Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
sam
HV kasutaja

liitunud: 10.11.2001




sõnum 10.10.2012 20:11:31 vasta tsitaadiga

Kas keegi on juba lahenduse leidnud sellele probleemile, et kui keegi helistab, siis mõnikord ei reageeri ekraanil mitte üks nupp, et saaks kõne vastu võtta. Peab ootama kuni helisemine lõppeb, siis saab ise tagasi helistada.
Millest ikkagi selline probleem, mis isegi mitme süsteemi uuendusega ära ei kao ?
Tegemist on Xperia mini (ST15i) ning hetkel uusim soft 4.1.B.0.587 !
Kas peaks garantiisse viima ?

Ette tänades: Sam
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
reints
HV Guru
reints

liitunud: 02.04.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.10.2012 20:55:02 vasta tsitaadiga

Mul oli täna esimest korda sama jama icon_rolleyes.gif
_________________
Töö tegi ahvist inimese icon_smile.gif
Äkki teeb sinust ka icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 221 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lurr
HV veteran
lurr

liitunud: 28.12.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.10.2012 08:45:53 vasta tsitaadiga

sam, roodi ära ja viska miskine custom soft peale. Originaalsoftiga tegi mu X10 vahel ka samu trikke.
Kommentaarid: 123 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Butcher
HV kasutaja
Butcher

liitunud: 23.08.2002




sõnum 12.10.2012 20:55:36 vasta tsitaadiga

mis järjekorras neid unlockimisi, rootimisi, custom rom flashimisi jne tehakse. kunagi tõmbasin mingi palju kiidetud rommi, a see eeldas, et peaks mingi luku lahti muukima, siis vana orginaal softi peale ajama ja siis oleks saand alles custom rommi hakata peale ajama ... ilmselgelt liiga tüütu.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mr.Noubadi
HV vaatleja

liitunud: 26.11.2007




sõnum 12.10.2012 23:21:39 vasta tsitaadiga

Äkki nii?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792
Punktid 10, 11, 12
Tegin oma miniga just, toimib, ja ei mingit vana softi pealeajamist kui rooditud kerneli võtad, sealsamas foorumis on neid palju valida.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 12.10.2012 23:25:57 vasta tsitaadiga

See kerneli meetod on väga hea. Ei aja ühtegi seadistust ega muid andmeid segamini ega miski lähe kaotsi. Rootisin enda Mini Pro SK17i sama meetodi (vana kernel, root, uus/hetkeline kernel tagasi) abil ära ja töötab ilusasti.
Enamjaolt rootisin, et saaks AVAST anti-theft peale panna.

_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ämbrisse
HV vaatleja
ämbrisse

liitunud: 24.02.2007




sõnum 13.10.2012 11:56:28 vasta tsitaadiga

Millist custom rom'i soovitate Xperia x10i'le? Kunagi, kui see arendus veel suhteliselt nooruke oli, sai läbi proovitud, kuid ükski polnud piisavalt stabiilne. Nüüd on sellest aga juba rohkem kui aasta möödas (vb rohkemgi). Kas midagi normaalset ka on, mida peale ajada originaali asemele?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
egert
Kreisi kasutaja
egert

liitunud: 20.01.2007




sõnum 13.10.2012 20:17:37 vasta tsitaadiga

ämbrisse kirjutas:
Millist custom rom'i soovitate Xperia x10i'le? Kunagi, kui see arendus veel suhteliselt nooruke oli, sai läbi proovitud, kuid ükski polnud piisavalt stabiilne. Nüüd on sellest aga juba rohkem kui aasta möödas (vb rohkemgi). Kas midagi normaalset ka on, mida peale ajada originaali asemele?

