Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
19.10.2012 19:17:58
|
|
|
Liiklusinfot annab sulle. Selles ju asja mõte põhimõtteliselt ongi
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indre
HV kasutaja
|
19.10.2012 19:21:47
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Liiklusinfot annab sulle. Selles ju asja mõte põhimõtteliselt ongi  |
No ja mis ma selle infoga teen, et 4km eemal, kuhu ma korra kuus satun, on ummik?
_________________ Aerovideod |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitzzzz
HV vaatleja

|
19.10.2012 20:26:54
|
|
|
Siis tuleb laisk liigutus teha ja see aken kinni panna. Näitab neid ju ainult peatumisel, mitte sõiduajal.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
POZ
HV vaatleja
|
19.10.2012 20:27:44
|
|
|
Sama mure nende teadetega. Mul on küll raadiuseks pandud väikseim ehk siis 5km aga õismäel olles saan ikka kopli, lasnamäe või siis pirita kandi teateid.
_________________ Audi, VW, Seat ja Skoda sõiduautode varuosad, remont ja hooldustööd Tallinnas (ka peale tööaega)
Inimeste (kuni 7) ja kaupade (kuni 5m3) transport väljaspool tööaega ning nädalavahetustel.
51-52-492 |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.10.2012 20:45:36
|
|
|
raitzzzz kirjutas: |
Siis tuleb laisk liigutus teha ja see aken kinni panna. Näitab neid ju ainult peatumisel, mitte sõiduajal. |
Isegi kinni pole vaja panna. Kaovad ise ju x sekundite järel eest.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
qdwin
HV vaatleja
|
19.10.2012 23:37:43
|
|
|
Selline pidev silmanurgas olev multikas on väga häiriv. Autoroolis olles ei jõua isegi mitte välja mõelda, et kus kohas Nõmmel sõites on minu suhtes see Suur-Ameerika tänav. Täna sain teada, et ka kiiruskaamerate lähenemisest ei anta helisignaaliga märku, autot juhtides on muudki teha kui jälgida ekraani ja sealseid teateid. Online liiklusinfo on geniaalne aga Eesti suuruses kandis mõttetu. Ma sõidan legaalsete kiirustega ja Tallinna ummikud on maailmamastaabis väga väiksed, võidetud 120 sekundit ei muuda midagi.
Seega arenguruumi on Wazel veel küllaga.
Uninstall.
Jätkan tasulise kaardirakendusega, mis sisaldab majanumbreid, sõiduradade infot ja ka väiketänavaid ning maal kõrvalteid.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitzzzz
HV vaatleja

|
19.10.2012 23:53:07
|
|
|
Enne kiiruskaameraid antakse küll märku, kui kaamera on ikka kaardile märgitud. Ehk on meedia heli maha keeratud...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
qdwin
HV vaatleja
|
20.10.2012 00:03:50
|
|
|
Proovisin. Ei antud märku, vähemalt mitte kuuldavalt. Vaigistasin spetsiaalselt nii muusika kui laste lärmi. Poja esiistmel võib olla tunnistajaks. Telefoni ekraanile ilmus teade aga heliga märku ei antud kordagi enne kaamerat.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telempe
Kreisi kasutaja

|
20.10.2012 00:07:16
|
|
|
Kiiruskaameratest antakse märku vaid siis, kui see vajalik on, s.t. kiirust ületades.
_________________ ORLY? I hardly know her! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
20.10.2012 01:36:07
|
|
|
indre kirjutas: |
qdwin kirjutas: |
Super AMOLED kirjutas: |
qdwin, seadetest, teated |
Settingute all on omast arust kõike proovitud aga ikka hakkavad peatudes poolt telefoni ekraani katvad infosõnumid jooksma. Väga tüütu. Äkki jäi õige koht menüüs kahe silma vahele, mida konkreetselt ma peaks välja lülitama? |
Viimati vaatasin siis oli Waze foorum otsast-lõpuni neid requeste täis, aga millegipärast seda ei ole arendatud. Ise arvan et nad tahavad nendes teepeal olevaid häid pakkumisi (loe: reklaame) näitama hakata ja seetõttu ei taha nende peitmist lubada.
Mul käib haigelt pinda, tahaks nagu vaadata kuhu sõitma pean, mis minuga samal tänaval toimub või lihtsalt silma puhata, aga mobiilis käib mingi tõmblemine ja ei anna rahu. |
See tarkvara ei ole sinule mõeldud. Lase see maha ja rahu majas. Installeeri endale mõni mu navi tarkvara, ei ole tõmbelmist ja muud sinule üleliigset infot, kulged oma rada ja kõik.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telempe
Kreisi kasutaja

|
20.10.2012 12:37:13
|
|
|
qdwin kirjutas: |
võidetud 120 sekundit ei muuda midagi. |
Kui sa iga tööle-kojusõiduga võidaks kaks minutit, siis see teeb aastas 14 h ja 40 min kokku hoitud aega.
