midagi revolutsioonilist sealt tulemas enam pole... Noh, loodame siiski parimat.
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
20.10.2012 13:34:10
|
|
|
Plin500 kirjutas: |
Mõlemad versioonid tulevad samal päeval, kuid kes mänginud eelmiseid osasid, siis kardetavasti midagi revolutsioonilist sealt tulemas enam pole... Noh, loodame siiski parimat. |
IMO pole midagi revolutsioonilist enam vajagi. Ma olen uute mappide, story, skillide, monsterite jms ka väga rahul. Kogu seeria väga hea olnud ning ei olegi väga mõtet üritada kardinaalselt muuta seda, mis töötab.
Las revolutsiooniline jääda juba Kings Bounty II jaoks. Expansionid nagu need on võiksidki lihtsalt veidi asju muuta, viimistleda, lisada ja mina olen vähemalt happy.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
20.10.2012 14:29:06
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Plin500 kirjutas: |
Mõlemad versioonid tulevad samal päeval, kuid kes mänginud eelmiseid osasid, siis kardetavasti midagi revolutsioonilist sealt tulemas enam pole... Noh, loodame siiski parimat. |
IMO pole midagi revolutsioonilist enam vajagi. Ma olen uute mappide, story, skillide, monsterite jms ka väga rahul. Kogu seeria väga hea olnud ning ei olegi väga mõtet üritada kardinaalselt muuta seda, mis töötab.
Las revolutsiooniline jääda juba Kings Bounty II jaoks. Expansionid nagu need on võiksidki lihtsalt veidi asju muuta, viimistleda, lisada ja mina olen vähemalt happy.  |
Seda küll, pigem pidasin selle all silmas Armored Princess -> March of The Orcs üleminekut.
Mäng on muidugi hea, selle üle ei saa vaielda
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|