Mul on nt FeraLab'i V20 cfw. Täiega kõva thumbs_up.gif
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1458001

_________________
I need about tree fiddy.
Egert
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ab79
HV kasutaja

liitunud: 17.10.2012




sõnum 17.10.2012 23:06:39 vasta tsitaadiga

icon_smile.gif Tere! olen HV Foorumi uus liige! mõtlesin et postitan paar arvustust ja ühe näpunäite, mis võib vanema põlvkonna XPERIA telefonide 3G vastuvõttu parandada. Sai siis Nokia X3-02 pealt üle mindud XPERIA Mini Pro peale, SK17i. Puhtalt hinna-kvaliteedi suhte pärast. Hetkel 129€ elionist-emt-st. Paremat pakkumist uuele sellisele telefonile enam ei tule või kui tuleb, siis uuema põlvkonna XPERIA-tele 2-4 aasta pärast. Pole emt ega elioni ega ühegi mobiilioperaatori ega mobiilipoe töötaja, nii et ei postita reklaami pärast vaid tõesti tahaks aidata. Põhimõtteliselt telefoni koju tuues ja lahti pakkides sai selgeks et 3G tõesti on kehvad lood, levi pole eriti. Max 1 -2 pulka Nädal telefoni näppinud ja välismaistes foorumites kui ka Ericssoni foorumis tuhnimise järel hakkasin juba uskuma, et see ongi XPERIA vanema generatsiooni tüüpviga, mida saab lahendada vaid emaplaadi vahetusega garantiikorras. Siis aga tekkis sügavam huvi ja millegipärast panin tähele et WCDMA režiimis on võimalik ka maksimumpulkasid saada, nimelt, paistab et 3G levi mõjutab väga see kuidas telefoni käes hoiad. Kui keskkohta mitte väga varjata, siis levi tõuseb ja jääb pendeldama 3-4 pulga vahele. Aga tihedalt mobiili peos hoides levi kukub märgatavalt. Oma "avastuse" kontrollimiseks avasin mobiili QWERTY klaviatuuri ja hoidsin mobiili servadest kinni, levi paranes. Nii kui võtsin pihku, levi kadus. NOKIA kirjeldas kah oma kasutusjuhendis piirkonda, kus asub antenn, manitsusega et seda ala ei maksa käega varjata. SE Mini Pro juhend ei ütle,mis alas asub antenn, aga iseenesest, umbes on võimalik sellest aru saada.

Sain oma telefonile ka ametliku Android 4.0 update peale. Väga hea, tarkvaralises mõttes väga stabiilne, ei tee lollusi, aga tahab mudimist saada. Üks kiiks siiski Android 4.0-l on, nimelt, jätab mobiilvõrgu seaded kuni restardini meelde. peale restarti, läheb vaikimisi WCDMA/eelistatud GSM ehk kaherežiimsuse peale, kuigi olen määranud tavaliselt ainult GSM, kuna 3G pole just kõige arukam valik, aku suhtes. GSM levi aga on maksimumi peal, peaaegu kogu aeg. Kuna kodus ja tööl kasutan wifit, siis on loomulikult mobiilne andmeside keelatud. Seega Eestis viibides pole 3G-d tegelikult väga vaja. Vähemalt minul.
Kõige tüüttum on programme enne magaminekut kinni panna, need vabavaralised Task Managerid ja killerid teevad seda tööd valikuliselt.
muud muljed kah:Akuga pole muidugi just parimad lood, aga see sõltub kasutamisaktiivususest. Rohkem Wifit ja multimeediat söövad aku ära. Lisaks muidugi töötavad programmid kui leiaks killeri või disableri (keelaja), mis sunniks/keelaks valitud programme käima minemast, usun et see tõstab jõudlust. Akukasutuse statistika ütleb et 40% akust kulub ekraani taustavalgusele ja ülejäänud protsessidele ja tilulilule. Kuna taustvalgus on püsikulu, tuleb optimeerida rakendusi.
testi mõttes proovin ükskord ära, kuidas oleks kui kasutan XPERIAT nagu vana mobla, Vana pidas 4-5 päeva vastu. kahtlen, kas passiivne XPERIA kasutamine kah samu tulemusi annab. Aga kindlasti teen katse ära.
Kuigi tulemust ei saa võrrelda, X3-02 on tegelikult mul veel vanema prose põhjal 680Mhz ja S40 on tegelikult kinnine OS, mingeid ägedaid appe sellele ei pane.ühe tähelepaneku muidugi, tegin, X3-02 wifi tundlikkus läks peale viimast update alla, aga see- eest sain aku elueale 24h juurde. võta nüüd kinni kumb vajalikum on. Kas SE saab sellega mängida on iseasi, wifi saatja on Mini pro-ligatahes võimsam kui mu vanal telefonil.