_________________ ORLY? I hardly know her! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.11.2012 16:20:11
|
|
|
Teil kh laeb neid bing mappe kohati maru aeglaselt kaart muutes?
Mitte mingit vahet pole kas asja teha mobiilse neti otsas või 100 megase tagant
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
01.11.2012 20:16:09
|
|
|
Mingi raju uuendus tuli täna mu Androidi peale. Näis kas töötab ka. Vana panigi juba yle päeviti pange.
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
01.11.2012 21:00:11
|
|
|
olc, ICS?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
02.11.2012 16:11:25
|
|
|
Politseidest võiks see rakendus heliga märku ikka anda. Päris mitu korda juba juhtunud nii, et pole mõnda aega kaarti jälginud ja siis ühtäkki näen üllatuseks politseid, kuigi kaardi peal ta ilusti märgitud.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
02.11.2012 16:12:31
|
|
|
Mul annab kenasti märku kui heli nulli pole keeratud..
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
02.11.2012 16:28:51
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
Politseidest võiks see rakendus heliga märku ikka anda. Päris mitu korda juba juhtunud nii, et pole mõnda aega kaarti jälginud ja siis ühtäkki näen üllatuseks politseid, kuigi kaardi peal ta ilusti märgitud. |
Järelikult on politseist raporteerija jätnud märkimata, millise sõidusuuna kohta see käib. Selles mõttes on kehva, kui ollakse kahe tee vahel ja jälgitakse mõlema suuna sõitjaid. Siis sellisel juhul läheb teavitus vaid neile, kelle sõidusuunda on vastav raport tehtud.
Mul on mitmel korral olnud selline juhus, et Tlnast maardu poole sõites juhatatakse mind paremale ringtee poole ning kohe kaarega Pirita sillale - kuigi ees otse mingisugust takistust ei ole.
Teisel korral tulin Tõnismäelt plaaniga Liivalaia tänavale keerata. Waze aga soovitas mingi haagi teha:
Mõlemal juhul olen raporteerinud sellest, kui valejuhistest ning alati on mulle lõpuks ka meil tulnud, et tahetakse lisainfot. Kirjas olevale lingile vajutades satun aga kaardieditorile ja ei suuda nagu väga haakida sellega, et kustkaudu või kellele ma oma saadetud raporti kohta lisainfot saadan. Oskab keegi ehk seletada, kuidas sellised juhendamiseapsakad ka tekivad? Keegi näpib kaarte ja siis ei pane tähele kui mingid ühendused katki teeb?
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
02.11.2012 16:29:44
|
|
|
mul samuti, teeb lausa politsei sireeni häält. aga tavaliselt maanteel sellest vähe kasu, kuna hääl tuleb ~500-600m enne politseid, kuid tasub arvestada, et politsei radar võib võtta 1+km kauguselt
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.11.2012 17:11:19
|
|
|
ToTuMaN kirjutas: |
Mul on mitmel korral olnud selline juhus, et Tlnast maardu poole sõites juhatatakse mind paremale ringtee poole ning kohe kaarega Pirita sillale - kuigi ees otse mingisugust takistust ei ole.
Teisel korral tulin Tõnismäelt plaaniga Liivalaia tänavale keerata. Waze aga soovitas mingi haagi teha:
Mõlemal juhul olen raporteerinud sellest, kui valejuhistest ning alati on mulle lõpuks ka meil tulnud, et tahetakse lisainfot. Kirjas olevale lingile vajutades satun aga kaardieditorile ja ei suuda nagu väga haakida sellega, et kustkaudu või kellele ma oma saadetud raporti kohta lisainfot saadan. Oskab keegi ehk seletada, kuidas sellised juhendamiseapsakad ka tekivad? Keegi näpib kaarte ja siis ei pane tähele kui mingid ühendused katki teeb? |
Kaarti vaadates netis on kõik õige, aga mõlema puhul on tegu sellega, et 2 krdi sõidurada on kõrvuti joonistatud. Ning siis kas GPS pole piisavalt täpne või milles seal viga on, aga waze arvab, et sa oled kõrvalrajal ning suunatakse kuskilt haakidega...
Ma ise ei näe muidugi erilist pointi nende sõiduradade eraldi joonistamisel. Ristmik on ristmik ja märke pead ise kh oskama vaadata, et kuhu ritta reastuda.