Väike lõpparvustus: Tihedale lobisejale, kes palju mobiilnetti tarbib, see telefon ei sobi väga. Aku lihtsalt ei vea välja.
Minul jookseb praegu 2 päeva 17h 20 min ja 7 prossa alles.Tehtud on kõike, natuke kõnesid, netti ja telefonikonfimist ja mp3-sid. . Jääks rahule, kui pigistaks 4 päeva välja. Eks paistab, aku alles uus ju.
Kasutusmugavuselt, nagu linuxiga mikroarvuti, ilma suure klaveri ja monitorita, teeb netis kõike, mida tavaline netbook. Aga mahub taskusse. Ja võimaldab helistada. Pildistada. Mis sa veel tahad...
Esialgu arvan et nutitelefon suudab asendada läpakat, sest netipank ja kõik muud infokanalid on telefonis saadavad. Ainuke asi mis XPERIA-ga ei õnnestu, on dokumentide printimine üle wifi (printserveri). Aga selles on süüdi minu XEROX (GDI printer), mis ei saa XPERIAST saadetud failidest ega käskudest aru, andmed võtab vastu, vilgutab oma LEDi aga ei prindi. Teen sama katse lauaarvutiga, tuleb testleht kohe välja, nii et printer on korras.

Koolitudengile see telefon läpakat ei asenda, aga tavalisele veebikasutajale küll. Vähemalt minu jaoks asendab.

Proovige kasutada läpakat 3 päeva akuga, see ei õnnestu ju... icon_confused.gif Aga nutifon teeb seda.

Vähemalt 129€ eest on nutitelefoni küll ja küll... Kurb muidugi et tõenäoliselt jääb 4.0 sellele viimaseks tõsisemaks OS updateks sest 4.1- ga ei pidavat see enam ühilduma... Samas on väga põhjust rahul olla, vaadates,nis see telefon uue mudelina maksis ja mis ta praegu maksab...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.10.2012 04:52:34 vasta tsitaadiga

ab79, Endal ST15i mis on pmst sama mis SK17i, ainult ilma QWERTY klaviatuurita. Aku kestvuse pikendamiseks soovitan JuiceDefender nimelist proge. Task killeritega on nii ja naa. Öeldakse küll, et need pole soovitavad, kuna pidev taskide killimine kulutab rohkem protsessorit ja süsteem sulgeb need ise mingi aja möödudes. Minu kogemused näitavad siiski, et nii see alati pole ja kui mingi programm läheb lolliks, siis jääbki taustal tööle. Olen mitu korda avastanud aku statte vaadates kuidas mõni selline on kulutanud taustal rohkem akut kui ekraan. Selles mõttes on task killerid omal kohal. Mingi aeg soovitan ära kah rootida, aga enne vaja bootloader unlockida. On ametlik ja on mingi testkeys meetod. Soovitan viimast, kuna seda saab tagasi võtta, juhuks kui vaja garantiid. Ametlik asub siin: http://unlockbootloader.sonymobile.com/ . Testkeys peab XDA foorumist otsima. Vargavastase programmina sooviks AVAST Anti-Theft mis koos rootimisega on selline, et isegi telefoni täielik wipe ei suuda seda eemaldada.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ab79
HV kasutaja

liitunud: 17.10.2012




sõnum 18.10.2012 20:26:57 vasta tsitaadiga

Tänud. Paistab, et rootimine on vist tõesti möödapääsmatu, ka paljud vabavaralised utiliidid mis süsteemi appidele ligi pääsevad, nõuavad rootimist. Õnneks, pole telefoni rootimine keelatud. Vähemalt nii Service menüü väidab. Tuleb root kasutaja ilmselt aktiveerida.

Peab uurima, kas Ubuntu all kah rootimine õnnestub- nimelt pole mul lauaarvutis mitte Windows vaid Ubuntu 10.04 LTS.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bright
analyzer
bright

liitunud: 05.11.2001




sõnum 19.10.2012 20:18:40 vasta tsitaadiga

Lugupeetavad androidi sõbrad, kas on võimalik kontaktidele fotot juurde lisada ilma "crop" tööriista kasutamata?

Telefon xperia mini pro, android 4.0

Muidu ei oleks nagu lugu, kuid ettevalmistatud jpg kvaliteedi rikub see croppimine ära. Seega eeldan, et pilt taas-salvestatakse.

Olen selle kohta ka google's tuhninud, kuid lahendusest olen hetkel kaugel.

Tänud juba ette.

_________________
Doggett can tell
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.10.2012 22:20:11 vasta tsitaadiga

bright, Kahjuks ise pole leidnud. See crop on jah mõttetu. Ma ei saa aru miks ei lase valida teisi valikuid. Nt originaalsuurus,fit,strecth jne. Ega siin vist muu ei aita kui kolmanda osapoole launcheri (kui see sisaldab telefoniraamatu jms osa) kasutamine.
Sama lugu on tegelikult ka telefonile taustapildi seadmisega. Vaikimisi pannakse mingi 5% kvaliteediga asi vist, seega asi näeb ülisitt välja icon_lol.gif . Kasutan seda ja tulemus on tunduvalt parem: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bright
analyzer
bright

liitunud: 05.11.2001




sõnum 19.10.2012 22:26:18 vasta tsitaadiga

Misasi on kolmanda osapoole launcher?.. (vabandust noob küsimuse pärast.. juba võtan google lahti.. icon_biggrin.gif )

Mul kogu selle pildivärgi mõte on selles, et ma saaks manuaalselt ise igale kontaktile pildi määrata, mille ma siis eelnevalt olen ette valmistanud arvutis. Xperia Mini pro puhul siis 320x320 pikslit.

Selline hea võimalus oli nt vanal telefonil (Nokia E52) täiesti olemas - ei keeranud faili kvaliteeti tuksi, vaid näitaks kontaktile helistamise ajal ilusasti originaalpilti.

Kui muidugi mingi kontaktide haldamise app on võimeline paremini esinema selles osas, kui telefoni enda "contacts", prooviks sellist heal meelel.

_________________
Doggett can tell
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 20.10.2012 08:50:59 vasta tsitaadiga

Robustselt öeldes on launcher see, mis asendab tavalise/stock/default peamenüü ja programmide menüü ehk peaaegu kogu välimuse.
Selles osas on ta hea, et võib teha telefoni palju kiiremaks, sest neid launchereid pidevalt uuendatakse ja parandatakse. Vägevad näevad ka välja.
Viska Google Play otsingusse "launcher" ja vaata, mis ette tuleb. Osad vajavad vist rootimist või lausa mingit teist ROMi.

_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ab79
HV kasutaja

liitunud: 17.10.2012




sõnum 21.10.2012 23:22:09 vasta tsitaadiga

icon_question.gif
Mässan täna juba terve õhtu, aga rootimine ei õnnestu. Boootloaderi sain lukust lahti, aga telefoni süsteemi kaustal on write-protect ikka peal ja maha ei saa. Kõik need rootimise progejupid ütlevad et ei saa superuserit "sisse" kirjutada. Proovinud 3 erinevat meetodit, nüüd lähen asjale käsitsi kallale ja proovin cmd abil ära teha, leidsin netist õpetuse...

Muidu on kõik õige, USB debugging mode ja USB on MSC , mitte MTP.

Ahjah bootloaderi unlockimisel avastasin üllatuseks, et sellega kaasnes täielik tehaseseadete taastamine, telefon nagu uus (jõudsin vahepeal personaliseerida).
Annan teada, kas käsitsi mässamine kah aitab...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 22.10.2012 00:19:54 vasta tsitaadiga

Sul SK17i? Kui jah, siis mina ise bootloaderiga ei mässanudki - lasin lihtsalt vana kerneli peale, rootisin Doomlordi meetodiga ning uus kernel uuesti peale. Kõik seaded jms jäid alles - rootitud.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7272177#7272177

_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ab79
HV kasutaja

liitunud: 17.10.2012




sõnum 23.10.2012 00:44:19 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Sul SK17i? Kui jah, siis mina ise bootloaderiga ei mässanudki - lasin lihtsalt vana kerneli peale, rootisin Doomlordi meetodiga ning uus kernel uuesti peale. Kõik seaded jms jäid alles - rootitud.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7272177#7272177