Saan aru, et siis joonistada, kui eraldussaarega juba eraldatud on vms (et vahe 2 sõidurea vahel piisavalt suur), aga et kõrvuti radasi joonistada...
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 02.11.2012 17:21:11, muudetud 1 kord |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
02.11.2012 17:14:10
|
|
|
"tänu" nendele eraldi sõidusuundadele, on pool tallinnat jumala Pe**es ja suunab mööda ei-te-mis-kohti sihtpunkti. Sellepärast ma olen waze pannud vaid taustaks tiksuma, et pollareid ja ummikuid passiks, aga navigeerimisest olen loobunud...
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.11.2012 17:23:56
|
|
|
-KRANTS- kirjutas: |
"tänu" nendele eraldi sõidusuundadele, on pool tallinnat jumala Pe**es ja suunab mööda ei-te-mis-kohti sihtpunkti. Sellepärast ma olen waze pannud vaid taustaks tiksuma, et pollareid ja ummikuid passiks, aga navigeerimisest olen loobunud... |
Lasin tartu kiirelt silmadega üle, et jäänud kuskil sellist porri silma. Isegi riia maantee, mis suht lai tänav, on vaid 1 joon keset tänavat ja kõik toimib.
Põhimõtteliselt vaid selliseid eraldussaarega pöördeid kannatab eraldi märkida, kuna vahed piisavalt suured.
https://world.waze.com/editor/?lon=26.74049&lat=58.37102&zoom=7&layers=BFTFTTTTTTFTFTTTTTTTFT
Kõrvuti ridasi aga mitte, kuna mobiilide gps täpsus kuskil linnas kõigub suht seinast seina.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
05.11.2012 16:46:07
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
ToTuMaN kirjutas: |
Mõlemal juhul olen raporteerinud sellest, kui valejuhistest ning alati on mulle lõpuks ka meil tulnud, et tahetakse lisainfot. Kirjas olevale lingile vajutades satun aga kaardieditorile ja ei suuda nagu väga haakida sellega, et kustkaudu või kellele ma oma saadetud raporti kohta lisainfot saadan. Oskab keegi ehk seletada, kuidas sellised juhendamiseapsakad ka tekivad? Keegi näpib kaarte ja siis ei pane tähele kui mingid ühendused katki teeb? |
Kaarti vaadates netis on kõik õige, aga mõlema puhul on tegu sellega, et 2 krdi sõidurada on kõrvuti joonistatud. Ning siis kas GPS pole piisavalt täpne või milles seal viga on, aga waze arvab, et sa oled kõrvalrajal ning suunatakse kuskilt haakidega...
Ma ise ei näe muidugi erilist pointi nende sõiduradade eraldi joonistamisel. Ristmik on ristmik ja märke pead ise kh oskama vaadata, et kuhu ritta reastuda.
Saan aru, et siis joonistada, kui eraldussaarega juba eraldatud on vms (et vahe 2 sõidurea vahel piisavalt suur), aga et kõrvuti radasi joonistada... |
Tegelikult ikkagi selle kehva GPS signaaliga asja ei seleta väga. Vähemalt seda Nehatu pauna. Nimelt kui istuda Mustakivi-Peterburi mnt ristmikul foori taga ja vedada näpuga omale see Nehatu rist ette, siis ikkagi juhatab sealt paunaga. Seega on ikkagi mingisugune teede modimisega seotud kala, mille tõttu naviloogika peab otseteest kaarega mööda minema...
Mitte, et ma nüüd sealt ise otse sõita ei julgeks aga võõras kohas ehk tõepoolest kipub nii teinekord asjatult ringi tiirutama.
EDIT: samas seda pilti vaadates, tuleb ummikuna märgitud joru risti üle otse mineva suuna ja kaval waze üritab ehk aeglasematest mööda juhatada...
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.11.2012 16:46:30
|
|
|
Kas seal äkki nii ei ole, et mõni on wazega sõites teinud selle kaare ning teised jäävad foori taha seisma ning kuna kaare tegemine on kiirem, siis soovitabki kaarega sõita. Ise sõites teen ka mõnikord selle kaare kui roheline vilkuma hakkab ning ma enam läbi ei jõua...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.11.2012 19:28:38
|
|
|
Krt, mingi uus editori versioon ja no ei tööta asi. 2 teejuppi suht võimatu kokku liita. Idee järgi on liidetud aga salvestamisel ütleb, et pole
Koguaeg
tsitaat: |
The highlighted segments are not connected by a node.
Please connect them to one another and then try again.
|
Kuigi on nii liidetud, kui veel annab
|
   |
35 |
|