Aitäh, mul on tõesti SK17i Ma ei tea mis ma valesti teen, kuid telefoni ROM flashimine ei õnnestunud. Mingi tundmatu error (ei kirjelda seda logis) Proovin uuesti.
Tundub, nagu oleks telefonil täielik ülekirjutuskaitse peal.mis iseenesest oleks tegelikult päris hea, turvalisuse seisukohalt, keegi ei saa süsteemi üle kirjutada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 23.10.2012 09:30:20 vasta tsitaadiga

Kui Rakvere kandis elad, siis saaksin abikätt pakkuda.
_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
elukas
Kreisi kasutaja
elukas

liitunud: 04.11.2001




sõnum 23.10.2012 18:37:59 vasta tsitaadiga

Kuskohast saada korralikku xperia mini st15i kaitseümbrist? X10 ümbriseid on kõvasti, või kannatab neid kasutada ka xperia minil? näiteks seda: http://www.kannukas.ee/id/kataloog/act/seadista/toode/688/
Kommentaarid: 147 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 129
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 23.10.2012 18:49:21 vasta tsitaadiga

Kui viitsid tellimisega tegeleda, siis: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=st15i%20leather&_sop=15&_clu=2&_fcid=66&_localstpos&_stpos&gbr=1
_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ab79
HV kasutaja

liitunud: 17.10.2012




sõnum 24.10.2012 01:17:31 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Kui Rakvere kandis elad, siis saaksin abikätt pakkuda.

icon_wink.gif Tänan, aga ma otsustasin siiski rootimisest loobuda. Selle asemel leidsin telefoni Arendaja menüüst ühe koha kus saab taustprotsesside arvu piirata, ehk teisisõnu, keelata jooksutamast liigseid protsesse.
See flashimine isegi ehmatas ära, panin selle rootitud upload.ee (4.0.4) .431 peale, aga mingi jama tekkis, Flashimine katkes ja pärast ei saanud telefoni enam käima. Bootis kuni kirjani SONY ja edasi ei mingit reaktsiooni, ei laadinud ega reageerinud ühelelegi nupule. Ainult Aku tagant ära aitas. Siis tirisin netist teise .431 (zip ühes tükis) ROM-i ja flashisin teises arvutis üle. Võttis jutule. Nüüd panin bootloaderi lukku tagasi ja enam ei mässa. Väike risk ju on, et lahti muugitud bootloader ja

Kusjuures see .431 on isegi veidi parem, kui see uusim .587 versioon: mobiilivõrgud jätab ka peale restarti meelde. Püsib GSM peal.
Telefon küll kisab pidevalt uuendusest, aga tegelikult olen dilemma peal, ehk jäädagi .431-le???

Teen aku vastupidavuse testi, kui sellega kestab kauem, kui uue kerneli ja ROM-iga siis jään sellele.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 24.10.2012 22:43:19 vasta tsitaadiga

Praegu pakkus SK17i uuendust .587 peale - eks ootan uuema kerneli olemasolu, siis saan ka rootitud.
Lisaks - rootimise eelis ei ole ainult see, et saad appe eemaldada, vaid saad kasutada ka muid appe - root call blocker, avast anti-theft, mõningad call recorderid.

EDIT: Ah - leidsin ühe õpetuse, kuidas ise .FTF faili teha. Proovin järele.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1676304
EDIT2: Sain enda FTF faili tehtud, proovin kerneli vahetusega rootimise meetodit. Kui töötab, siis lasen kogu teema uuesti ülesse ja viskan lingid siia.
EDIT3: Töötab ilusasti. Mul nüüd SK17i versiooniga 4.1.B.0.587 ning stock rom rootitud Flashtooliga kerneli vahetuse meetodil. Viskan uue versiooni FTF faili ja muu õpetuse uuesti ülesse. Panen lingid siia postitusse.
EDIT4: Sain nüüd siis üles laetud, alla saab laadida nendelt linkidelt:
http://www.upload.ee/files/2771928/SK17i_4.1.B.0.587_kernel_root.7z.001.html
http://www.upload.ee/files/2771929/SK17i_4.1.B.0.587_kernel_root.7z.002.html
http://www.upload.ee/files/2771930/SK17i_4.1.B.0.587_kernel_root.7z.003.html

http://www.mediafire.com/?qqiwp8e9p1z3j65
http://www.mediafire.com/?3acs9cqnzekn172
http://www.mediafire.com/?iqnj46vzxx6vd94



Õpetus, mille järgi tegin on leheküljel:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1701357
Rootimisest veidi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038

_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee


viimati muutis LKits 27.10.2012 21:55:22, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ab79
HV kasutaja

liitunud: 17.10.2012




sõnum 26.10.2012 13:21:40 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif

Asi ei andnud rahu ja ma ürtasin veelkord rootida, kerneli kaudu. Õnnestus. Flashimise sain endale selgeks. Praeguse seisuga on siis kernel .431 ja android ise 5.87. Telefon pakub uut kernelit, aga ei tea, kas riskin võtta, pärast kaotan superuseri ära???Liiati see WCDMA ja 3G bug uusimas kernelis... LKits, mis sa arvad sellest?

Igatahes, flashimise hirmust sain üle ja nüüd ei karda seda operatsiooni. Võtan telefoni justkui Linuxiga arvutit, kui kernel või süsteem peeti läheb, tuleb uus peale lasta. Tuleb vaid õiged valikud teha. Minul jäid kasutajaandmed ja seaded alles.

Ahjah, kes veel ei tea, siis telefon on võimeline ennast ka ise kasutaja loal uuendama.Eile proovisin telefoni kaudu uuendamist. Tiris wifi kaudu oma uuenduse alla ja tegi ise selle ära, aega kulus 7-8 minutit. Kasutajaseaded kustutas ära, SD kaardi sisu ei puutunud. Ehk siis PC COMPANION pole ka alati vajalik.



Kõige raskem moment oli, kui XPERIA NEO kerneli selga ajasin, Telefon lihtsalt ei bootinud üles ja jäi restartima. Asjast sain üle, kui aku tagant ära võtsin ja siis XPERIA flashmodesse ajasin. Kui nüüd mälu ei peta, siis Vol-UP nupp Neo kernelis oli see mis toimis (XPERIA MINI PRO tegelik flashmode režiim on VOL Down) . Akut tagant võtmata ei saanud pihta millal telefon restardib ennast, sest põlema läks "back" nupu led, mis paari minuti möödudes kustus. Ekraan koguaeg pime. Samas tänan jumalat, et telefon Neo kerneliga akut laadis, ilma selleta oleks võinud jamaks minna, kui aku tühi ja telefoni flashimine selle tõttu katkeb.
Aga mis ma nüüd siis teinud olen , peale rootmist viskasin minema Facebooki, Fun & Download, Twitteri, Ärikeskuse võib-olla loobun ka Gmaili kliendist, üldine e-posti klient töötab ilusti.
Muidugi tasub veel uurida milliste komponentide eemaldamine on turvaline...
GPS-ist ja Google Mapsist tegelikult loobuda ei tahaks, iial ei tea millal vaja võib minna.


Veelgi parem oleks kui saaks vajalikud süsteemi appid mälukaardile ringi tõsta. Rohkem vaba RAM-i/ROM-i. Telefoni mälukaardil praegu 8GB millest 50% ära kasutatud. Tuleb ilmselt mingil ajal teha upgrade 16 GB peale.

Ja kindlasti huvitab, kas nt 64 GB kaarti oleks tulevikus võimalik kaheks jagatuna kasutada (nt 32GB kettad /dev/sda ja/dev/ sdb .

Kui saaks oleks väga äge.[/u]
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 26.10.2012 13:36:19 vasta tsitaadiga

Mina uuendasin enda telefoni .587 kerneli peale läbi Sony Ericsson Update Service-i. Siis tegin vajalikest failidest .FTF failid ja rootisin samamoodi kerneli meetodi läbi.
Ma lasin ka kogu selle kupatuse uuesti netti ülesse. Kui sul on ostetud telefon Eestist, siis saad täpselt samamoodi .587 kerneli meetodit kasutada rootimiseks:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7328625#7328625

Ehk mul siis .587 versiooniga telefon (SE Xperia Mini Pro SK17i), rootitud ja töötab ilusasti.

_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.